Jelentős előnnyel vezet a pártok versenyében a Fidesz, a népesség több mint egyharmada szavazna rájuk, ha most lennének a választások – olvasható ki a Medián legfrissebb felméréséből. A Jobbik a második, míg az MSZP meggyőző fölénnyel vezet Gyurcsányék előtt – írja az Origo.hu.

A Fidesz–KDNP a teljes népesség körében 34 százalékon áll, a biztos szavazók körében pedig 53-on.

A Medián 2016 januári felmérése
Create pie charts 

Második a Jobbik, a teljes népesség 14 százaléka szavazna rájuk, a biztos szavazók körében 19 százalékon állnak.

Először szerepelt egy országos felmérésben a Kétfarkú Kutya Párt. A Medián szerint a teljes népesség körében egy százalékon álltak 2016 januárjában.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hat ha ez igaz lenne, az tragedia lenne az orszag szamara. De mivel a fideSS altal fizetett kutatasrol van szo, igy hiteltelen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Hat ha ez igaz lenne, az tragedia lenne az orszag szamara. De mivel a fideSS altal fizetett kutatasrol van szo, igy hiteltelen.
Clavigo
Miután már minden réteggel kib@cctak...és még mindig a legnépszerübbek...Az utolsó normális ember kapcsolja le a villanyt Hegyeshalomnál,,,,zárja be az ajtót,,oszt jó napot.
magyarbakancs
Mindenhonnan a panasz van.
Ez mellett vezet a Fidesz.
Nem valami skizofrén helyzet?
Hellcat
A kurva angy gond a szürke "bizonytalan/nem szavaz"-al van. Ezek mind a fideszt fogják támogatni akaratlanul is...az köcsög fitymasz meg majd megint veri a mellét a semmire.
Dr. Felipe
"Óriási fölényben a fideSS"

