Az MNB alapítványainak költéseiről kérdezte a Nol.hu Orbán Viktort és Kövér Lászlót. Egyikük sem állt szóba az újságírókkal, sőt a miniszterelnök sajtósa még a munkavégzés "következményeivel" is megfenyegette a riportert.

Egyedül Harrach Péter állt szóba velük, ő is válasz helyett inkább a cinizmus eddig nem látott csúcsait próbálta meghódítani.

A KDNP frakcióvezető-helyettese nem értette mi a baj azzal, ha az MNB alapítványai államkötvények vásárlásával finanszírozzák az államot, vagyis visszaforgatják a közpénzt az államkasszába.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horsh
a mocskos dögök - megteszik hogy nem válaszlnak kérdésekre - ERRE NINCS JOGUK , BASSZA MEG A MI PÉNZÜNKÖN TARTJUK EL ÉS NEM HAJLANDÓK NEKÜNK VÁLASZOLNI !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Én ezt nem menekülésnek látom hanem az emberek leköpésének.
Horsh
a mocskos dögök - megteszik hogy nem válaszlnak kérdésekre - ERRE NINCS JOGUK , BASSZA MEG A MI PÉNZÜNKÖN TARTJUK EL ÉS NEM HAJLANDÓK NEKÜNK VÁLASZOLNI !
human
Ezek most fidesz zombik. Majd ha Habony Árpi átadja a tudást nekik szépen egységesen beszélni fognak.
coni
8,5Millió szavazóból 1,4Millióan szavaztak a "folytatjuk" e l l e n . Így joguk van folytatni.
human
"mi a baj azzal, ha az MNB alapítványai államkötvények vásárlásával finanszírozzák az államot"

Csak annyi, hogy olyan kötelezettségszegési eljárást von maga után, hogy arról koldulunk. Ez tiltott finanszírozás, idióta!
Törölt felhasználó
Eddig nemn tudtam kire hasonlít Havasi, de most beugrott. Shrekből a királyra:)

filmtrailer.hu/wp-content/uploads/Shrek_5.jpg

pfff
verőce21
Jó lett a büdzsé, hasít a gazdaság!
A jövő évi büdzsében 130 milliárdos többlet áll pl. az oktatás rendelkezésére. A miniszterelnök szerint jó költségvetés készült 2017-re. 2010-ben milliárdok mentek el arra, hogy megmentsék az országot az összeomlástól, 2013-tól új szakasz kezdődött, minden évben lehetett egy lépést előre tenni, és ez folytatódik. Egy felívelő korszakban van az ország, nőnek a bérek! 25 éve soha nem dolgozott annyi ember, mint most, és közben visszafizettük az adósságot az IMF/EU-nak, csökkent a szegények száma, és csökken a legfontosabb élelmiszerek áfája.
Többszázezer közmunkás, többen dolgoznak mint valaha. A reformok működnek!
zöldszem
@verőce21: Ez pont olyan mint egy Fidesz pártközlemény. Van benne minden!
verőce21
@zöldszem: Ez nem pont olyan, hanem egy pártközlemény.
Fradigege
Ennek a havasibercikének addig ütném a fejét, amíg mozog. Unszimpatikus köcsög gyerek. Igazi buzzancs.
vonotok
Mit képzelnek magukról ezek a BUNKÓK. A nép megválasztott képviselői, és nem hajlandók nyilatkozni. Hogy takarodnának a büdös p...ba.
Mézike
@verőce21: Szia kis herceg.
Azon a bolygón ahol megfordultál talán így van, de a föld9n, Magyarországon nem.
Ja! Merre a róka?
cs.n.
"Egyedül Harrach Péter állt szóba velük, ő is válasz helyett inkább a cinizmus eddig nem látott csúcsait próbálta meghódítani."
"Lófaszt kapjon Harrach Péter, ne pedig több fényt."
Szókrakész
@vonotok: Már nem kell sokat várni.
El is lesznek zavarva a picsába!!!
