Minősíthetetlenül undorító cikket írtak névtelenül az MSZP-s Tóbiás Józsefről, feleségéről és gyermekéről egy jobboldali portálon. Az írás mellett a főszerkesztő, G. Fodor Gábor is büszkén kiállt, holott az egész magyar közélet - köztük jobboldali lapok, fideszes és ellenzéki politikusok is – elhatárolódtak. Az aljasság nem maradt következmények nélkül.

Az érintett ellenzéki politikus már a botrány kirobbanásakor jelezte: megtette a szükséges jogi lépéseket.

Büntető-feljelentést tett rá­galmazás és becsületsértés miatt G. Fodor Gábor ellen Tó­biás József, Rába Tímea, illetve a kislányuk, Nina nevében is

- mondta el a Borsnak Hyross Virág ügyvéd.

A lap szerint ez akár 2 év börtönt is jelenthet.

A legnagyobb kérdés az, hogy a kormány a magyar médiatörténetben is példátlanul gonosz cikk miatt megvonja-e az állami hirdetéseket a Habony Árpád által 50%-ban tulajdonolt laptól.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Habony is megérett arra, hogy felesleges veséit lerugdossák !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
John J. Dunbar
Nagy átverés az egész, süt róla a fidesz-firfang. Megtehetik, a magyarok két pofára megkajálnak mindent. Orbán-Deutsch, kipróbált páros, nem az első cselük, kisujjukból átvernek mindenkit...
.
Ki az aktuális "ügy" - egy eleve rikítóan felháborítóra kreált cikk - gócpontja?
Mi történt vele nem is oly rég?
.
G. Fodor Gábor kegyvesztett lett a nem is oly régi, tavalyi "polgáros termék" elszólása óta. Eleinte kérdéses lehetett, "élve hagyják", vagy eltüntetik. Végül a Vezér döntött, maradhatott, de "büntivel" - lejjebb csúszott a hierarchiában, egy szennymagazin élére (tehát kvázi vécésnéni posztba) - Habony Árpád felügyeletével.
.
Miért is jelenthetett ez lecsúszást. Szerintem minden értelmes ember számára egyértelmű. A lényeg, Fodor polgártárs innentől egyszerű eszközzé degradált - melyet most használtak.
.
Ti még hisztek a véletlenben, oh, bölcs polgárok!?
.
Vajon miért most, miért pont így, és miért pont Tóbiást?
.
Mi a legégetőbb baja Kedves Vezetőnknek? Mi híja a "nagy tervének"?
.
Pár szavazat! Igen, ahhoz!
Nincs meg a kétharmad, paraszthajszál híján - de hiányzik a "terrorhelyzetes-"előkirályságos" alkotmánymódosításhoz!
Kellenek a voksok.
.
Tóbiás miket nyilatkozott az elmúlt időszakban (egy a Fidesszel hagyományosan kokettáló párt élén - gondoljunk Molnár szkinhed Zsótira)? Ellenezte Orbán mestertervét. Pedig csak néhány szavazat kellene.
Hát beindult a gépezet!
Tóbi megkapta a lófejet az ágyába...
.
Tóbiást támadják -> mindenki felhördül -> nyilatkoznak a véleményformálók -> s megszólal dajcstompika is -> vajon mi várható?
.
Jaj, be érdekes! Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
[A folytatásban elárulom!]
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: .
Szóval, vajh mi lehet ennek a színdarabnak - ócska, vásári átverésünknek - következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnbak G. F. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító javaslat szavazásán csak megbotlik valaki, félrenéz, félrenyom -> ni csak, mégiscsak meglett a szükséges!
.
Mik vannak! Nohát!? Ki gondolta volna!?
.
EGYÉTEK A RIZSÁT!
.
... vagy inkább ... OLVASSATOK!
moly.hu/konyvek/bertolt-brecht-allitsatok-meg-arturo-uit
John J. Dunbar
Már évek óta ugyanazokkal a trükkökkel etetnek minket. Ébresztő!
Ennek a "sztorinak" van egy "láthatatlan" üzenete, annak címzettjének - a médiában díszesen feltálalt skandalumon túl - hiszen ez egy kisebb epizód egy nagyobb cél elérése érdekében.
.
Na, vajon mi lehet az?
.
A "terrorveszély" azért kell Orbánéknak bemondásra (majd segítenek előidézni egy hivatkozható eseményt a 2006-os Kubatov legények), hogy a "Tákolmány" megfelelő módosításai alapján az államfő erősebb jogköröket kaphasson.
Nos, akkorára ugyanis már nem Káder elvtárs lesz az!
Hanem, vajon ki? Igen, eltalálta!
Ezért szükséges a Putyin-Medvegyev páros által már sikeresen bemutatott pártánc.
Orbán kicsit visszább lép, Lázár szorosan előre. Lázár, már miniszterelnökként (a birkák etetése gyanánt, megnyugtatásul), mint egy reformfideszesként, majd a változás ígéretét lebegteti, s eközben, mellékesen, Hunyadi Nemzethvédő Viktor előlép államfőnek.
S ekkor vesznek majd újabb lendületet az események!
Kubatov-legények akciója -> veszélyben a nemzeth -> "fokozódás" -> életbe lép a "Tákolmány" módosítása -> Orbán megkapja a diktatórikus hatalmi jogköröket -> kicsit még habosítani kell, mert el kell foglalni a népet a 60 napra -> eközben megértetik velünk, hogy hatékonyabb lehetne Orbán, csakis értünk (közben már mindenki bepirickázva, sápadtan lapít) -> Orbán (némi machinációval, erőszakkal) megkapja a plusz jogköröket -> lassan nyíltan kezd formálódni az új rendszer, melynek nevet is adhatunk -> királyság, melynek királya: ->
♚ I. Orbán Viktor! ♛
www.youtube.com/watch?v=s_2QdFrcTFU
.
MINÉL HAMARABB MEG KELL ÁLLÍTANUNK, MÍG NEM LESZ TÚL KÉSŐ!
human
Arra én is kíváncsi leszek, hogy a nagy fideszes felháborodás után még mindig tömni fogja-e Orbán G. Fodor - Habony Árpád portálját százmilliókkal.
John J. Dunbar
@human: G. F. G. egy szimpla báb (a "nemzethy muppet show" -ban) - Habonytól függetlenül létezett, mintegy fogyóeszközként - melyet most felhasználtak.
Ha tartja a száját, megfelelően illeg-billeg: túlélheti (fizikálisan), s félretehetik (egy időre).
Ha rosszul szerepel: ...
human
@John J. Dunbar: Tudom, hogy kirakatfigura és a háttérben Habony igazgat. De ha már G. Fodor az arcát adta a portálhoz és még meg is védte a megalázó cikket, akkor legyen akármilyen báb kapja meg ami neki jár.
Szókrakész
Valahogy Orbánt még nem hallottam elhatárolódni.

