Békésen felvonuló krisnásoknak szóltak be többen is a Nyugati pályaudvarnál. Volt, aki „mohamedán csürhének” nevezte őket, más valaki pedig „mocskos migráns bandát” emlegetett – írja a Nyugat.hu.

A beszámoló szerint néhány tucatnyi Krisna-tudatú hívő hagyományos viseletben, zenélve, vidáman vonult fel múlt csütörtök délután a Nyugati pályaudvarnál, Budapesten.

A legtöbb járókelő vidáman, mosolyogva fogadta a menetet. Volt, aki viszont

"mohamedán csürhének"

nevezte a békés felvonulókat. A bejegyzés írója ezután villamosra szállt, és még ott is hallott cifra megjegyzéseket egyes utasoktól:

ezekben a "mocskos migráns bandától" kezdve az agyonlövetéssel való fenyegetőzésig minden benne volt.

Az is benne van a posztban, hogy a békés felvonulók magyarok voltak, akik magyaroktól kaptak mocskolódó megjegyzéseket.

A Krisna-tudatú hívőket itthon leginkább élelmiszeradomány-osztásaikról ismerhetik azok az átlagemberek, akik keveset tudnak a krisnások kulturális történelméről, szokásairól, programjairól.

A budapesti felvonulásukkal kapcsolatban weboldalukon azt írták: a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége Budapesten minden nyár közepén megtartja a Szekérfeszivált. Ez az indiai Puri városából származik, és évtizedek óta nemcsak Indiában, hanem Európában és más kontinenseken is megrendezik, a szekér országról országra vándorol, szimbolikusan az összetartozást kifejezve.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Koszonhetjuk orbannak es az ot koveto taho csurhenek. Ennyire bunkova valt a magyar ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Koszonhetjuk orbannak es az ot koveto taho csurhenek. Ennyire bunkova valt a magyar ember.
Csodálkozó
Pedig hívhatják őket énekes koldusnak meg műczigánynak, ahogy én is szoktam.
(Sógornőm valami fő-főanyáca náluk, nekem azóta nem köszön, amikor egyszer hazajött Indiából és eljött hozzánk, mire kitártam a hűtőt és mutatva az ott lévő három kiló még nyers pacalt, hívtam másnapra is egy jó pacalpörköltre. Sikítva elrohant.)
Vosztok
@Yoda69: Majdnem olyan bunkó lett, mint a zsidó.
Vosztok
"A Krisnások mennyi szegény embernek osztanak ételt."
Ingyen osztják, de bőven begyűjtik máshonnan az árát. Tudod, nincs olyan, hogy ingyeleves, Csak nem az fizeti, aki eszi. Róbert bácsi, az "ingyenleves" feltalálója milliomos lett a "jótékonykodásából".
Tódor
Én abszolút mindenféle-szekta ellenes vagyok. De a beszólogatók szövegét figyelve, ott voltak bringások.(is)
nemkati
@Yoda69: @Horizont: Nem volt előzmény nélkül az idegengyűlölet Magyarországon, sőt! De amit ezzel a menekültellenes gyűlöletkampánnyal az 0rbán és kormánya művel, az hatalmasra növelte. Egy felelős miniszterelnök, akinek a szavára ennyien hallgatnak, éppenhogy meg tudta volna ezt fékezni. Dehát 0rbán működésétől kezdve a megosztáson, az ellenségkeresésen, és a gyűlöletkeltésen munkálkodott. "Szép" eredményeket ért el.
gulyasgyula
@Horizont: ..Ne haragudj de mert egy ostoba ember hőbörgött Pesten nyilvánosan ennek feltétlen Orbán az oka ..?? Buta ember mindig volt ,van és lesz ..Sőt vannak követői és aki ezt egy másik ember rovására írja , az se külömb ..
nemkati
@gulyasgyula: Sajnos, már nem egy ember. "Békésen felvonuló krisnásoknak szóltak be többen is ..."
Vosztok
@Kovács Gizella: Gyönyörű! A birtok, épületek, állatok eszközök... Gondolom, minderre biztos az ingyenleves osztásából lett pénzük. :-)))