Toby
@verőce21: Azannyát, tiszta Kánaán...már csak azt kéne elmagyarázni a nyugdíjasoknak, hogy mindezen szépség láttán, hogyan jött ki a 0.9 %-os várható "emelés" ami fideszről magyarra fordítva, natúr stagnálás ?
kkalman
@Szókrakész: ma, 20:58 Sajnos, egyelőre nem úgy néz ki a dolog, hogy el lesznek zavarva. Még mindig nagy a támogatottságuk, és jön hozzájuk a határainkon túlról 800 000 új állampolgár, akik levélben tudnak leadni akár 2 000 000 szavazatot is.
kkalman
Ezek akkora gyökerek, amekkorának látszanak. Vagy nagyobbak!
Hellcat
Mocskos rohadék patkány az összes...ilyenkor nagyon sunnyognak...
nyanya001
nemcsak az Orbán g.ci de az egész hordája !
alterego56
"Igazi államférfiak"
Köpedék mindegyik.
nevemnick
Általában azok közlekednek így, akiknek láb- és karperec a társuk.
karma1
@Mirabilis: 20.40-re: Azert en mar regota tamaskodom ezekben a statisztikakban: a futyisz csak a KSH meg a Szazadveg, Meridian statekjai szerint hasit felhomagasan...
karma1
Hat,.. Nem semmi, hogy a mindig nagypofaju, a szajabol sz@rt frocsogo kover egyetlen k@rva szot sem tud kinyogni? Na ja, varjak, hogy takonyos habony felriadjon a kokomamorbol, es a latomasait kozolje veluk, mint kovetendo nyilatkozatokat...
Kezdem ugy erezni, hogyha nem mozdul az ellenzek, akkor ok is meg vannak veve kilora mar,... Akkor pedig nagyon szomoru jovo var a magyarokra, mert nincs, aki felkarolja a szegenyek es elesettek ugyet...
Yoda69
Ugyanilyen lehajtott fejjel (megalazottan) fognak a bortonbe vonulni.
nezelodo
@Toby: Azt mondják most ezek a tisztaerkölcsű ex KISZ-titkárok, hogy a 0.9 % megduplázódik majd az ÁFA csökkentéssel! Ja, azzal amit ők toldottak meg 2 %-al. kár, hogy akkor nem ordibálták, hogy a "kubatov nyuggerek" (fidesz szóhasználat), érdekében történt az emelés!
Persze ez a tény nem akadályozza meg az egykori nógrádi faluba importált pártpropagandistát a dicshimnuszok zengetésében.
eszegfu
Kimondottan "szeretetre méltó" Harrach is azzal a "királyi többessel" kezdődő mondatával:
"megmondtuk"...
Feraj49
Választási időben "Kedves,meg Tisztel Állampolgár,Tisztelt Honfitársam !"
Választás után négy évre bebetonozva a hatalomba már csak "állampolgárok,lakosság,populáció" vagyunk.Amit mondunk a fülükig nem jut el,a túl sok seggnyaló miatt a hangunk sem terjed !Ha meg kivonulunk az utcára,akkor jönnek az igazi becsapási trükkök."Milyen jóra sikerült a rendszerváltás" !Ez ám az Osztrák életszínvonal !Ráadásul még a kórházi ellátás is fizetőssé lesz !
amaramaistanna
A sajtó munkatársai helyettünk kérdeznek. Kötelességük lenne válaszolni. Csak a hatalommal rendelkező bűnözők viselkednek így...
Rockxy
@amaramaistanna: A sajtó úgynevezett "munkatársai" a parazita elit legnagyobb szarkavarói.
Egyenrangúak a politikusokkal. Én sem állnék szóba velük, de a politikusokkal se.
Eriksson
Szerintem egyáltalán nem menekültek, inkább ignorálták a firkászokat.
prime777
Hallgat a nagy közjogi méltóság (Kövér).
Ezek nem is tudom mit képzelnek magukról.
Illetve tudom.
Ők a királyok,kerubok és szeráfok.
Mi meg vagyunk a mortális szolga nép,kik nekik hajbókolunk.
És ez így jó! - ahogy Viktor mondaná.
Árulja már el valamelyik hazaáruló szavazójuk mit lehet ezeken szeretni?
prime777
@Eriksson: Jaja.
Ignorálták őket.
Mikor rákérdeznek a "lopásokra" akkor az úgy jó igaz,hogy semmibe vesszük az újságírókat meg csendben maradunk.
Fülüknél fogva kellene megragadni őket,hogy az anyátok ÚrIstenit,kérdeztem valamit!
Válaszolni!
