Az Fókusz Plusznak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna többek között azt mondta, máig nem bocsátott meg az erőszakolóknak. Kitart amellett, hogy a későbbi úszókapitány és két társa megerőszakolta.

Takáts Zsuzsanna elmondta, hogy sokat tanult, mert szigorú iskolába járt. Akkor, 55 évvel ezelőtt már érettségi után volt, alig múlt 18 éves. Soványka lány volt, sosem volt úszó, ahogy a hírekben állították, teljesen véletlenül került az uszodába a barátnőivel. Szóba elegyedett a medence mellett Kiss László egyik barátjával, későbbi megerőszakolójával.

Normális külsejű, normális beszédű fiatalember volt

– mondta Takáts.

Ezután a fiú elhívta egy félreeső épületbe, szolgálati lakásba, hogy megmutasson valamit, de Takáts Zsuzsanna nem gyanakodott.

De aztán azt mondta, innen úgyse mész ki, mert jönnek a többiek.

Jött is a két fiú, nyilván láthatták, hogy horogra akadt a leányzó. Azt hittem, hülyéskednek, csak meg akarnak ijeszteni, de végül sorban jöttek, a harmadik volt a Kiss, nem volt kegyelem

- emlékezett vissza az asszony.

Végül napokkal később elmesélte barátnőjének a történteket. Ekkor tettek rendőrségi feljelentést. Sírva mesélte a rendőrőrsön a történteket, a szüleinek sem merte elmondani, mi történt vele. Elmondása szerint a rendőrök nem nagyon hitték, amit mondanak, de másnap kiment a lakásukhoz több rendőr és elmondták már a szüleinek is, hogy elfogták mindhárom tettest, akik elismerték a tettüket.

A bíróságon találkozott mindhárom férfival, akiken nem látott lelkiismeret-furdalást, csupán haragot látott a szemükben. Egyedül ez bosszantja, hogy a férfiak nem értették, miért olyan szörnyű a tettük. Sosem bocsátott meg, hiszen mint mondja, csak azt lehet megbocsátani, amiért bocsánatot kérnek. A nő szerint Kiss a mai napig nem fogja fel tettének súlyát.

137 hozzászólásarrow_drop_down_circle

süsüasárkány
Most még az interjú hatása alatt vagyok.
Nem tudok másra gondolni, mint arra a sok senkiházira, akik bízva abban, hogy már nem tud nyilatkozni,védelmükbe vették a trágyalénél is undorítóbb elkövetőket:
gyárfás, hargitai, székely éva, serényi, dr. kárpáti...stb.
Ezek a cinkosok, ezután érdemei ellenére gyalázatosak.
Szeretném, ha nem lenne egyetlen nyugodt percük sem.
Szégyen, ha ezeket azonosítják az országgal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
süsüasárkány
Most még az interjú hatása alatt vagyok.
Nem tudok másra gondolni, mint arra a sok senkiházira, akik bízva abban, hogy már nem tud nyilatkozni,védelmükbe vették a trágyalénél is undorítóbb elkövetőket:
gyárfás, hargitai, székely éva, serényi, dr. kárpáti...stb.
Ezek a cinkosok, ezután érdemei ellenére gyalázatosak.
Szeretném, ha nem lenne egyetlen nyugodt percük sem.
Szégyen, ha ezeket azonosítják az országgal!
Borda
Láttam a riportot. Meg is van a véleményem az ilyen x@r faxokról. Már az arcára rá van írva Kiss Lászlónak,hogy milyen ember. A szeme sem áll jól.
bzoli
@süsüasárkány: A szittyós aczél endrét és a nőkhöz nem igazán vonzódó friderikuszt se hagyd ki a felsorolásból.
kiss lászló nemcsak egy mocsok erőszakoló, de egy utolsó hazug disznó is! Hánynom kell...
X-ray
Még jó, hogy a hölgy a nyilvánosság elé állt! Köszönet ezért neki! Habár eddig is tudta a többség, hogy nem a lány volt a hibás. csapó gábor egy pohár vízen mutatta be a nemi erőszakot, ami szánalmas volt. Bővebbe itt lehet olvasni az ügyről: www.toptalq.hu/timeline/319/kiss-laszlo?tipus=honap
wagabund
na igen...most majd csapó jól megmagyarázza, mert ő egy ismert celeb, tehát menti a menthetetlent...

ha van egy csöpp maradék esze, akkor kussol..
papa.49
Én is végig néztem, sőt így hogy a hölgy említette ismertük a nevelőapját is nagyanyám oda hordta hozzá a cipőket javítani... Nem tudok rá jobb kifejezést aljas módon viselkedtek a faszik, és hiába mentik fel sokan nálam ez felmenthetetlen bűn!!!
lampa laz
A legaljasabb dolog az lesz, ha a hölgy által elmondottakat megpróbálják cáfolni, ferdíteni.
süsüasárkány
@bzoli: elnézést elfelejtettem összenőtt, hogy a teljesség igénye nélkül.
Köszönöm a kiegészítést!
Rohadjanak meg!
papa.49
@lampa laz: Lesz rá ember ne félj...
süsüasárkány
@lampa laz: ne lepődj meg, ezek a gyalázatosak erre is képesek lesznek!
Továbbra is a fekáliába velük!
Január
Felesleges volt összehazudoznia a félvilágot a erőszakos Kissnek és pártfogóinak. Ebből most hogy akarnak kimosakodni? Persze ez kit érdekel...
A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...
Összes elismerésem a hölgyé, hogy vállalta a megszólalás embert próbáló terhét, és feltépte az életét megnehezítő sebeket.
lampa laz
@papa.49: @süsüasárkány: igen sajnos igazatok van, ahogy megpróbálták már eddig is, mert erre nem számítottak, hogy hölgy nyilvánosan el fogja mondani az igazságot. A halálhír keltésről már nem is beszélve. Ezek után egy nyilvános bocsánatkérés a minimum lenne Kisstől.
wagabund
megérdemelten rohasztják kisst, miközben tisztelettudóan nagybetűvel írják a nevét...Nemecsek óta tudjuk, milyen az amikor valakinek kisbetűvel írják a nevét...