A lopásokban meg pláne. Talán azt is mérni kellene hogy melyik párt mennyit harácsolt össze hogy tisztán lásson a választópolgár.
enslaved
@Hellcat: @Dr. Felipe: A tanárok becsmérlése, Bencsik büntetlen kirohanása, ill. a "semmink sincs" vagyonnyilatkozataik után egy újabb szavazót vesztettek pedig...
prime777
@Clavigo: "Miután már minden réteggel kib@cctak...és még mindig a legnépszerübbek...Az utolsó normális ember kapcsolja le a villanyt Hegyeshalomnál,,,,zárja be az ajtót,,oszt jó napot."
Sajna pedig igaz lehet.
Tegnap hallgattam a Beszéljük Meg című adást,és az egyik betelefonáló azt mondta,hogy az ő városukban az orvosnál úgy megy a történet,hogy "Mari néni ha még ezt az egy szem gyógyszert beveszi és a fideszre szavaz akkor meggyógyul".
És elhiszi a Mari néni.
Bizony.
Egy rakat emberük van vezető pozícióban a közszférában és szinte mindenütt.
Ezek az emberek jól meg vannak fizetve,és ezek az emberek óriási befolyással bírnak másokra.
Milyen már az,amikor tegnap olvasom ,hogy leszóltak fentről egy óvodának.
Feltehetően így megy ez mindenhol és az emberek félnek,hogy elvesztik a munkájukat, vagy,hogy mi lesz velük.
Ez a párt sosem tűrte a másképpen gondolkodást.
Nehogy elhiggye már valaki,hogy azért olyan népszerűek mert annyira jók ők az emberekhez.
Az arány meg sajnos igaz.
Sőt egyre nagyobb lesz,ahogy egyre több geciséget csinálnak mert a hatalmuk egyre csak nő és nő,.
Jól mondta anno Mikola.Ha még egyszer megkaparintják a hatalmat bebetonozzák magukat 20 évre is.Már akkor lehettek erre tervek ,hogyan csinálják.
Hellcat
@enslaved: Biztos egyébként, hogy folyamatosan vesztik el a szavazókat...viszont a bizonytalan/nem szavaz tábor még mindig a nyerteshez lesz hozzászámolva hála a köcsög magukra írt választási törvényeik miatt...aki nem megy el azt úgy veszik mintha a nyertest támogatná ugye...na ezzel kellene kezdeni valamit de még jó időben, hogy még 1x ne fordulhasson elő ez amit 6 éve a fidesz csinál.
enslaved
@Hellcat: A baj csak az, hogy jelenleg nincs egy olyan párt sem, amelyikre nyugodt szívvel tenném le a voksomat. Az igazi gond itt kezdődik.
enslaved
@prime777: Sajna elindult a lejtőn a Fidesz nálam is, a tanárok elleni gyűlöletet már nem tudom megemészteni. Ennyire aljas húzásai tán még az Mszp - nek sem voltak (lásd Bencsik).
Hellcat
@enslaved: Ha ez megnyugtat nekem sincs...egy ideje sajnos ez a nem valaki mellett hanem valaki ellen szavazok van. Elég lenne ha a legkissebb rosszra szavazna mindenki kénye kedve szerint...de, hogy őszinte legyek már lehet túl késő...a fidezs maffia túl nagy hatalmat kapott 6 éve és látod nem az ország előrelendítésén ügyködtek hanem a tejhatalom kiépítésén. Rossz belegondolni mi lesz itt pár éven belül...
enslaved
@Hellcat: Jelen pillanatban az új Wisdom albumra szavaznék, jobb nem jut az eszembe:-))
prime777
@enslaved: "A baj csak az, hogy jelenleg nincs egy olyan párt sem, amelyikre nyugodt szívvel tenném le a voksomat. Az igazi gond itt kezdődik."
Ez nagyon nagy igazság,csak ha mindig ezt mondja mindenki akkor örökre a fidesz marad.
Melyik párt lenne az ahol makulátlan grál lovagok vannak,akik önzetlenül csak is az emberekért dolgoznak,ahol van egy karakán,karizmatikus vezető akinek még el is hinni mindent amit mond.
Hol vannak ilyen emberek?
Sehol.Vagy ha vannak is nem vállalnák,mert nem tennék ki magukat a fidesz mocskolódásának,lásd tegnap Bencsiket.
És ő csak egy a sok közül.
Újhelyi Istvánt én szívesen látnám például az mszp élén de ő megmondta ,hogy nem vállalja.Igazat adok neki.Mert kicsinálnák őt is,meg a családját is.
Aki meg olyan lenne,hogy feltudná mosni a padlót a fidesszel és annak vezérével az a Gyurcsány nevű figura.
De hát ő már egyszer hazudott nekünk.Buták az emberek.
Befolyásolhatóak nagyon könnyedén ezért inkább kitartanak a legszarabb mellett,minthogy oda tennék a voksukat egy kisebb szar mellé.
Azért a kisebb szar mellé mert patyolat tisztaság nem lesz soha ezen a földön.
szaboria1
Ezek a felmérések csak felesleges pénzbe kerül a Mediánnak is van 1000 telefonon nyilvántartott embere és abból szépen játszadoznak.
Hellcat
@enslaved: Jó, hogy mondod, meg is hallgatom! Powerwolf ment már 2 napja ideje váltani :)
enslaved
@prime777: Nincs igazán hiteles ember sajnos, akire az ember azt mondhatná, na erre bátran szavazok, mert nem a zsíros bödönre hajt. Egyébként már gyűlik bennem egy ideje ez a kirohanás, mert nálunk is érdekes dolgok történtek mostanság felsőbb körökben, de ez volt a csúcs. Mindenkinek kuss, vagy repül, vagy megrágalmazzuk. Valami ilyesmi volt a Kádár rendszerben is...
enslaved
@Hellcat: Az egy kegyetlen jó banda. Amen and attack...
Hellcat
@enslaved: Nyáron jönnek FEZEN-re meg az őszi koncertjükön is voltam Barba negrában :) Bizony ám hogy jók :)
kutyahűség
Aki ezt még elhiszi, az vagy agymosott, vagy hülye, vagy kisgyerek, akiknek inkább mesét kéne olvasnia.
Hellcat
@enslaved: Októberben együtt léptek fel Barba Negrában. Civil War volt a Powerwolf előzenekara. :) Megérté a pénzét az a koncertjegy :)
zöldszem
@enslaved: @prime777: Nagy a baj! Ma már nem tudunk az Unió nélkül "élni". A 2020 ig járó összes pénzt még '18 ig le akarják kérni. 2018 után bárki lesz is nagyon nehéz lesz! Szinte lehetetlen. Én most úgy érzem, nagyon nem is törekszik a Fidesz a '18-as nyeréshez. Addig szépen kivezetnek az Unióból, mehetünk az oroszokhoz. Ők pedig lelépnek vagyonukkal, családostul a hanyatló nyugatra.
Január
@zöldszem: ". A 2020 ig járó összes pénzt még '18 ig le akarják kérni. 2018 után bárki lesz is nagyon nehéz lesz" - és ehhez az Eu. hozzá is járul, gondolod?
Egyet lehet tenni, mindenkinek el kell menni szavazni, nem kell bedőlni a pártok démonizálásának, és a legkisebb rosszra kell szavazni.