Eriksson
@prime777: Ne ragadtasd el magad annyira, még egy vádlottnak is joga van hallgatni. :))
bretagne
Ez a magatartás annyira jellemző rájuk. Csak sunnyogni tudnak. Elfelejtik, hogy az emberek választották meg őket - sajnos - tehát ők szolgák. Ha tetszik, ha nem. És ha már nagyon az agyunkra mennek, jól elzavarjuk őket. Akkor aztán tényleg lesz okuk menekülni.
amaramaistanna
@Rockxy: Szerintem akadnak kivételek itt is - ott is.
satan666
56 ban a Kőrút és Aradi sarkán cinkeltek fel egy AVH -s tisztet.Ez a kép jut eszembe mikor látom az "orbán-kövér-harrach" képét vagy hallom a hangjukat.
verőce21
Rosszak voltak a kérdések, azért nem válaszoltak! :)
Ezentúl az a riporter akit esetleg beengednek a Parlamentbe, csak pozitív és konstruktív kérdéseket tehet fel. pl. mennyire hasít a gazdaság? vagy miért jó a 0,9%-os nyugdíjemelés? mennyivel több ez, mint járna?, stb.
Mézike
@verőce21: Ja értem! Akkor válaszolj kérlek arra amit te vetettél fel, hogy mit kell kérdezni.:-)))
verőce21
@Mézike: A sajtótitkárságon leadhatod a kérdéseidet.
prime777
@Eriksson: " Ne ragadtasd el magad annyira, még egy vádlottnak is joga van hallgatni. :))"
De hiszen nekik kötelességük válaszolni.
A nép által megválasztott méltóságok,nem elítéltek(még) .-)
prime777
@nyanya001: "Mocskos aljas maffia banda !"
Olyan édes vagy.:)))))
Desischado
Sz@rnak nézik a magyar embereket, nem sunnyognak, hanem magasról lesz...ják a fejünket! Remélem, eljön a nap, amikor a bilincsek cörögnek rajtuk!
Eriksson
@prime777: Feltételezem, hogy megnézted a videót melyből kiderül, milyen jellegű kérdéseket tettek fel az újságírók. Nem gondolom, hogy ezen kérdések felelős megválaszolása folyosói téma lenne.
Mit lehetne ezekre kapásból válaszolni? Majd tegyék fel kérdéseiket hivatalos sajtótájékoztató keretében s ha ott nem kapnak kielégítést, akkor lehet háborogni.
Sziszifusz
@Eriksson: 07:24
Ha eddig nem vetted volna észre, akkor most én mondom el neked.
A hivatalos sajtótájékoztatókon csupán az előre megjelölt témával kapcsolatban lehet kérdéseket feltenni. Az attól eltérő kérdésekre nem kapnak választ.
Csak olyan kérdésekről tartanak sajtótájékoztatót, melyekkel a kormányt lehet "fényezni".
Azok az újságírók akik nem a Fidesz bérencei, csak ilyen "partizán" módszerekkel próbálhatnak választ kapni a kényes kérdésekre.
Eriksson
@Sziszifusz: A "partizán" módszerekkel ezek szerint nem sokra mennek, akárhogy is magyarázod a frankót. A protokoll betartásával több esélyük lenne.
Feltételezem, hogyha Téged a munkahelyeden letámadnának újságírók, hogy namármostakkor elő a farbával és áruld már el felkészülés nélkül a szakmai titkaid, Te mit tennél?
eugen4402
Ejnye-ejnye... Ez a KDNPéter nem tegnap járt először a Parlamentben, akkor hogyhogy nem érti, "mi a baj azzal, ha az MNB alapítványai államkötvények vásárlásával finanszírozzák az államot, vagyis visszaforgatják a közpénzt az államkasszába?" Talán azért, mert ezzel nem termel új értéket, tehát meghamisítja a statisztikát, azzal sincs baj? ... Végül is a halaskofa is árulhat antibiotikum-készítményeket. Vagy neeeem?
Sziszifusz
@Eriksson: 08:15
1./ Az tuti hogy a protokoll betartásával sem lenne több esélyük (0. %). Ne gondold, hogy máskor más ügyekben, már nem próbálkoztak.