kiss és bandája rászolgált a kisbetűs írásra gyárfással együtt ...csapó se maradjon ki...a másik két erőszakoló meg kussol valahol...

remélem megtalálják a rejtőzködőket...
cs.n.
Jól tette, hogy kiállt a legnagyobb publikum elé, ezzel kifogta a szelet sokak vitorlájából, akik arra célozgattak, hogy amúgy is egy ribanc volt, különben is már meghalt.
Levendula
41 kilós gyereklányt lefogták, hárman megerőszakolták...
Ehhez tényleg nagy bátorság kell, seggfejek!
- lantos lászló
- várszegi lajos
- kiss lászló
a három puhapöcs
bzoli
@Levendula: nem seggfejek. Szimplán beteg pondrók.
soljanka
Nem szoktam más tollakkal ékeskedni, meg általában magam is meg tudom fogalmazni a véleményem, de ez itt annyira lényegretörő, hogy inkább kopizom:

"Nem kell itt szépíteni, rohadjon meg ez a szemétláda ,úgy ahogy van, de a hargitay, a gyárfás és a többi mocsadék is. Hadd legyek most egy kicsit demagóg. Azt kívánom az összes mentegetőnek, maszatolónak, bagatelizálónak ,hogy családilag legyen érintett ilyen ügyben , az elkövető meg legyen valami nagyon sikeres alak, mert akkor nem is olyan nagy dolog, ugye??? Az ilyen 555 év alatt se évül el!!! Egy csoportos erőszak nem csak úgy megtörténik, az ilyenre születni kell. Amit tett az megbocsáthatatlan , leszarom az összes olimpiai érmet. Mellesleg ,ha az én lányommal csinálta volna már nem élne . az biztos.
De a legeslegeslegundorítóbb a mostani " viselkedése , az a gyáva ,sunyi ,beszari sumákolás,azt mondja ez a rohadék a kamerák előtt az ujságírónak ,hogy " hagyjon a PICSÁBA...". Mégis ,mit képzel ez a tetü??. Koncepciós per... persze , anyád az a pirosszemű. "
Január
Ezt a hölgyet most ismét megalázták a hazudozásaikkal kiss és bandája. Megérdemelnének egy jó kis kártérítési pert a hazudozók. A Hölgy jó hírnevét mocskolták be...
Biztos találna egy jó ügyvédet, aki képviselné, hogy örökre elvegye a becstelenségtől a kedvüket.
WF
Hál' Istennek Aczélt már kitiltották a Népszabadságról. Remélem végképp kiírta magát a magyar újságíró társadalomból a témával kapcsolatos f.book bejegyzésével. Mondhatni morálisan lenullázta magát. Ahogy a teljes úszószövetség is. Francba az úszóaranyakkal, ha ez az ára! Perverz disznók, hazug mocskok. A Hölgynek meg elismerésem a bátorságáért és a karakán kiállásáért, a példamutatásával többet tett a hazáért mint az agyonajnározott sztáredző és holdudvara.
human
Nem igazán volt "sportszerű" az edzőtő és támogatóitól, hogy mikor a nőt halottnak hitték már arról kezdtek el beszélni, hogy nem is történt semmi, amúgy is mindenre kapható volt az áldozat. Ha már a botrány elején nem kimosni próbálták volna Kist, akkor kisebb lett volna az arcvesztés.
Így jobban elásta magát Kis.
Dr plágium
Utoljára még azt nyilatkozta Kiss, örül a hírnek hogy életben van az áldozat, mert majd megerősíti az ő szavaikat. Az nem számít nekik, hogy van egy bírósági ítélet amiben minden le van írva...
Hogyan akarták erre rávenni? Veréssel, zsarolással? Mint ahogy az apjával tették? Szerencsére akkor sem jött be...
Dr plágium
"– Örülök, hogy ha a hölgy él, mert így van esély, hogy tisztázzon minket. El kell mondania az igazságot – reagált Takács Zsuzsanna szavaira L. László, aki a három érintett egyike a nemi erőszak-botrányban."
www.blikk.hu/aktualis/belfold/megdobbento-fordulat-megis-eletben-van-a-no-akit-kiss-laszloek-megeroszakoltak/k627vzj
Dr plágium
Azon gondolkozom, akik aláírogattak, besározták, lekurvázták most mit éreznek?
Mert könnyű egy halott embert gyalázni aki nem tud védekezni...
Lesznek-e közöttük olyanok akik bocsánatot kérnek a Hölgytől?
bzoli
kiss lászló...Százhalombatta díszpolgára... Több kiló állami kitüntetés birtokosa...
Önmaga karikatúrája ez az ország.
perfekt
A hölgyet,meggyalázók,között ott találhatók,mindazok,kik Kiss mellé álltak,még a nők is--társtettesek,mert bűnösök közt cinkos aki néma.! Gyárfást-ki teljes mellszélességgel kiállt Kiss mellett,az a garnitúra,kikre büszkén tekintettünk teljesítményeikért, "hares"-től elindulva-és hozzá visszatérve,egy gyalázatos választási ceremóniával újra választották főtitkárrá--azt az embert?? ki tv-interjúban még most is azt bizonygatta,hogy heves vérű,volt a hölgy, (mondjuk Sz.Nikolettáról tudjuk)és akinek befolyásos szülei dugták börtönbe Kisst,különben is meghalt már a hölgy minek piszkálni,az ügyet?A történetben,érzek egy kis csavart: nevezetesen-ahogyan a hölgy ,oda került.Bizonyára,előtte beszélgethetett,már Takáts-al hogy bemegy hozzá.Vajon a Takáts " valamije" amit meg akart mutatni a hölgynek-az mi lehetett?Talán a férfi bélyeg gyűjteménye.Randi,lehetett ez--ami azután szennyes tetté vált.
süsüasárkány
@Dr plágium: lantos volt az első.
Ez a moslék segggnyaló.
Ennek kellene megnézni a útját, hogy hány embert tett tönkre!
süsüasárkány
@perfekt: ez volt ezeknek barmoknak a szórakozásuk!
Utólag is ki kellene herélni mindet.
Szólni kell a lúgos doktornak.
dr. prédikátor
Ez a három erkölcsi hulla most hogy érzi magát???lantos, takács, kiss???És még ennek a három tetünek van mersze mocskolódni!!!De akik védték ezt a három szarzsákot se különbek, ilyen csapó félék meg acél félék!elmehetnek mind a sunyi picsába!!!
A Takács Zsuzsa meg nagyon jól tette hogy kiállt a nyilvánosság elé és elmondta a történteket!!!legalább most valamit visszaadott az őt ért megalázásból!!gyárfás meg jobban teszi ha szintén elhúz a sunyiba. Szemét mocskos trógerek!!!
bzoli
@dr. prédikátor: kiss és lantos azt nyilatkozták az interjú sugárzása előtt, örülnek, hogy él a Hölgy, és nyilvánosság elé áll, mert így "bebizonyosodhat, hogy ártatlanul ítélték el őket".
Ezek teljesen realitásérzéküket vesztett "emberek".
süsüasárkány
Jó magyar szokás szerint egyesek már elkezdik sározni az áldozatot.
Menjenek ők is a rohadt k...a any...ba.
Fogják meg az összes szarházi kezét.
Irány a csepeli szennyvíz telep.
Mindet bele lökni. Ide menjen a tetvedék gyárfás ne Rióba!
Csizmás Kond
Ami megtörtént azt visszacsinálni nem lehet. Kis kapott egy valamilyen büntetést. Az is érthető hogy a hölgynek máig fáj ami vele történt, viszont az egész cirkusz egy ujságcikk alapján feleleveníteni és amit annyira el akart felejteni sőt még halottnak is hitték tehát szépen csendben tovább maradhatott volna de mégis megszólalt...na ez már nem fájdalom és amint írja nem is bosszú...valami más..értelmetlen és érthetetlen szennyesteregetés.
süsüasárkány
@Csizmás Kond: hosszú ideig nem olvastam írásaidat.
Nagyon jó volt!
süsüasárkány
@Levendula: jöhet a dr. lúgos! De ne csak a hármat, hanem az őket támogatókat is kezelje le.
Cicamama55
Maximálisan egyet értek az előttem szólókkal, nagyra értékelem én is, hogy be merte vállalni a nyilvánosságot Zsuzsanna, hogy a hazugságról lerántsa a leplet! Felvetődött bennem, hogy lehet, annyi lány esett áldozatául ennek a "triumvirátusnak", hogy nem is tudták ki hol van, ki hol él, illetve egyáltalán él-e. Gyalázatos dolog amit tettek is, de a hazugság áradat is felér nálam annyival, amivel az edző magyarázkodni próbált. Nincs mentség!
1magyar
Nagyon bátor volt a hölgy, hogy nem hagyta magát ma sem megalázni ezekkel a tuskó,bunkó
parasztok által.
Ha minden nő követné a példáját lehetne perújrafelvétel, mert a lantos és várszegi egyedekről nem
halottam, hogy bűnhődtek volna.
A kisses meg teljes vagyonelkobzást ajánlanék amit a köz pénzéből kapott és adják oda fájdalomdíjként az asszonynak!!!
wagabund
@Levendula: navvégre..