Aki a Fideszre szavaz ma az vagy haszonélvezője a rendszernek, vagy pedig úgy gondolja, hogy ezeket már ismerem és rájuk szavaz. Járt utat járatlanért ne hagyj alapon. Aztán lesznek olyanok, akik a pillanatnyi előnyért és a jövőben baksisért szintén a Fideszt támogatják.
Aztán még indul 5000 ma még nevesincs szerveződés, ami a választási pénzek megcsapolására jön létre, ezek szavazói is a Fideszt támogatják.
Macskaszem
A fidesz kifejezetten a kiábrándult, passzív sokaságra épít, minél többen vannak annál jobbak a fidesz esélyei. Mert ugye van az egyharmad fidesznyik haszonleső, az egyharmad közömbös, a maradék egyharmad meg elaprózódik a többi párt között. Hacsak nem lesz kötelező a szavazás, nem tudunk megszabadulni az elmebeteg focibuzitól.
zöldszem
@Január: Ha nem járul hozzá az Eu, akkor is @va rossz a kilátás.
Gondolj bele, eluszott a MANYUP, bevezettek vagy 40 adót, meg adóztatták a minimálbért, eladtak egy csomó államkötvényt(ezt hamarosan vissza kell vásárolni) és adósság nem csökkent , hanem még nőtt.
Mit fognak még kitalálni, hogy vissza tudjuk fizetni az államkötvényeket? (7-8 % kamat)
Az okát tudjuk, ezzel nem kellett elszámolni!
Mert ez hitel méghozzá kedvezőtlen, mert ugye az IMF hitel a maga 2-3 %-os kamatával, az csak nyilván a képzetlen közgazdászok szerint kedvezőbb.
Azután itt a Paks2. Majd mikor el kell kezdeni törleszteni, aztán nem lesz elég adóbevétel, mert a közmunkából nincs adó, a fiatalok elhagyják az országot.
Ki fog fizetni, Lázár, Rogán... vagy a kisnyugdíjas ???
20 éven keresztül évi (cirka)300-400 milliárd a törlesztő részlet!
Olimpia, kisvasút, várba költözés, stadionok...
A kancsi bankár meg az MNB élén 2 kézzel lapátolja a 100 milliárdokat az alapítványaiba ...
Hát, nem tudom, én nem túl rózsásan látom a jövőt!
enslaved
@Hellcat: Tudom, csak nem voltam éppen itthon. Majd legközelebb.
prime777
@enslaved: " Nincs igazán hiteles ember sajnos, akire az ember azt mondhatná, na erre bátran szavazok, mert nem a zsíros bödönre hajt."
Hát de mindegyik arra hajt basszus.
Mindig is így volt.:/
De én azt mondom ok,legyen.
Lopjanak.Bár ha megengedünk egy kis lopást utána még több és még több kell.
Lásd a fideszt a 2/3-nak köszönhetően.
Az egész rendszert át kellene alakítani.És nem politikusokat berakni vezető pozíciókba,hanem szakembereket,akik egy adott területért felelnek.
De ezek független,elismert emberek lennének nagyon jól megfizetve.
Itt olyan havi 3-4 millióra gondolok.(az semmi a milliárdokhoz képest).
Más mentalitás,más megközelítés,ergo nem csak ügyeskedő kóklerek,nagy svihákok intéznék az ország ügyeit,mert a politikában jórészt ilyen lébecoló,az időt elbliccelő emberek vannak.
A politikusoknak meg még mindig megmaradna a képviselőség vagy a polgármesterség.
De milliókat meg milliárdokat már nem tudnának lenyúlni.
Aztán ha valami probléma van összeülnének az adott területek vezetői és szűkebb csapatuk összedugni a fejüket.
Lehet baromságot írok de sokkal nagyobb értelme lenne annak,hogy ilyen embereket jól megfizetünk,mint hogy 10 meg 100 milliárdok tűnjenek el meg a termőföldeket hordják szanaszét a többi trafik meg egyéb disznóságokról már nem is beszélve.Tehát politikust egyet sem engednék ország befolyásoló poziba.Indulhatnának függetlenként a településeken.És nem az döntene akkor,hogy kinek mennyi pénze volt plakátra meg promóra,hanem ,hogy tényleg ki tett le több melót és eredményt az asztalra.Tehát itt kiderülne a tehetség is és a tudás a rátermettség.
Persze aztán lehet óriási blődség amit írok.
prime777
@zöldszem: "Nagy a baj! Ma már nem tudunk az Unió nélkül "élni". A 2020 ig járó összes pénzt még '18 ig le akarják kérni. 2018 után bárki lesz is nagyon nehéz lesz! "
Igen ezt én is hallottam.De most ez tényleg meglesz csinálva?Mármint ,hogy onnantól az uniótól nem kapunk egy fillért sem?
Miért?
Remélem nem azért mert geciztünk velük állandóan!
Amúgy van egy érzésem,hogy paksot azért erőltetik,hogy ott még akkorát kaszáljanak,hogy teljesen bekebelezzék az országot.
Utána majd tartozunk az oroszoknak.Arra meg már volt példa milyen az oroszoktól függni.
De ha ez megvalósul mind amit írtam,akkor azokat is felelősségre kell vonni (támogatók)akik idejuttatták az országot.
Mert lesz ne mulass asszem ha az oroszoktól fogunk függni.
zöldszem
@prime777: Nem tudom a 100%.
De! Elő van írva megengedett költségvetési hiány államháztartás hiány, hogy megkapjuk az Eu-tol a pénzt. Gondolom, meghatározott évekre előre meg van határozva.
Én úgy érzem, a 2020 utánira nem látják teljesíthetőnek az Eu elvárását.