2./ Egy képviselő vagy miniszter szolgálati vagy államtitkot valóban nem adhat közre, de ebben az esetben nem erről van szó. Itt olyan helyzet alakult ki, hogy ezt a bizonyítványt lehetetlen megmagyarázni., ezért mint már oly sokszor vagy handabandáznak, vagy megnémulnak.
3./ Az általad említett "szakmai titkok" jelentik a Matolcsí fél,e közjót szolgáló tevékenység módszerét ? Az már egyre inkább nem titok.
A tettestársak között működik a zsiványbecsület. Bár ez már ez már nem az. Ez már sokaknál, a legenyhébb esetben is bűnpártolás lehet, de inkább súlyosabb cselekmény.
prime777
@Eriksson: "Mit lehetne ezekre kapásból válaszolni?"
Ezt most komolyan írtad?
Az igazat.
Amikor sunnyognak meg levegőnek tekintik a sajtót akkor tudni,hogy vaj van a fülük mögött.
Nézd meg te is az ATV-n a videót!
www.atv.hu/videok/video-20160426-ligeti-miklos-es-magyar-gyorgy-eb
Itt nem 50 milliókról van szó mint a szociknál hanem 100 milliárdokról.
Normálisabb országokban ezek lemondanak.
Az egész kormány.
1000x többet lopnak el mint az előző kormányok akiket az ilyenekért már régen kicsináltak volna,és még mindig az van,hogy hát de így meg úgy.
Fülüknél fogva kellene őket megfogni ahogy már írtam.
Egyébként az ellenzéket nem értem.
Valami itt nem kóser nekem.
Ilyen ügyeknél is csak megy a "hallgatás".
Régen kint kellene lenni az utcákon, robbantgatni,gyújtogatni mint 2006-ban,ami ehhez képest csak egy kis piti "személyes" ügy volt.:)
Mi volt ez a piti ügy?
Az,hogy nem a nemzeti fidesz volt hatalmon.
Elképesztőek számomra a magyar emberek.
Eriksson
@Sziszifusz: @prime777: Abban megegyezünk, hogy ezek a folyó ügyek nem maradhatnak szó nélkül, komoly következményeinek kell lenniük. De abban is, hogy a probléma annál sokkal komplexebb, minthogy parlamenti folyosón kezdjenek el magyarázkodni nem kompetens emberek.
prime777
@Eriksson: "Abban megegyezünk, hogy ezek a folyó ügyek nem maradhatnak szó nélkül, komoly következményeinek kell lenniük. De abban is, hogy a probléma annál sokkal komplexebb, minthogy parlamenti folyosón kezdjenek el magyarázkodni nem kompetens emberek."
Ebben igazat adok neked.
De ha a fideszt kell fényezni akkor abban mindenki kompetens.
Igaz?
Igen,Kövér nem akart semmit mondani mert tudja ő azt,hogy nyakig szarosak.Nem akart rontani egy elszólással a helyzetükön.
Az a pusziszkodás is a folyosón, "szervusz Laci,aztán csók az asszonynak.
Mint egy nagy család.
Az ország uralkodói.
Aztán meg a sajtót levegőnek nézik.
Akik egyébként szintén MAGYAR,NEMZETES emberek.
Rohadt banda de tényleg,húúú,hogy mennyire aljadék hitvány emberek ezek.
karma1
Most meg csak lehajtott fejjel, remelem, nemsokara hatratett kezzel is...:o(((
Eriksson
@prime777: Itt nem a fidesz fényezéséről, vagy alázásáról, hanem a józan paraszti észről van szó. Nem folyosói téma ez, nem olyan amit két perc alatt össze lehet foglalni. Majd a bíróság eldönti, hogy mi a valóság, ami a firkászoknak nyilván mindegy, ha valamit ki lehet hozni a téma kapcsán. Jelen esetben az a szenzációs hír, hogy nem nyilatkozik senki.
kukac50
Ez azért történhet meg mert vízfejű gondolkodni nem tudó saját véleményét képtelen megfogalmazni, hát ilyen emberek (nem)képviselik az ország lakosságát!

Buták ,úgy ahogy vannak ezt fejezi ki a kitiltás a nem válaszolás a véleménytelenség!
Jozefina
Lesz ez még rosszabb is fidesz és kdnp-s bagázsban!!! Elszámoltatás a legapróbb részletekig és visszafizetése az utolsó elcsalt, ellopott centnek is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.