várszegi, lantos kussol marhára(ha élnek)..érthető is..mit szól a családjuk, ha kiderül, hogy a papa igazi szaralak?
wagabund
@1magyar: jó az ötlet, de megvétózzák, mert hogyisnézne ki...megasztán a mikutyán kölyke a pasi...

meglepne, ha Orbán megadná a kilövési engedélyt... bár ha nem teszi, az csak rontja az ő imázsát...ilyen szar alakot védeni? ezentúl érdekesen fog hatni, hogy...-anya! megyek a kiss uszodába, talán megúszom... meg közgyűlésen...-üdvözlöm a város díszpolgárait...
1magyar
@wagabund: Azokat is akik védték eddig az ország minden normálisan gondolkodó állampolgára elítéli, ha Orbán nem tesz ellene semmit, akkor őt is.
Választás előtt pedig ez nem jó.
Manhattan
Kiss, aki tényleg apróka nem kaphatott meg szép lányokat, hát harmadmagával elkapták és megerőszakolták őket. Ekkora aljasság soha nem évül el!
wagabund
mint az áldozttól megtudtuk, a rendőrség már ismerte az elkövetőket, mert nem ez volt az első esetük...
kiséknek az b@szna be rendesen, ha jelentkezne valamennyi áldozat...akkor például az a lób@szó csapó mit hazudozna?...meg gyárfás azzal az igencsak egybites tekintetével...azokról sem tudott?