'Államadósság Kezelő Központ tájékoztatói szerint:
2012. novemberében 2 milliárd dollár értékben 10 éves lejáratú dollárkötvényt,
2013. februárjában 3,25 milliárd dollár névértékű 5 és 10 éves kötvényt adtak el.
2014-re 4,6 milliárd dollár értékben tervezett devizakötvény-kibocsátást az ÁKK
(nem tudom végül összesen mennyit adtak el).
Ha, kiszámoljuk az árfolyam különbséget + a kamatot, akkor ez szép kerek milliárdok.
2018-ban meg kell kezdeni a visszavásárlást. Na és miből???Nekem itt jön a képbe az orosz hitel.
Igen ám, de az Eu-tól kapott pénzt csak arra költhetik amire kapják! Abba most nem mennék bele, hogy az amire kapják, minden túl árazott. Hitel vissza fizetésre nem!
Na és, amit már fentebb is írtam, Olimpia, kisvasút, várba költözés, stadionok, Olimpia...
A kancsi bankár meg az MNB élén 2 kézzel lapátolja a 100 milliárdokat az alapítványaiba ...
Nos, én így látom, (lehet, hogy rosszul) de, igazán annak örülnék, ha nem így lenne!
Toby
Nyugi, csak a birkákat nyugtatják, hogy " sokan vagyunk, erősek vagyunk" nincs semmi gond, 2250-ig miénk a pálya !
Megrendelés - ennyi !
simmering73
Na szopós bárányok itt a nyugtató hétvégére.
Grafix69
Sokat gondolkodtam leírjam-e azt amit gondolok , de muszáj , egyszerűen azért mert ezt a szemetet amit a mai politikai rendszer hirdet nem lehet szó nélkül hagyni. Azokat a szavakat amik trágárok kipontozom és kérem a moderátorokat vegyék ezt figyelembe így ne töröljék a bejegyzésemet. Akkor elkezdeném , mi a ... gondol ez a kormány meddig élősködhet azokon az embereken aki bérből és fizetésből élnek ma Magyarországon? Mit képzelnek ezek a ... ,hogy saját embertársaikat ... nyúzzák és megélhetési politikusokat mint valami ... eltartanak akik nagy ívben fütyülnek rájuk. Amikor két ország létezik hazánkban a Budapest ország meg a vidék ország , mesterségesen éheztetik ki a polgárokat , ...,... dolgoztatják halálra azokat a melósokat akik értékeket teremtenek .Olyan szinten beavatkoznak a közoktatásba és mindenbe ,hogy hozzájuk képest ... második világháborús Német kancellár csak kis ministráns gyerek. Állandóan Európát szapulják ,ítélkeznek az Európai értékek felett közben a ... is eladnák egy forintért. Mindenféle ... költenek milliárdokat közeben meg azt mondják minden nagyon fejlődik pedig az emberek ...,..., dolgoznak annyit mint nyugaton . Nem kell nekem a hülye duma senkitől ,hogy nyugaton nagyon drága élni , elárulom Magyarországon nagyon olcsó éhen halni .Megvezetik az embereket ... politikusnak hazudott ... Katasztrofális Haza áruló Nemzetinek hazudott degradáló ... politikát ,önös érdekeket támogató ... emberek hatalma ez az ország . A legnagyobb nemzeti probléma , hogy a kint élő Magyaroknál már sikeresen elérte ez a kupac ...,hogy nem akarnak Magyarok lenni , már nem.
Dr. Felipe
"Óriási fölényben a fideSS"