Ki is az ostoba Gizella?
Kovács Gizella
@nemkati: Egészen pontosan a szputnyikra gondoltam ...
nemkati
@Vosztok: A keresztény egyházak gondolom a jóistentől kapják azt a rengeteg pénzt. De legalábbis az állam is besegít rendesen.
Vosztok
@Kovács Gizella: Akkor nem rám. A szputnyik egy műhold és azt mondja hogy BIP - BIP - BIP, a Vosztok pedig egy űrhajó, és azt mondja hogy sztyúúúúúúúúúúú
Nil
@RonaGyuri: ov keresztényi szeretetet sugárzó népe
Nil
@Vosztok: Te se tudsz túl sokat a Krisnásokról - látogass el hozzájuk és ha lehet tartsd tiszteletben a hitüket (már ha elvárod hogy a tiedet is tiszteletben tartsák

@Vosztok: dolgoznak és persze adományt is gyűjtenek- de nem a saját zsebükbe
cs.n.
Mert Orbánék még a krisnásokon is túltesznek mantrázásban.
kamazuka
@Horizont: Ahhoz,hogy ételt oszthass szegényeknek,létre kell hozni szegényeket.Ezután államilag el kell ismertetned az egyházat,majd kötzpénzt kell adni az egyháznak.
Ezzel semmi gond nem lenne,de segélyszervezeteknél annyi közpénz megy el,melyből simán lehetne egy mékyszegénységből szegénységből felzárkóztató bérprogramot indítani.Kell a propagandának a megosztottság az elesettség ,mert kell a show.ez politika.
RonaGyuri
@Nil: a híthű kereszténység és a szeretet az Zsóti a párt 5számú talpköve asztala! =))
Vosztok
@Nil: "dolgoznak és persze adományt is gyűjtenek- de nem a saját zsebükbe"
EZ AZ!!!
Meleg! Nyomon vagy. Ha továbbgondolod, meglesz a megfejtés is!
nezelodo
@Mirabilis: Orbánék is a zemberektől szerzik a javakat, csak eszük ágában sincs elosztani a rászorulóknak.
Peller Anikó
Jó, de egy krisnatudatú mióta szeret dolgozni? Szerinted indiában dolgoznak a krisnások? Vagy a butthások? De vannak még sívások, brámások és egyéb munkaszerető népek is indiában, így legalább kevesebb kárt okoznak. Egy kicsivel.