mi jöhet még?
szaboria1
A 60-80 évekig olyan helyeken dolgoztam ahol a kiemelkedő személyekkel pl. sportolókkal, színészekkel, énekesekkel volt dolgom sajnos sok volt közöttük akik azt hitték, hogy Ők mindenben elsőbbséget élveznek. Voltak pletykák liliom tiprásról de ezeket elég sűrűn el is titkolták.
coni
Ettől kezdve Kiss akkor fogja tisztázni magát a vádak alól amikor Schmittnek (NER Golyóstoll) újra doktorija lesz.
Annak a ritka esetnek lehettünk szemtanúi amikor valaki nem saját mártírságának irányából közelít meg egy témát hanem a társadalmi felelősségvállalás irányából. Hasznos volt, hogy rávilágított arra a tényre is, hogy
"ezek ugyanazok".
WF
@Csizmás Kond: Még "haló porában" is rá akarták verni a balhét az áldozatra, a sunyi élvhajhász szatír és társai. Amit az egykori áldozat tett, az nem szennyesteregetés, hanem igazságszolgáltatás. Az a nő egy hős, hogy felvállalta ország-világ előtt az egykori ügyét. Szomorú, hogy ezt nem látod be. Paradox módon nem kiss szennyesének a teregetése ez, hanem felfoghatjuk úgy, hogy kapott még egy esélyt, hogy egyszer végre tudatosuljon benne saját tettének a súlya, amit eddig a kedves sporttársak (élükön Székely Évával) segítettek neki elmaszatolni. Ő lehetne a legnagyobb nyertes, ha szembenézne saját magával!
Törölt felhasználó
@wagabund: PL, hogy elsiklunk egy részlet felett, hogy kétszer próbálták lefizetni az apját majd megverték a tárgyalás előtt... Azt nem mondta Zsuzsanna, hogy kik voltak azok... Kiváncsi lennék, hogy ők vagy az akkori hatalomból jöttek fekete autóval...

Szóval van itt még lehetőség. Ha ők verték meg és le akarták fizetni előtte az is árulkodó a jelenkori vezetésre(Hosszú Katinka). Nyilván nem verték meg Hosszút, de az ocsmány kicsavart zsarolásokat, tereléseket láthattuk ma is! Ha pedig az akkori vezetés jött fekete autóval, akkor bizony nem kicsit lett beszerveze...Ez a valószínűbb ugyanis te akkor nem úsztál meg egy ilyet, ha nem voltál párttag, sőt együttmüködő másokról jelentő ügynök.
wagabund
@ziziplanet: nálad a pont.

nincs, és nem is lehet mit hozzáfűzni...talált, süllyed.

mi jöhet még? :-)
WF
Teljesen egyetértek. Lehet, hogy a sport nemesít, de a jelek szerint az élsportra ez egyáltalán nem mondható el.
Jozefina
Zsuzsa asszony (anno 18 évesen) már nem lehetett kispályás! Egy idegen férfival miért ment lakásra? Mit gondolt, hogy bélyeggyűjteményeket fognak nézegetni!! Legalább olyan hibás, mint a "megerőszakolóknak" titulált férfiak. Ha 55 év múltán ilyen élénkek az emlékei, akkor bizonyára nem is esett neki olyan rosszul!!! Felháborító, hogy ilyen piszlicsári ügyekkel foglalkozik a média, amikor megvannak a mai napok hasonló eseményei!! Majd azokkal is 55 év múlva rukkolnak elő!!!??? Hát ez a gazemberség az egészben!!! Mindent az idejében kellett volna lerendezni és nem 55 év távlatából!!!v Egyik 19 a másik egy híján 20!!! Egyiknek sincs semmiféle tisztázni valója, követelése a másikkal szemben. Akkor és idejében lehetett volna!!!
süsüasárkány
@wagabund: remélem egyszer d.tomikáról - aki diploma nélkül lett miniszter, MTK elnök, beléptető rendszerek szar tolvaj ... stb - is megírják a perverzitását.
Ő is a dr. lúgos páciensek közé való!
Csizmás Kond
@WF: " Még "haló porában" is rá akarták verni a balhét az áldozatra,"
Na és kicsoda ?...és miért nem arra haragszik aki felpiszkálta ?...és miért nem azzal hadakozik aki halottnak titulálta ?...és miért nem azért háborog hogy hagyjanak békét neki ?
...szerintem még csak azt kéne tisztázni, hogy van-e valami kapcsolata azokkal akik felelevenítették az esetét...pl Katinkával
süsüasárkány
@WF: vigyázz! A csizmás a régi rendszer visszamaradt provokátora!
Figyelmen kívül kell hagyni!
süsüasárkány
@Jozefina: te a csizmás klónozott változata vagy.
Nemedtől függetlenül NAGY BAROM!
leszúrt rittberger
@Jozefina: Mjad kommenteld be ezt légyszi akkor is, ha a te lányodat basszák ájultra hárman. Barom állat.
Jozefina
@leszúrt rittberger: az én lányom annál jobban van nevelve, hogy ismeretlen emberrel ismeretlen lakásra menjen!!
leszúrt rittberger
@Jozefina: Hidd azt (hány drogos kis kurváról hallottam már ugyanezt)...