Hallgat aki bűnös?
Vagy a hallgatás beleegyezés?
John J. Dunbar
@human: És akkor ezzel helyreállt a világ rendje, mehet mindenki a dolgára?
Vedd már észre, hogy átvernek! A színházba azért mész, hogy leöld Szókratész vádlóit - vagy, hogy tanulj belőle?
Olvasd végig a hozzászólásaimat, szerinted G. F. G. teatrális megsemmisülését KI kreálta neked, NEKÜNK?
Kapise?
John J. Dunbar
@Szókrakész: Egyszerű feladatmegosztás. Csodálom, hogy nem tűnt még fel! (Hol élsz?)
Ebben a sztoriban Deutsch volt a moralizáló-narrátor...
(Ők ketten ritkán nyilvánulnak meg párhuzamosan - ez "vadásztaktikájuk" egyik évtizedes jellegzetessége.)
DR Eric CARTMEN
Mit várjon az ember egy ilyentől mint gfg ?? Rá kell nézni !
Szókrakész
@John J. Dunbar: Örülök, hogy létezel és felnyitottad a szemem.
Nélküled még ilyen idősen is fal mellett tapogatózva járnék.
Khhöössszöönhöm.
coni
A Tóbiás lejáratására szervezett akció fordítva sült el, tapintható a Tóbiás melletti szimpátia és együttérző tömeg, valamint az MSZP népszerűségének növekedése.
Mangu
Röhögni kell, ennyi az egész - "ez akár 2 év börtönt is jelenthet"!
Szókrakész
@coni: A szomorú az, ha csak ilyen minősíthetetlen tettek alapján ébrednek rá az emberek, hogy ki és mi a fidesz.
Most nem azt mondom, hogy akkor felejtsük el az mszp összes bűnét és hajrá!

A nép által meg sem szavazott jellemtelen emberek tűnjenek el a politika és az államtitkok és állami pénzek közeléből!

