A miniszterelnök továbbra is nemzeti és nem pártügynek tartja az október 2-iki népszavazást, ezért nem vesz részt pártvitákban, hanem azt várja a felelősen gondolkodó politikai erőktől, hogy a referendumon való részvételre buzdítsa az embereket.

Orbán Viktor álláspontját a kormányfő sajtófőnöke tolmácsolta az MTI-nek pénteken arra reagálva, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyilvános vitára hívta a miniszterelnököt, a Fidesz elnökét és Molnár Gyulát, az MSZP vezetőjét.

Havasi Bertalan hangsúlyozta: az október 2-iki népszavazás nemzeti ügy, ezért Orbán Viktor meggyőződése szerint arról nem pártvitákra van szükség, hanem arra, hogy minden felelősen gondolkodó politikai erő a mindannyiunk közös jövőjét meghatározó referendumon való részvételre biztassa a választópolgárokat.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?".

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A függöny mögött bujkáló püffedt pávatáncos!
Orbán évek óta nem ad interjút független vagy baloldali médiumnak.
Az udvari médiában nem zaklatják kemény kérdésekkel, így csak a rendezvényeken próbálkozhat a sajtó, hogy egy-egy kérdést odakiáltson a testőrei gyűrűjében haladó kormányfőnek. Orbán ilyenkor úgy tesz, mintha nem hallaná neki szóló kérdéseket. Hű szolgája, Havasi Bertalan pedig megpróbál az újságírók és Orbán közé állni és mindig bemond valami indokot, hogy miért nincs Orbánnak tíz másodperce válaszolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anka
- tudtam én, hogy besz@rt..., idáig érzik a bűze!
szaboria1
Amióta Gyurcsán lemosta a tv vitában azóta senkivel sem áll ki. Na ezt hívják Gyáva nyúlnak.
Sziszifusz
A miniszterelnök, pártelnökökkel történő vitától való elzárkózása bizonyít ! Demokráciában ilyen elképzelhetetlen.
Amit Orbán Viktor akar, az nemzeti ügy és punk-tum. Ellenzéknek kuss !
Perwool
A függöny mögött bujkáló püffedt pávatáncos!
Orbán évek óta nem ad interjút független vagy baloldali médiumnak.
Az udvari médiában nem zaklatják kemény kérdésekkel, így csak a rendezvényeken próbálkozhat a sajtó, hogy egy-egy kérdést odakiáltson a testőrei gyűrűjében haladó kormányfőnek. Orbán ilyenkor úgy tesz, mintha nem hallaná neki szóló kérdéseket. Hű szolgája, Havasi Bertalan pedig megpróbál az újságírók és Orbán közé állni és mindig bemond valami indokot, hogy miért nincs Orbánnak tíz másodperce válaszolni.
kerékpáros bekaphatod
Magyarország Hős Vezére ismét bizonyította semmihez sem hasonlítható hatalmas bátorságát!

www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs

(„Biciklis, hiába tiltattál ki, a feladatod azért nem változott!”)
human
A Gyurcsány vita nagyon mélyen lelki traumát okozott a felcsúti köpcösben.
Jozefina
Tanulhatna az amcsi elnökválasztási vitákból!!! De csak bujkálni képes és sunyi módra kussolni!!! Értelmes mondatot nem tudna kinyögni!!! Ilyen ember hogy lehet miniszterelnők!!!??? SENKI, SENKI De SENKI ne menjen 2-án szavazni. Legyen végre egy ilyan szavazás e kis hazában, ahil viktor, anikó és rühelke szavaz csak. Milyen muris lenne???
kerékpáros akkor is bekaphatja
@Bringás: Hiába erőlködsz a kitiltással, Inkább a dolgodra koncentrálj!
Nessy
Akinek nincsenek elfogadható érvei, az nem tud vitázni! O:V. csak a mikrofon állvány és a kontrollált hívek között érzi jó magát, ott nincs kérdés, és a kinyilatkoztatását szent áhitattal hallgatják és hiszik.
silber13
@Perwool: , Egy igazi gyáva, beszari alak,valódi,leghátul, mindenki háta mögött vágtató, elhízott dakota "indián", akinek viszont leghangosabb a csatakiáltása.
Perwool
@silber13: Orbán csak gazdagszik, bujkál, nem nyilatkozik és egy hadsereg kíséri , mert fél a néptől(akit ugyan meg véd)Nehéz megérteni !
Kutyuska
@Nessy: Szánalmas szerencsétlen, ahogy a Kossuth rádióban péntek reggelenként mondja a monológjait a mikrofonba. Csak röhögni lehet rajta, pedig annyira nagy odaadással magyaráz és gesztikulál. A mikrofon is röhögne rajta, ha tudna.
namihami
Nem futott el, csak még várja a szintjéhez illő vitapartnert.
Sajnos a Füttyös Gyuri (ki ne ismerné) már nincs az élők sorában, ezért nem lesz könnyű dolga.
Csodálkozó
Bárcsak azok elől futna már, akik meg akarják lincselni!
nezelodo
Dakoták, ez a "népszavazás" színtiszta fidesz párt ügy. Ha Orbán tökös gyerek lenne, és nem bújna el a függöny, (a szavazók mögé), miniszterelnöki hatáskörben is eljárhatna létező szándékok esetében az országot képviselve. Mivel a jelek szerint nincs ilyen uniós szándék, balhét ver a saját dicsőségére. Azt meg ilyen ordenáré riogatás nélkül is meg kellene tennie, amit az ország érdeke diktál. Amúgy nagyon erős felhatalmazása van a választások megnyerése okán, ahogy állandóan dicsekszik ezzel ország világ előtt. Ez az egész eljárás egy sunyi gyáva húzás az adófizetők kárára és a lakosság összeugrasztása a cél, oszt meg és uralkodj.
silber13
@Perwool: Erről a függöny mögött bújkálóról valahogy nekem Polonius jut az eszembe a Haamletből!!:-)))))
tutajos
Tudta?
"A szívem természetéből adódóan nyitott és együttérző. Mivel azonban félek a fájdalmas érzésektől és helyzetektől, korlátokat állítok, hogy megvédjem magam."
/ Kurt Tepperwein /
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
LPQ
A bátor elfut?
Mióta?
Orbán óta.
Az újkori bátrak már csak ilyenek.