De ettől még ugyanúgy nem Takáts hibája, hogy megerőszakolták. Az áldozathibáztatás külön fejezet a bűnügyi pszichológiában, és pont az ilyen ostoba seggfejekről szól mint te, akik mindent azzal magyaráznának meg, hogy "minek ment oda".
Törölt felhasználó
@Jozefina: Nem mentek lakásra, hanem az uszodába elhivta az egyik sarokba beszélgetni. Amúgy vagy csúnya nő lehetsz vagy soviniszta férfi. Megérdemelte...? A kurva anyá...
süsüasárkány
@Jozefina: ki nevelte?
Ne hazudj!
Lehet, hogy jól nevelt, Istennek hála.
De az biztos, nem a Te érdemed!!!
szaboria1
@papa.49: Most már én is tudom ki volt a mostoha apa, mert az előzetes bejátszáskor mint Takáts nem ugrott be.
szaboria1
@wagabund: Csapó sem volt egy piskóta az biztos.
papa.49
@szaboria1: Ahogy mondta a hölgy az este egyből beugrott, ott laktunk a Molnár utca 27. egy köpésre a Vámház körúttól ami akkor Tolbuhim körút volt...
coni
Most már csak arra kell várni, hogy az elmúlt 55 év áldozatai is ki merjenek lépni a nyílvánosság elé. Néhányan megpróbálták, de addig amíg a többiek hallgatnak a közvélemény nem hisz nekik.
human
@Csizmás Kond: Egyetértünk, hogy ezt az ügyet nem lett volna szabad felbolygatni, amennyiben Kis és társai többet nem zaklattak nőket. De ha már nem így történt és ha már az áldozatot kezdték el hazugnak nevezni, akkor miért ne lenne joga tiszta vizet tölteni a pohárba? Vagy hagynia kellene az országot abban a kétségben, hogy talán egy kis kurva volt és magának köszönheti a nemi erőszakot? Megjegyzem kormányunk már közérdekű tévés hirdetésben is a nőket is felelősnek tartja öltözékük, viselkedésük miatt a nemi erőszakért. Ebben a nyilvánvalóan téves általánosításban nem kellene még jobban megerősíteni a lakosságot.
szaboria1
@Jozefina: Felületes vagy mert az uszoda területére mentek azt nem tudhatta, hogy az egy lakás.
Az, hogy ez az ügy kiderült a mai csatározásnak köszönhető mert azt kell vizsgálni ki kutakodott a régi ügyben.
Az úszó szövetségen belüli viszály hozta felszínre.
Csizmás Kond
@human: Ép ez az amit nem tudok megérteni...a piszkálódókat még sejtelmileg sem említi...pedig ők nevezgették mindennek nem Kisék.
szaboria1
@human: Mint Jozefinának írtam az úszó berkekben Hornyák Viktor indította el a lavinát. Mert Ő is indulni akart a Gyárfás helyére.
Jozefina
Kár, hogy süt belőletek a rosszindulat és a gonoszság!!! Egyikőtök azt írja, hogy egy sarokba hívták el, a másik, hogy ugyan lakásba, de az az uszoda területén volt. Szóval nem igazán vagytok/vagyunk tisztában a dolgokkal és 55 év után nem is lehet. Külön köszönöm a "kedves jelzőket" ami szerintem nem engem illet, hanem azt, aki írta!!! További jó csámcsogást, így lassan ebédidőben!!! Kívánom, hogy ennél nagyobb problémátok soha ne legyen!!!
X-ray
Jozefing! Melyik erőszakolónak vagy a haverja-rokona?
bzoli
@szaboria1: Ezt a hülyeséget inkább ne terjeszd, mert Hornyák Viktor is lenyilatkozta, hogy nem ő segített a Privátkopo.hu-nak.