Valamiből meg kell (?) élniük, így hát kéregetnek. Talán csurran cseppen belőle valami a szegényebbeknek is.
justhpeter
Maradjunk abban, hogy aki a Krisna-tudatú hívőt összekeveri a muszlim migránssal, az orbánista. Vagyis egy primitív, ostoba pártkatona.
nezelodo
@Mirabilis: Igazad van, dolgozzanak, de a mára már nagyon elszaporodott kolduló alapítványtevőkre is vonatkozhatna. Az összegyűjtött javak többsége a saját jólétére megy el, csak kicsi hányada is megy alibiből a kitűzött célra.
GeoCravker
@Mirabilis: "és ne rám számítsanak, akitől levonják törvényileg az adókat. "
Úgy elképzelem, amint a krsinások rád támadnak és kifosztanak. Aztán csak elmúlik a röhögőgörcs.
Adni nem kötelező. Adóznod igen.
Azért majd tudasd, amikor rárontasz egy kormányküldöttségre és leszívod az autójuk tankját :-)
human
@Peller Anikó: Nem Anikó (már ha nő vagy és ez a neved), a világon csak a keresztények dolgoznak. Minden más vallás haszontalan és káros.
human
@Peller Anikó: Csak a félreértés elkerülése végett ezt csináltam mikor a hozzászólásod olvastam: i.drom.ru/comments/242/241277.jpg
hetöndöe
@Vosztok: Veled ellentétben a krisnások dolgoznak te hombárfejű barom!
Szókrakész
Még a végén kiderül, hogy a fikázók, "okosat mondók" dk-s, vagy mszp-s lázítók, agresszorok voltak.
kamazuka
@Horizont: Csak érzékeltetés képpen gondolta,hogy a másik oldalról is meg kell vizsgálni a dolgok menetét.
Kell-e,szükség van e nyomorra,nélkülözésre,egy olyan térségben ,mint ahol vagyunk?
Minden olyan szervezet vallási közösség,mely nem képes a hívők adományaiból önnmagát fenntartani,Csak terheli a költségvetést.Jelenesetben arra is kell költenünk az amúgy is magas jövedelemadónkból,melyre egyébbiránt egy vasat sem adnánk.
Az hogy eme jeles cselekedeteikkel a jelen helyzetben teszik amit csak meg tudnak tenni,azelőtt meghajolok!
De valóban szükség van elesettek létrehozására egy olyan országban,hol pénz annyi van,hogy belefulladunk?
Állítólag herdálják is kétmarékkal!
Szókrakész
@Szókrakész: Gyurcsánynál van bőven a tarsolyban az életbenmaradásért.
Ölébe ájuló szócipelőcsaj, kicsit sírunk a szegénység miatt, migráncsokat etetünk, itatunk, bújtatunk, táncolgatunk egy kicsit, ...
Szókrakész
Tuti, a koszpeszkót küldték ki az utcára ezt a "megtévesztő hadműveletes" feladatot elvégezni.
karma1
@Horizont: @nezelodo: Miert is nem beszelunk a gazsi gyerek uj vallasi kozossegerol, amit akkora nagy cecoval beharangozott? Tan mar nem is el? O meg apukatol kapja a leadozott forintokbol azz 1 %-ot? O akkor a "jo szektas"?
Hol vannak karacsonykor a nagy tortenelmi egyhazak? Bent a templomban nyomjak az iget a hiveknek, aztan korbeperselyeznek, gyontatnak, kirojak a penitenciat, es mindenki boldogan megy haza? Eszukbe nincs legalabb karacsonykor egy kis kajat osztani a nepnek a Blahan?
karma1
Mar vartam, hogy a bolcs 2/3-os oldal egy joizut "gyurcsanyozik", kulonben nem kapja meg a trollfizetest...
egyvandor
Gorbán hatalomtaktikai propagandája már eredményesnek bizonyult a cigányok elleni gyilkosság sorozatban, egy Kubából származó fiú magyar barátnőjének arcának szétzúzásakor, is hogy csak azokat említsem ami hirtelen eszembe jut.
nemfideszes
A tudatlanság, ha úgy tetszik a primitívség, és a gyűlölet kéz a kézben jár, mi sem példázza ezt jobban, hogy kis hazánkban 60 százalékos az elutasítottsága egy olyan népcsoportnak, amely nem is létezik...
Vosztok te nagyon sötét, a krisnások ugyan úgy dolgoznak végzettségüknek megfelelően a hétköznapi életben, mint mindenki más! Az adománygyűjtést és a karitatív tevékenységet ezen felül végzik, + a mintagazdaságot is működtetik, ami szintén munkával jár, állatgondozás, növénytermesztés stb. De te csak köpködjél tovább, seggfej!
IMOPB
Ezek a krisnások fogják lassan etetni az összes kórházi beteget, mert valaki ellopta az étkeztetésükre szánt kajapénzt! Esztergomban minden beteg hideg szenvicset kap a kórházban, mert már a konyhát is leszerelték. Bezzeg potrohos miniszterelnök különrepülőgépes szállítására van közpénz. A külügyminiszterünk védelmére se jut pénz, az is futva kénytelen az életéért menekülni. Ilyenkor látszik milyen sok a pazarlás, Soros pénzéből igazán megtaníthatták volna jobban célozni a migránsokat!
wagabund
mint már írtam, a gyűlölet nem ismer határokat...amikor azt ordítják körülöttem, hogy rohadt fehér, ...és hiába próbálom megmagyarázni ( persze angolul) hogy én nem a gyarmatosítók leszármazottja vagyok, senkit nem érdekel...csak az, hogy takarodj rohadt fehér... na persze a munkám az kellett...