Csak hát elvtársak, kicsit árnyalja ezt az idilli képet hogy a 2014 es "fényes"(kamu nokiás dobozos történettel megnyert) győzelem óta "pártunk és kurmányunk" egy fontos időközi (Újpest, Veszprém, Tapolca) választást sem tudott megnyerni, sőt a kétharmadot is bukta.

Persze tudjuk hogy itt 2018 ra az egész ország a fideSS oligarchák és maffia bűnözők kezébe kerül. Úgyhogy tökéletesen érdektelen hogy ki nyeri a 2018 as választást.
Lepényleső
Hogy,hogy egyharmada,én kétharmadról tudok. Ki ne találják,hogy én csalok.
karma1
@prime777: 13.10-re: Irod, Gyurcsany mar egyszer hazudott (ezert nem lenne alkalmas ME-nek) Maradjunk annyiban, hogy orban amiota hatalmon van, folyamatosan hazudik, es megis olyanok a valasztasi torvenyek, hogy z o malmara hajtjak a vizet.

Nekem Gyurcsany meg mindig hitelesebb, mint orban, mivel nem forgatta meg ugy es annyiszor a koponyeget, mint azt orban es a sleppje teszi nap mint nap.

Nincs olyan politikus, aki valamilyen szinten ne hazudna, viszont az sem mellekes, hogy a hazugsag, vagy a fair kormanyzas van-e tulsulyban a politikajaban.