"Minden újságíró azt kérdi, miért most szivárogtattam ki a Privátkopónak mindezt. De nem én szivárogtattam ki. Én nem is ismerem ezt a lapot" (Hornyák Viktor nyilatkozata a 24.hu-nak)
WF
@Jozefina: Elég kifordult az erkölcsi érzéked. Nyilván nem tudjuk a teljes igazságot, de a szereplők között Zsuzsa asszony verziója messze a leghitelesebb. Kiss ezzel esélyt kapott, hogy végre szembesüljön saját disznóságával, és bocsánatot kérjen. Nem igaz, hogy annak idején megbűnhődött: akkor is voltak, akik a sport oltárán feláldozhatónak vélték az erkölcsöt és kimosdatták a fickót, aki talán ezért sem mérte fel saját tettének súlyát.
szaboria1
@bzoli: Érdekes mert máshol mást mondott előtette.
bzoli
@szaboria1: Sehol nem állította, hogy ő szivárogtatott volna a Privátkopónak, annyit nyilatkozott csupán, hogy néhány hónapja megírta a facebook oldalán, hogy kiss lászlónak régebben volt büntetőügye, börtönben is ült, de konkrétumokat Hornyák Viktor sem tudott - ezt is ő nyilatkozta.
WF
@Csizmás Kond: Azt hiszem igaza lehet Süsüasárkánynak, te egy kib..tt troll vagy! :-(
és/vagy nagyon hülye, erkölcsi érzék nélküli véglény.
szaboria1
@bzoli: De Ő volt az aki ezt megszellőztette nyilvánosan erre már harapnak az újságírók. Pláne a Kacsa volt főszerkesztője.
bzoli
@szaboria1: Akkor még egyszer: Hornyák gyakorlatilag semmit nem tudott, csak azt, hogy kissnek régebben volt VALAMILYEN büntetőügye. Slussz. Ez azért nem túl sok, lássuk be.
szaboria1
@bzoli: Jaj ne hidd, hogy nem tudta sokan tudtak róla csak hallgattak. Hornyák Gyárfás helyére pályázott tehát érdeke volt szellőztetni.
KERKA
Menjünk vissza az időben, közvetlenül 56 után vagyunk! (bár ezt az időszakot én is csak a szüleim elmondása alapján ismerem). Akkoriban sokkal szigorúbbak voltak az ítéletek, sőt, még halálbüntetés is volt. Nem ennyiért, kevesebbért is! Már a 3 év börtön is kevés volt, pláne, hogy azt még harmadolták is.
Nem értem, hogy ez a gazember Kiss ezek után hogyan foglalkozhatott gyerekekkel, még az uszoda közelébe sem lett volna helyes engedni. Az ilyen börtönviselt embereket segédmunkásként alkalmazták. Nem mentség, hogy úszók százait vitte sikerre, az erőszak mindíg erőszak marad, soha nem évül el.
Jozefina te egy magadból kifordult megvetendő perszóna vagy, felháborító ahogyan nyilatkozol.
Ha voltál valaha 19 éves, de kétlem hogy voltál, mert te egy eleve rosszándékú öregaszonynak születtél, emlékezhetnél, hogy a fiatalok csoportosan (bandázva) mentünk mindenhova, a fiúk vigyáztak ránk, és eszünkbe sem jutott, hogy gyanakvóak legyünk bármelyikre is.
Ez a nő sem számított arra, hogy egyszerre hárman fogják megerőszakolni, egy sportolóról csak a jót képzelte el, nem ezt a genyó viselkedést. Mert ugye egy sportoló mindíg sportoló az élete is mintamodell a gyerekek szemében. Legalábbis ezt így tartottuk eddig.
WF
@human: Sokáig én is úgy gondoltam, hogy kár volt felpiszkálni ezt a régi ügyet. De ahogy egyre több részlet napvilágra került, úgy látom szükség volt rá. Csúnya kórkép ez a magyar társadalomról, jelesül a társadalom "krémjéről". Itt belefér, hogy az élsportoló 3-ad magával megerőszakol egy 41 kilós tinédzser lányt, utána még rábízzuk a gyerekeinket az uszodában, a jegybankelnöknek elnézzük, hogy közpénzen kiadja az elmebaját, majd ugyancsak közpénzen felvásárolja a saját könyvét, a politikai elitnek elnézzük, hogy haveroknak kijátsszák az ország vagyonát. Az én szememben mindenki hős, aki ezekkel szembeszáll, és korántsem volt értelmetlen ennek a szemét bandának a szennyesét kiteregetni. Nem attól lesz a nemzetünk nagy, hogy mennyi olimpiai aranyat nyerünk, (ilyen alapon a Szovjetunió és az NDK lett volna a két csúcsország), és nem is a fociválogatott EB szereplése emeli fel az országot. De ha a lopás, a hazudozás, tisztességtelenség elnyeri méltó jutalmát, a közmegvetést, ha az ilyen emberek elmerülnek a süllyesztőben, akkor ez az ország is jobb hely lesz.
szaboria1
@bzoli: Nem fogok meglepődni ha a Gyárfás is kénytelen lesz lemondani. Már 2006-ban is megakartak szabadulni a fideszesek tőle.
human
@Csizmás Kond: Te mit nem értesz ezen? A riporter főleg Kis szerepéről kérdez, mert ő a legismertebb szereplő az ügyben, vele lehet eladni a műsort. Elég szelektív a hallásod, ha pont azokat a részeket nem hallod amikor mindhárom illetőről beszél. Arról meg nem tehet, ha a riportert főleg Kis érdekli.
eszegfu
Az áldozat igen kulturált hölgy...egyáltalán nem érződött mondandóján sem a harag, sem a bosszuállás... az hogy végülis megszólalt lehet "szennyesteregetésnek" felfogni, de itt elsősorban nem teregetni akart, csupán megvédeni magát!!! Igazán pofátlanság, ugy általában is, hogy 55 év után még mindig az áldozatot mocskolják és bizonygatják saját "igazukat"!!!
Csizmás Kond
@human: " mert ő a legismertebb szereplő az ügyben,"..hát ez az látod...az ügy a fontos...meg a cirkusz...szennyesteregetés.
Csizmás Kond
@eszegfu: Ha 55 évig nem tudott magának igazságot kiharcolni most miből gondolja hogy tud ?
human
@Csizmás Kond: Válasszuk már szét. Egyszer volt a szennyes teregetés. Csúnya dolog. De közben elindult egy újabb szál, az áldozat hiteltelenítése. Neked nem tetszik hogy a nő ezek után életjelt adott és elmondta mi történt. Mi mást tehetett volna? Vagy Kis hírneve fontosabb, mint az igazság?
Csizmás Kond
@human: ...szerintem keserű igazság az ha valakit akkor rúgunk tökön amikor valaki már leterítette.
Ha igazságot akart volna megtehette volna volt rá ideje...
radios45
@WF: igazat szóltál, én is ezek mentén cselekszem, elítélem az ország rabló-pökhendi vezetését, de közönyös a főnökömnek sem nézem el a bunkó-okoskodó kötekedő, máskor közönyös dumáját..
Ezért lettem állásnélküli,
kilátástalan helyzetű..
eszegfu
@Csizmás Kond: Sőt! Ha akkor, az eset birói szakában nem tudott "védekezni", most mit is akar?! Azt hiszem a "tisztára" mosással már réges-rég elkésett. Nekem azért az is megdöbbentő volt -- ha ez igaz -- hogy már többször kaptak "figyelmeztetést" hasonló ügyekért... tehát akkor nem ez lehetett az első, de talán az utolsó sem... ráadásul az akkori és ezek szerint a mostani vezetés is tudott viselt dolgaikról...
human
@Csizmás Kond: Gondold már át mi történt időrendben. Kist elítélték. A nő ezt kevésnek tartotta, de belenyugodott és élte tovább az életét. Valaki most bedobta ezt a történetet. A nő még mindig nem jelentkezett, pedig megtehette volna. Aztán elkezdték hazugnak, könnyű vérűnek beállítani, úgy hogy halottnak feltételezték, ami még aljasabbá tette őket, mert egy halott úgysem tud védekezni. Ezek után jelentkezett a nő. Tehát szó sem volt arról, hogy ő kezdte volna a "rúgdosást". Egyszer megerőszakolták és most ugyanezek még egyszer belerúgtak a hiteltelenítéssel.
coni
@Jozefina: "Kár, hogy süt belőletek a rosszindulat és a gonoszság!!!"

Az indulatot az váltotta ki a társadalomban, hogy a Kiss ügyről kiderült ez a jéghegy csúcsa és hamarosan kiderül. hogy az elmúlt évtizedek pletykái az uszoda világáról nem is pletykák.
És ennek egyik oka, hogy olyanokra bízták a gyerekek oktatását akik bizonyítottan több rendbeli csoportos erőszakban vettek részt.
Csizmás Kond
@eszegfu: szerintem túl van exponálva az egész...mindent Kissel akarnak tisztára mosni.
Csizmás Kond
@human: " Aztán elkezdték hazugnak, könnyű vérűnek beállítani, úgy hogy halottnak feltételezték, ami még aljasabbá tette őket, "
...és azokat miért nem köpi pofán akik nevezgették ?
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Nyilván nem vagy nő és én se, de volt olyan exem, akivel ez megtörtént. Szerintem maradjunk annyiban hogy nem tudunk nőként gondolkozni egy ilyen dologban, hogy mit érzett, mit kellett volna tennie és mikor. Viszont akkor ne is ítélkezzünk.
De csak egy közeli példa, amit talán férfiként át lehet érezni. Ha mondjuk a lányoddal történik meg, akkor persze amikor megtörtént megtennénk, amit lehet, amit meg is tett a nevelőapja. Megverték és valószínüleg a hatalom is befenyegette... Utána évekkel apaként nem hiszem, hogy fent akarnád tartani a lányoddal történteket. Aztán a lányodnak lenne egy férje, gyerekai, élete, részben elefelejtett múltja és van ez a fasz, aki közben egy nagy ember lett(tuti a média). Te mit mondanál a lányodnak 89-ben(mivel addig ott voltak a hatalmi emberek), hogy hurcold meg a családodat. Ezt gondolom azért, férfiként, családtagként már el tudod képzelni? Na akkor képzeld, hozzá, hogy az a nő akit hárman megerőszakoltak, miért nem jött elő ezzel.