Orbán még sehol nem volt...sőt, Gyurcsány sem.
aremy
@Vosztok: tudod ez olyan a krisnás osztogat a fidesses fosztogat.
eugen4402
Naná, hogy a Krisna-tudatúakat is "mohamedán csürhe"-ként köpködi az utca embere, ha a Római Katolikus egyház fejét, Isten földi helytartóját a Pápa Őszentségét "iszlám érdekek" képviseletével vádolják a hazai szupermenek...
Nil
Ez nem az első- a sokadik- ahogy nézem egyre durvább lesz a helyzet
dr. prédikátor
Annó a németeknél is így kezdődött!!! Adolfnak sikerült az emberek agyában elültetni a gyűlöletet! Aki nem volt echte szőke, kék szemű , nem tudott felmutatni 500 évre visszamenőleg német ősöket az nem volt übermensh . Sikerült is neki pár tizmillió embert kiirtani!De ugy e már nekünk is van propaganda miniszterünk, meg bajerzsocónk is!!!A cigus fecalicusnak is sikerült egymás ellen fordítani az embereket!!!
Vosztok
@aremy: Bruhahaha! Micsoda eredeti sziporka!
dr. prédikátor
@Vosztok: Nocak nocak! krumplivosztok!!! Komlón megnyilt a bánya hogy újra napfényre krültél???
Csizmás Kond
Orbánék gyűlöletkampányának első eredménye...
Ez nem az első és nem is az utolsó viszont akik beszóltak azok lehetnek akármilyen színezetűek.
A buta embernek nem kell biztatás a civilizáltat meg nem lehet ilyen szarra felültetni.
Peller Anikó
@human: Nem humán! Mindenféle vallás haszontalan és kártékony. De hasznos és jótékony annak aki terjeszti és (esetenként jól) megél belőle, kihasználva az emberi butaságot és gyarlóságot.

Sok embernek persze ez valamiféle megnyugvás, lelki karbantartás vagy csak butuska remény egy másik, túlvilági életre és ezt a hazugságot lovagolják is a különböző vallások papjai.

És addig nincs is vele nagyobb baj amíg a vallás nem lesz agresszív, uszító, gyilkolásra ösztönző, ez pedig az iszlám. Az iszlám arra neveli az arab világot, hogy menjenek és öljék meg a fehér embert akik bitorolják az élhető földeket míg nekik a sivatagban kell rohadni az 50 fokos melegben. Dolgozni így nem szeretnek de a bab ázáshoz még összekuporognak némi vizet. A túlszaporodott népeknek pedig bejön az uszítás és most megindultak Európa felé. Otthon ugyanis már egymást ölik, mert az egyik sunyita a másik vakhabita a harmadik meg a rosseb tudja miféle hitű tetű, de a másik hitét halálosan ki nem állhatja.

És ezek jönnek most ránk milliószámra.
human
@Peller Anikó: Hát nálad az előítélet mutató toppon van rendesen. És ez az általánosítás elég meggondolatlan. Például mutass egyetlen buddhista papot aki luxusban él! Ismerd meg a hétköznapjaikat és utána tedd a szívedre a kezed. Tényleg cserélnél velük?
Az iszlámot nem ismerem, de te sem. Talán vannak benne olyan részek, amivel nem lehet emberileg egyetérteni. De ha maga az iszlám hit ölne, akkor már tízmilliónyi iszlamista gyilkolna Európában. Gondolj már bele! Már évtizedek óta jönnek az iszlám szerint élő bevándorlók Európába. Milliónyian voltak már az iszlám állam előtt is, de ez a vérengzés csak az iszlám állam propagandájának erősödése után kezdődött. A másik példa, hogy nem maga a hit, hanem az azt kihasználó ölnek. Ott van a keresztes háború, amit nem a biblia írásai szerint folytattak, hanem csak annak terjesztésére hivatkozva. Holott valójában csak önző, emberi gyarmatosító szándék volt a háttérben.
wagabund
@Peller Anikó: 9.45:

..."A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával"...