Ne mondd nekem, hogy orban=Gyurcsany, ha a hazugsagaikat vetjuk latba...:o(((
karma1
@prime777: 16.32-re: NE LOPJANAK! Ne lehessen kettos merce: amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisokornek-mondassal elve, a torvenyek vonatkozzanak mindenkire egyforman.
Hiszen akkor egy lopos miniszterelnok miben kulonbozik egy whiskys rablotol? (Tudom, a "Whiskys " nepszerubb...:o)))
justhpeter
Ha csak a fideSS és a kétfarkú között kell választani, nem kérdés kire szavazok. Mindig is érdeklődtem az új iránt.
enslaved
@justhpeter: A baj az, hogy az új még nem jelent semmire garanciát. El kell fogadni, hogy ebben az országban csak érdekpártok léteznek. Én sem hittem volna, hogy ennyi év után majd elpártolok lassacskán a Fidesztől.
prime777
@karma1: "De hát ő már egyszer hazudott nekünk.Buták az emberek."
Idézet tőlem.
Ezt ironikusan értettem,hogy egyszer hazudott.
Volt Gyurcsánynak botlása,de hol van az,ehhez a rendszerhez képest.
"Elkúrtuk és ez a kurva ország."
Ezen pörögnek a gyűlölői folyton.
Meg az öszöd nem öszöd.
Hahh kérem,ha csak ennyi lenne ma is a probléma de jó lenne.
Én a legjobb elnöknek őt tartottam az évek alatt.
Eleve úgy jött a politikába,hogy előtte DOLGOZOTT és volt vagyona,nem is kevés.
Emezek kijöttek a suliból a bársonyszékbe,filozofáltak a munkáról meg arról,hogy kellene nagy gondolatok megvalósítani.Nagy politikai gondolatokat.
Gyurcsányt azzal sem lehet vádolni,hogy csóróként jött a politikába ma meg milliárdos.
Ja,hogy miből szerezte?
A komcsik adták neki össze.:p
Mert utána meg ez a lemez szokott jönni.
Szánalmas.
Amúgy nem tudom miért nem perlik be,hogy lopta csalta a vagyonát.
Mert lehetne,szabad a pálya,de tudja mindenki,hogy nem tudnák megfogni.
És most tegye a kezét a szívére az a vállalkozó,aki eddig mindent pontosan és szépen csinált,mint ahogy a csillag megy az égen.
Mert hát csak is úgy érdemes.
Tehát egy álszent,képmutató aki ezzel jön.
Gyurcsányt ma már divat utálni mert ő a Gyurcsány.
Talán sok embernek úgy alap a pofája se tetszik mert hát zsidó,na meg tömve is vannak az agyak rendesen,hogy ezt elmélyítsék az emberekben.Na meg a folyton szítás.
Remélem kimerítően megválaszoltalak!!!
Desischado
@prime777: Rátapintottál a lényegre. Ezt nem értik sokan, hogy ez így nem mehet, ettől még a kisebbik rossz is jobb. Nem vagyok oda sem az MSZP-ért, sem a DK-ért, de ha nincs más alternatíva, akkor rájuk szavazok. A fideszt el kell takarítani mindenáron! És azt sem szabad hagyni, hogy a jobbik kerüljön hatalomra. A nem szavazókkal van a baj, ha 2014-ben nem otthon meresztik a feneküket, már rég megállíthattuk volna a rablóbandát. De így a fideszt segítik, és ezt sajnos, nagyon sokan nem fogják fel!
kkalman
Ha a két rossz közül - Gyurcsány, Orbán - lehet választani, akkor inkább Gyurcsány. Öszöd nem pont csak az ő felelőssége, hanem a pártjáé is, akik nem álltak ki mellette, és reformtervei mellett, hanem hátba támadták. Nehéz úgy vezetni egy országot, hogy nemcsak külső ellenzéke van a kormánynak, hanem a párton belül is támadják.
prime777
@kkalman: Mennyire de mennyire igazad van Kálmán!
Bizony,bizony.
A saját pártja nyírta ki.
kukac50
A Kétfarkú kutyapárt kifigurázza a Fideszt ,meg is érdemli!
libellle
@enslaved: tegnap 13:01 Akkor itt azt szeretnéd kifejezni, hogy az egyetlenegy párt az a fidess akir "nyugodszivvel" szavazol. Nem is olyan rossz a gondolat 2020-ban ki van Magyarország"staferungolva " ami annyit jelent, hogy nem megy több pénz az EU-tol. Mit gondolsz mit tessz akkor a fidesz? Véleményem szerint már mind eltünik akkorra valahová. A polgárok pedig szembesülnek egy teljesen lerombolt, szétrabolt gazdasággal. De, mi lessz azután?
JAJMÁR
@Hellcat: @enslaved: Fantasztikus zenék.
Még őket is szívesen megnézném élőben:
www.youtube.com/watch?v=zR4QvZUgpMc&list=RDsWUicNl__hY&index=12
Hellcat
@JAJMÁR: Őket még nem láttam élőben, Tarját viszont a külön zenekarával már igen. Elég jó bulit csináltak :) Sabatont szeretem nagyon...remélem jönnek idén is kis hazánkba :)
JAJMÁR
Ez pedig gyönyörű, és a magyar szövege is megvan. Igaz, kicsit depis, de ilyen hírekhez kb. illik.
www.youtube.com/watch?v=2uHlaPfdUnk