Én pl nem azon vagyok ki, ami történt, mármint ez a múlt..ezt az áldozat is mondta, hogy ha az elején azt mondja ez történt, igen én voltam, halálomig fog kisérni ez, stb, stb. De nem így történt...Hanem egy gennyes szarháziként. A Gyárfással jól begyakorolt, "cuki ősz nagypapák vagyunk" és pityergünk a Katinkán(akit azért zsarolunk közben). Ez egy rossz színész ez már a Katinkánál is látszott.
Azért nem lennék a helyében most Egérkének sem, aki pl tényleg elhitte ezeket és tényleg nem tudta ezt elképzelni róla. Biztos elkezdenek beugrani a képek, amikor az idősödő "cuki" második apám ölébe zuhant egy olimpia után, aki közben meghitten simizte.
Hidd el nekem nincs olyan alkoholista, aki már nem az, maximum megtanúl vele együtt élni..Ez látszott is rajtuk még a Katinkás ügynél, hogy a tv-ben előadták a cuki, érzelgős kampányt, de a háttérben más embereket ismerhettünk meg. Az nemierőszak mindig a hatalomról szól és azok ritkán cuki a meghatodottságtól bekönnyező nagypapák szoktak lenni:)...
süsüasárkány
@Csizmás Kond: mondtam már, okosat írjál!
süsüasárkány
@Csizmás Kond: a Hölgynek van jó érzése, kultúrája.
Neked ez is hiányzik!
Csizmás Kond
@ziziplanet: Lehet ne olvastad de már leírtam, hogy nem pártolom Kist és egyik erőszakolót sem sőt mindenkit hibásnak tartok aki ilyen embereket ekkora hatalomhoz juttat, viszont ma már hetven valahány éves és úgy a karrierje mint az élete vége felé közeleg, szóval ha le akarják váltani akkor váltsák le és ne ötvenéves dolgokkal szarakodjanak amit amúgy a törvény már lezárt.
...arra még senki nem gondolt, hogy Kis akár törvényileg is elégtételt kérhet ezekért ?...mert joga van hozzá.
human
@Csizmás Kond: A videó melyik részében mondja, hogy csak Kis hazudott az ügyről? Ha ennyire a nőt akarod beállítani aljas embernek tőlem vitázhatunk még róla, bár elég abszurd.
eszegfu
@Csizmás Kond: Ez is egy lehetőség (mármint Kissel akarnak mindent tisztára mosni), de szerintem még az is lehet, hogy a dominó-elv alapján a vezetésnek ezzel inditva dőlnie kellett volna. Általában, ha egy munkahelyre bekerül egy "börtönviselt", arról mindenki tud...vajon u.ez miért nem derült ki pl. a szülők, az edzőkollégák számára? Az meg biztos, hogy ha az én családomban élővel történt volna, biztos nem gondolnék "tulexponálásra"! Mint tudjuk, minden viszonyitás kérdése!
süsüasárkány
@Csizmás Kond: veled még a szar dombot kellene felmosni, és otthagyott.
Ott a helyed, te rákosi típusú provokátor!
Csizmás Kond
@süsüasárkány: ...kis süsü...nem vagy te túl kicsi a követelőzéshez ?
Csizmás Kond
@eszegfu: ...és mi van ha mindenki tudta ...de azt a verziót amit a "halott" Zsuzsa feltámadása előtt mondtak...mármint hogy nem is kellett nagyon erőszakoskodni ?
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Tudom, hogy nem őt pártolod! De akkor is tegyük tisztába. Az a nő 50 éve hetente egyszer legalább belegondolt ebbe.. Másrészről hány öreg cuki, náci, kommunista tömeggyilkos bácsikát láttunk mostanában. Ó nem gáz hisz 50 éve volt. Amúgy értelek részben..de ezt is Kiss csinálta meg magának. Nyilván ha 20 évet ült is volna(tényleg megbűnhödve, nem a párt selyem takarójában és junoszt tv-jével a cellában:), akkor is okéd lett volna, ahogy előadta ezt az egészet. És ezért baszta el, mert onnantól, hogy a nő bekerült a tv-be, mindegy, hogy hány éve volt. Egy ilyen elsőkézből elmesélés sok emberből empátiát vált ki és dühöt még ha le is ülte volna valójában akkor is..de még a végén is kamuzni, félremagyarázni kellett. A zsuzsanna is megmondta, hogy azért jött el nyilatkozni, ami azóta történt..