(Voltaire) 1694-1778.
Peller Anikó
Az általánosítás természetesen nem vonatkozik mindenegyes természetellenes személyre, de válogasd ki őket ha tudod. Nem tudod.

A esetenként jól azt jelenti, hogy nem minden esetben élnek jól a papbácsik és a papnék a foglalkozásukból, így akár a butthák is élhetnek szegényesen. De az nem is agresszív vallás.

Ellentétben az iszlám HIVek főpapjainak gyarmatosító szándékával.
Aki Én
A túltanult emberek és orbán. A szekta nem tűri a konkurenciát.
Magyarország élőben...
Nil
Elborzaszt az a gyűlölet ami néhány ember hozzászólásából átjön.
Fogalmuk sincs mennyire ártanak vele saját maguknak és a környezetüknek.
A terroristák pont ugyanígy működnek - felélesztik bennük a gyűlöletet amíg már semmi másra nem tudnak gondolni
Bringás
Megvan az első eredménye a vademberek viselkedésének!
Erőszakoló, be nem illeszkedő, követelőző csürhe bizonyította, hogy miért kell őket útálni!
vadnarancs
Na fideszes barmok lehet böfögni! Krisnásokat migráncsolni! Hahahahahah
Aki Én
@Bringás: 12:53 És ezért szólnak be a krisnásoknak? Lassan te is beilleszkedhetnél közénk, emberek közé.
Bringás
@Aki Én: Emberek? Túlértékeled ezt a minoritást!
silber13
@Bringás: Bizonyára a pártod prominensei mentek segítséget nyújtani a Fülöp-szigetekieknek, bizonyára ők gyűjtöttek a szerencsétlenül járt több ezer ott lakónak!Hát öcsike azok bizony a cikkben és általad is fikázott Krisna segélyszervezet volt És igen, ők valóban emberként viselkedtek.Te m nagyképűen minoritásnak nevezed azokat, akiket a világ közvéleménye is elismer! Te egy morális selejt vagy!
Bringás
@silber13: De jó, hogy nem emberi selejt, mint a libsik!
Nil
Most hallottam egy filmben: "vajon hány ember életét tehetnénk jobbá ha el tudnánk felejteni a félelem szót?"
Rózsika Hatházi
@Bringás: A libsik legalább felnőttek, te megragadtál a spermaszinten.
vonotok
Az emberi butaság határtalan. De mi sajnos már ezt határt is túl lépjük. Szégyellem magam, hogy ilyen barom honfitársaim vannak.
Bringás
@Rózsika Hatházi: Nem kell nekünk társalognunk! Mondtam már mivel küzdj meg!
solidedge
Nem gondoltam, hogy a kormány propagandája ennyire fog hatni rám. Egyre jobban orrolok a múlt századokban betelepült sváb migránsokra. A szomszéd falu sváb, sokkal tisztább, rendezettebb és dolgosabbak az emberek. Annyira nem bírom ezt bennük, hogy már aludni se tudok.
Rózsika Hatházi
@Bringás: Leküzdöttem, Canestennel. Te, hogy állsz a kankóddal? Penicilin kúrád sikeres volt?A tiédre esetleg más javallt? Az agyrágóbogaraid DDT-s kezelése sikerrel járt? :))))))))
Tódor
@Bringás: Az utálatra gerjesztést te, és a fajtársaid példázzák a legjobban.
Tudod, dádá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.