Orbán jó pénzért körülvette magát a magához hasonló erkölcsileg nulla siserahaddal, és az ö válluk mögül kiabál.
De amikor majd egyedül pellengérre áll...
Na, onnantól lesz érdekes.
papa.49
Petőfi egy sora kissé átköltve, Fut a hazugovics a gyáva...
Borsodi
Anyaország, Politikusbűnözés :: 2016. szeptember 24. 11:00 :: 6 hozzászólás Migránsok, akiknek VIP-állampolgárság jár - dübörög
Rogánék letelepedésikötvény-biznisze

Lassanként egy kisvárost meg lehetne tölteni azokkal a pénzes külföldiekkel, akik letelepedési államkötvények megvásárlásával – soron kívül, afféle VIP-polgárként – nyerik el a határozatlan idejű magyarországi letelepedési jogot. Akik ugyanis vállalkoznak a névértéken 300 ezer eurós – mai árfolyamon több mint 90 millió forintos – befektetésre, magukkal hozhatják a közvetlen családtagjaikat, házastársukat, eltartott gyermekeiket és szüleiket is. Ezért aztán háromszor-négyszer annyi betelepedővel lehet számolni, mint ahányan befektettek – az Államadósság-kezelő Központ adatai szerint eddig nem egészen négyezren, névértéken összesen 1,1 milliárd eurót. Pintér Sándor belügyminiszter viszont legutóbb már 18 ezer főről nyilatkozott a sajtónak, igaz, ezt a Kormányzati Tájékoztatási Központ sajátos humorral úgy kommentálta a HVG-nek, hogy „a megjelent számoknak a fele sem igaz”. A Rogán Antal kabinetminiszter, korábbi országgyűlési gazdasági bizottsági elnök és a tanácsadói által kiötlött kötvénybiznisz döcögve indult 2013-ban, de már pörög. Az ÁAK arról tájékoztatta a HVG-t, hogy az idén 3354 darab, egyenként 50 ezer eurós névértékű államkötvényt jegyeztek a külföldiek, s ebből 798-at csak augusztusban. E szerint 2016-ban több mint ötszázan nyertek letelepedést. Zoom A letelepedési kötvényeket vásárlók – zömmel kínai üzletemberek és vállalkozók – valószínűleg nem a somogyi falvak elhagyott ingatlanaira vágynak. Ha egyáltalán itt maradnak, s nem pattannak át egy másik uniós tagállamba. A jelenségből azonban az elmúlt hetekben többszörös politikai botrány lett. Jóllehet Európa-szerte elfogadott, hogy viszonylag komoly befektetés fejében – állampapírba, ingatlanba, vállalkozásba – letelepedési jogot kínálnak a harmadik országbelieknek, a magyar rendszer átláthatatlan, mutyikra és korrupcióra ösztönző, az állam...
namihami
@silber13: Polonius, Hamlet? Nem vagy Te egy kicsit nagyon naív? Gondolod, hogy a Fidesz-fanok egyáltalán tudják, hogy miről beszélsz, hogy kik azok?
Írjál annyit és csak annyit, hogy besz@ri Vezénylő Tábornok, talán az még képbe kerül. Azt elolvasták iránymutató skriblerük tollából.
silber13
@namihami: Jó, belátom, igazad van, ezek az orange fanok mind arra gondolnak, hogy Polonius középpályás egy dán csapatban, a Fortinbras SC-ben.
namihami
@silber13: Már megint a ló túlsó oldala.
Felcsút SC, Fradi esetleg Videoton. Fortinbras SC? Kéretik mellőzni.
silber13
@namihami: Velem lehet alkudni! Lehet pl: a Kiskúndorozsma SE, vagy a Felsőgöd SC, de az általad felsoroltak - éppen az elsöprő tudásuk miatt - szóba sem jöhetnek. Másfelől nem értem, mi a probléma a Fortinbras SC-vel.:-))
evacica
Orbán gyáva! Csak pufogtatja a hülye paneljait, lehet, hogy besegít neki Habony avval a krampusz képével,de érdemi vitába nem mer kiállni senkivel, de legfőképpen Gyurcsánnyal, mióta feltörölte vele a TV padlóját! Nem is bocsájtja meg ezt neki soha, nem véletlen volt Gyurcsány karakter gyilkossága. Megmondta már ezt a nagy szent fazék KDNP-s Semjén is hogy az volt kiadva, hogy Gyurcsányt amortizálják le, ez sikerült, mert a fidesz a lopáson és mások lejáratásához mesteri módon ért! Ezt nem lehet tőlük elvenni!
kukac50
Ilyen hitvány embert akartok támogatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.