Szunnyadó Nap

A Nap csendesen alszik,
Volt egyszer egy évszázad,
Mikor az óceánok nyugodtak és vörösek voltak,
S egymás ölelésében pihentek.

Álmaim tartanak életben,
Kívánom, jöjjön az éjszaka,
Az igazság az idő végén vár,
Vétek elveszteni a hitet.

Bárcsak ez az éjszaka
Egy élethosszig tartana.
A sötétség körülölel,
Mint egy sötét tenger partja.
Ó, mennyire szeretném, hogy lemenjen a Nap,
Aludni,
Sírni
Veled.

Szomorúság honol az emberi szívben,
Isten is elfordul tőlem,
Elhajóztam ezer hold előtt,
De sosem tudtam, merre is menjek.

A fény 222 napja
Után eljön a kívánt éjszaka.
Egy pillanat a költői játékban,
Míg nem lesz mit mondani.

Bárcsak ez az éjszaka Egy élethosszig tartana.
A sötétség körülölel,
Mint egy sötét tenger partja.
Ó, mennyire szeretném, hogy lemenjen a Nap,
Aludni,
Sírni
Veled.

Bárcsak ez az éjszaka Egy élethosszig tartana.
A sötétség körülölel,
Mint egy sötét tenger partja.
Ó, mennyire szeretném, hogy lemenjen a Nap,
Aludni,
Sírni
(lyricstranslate.com)
JAJMÁR
@Hellcat: 15:40 Szerencsés ember vagy, én még egyikük élő koncertjén sem voltam, de nem adom fel :)
Hellcat
@JAJMÁR: Ez a beszéd :) Nyáron nagyon kellemes fesztiválok vannak ahol megfordulnak ilyen fasza zenekarok.
enslaved
@JAJMÁR: Őket már láttam kétszer:-))
JAJMÁR
@enslaved: Sejtettem én ezt drága E.. :)
Esz is a sárga irigység emiatt.
enslaved
@JAJMÁR: Tarja nélkül viszont már nem érdekelnek. Nagyon meghatározta ezt a csapatot, bármennyire is nem ő volt a zeneszerző.
Papuska1
Baloldal együtt 18% ! Ha ebből levesszük az LMP-t, mert az se jobb, se bal, akkor 15%! Van lejjebb is! Talán, ha az MSZP utoléri lefelé a kétfarkú kutyákat!
JAJMÁR
@JAJMÁR: Tarja pótolhatatlan,de azért örömmel megnézném a mostani "bandát" is :)
(és még erre is kicsi az esélyem )
JAJMÁR
@enslaved: Azt hiszem mára itt a vége, másodszor válaszoltam magamnak :))) 21:40 Neked szól.
Pestilence
Én most már nem tudok csak legyinteni, és azt mondani, hogy a fideszesek hülyék vagy le vannak fizetve. Azok, akik Orbánékat még mindig támogatják, felelősek lesznek azért, amit ezek ezzel az országgal fognak művelni.

Lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de én féltem kis hazánkat. És nagyon sajnálom, mert ez egy fantasztikus ország lehetne. Kár volt szétverni.
enslaved
@JAJMÁR: Az igaz, hogy Floor Jansen-nel ismét jobbak azért, ő már az After Forever - ben is bizonyított, de egész egyszerűen Tarja nélkül nem áll össze a kép. Más kérdés, hogy Tarja meg szólóban halovány.
Szókrakész
Szurkolok a kétfarkú kutya pártnak, még ha irigy vagyok is arra a kutyára.
pbalage
@JAJMÁR: @enslaved: @Hellcat: www.youtube.com/watch?v=z2FwdgZqhyg
Ez volt az életem.

Meg persze a Within Tempation.
www.youtube.com/watch?v=gsQIOgkZt68

Meg aztán a Stratovarius
www.youtube.com/watch?v=Eax5W27Izx4

De aztán fordult egyet a világ.

Ez pedig itt egy jó hely, el lehet rajta időzni, klikkelgetni, nézegetni. Nagyon fasza:
mapofmetal.com/#/home
prime777
@JAJMÁR: Mindig ezek a metál és rock zenék.:p
Ez meg az én egyik kedvenc filmem és egyben filmzeném.
www.youtube.com/watch?v=iKx8gdyhOUk
Nem tudom kinek mennyire ismerős.
Igazi lendületes szuper kis zene.
Yoda69
@Mirabilis: Multkor volt Sik Endre az ATV-ben. Elmondta manapsag csak a fideSStol jon megrendeles kozvelemnykutatsra, mert az ellenzek egyreszt kiverzett, masreszt az eredmenyek nem tukrozik a valosagot a felelem-faktor miatt. Ugyhogy a jelenlegi allas mellett sok ertelme nincs a kozvelemeny kutatasoknak. Majd 18-ban el fog dolni hogy kinek all a zaszlo. Persze az ellenzeknek nem szabad olbe tett kezzel uldogelnie.
Meg annyit a fideSSnek azert kellenek ezek a kozvelemenykutatsi eredmenyek, hogy lelki pszichozis alatt tartsak a hezitalo valasztokat. Azt a latszatot sugallva, hogy a fideSS elsporo tobbseggel fog nyerni, ezert vagy rajuk kell szavazni, vagy el se erdemes menni szavazni. Ennek nem szabad bedolni, es igenis el kell majd menni szavazni, a fideSS es a jobbik ellen.
enslaved
@pbalage: Mit értesz azon, hogy fordult egyet a világ? Változott a zenei ízlésed, vagy maguk a bandák kezdtek mélyrepülésbe?
pbalage
@enslaved: egyszer egy nagyjából 5 perc alatt lezajlott eseménysorozat kapcsán teljesen megváltozott a világnézetem és hirtelen teljesen más dolgok kezdtek el érdekelni.
Zeneileg, lelkileg. ilyesmi.
Valahogy így történt.
enslaved
@pbalage: Értem. Én azért megmaradok a jó öreg metal zenénél:-))
pbalage
@enslaved: attól függetlenül szeretem, egyszer még a Within Temptationon is ott voltam a szigeten.
Yoda69
@Mirabilis: Ne felejtsd el, hogy elcsaltak a valasztasokat. A sok apro stikli nelkul nemhogy 2/3, de sima tobbsege se lett volna a fideSS nek
Yoda69
@Mirabilis: Nem hazudtak csak nem lattak hogy mi modon fog trukkozni orban. Ugyanerre, vagy meg rosszabbra kell keszulnunk 18-ban
JAJMÁR
@enslaved: Ritkaság, de teljes mértékben egyetértek Veled :-)
JAJMÁR
@prime777: Kösz, meghallgattam, ismerem és nekem is tetszik.
enslaved
@JAJMÁR: Fogsz te még többször is..:-)
amaramaistanna
Manipulálható ország vagyunk, a kétfarkú cinikusok támogatása újabb métely, először a saját hülyeségeinktől kell megvédeni magunkat és akkor már Orbánéknak sem lesz esélye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.