Megérdemelt mindent szerintem, ami most történt vele és azért szerintem ne vezessen egy ilyen ember egy úszószövetséget sem. Már ebből a szempontból sem gáz hogy ez kiderült.
Csizmás Kond
@human: ..te most rám akarod erőszakolni a saját véleményedet és azért jössz a hibáztató micsodáddal?
...itt véleményeket írunk...és mindenki azt amit akar, mi ebben a probléma ?
Csizmás Kond
@ziziplanet: Az, hogy itt ki mit gondol sehol nem jelent semmit.Ez egy fórum ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Ez csak a mi vitánk...
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Hát ebben sok érv nem volt, de gondolni bármit, lehet..de egy fórumon egy naplóval ellentétben erre válaszolnak. Ne feszülj be! Tényleg nem gondolok rólad ilyeneket, de ebben az ügyben apróságokkal nézni dolgokat is lehet nagyon bántó annak nőnek a személyére nézve csak ennyi..
süsüasárkány
Egy kérés!
Hagyjuk már a csizmást saját levélben rotyogó.
Tudom ez nem könnyű.
Én sem tudom mindig megállni.
Legyünk erősek és következetesek!
Ez annyira kiképzett ügynök, hogy a volt teljes III/III is csak jelenthetne neki.
Ismereteim szerint Keletről jött.
Írt ő már Sütőről, Tőkésről is.
human
@Csizmás Kond: Akkor utoljára. Szerintem a nő azért adott jelet magáról, mert már a becsületét kérdőjelezték meg. Ezt te vitattad. Nem győzködtelek, hanem vitáztam.
Törölt felhasználó
Szerintem erőszakolojuk meg egymást és utána jelentsen fel mindenki mindenkit!
süsüasárkány
@Csizmás Kond: tudod " a remény hal meg utoljára!"
Ebből következik ezen az oldalon a te remélt sorsod is.
Vedd már észre, hogy a sületlenségeidet egyszer sem jelölték úgy hogy "kedvelik".
Ez nem elég kritika neked!
Csizmás Kond
@human: Nem azt vitatom, hanem azt hogy miért nem azokkal vitázik akik nevezgették őt...ha már vette a fáradtságot és feltámadt...mert nem Kis nevezgette hanem mások...de te túl beleéled magadat ahhoz hogy megértsd.
Csizmás Kond
@süsüasárkány: ...dugulj már el...
inkább kampányolj hátha sikered lesz...
human
@Csizmás Kond: OK. Sokat segített volna, ha megírok, hogy a videóban hány percél van ami alapján ezt gondolod.
Csizmás Kond
@human: Nem kimondottan a videóról beszélek, inkább arról amíg eljutott addig.
-ki nevezte kurvának...?
-ki nevezte könnyűvérűnek...
- ki nyilvánította halottnak...?
mert ha igaz ezekért támadt fel nem azért mert az öreget le akarták mondatni...
süsüasárkány
@Csizmás Kond: te az oldal legundorítóbb, mocskos alakja vagy!
eszegfu
@Csizmás Kond: Most szerintem hülyeséget vetettél fel! Ha "önként" ment volna bele, akkor nem jelentette volna fel és Kiss nem ment volna sittre! Örülj neki, hogy nem vagy "nőből"!
Egyébként -- ahogy olvasom a kommenteket -- megint sikerült jól felbosszantanod mindenkit... Te nem ugy látod!?
Csizmás Kond
@eszegfu: az akkor volt ez most van...most azért ment hogy tisztázza a mostani vádak alól magát ...amiket nem Kis mondott.
...és csak az bosszankodik aki nem tud logikusan gondolkodni...:)
Csizmás Kond
@süsüasárkány: ...és ezt épp te mondod abban a ronda zöld színedben ?
süsüasárkány
@Csizmás Kond: te szerencsétlen barom!
te nem tudsz, nem tudtál és nem is fogsz tudni gondolkodni!!!
süsüasárkány
@Csizmás Kond: te pedig egy színtelen, sajnálatra sem méltó szégyen folt vagy!
Csizmás Kond
@süsüasárkány: kiskukac...nem vagyok vevő a dumádra...értetted vagy elküldjelek az anyukádba ?
süsüasárkány
Kedves Wagabund!
Nincs egy jó ötleted, hogy mit lehetne ezzel az oldalt gyalázó csizmással tenni?
Menjek el a Történeti Levéltárba?
Mézike
@Csizmás Kond: Círmi! Te megint belegabalyodtál a farkadba...:-)
@süsüasárkány: A cirmos már csak ilyen.
Csizmás Kond
@Mézike: ..tehát közél járok...:)
...és ilyen vagyok mert nagyon untatnak a mindennap más színben megjelenő kis fosok...
Mézike
@Csizmás Kond: Süsü mindig zöld volt, és egy fejű. :-)
Mézike
@süsüasárkány: Nem mindegy hogy szerves, vagy szervetlen. :-)
süsüasárkány
@Csizmás Kond: neked még az sincs, te talált szörny.
Az állatoknak több az eszük mint neked!
eszegfu
@Csizmás Kond: Igazad van! Ha a nagymamámnak fütyije lenne, akkor ő lenne a nagypapám!:))) De mindegy is mit mondok...válaszolok, de Te "átváltasz" egy másik vágányra... részemről további jó szórakozást kivánok!
Csizmás Kond
@Mézike: ...nincs fantáziája...csak szarozni tud ...:(
süsüasárkány
@Csizmás Kond: a szart lehet szeizmikus te nagy rakás!
süsüasárkány
Helyesen!
CSAK SZART LEHET SZAROZNI!
TE NAGY RAKÁS!
süsüasárkány
Helyesen!
CSAK SZART LEHET SZAROZNI!
TE NAGY RAKÁS!
Cicamama55
Egy biztos, én és rajtam kívül nagyon sokan nem hallottunk soha erről a bűncselekményről. Nagyon is elképzelhetőnek tartom azt, hogy valaki ezt a tettüket, bűnözői múltjukat ismerte és zsarolásra használta Kiss László ellen. Az mivel nem mondott le, borította a bilit...Úgy gondolom, ha a Hosszú Katinkás sztori után ő a lemondását nem szívja vissza, soha nem derült volna erre fény.
süsüasárkány
Figyelem! Megszólalt aczél e. (Blikk)
Sürgősen a zártosztályra kell vinni!
Közveszélyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.