És az lehet bármilyen pártállású, jelen esetben és úgy általában mindig is fideszes emberkékről beszélek.
John J. Dunbar
@Szókrakész: Vettem az iróniát, nem tagadom, kissé túlságosan rámenős lehettem! Viszont továbbra is fenntartom állításom lényegét.
sentinel216
Anno a galeri időszakban is mindig a legnyamvadtabb, csökött bandatagot küldték a másik bandához provokálni. Mondja a vezérnek, hogy - Anyád, kövér és féldecizik! Mikor lerohanták a csököttet, elő jöttek megvédeni és beindult a bunyó.
G.F.G. lett a fijúk megmondó embere, aztán vártak, hogy mit reagál a másik társaság. A népeknek meg addig sem kell az ország dolgaival foglalkozni.
coni
@sentinel216: Az ellenzék első reakciója az volt, hogy ez egy egyéni akció, holott 6 éve nem láttunk egyéni akciót a nyájból.
sentinel216
@coni: Nem hiszem, hogy egyéni akció lett volna. G.Fodor tavaly belepukizott a nullás lisztbe, mert engedély nélkül filozofált a "polgáros termék" véleményével. Most az erős fiúk - Orbán,Tompika - büntetésből kizavarták a térre, hogy hergelje az MSZP - t. Az emberek addig sem az ország adósságával, a költségvetés elrettentő hiányával foglalkoznak.
coni
@sentinel216: Az előrehozott választások miatt igyekeznek besározni az ellenzéket, de Tóbiásnak valószínúleg nincs Bécsben számlája így családján keresztül támadják. A Tárki szerint nőtt az MSZP támogatottsága, így lépniük kellett. De nem úgy sült el ahogy tervezték, mert az emberek nagyobb része elítéli azt, ami most történik.
sentinel216
@coni: Orbán megunta, hogy nincsen kivel harcolnia. Már a Unióban is - az értelmesebb politikusok - kitérnek előle. Most Tóbiásnak próbál kokit, sallert adni. Legyünk őszintén a baloldalnak nem árt egy jó fenékberúgás, talán felébrednek végre!
amaramaistanna
"Az ELTE Politikatudományi Intézetében korábban oktatóként dolgozó, a 2015/2016-os tanévben fizetés nélküli szabadságon lévő G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett 888.hu internetes portálon megjelent szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő tartalmak teljes mértékben összeegyeztethetetlenek az Egyetem által vallott értékekkel, az ilyen megnyilvánulásokat az Egyetem a leghatározottabban elítéli. Mivel az Eötvös Loránd Tudományegyetem a Küldetésnyilatkozatában és az Etikai Kódexében megfogalmazott alapvető értékek tiszteletben tartását az egyetemen kívüli nyilvánosságban folytatott tevékenység során is megköveteli az ELTE-polgároktól, az Egyetem rektora etikai eljárás megindítását kezdeményezi."
Toby
Habony is megérett arra, hogy felesleges veséit lerugdossák !
nevemnick
Gerinctelen féreg, mint a két gazdája.
karma1
@Szókrakész: 11.45 re: Ha meg nem volna, most majd kap... Tudod, senkit nem hagyunk az ut szelen, es kulonben is a mi kutyank kolke...:o)))
Desischado
"A legnagyobb kérdés az, hogy a kormány a magyar médiatörténetben is példátlanul gonosz cikk miatt megvonja-e az állami hirdetéseket a Habony Árpád által 50%-ban tulajdonolt laptól."

Ez itt a kérdés. Mert orbán egy kukkot sem szólt! Ez a kis sunyi patkány nem magánakciózott, hanem megkapta rá az ukázt! És nem úgy sült el, ahogy a banda gondolta!
Szókrakész
@karma1: Ez a baj.
Ezek érinthetetlenek.
Egy külön kaszt.
lampa laz
Már előre undorodom attól, h ezek után mi lesz majd itt kampányidőszak alatt, mert h rengeteg ocsmányságot dobnak piacra, az már ebből is lemérhető.
Vizual
A szenvedély olyan, hogy egyre több kell. Mint a kábítószerből. Ez a rendszer is egyre többet enged meg magának és egyre aljasabb. Ennél már csak az az aljasabb ha nem merünk szólni, tenni.
Dr plágium
@amaramaistanna: És remélhetőleg kitiltják :)
magyarbakancs
Általában az alacsony férfiak mindig a magasság különbséget valamivel kompenzálják.
Általában mocskos és tisztességtelen viselkedéssel.
silber13
@magyarbakancs: Aha...! Kezdem érteni a csúti törpe víziló viselkedésének a miértjét!:-))
magyarbakancs
@silber13: Én akkora vagyok Grizzly.
Szeretem a karon ülő embereket.
Kutyuska
Ne bántsátok szegényt! Frusztráló lehet, amikor bárhol leül egy székre és nem ér le a lába a földre.
nyanya001
Nagyon irigy lehet a Tóbiásra, mert neki csak az ötcombú emma jut.
colibri
Én azzal büntetném Gfodort, hogy kipenderíteném az összes állásából, nem engedném, hogy tanítson, sem, hogy újságíró legyen, de az sem, hogy főnök, vagy beosztott legyen bárhol! Aztán lenne ideje gondolkodni azon, hogy mekkora nagy bunkó ember törpe létére!
egyvandor
Az ember túl sokat nem tehet h megjelenése nem gusztusos, de ha valaki belülről is gusztustalan , sőt természetesen a mi pénzünket kiemelkedően terhelve még azt cikkekkel szerte is sugározza, Na az már tényleg undorító. Szóval bele illik a bandába.
nyanya001
te gnóm ezzel kellene foglalkoznod !!
Kiszel Tünde és a fehérneműi külön fejezet lett egy emelt szintű matematika könyvben.
Emelt szintű oktatás Magyarországon !!!
te szellemi toprongy !!
img.hirkereso.net/cache/w660x660/data/623/14526787458833_52293816590277_db.jpg

" hirkereső "net
Bercifiu
Már a neve is egy jelző: G..i.
Ilyen emberek oktatják a fiatalokat. Balog mit szól ehhez?
Feraj49
@nyanya001: és ezt a " feladat gyűjteményt" valaki PÉNZÉRT engedélyezte,és lektorálta.
Bercifiu
Ez a Ge.. biztos tökre be volt csókolva, mikor jóváhagyta a cikket, s újból, mikor bocsánatot kért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.