A Fidesz frakcióvezetője szerint az uniós tagság nem csupán elvont értékeket jelent Magyarország számára, hanem "direkt" nemzetpolitikai érdeket.

Kósa Lajos a kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva hétfőn az Országgyűlésben rámutatott: ha nem lenne unió, nem lehetett volna a kettős állampolgárság intézményét bevezetni, ez az uniós keretrendszer nélkül Magyarország számára elérhetetlen lett volna.

A kormánypárti politikus azt mondta, reméli Tóbiás József, MSZP-elnök vissza tud emlékezni, hogy az erről rendezett népszavazáson hogyan voksolt. Arról, hogy Magyarországon ne lehetne népszavazást rendezni, azt mondta:

ennyire nem lehet feledékeny. Az uniós tagságról nem népszavazás döntött?

- kérdezte. Utalva a migrációval összefüggő alaptörvény-módosításra, megjegyezte, ha a Jobbik a magyar emberek biztonságát tartaná fontosnak, akkor támogatná azt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Lehet,de csak arról amiről ti akarjátok !
Amiről az ellenzék szeretne, arról nem mert keresztbe tesztek egyfolytában !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Lehet,de csak arról amiről ti akarjátok !
Amiről az ellenzék szeretne, arról nem mert keresztbe tesztek egyfolytában !
Hellcat
A lehetőség megvan csak ti nem hagytok senkit élni vele...
Mobil123
Az hány népszavazás is volt amióta ti vagytok hatlamon cserépedény??!! EGYETLEN EGY SEM VOLT !!! Minden kezdeményezés el lett kaszálva!!
pbalage
Hogy az a Đ&{#>>#&@ !!! Aki a @&{# Ä]đĐ]\ a jó édes {#&{>#&{>#{!!!
Dr. Felipe
Lehet, mikor a g..ik ellenzékben vannak. Akkor akár még a 300 forintról is lehet milliárdokba kerülő népszavazást tartani.
Most meg az olimpiáról sem.
perfekt
Lali gyerek.!Álljatok már takarékra! Ti a frakció!- felterjesztetitek a kormánynak,az-az-saját magatoknak a megoldandó problémákat-----A kormány az-az saját magatok-elutasítjátok vagy nem----------azután a kormány utasítja a frakciót,az-az saját magát hogy,dolgozza ki a nagy büdös semmiket.Az után pedig rá fogjátok--a kudarcokat az elmúlt nyóc évre!
nevemnick
Lajos (most nem becézlek, pedig megérdemelnéd): az alkotmánybíróságot tele ültettétek a saját ,,pártatlan" bírákkal (majdnem mást írtam) akik aszerint dolgoznak, ahogy ti miként pikuláztok. Az alaptörvényben, demokrácia ellenesen, illiberális módon megtiltjátok a népszavazás intézményét. Akkor miről beszélsz te Lajos? Azzal, hogy véletlenül bennfelejtettétek azt a szót, (és még mindig nem vettétek észre) hogy Magyarország államformája ,,köztársaság", ti csak (a kezdetektől) a magyar nép ellen vagytok, mert féltek, hogy egy-egy népszavazás letöröl benneteket a politika színteréről.
nezelodo
Lehet népszavazást kezdeményezni, de ha gyanítod Tündérlala, a gazdád által sugallva, hogy rosszul akarnak kupakolni a népek, rohan a tordasi nagyon "magánasszony" megvétózni, és sikerül is neki!
cs.n.
Lehet, csak nem érdemes, miután 20 évvel korábbi szintre emelték vissza az érvényességi küszöböt.
cs.n.
Amúgy Kósa Lali, figyelhetnétek jobban a pártmédiára, a Kossuth rádión is rendszerváltoztatásról volt szó az imént. Nem VÁLTÁS, hanem VÁLTOZTATÁS, vágod? Legalább a propagandamédiára figyeljetek oda, Habony megint Ibizán diszkózik, vagy mi a görcs van veletek, hogy ilyen elszólásokat nyomattok a parasztoknak?
Viktor
Desischado
Érdekes, ha lehet szavazást tartani, akkor miért kaszálnak el minden szavazást?! Hányat kaszáltak el csak mostanában is! lala, már megint hazudsz!
Mobil123
Ja lehet :-) Kubatov emberein mihelyt áttudja magát bárki is verekedni . Idióta !!
evacica
Persze, arról amiről a fidesz akar! Ezeknek minden ráfér a képükre! Engem csak az dühít, hogy még hülyének is néznek. Mindenki tudja, hogy ha a népszavazás engedélyeznék akkor veszítenének, mert még a híveik is a nyitva tartás mellett voksolnának! Szégyen és piti dolog amit művelnek, na de ezek ők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.