Veszélyben érzi a 3-as metróvonal infrastrukturális felújításának programját Budapest főpolgármestere.

Tarlós István pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: "most már komolyan kezdem veszélyben érezni ezt a projektet". Mint mondta, van olyan érzése, hogy "egyesekben van szándék a meghiúsításra", és ennek könnyen lehet következménye a 3-as metró leállítása.

A főpolgármester közölte, azért fordul Orbán Viktor miniszterelnökhöz a 3-as metró ügyében, mert nem marad más választása; úgy látja, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter "a szemébe nevet a budapestieknek és egyszerűen gúnyt űz ebből 3-as metró problémából".

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Addig baszakolódnak ezzel míg balesetnem lesz a metróban...aztán majd ott is meghal valaki a fidesz faszsága miatt mint két napja a szerencsétlen rendőr...miközben taplós meg lézer egymásra mutogat, hogy nincs pénz senki ne feledje el hogy idén eddig 30-40 milliárd ment el egy érvénytelen népszavazásra és egy botrányos "emlékévre"...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Amúgy érdekes ahogy Tarlós kioktat másokat gyerekes viselkedésük miatt. Mikor ő viselkedik gyerekesen azzal nincs baja.
Hellcat
Addig baszakolódnak ezzel míg balesetnem lesz a metróban...aztán majd ott is meghal valaki a fidesz faszsága miatt mint két napja a szerencsétlen rendőr...miközben taplós meg lézer egymásra mutogat, hogy nincs pénz senki ne feledje el hogy idén eddig 30-40 milliárd ment el egy érvénytelen népszavazásra és egy botrányos "emlékévre"...
Törölt felhasználó
Kis habonyi kotta ez is..., hogy mennyire erős kézben is van budapest... nem tudom ki emlékszik a Talós, Orbán buszozós videóra. Na ott látszik igazából, hogy mennyire egy kusshadó kis csicska a Tarlós és, hogy kinek milyen lapok is vannak osztva igazából. A tarlós eladta a saját fészkét is óbudát és budapesten sem a Tarlós lelkiismerete fog segíteni...
Warlord
Szerintem pedig a sarlós, a lézerdzoni és az egész fidesz beleszarik a budapestiek szájába.
Zeta
Ezért nem kellett volna isteniteni a Fideszt.
desiro
Hát Pestám csak most vetted észre, hogy leszarnak
Perwool
A 3 metróra sincs pénz, de olimpiát rendeztek! Majmok!!!
justhpeter
@Perwool: nekem is ez jutott eszembe: a tökük kilóg, miközben hülyítik egymást a nép meg retteg a metrón. De az agyhalottak olimpiáról álmodoznak közben.
Törölt felhasználó
@Perwool: Az lenne szép, amikor a Tokyioi és Berlini turisták felszállnak a 3-as metróra..:)
Perwool
@ziziplanet: A világon még egyetlen olimpia sem volt nyereséges.
A 8,5 milliós Londonban a mai napig állnak üresen sportlétesítmények, mert nem tudnak mit kezdeni velük.
Nálunk lesz majd olcsó olimpia. Ühümm.Hazánk majd elhelyezel pár millió vendéget. Hova??? Építünk annyi szállodát? Aztán majd csinálunk belőlük, mit is? Egy nyári pénteken fél nap alatt érsz Pestről Siófokra, de majd pár millió ember itt közlekedik lazán, ügyesen. Csúcsforgalomban egymásba ér a segge a népeknek a 6-os villamoson, vagy épp a hetes buszon, de ha összehúzzák magukat, elfér ott még pár millió... A teljes vasúthálózat olyan, hogy rendesebb afrikai országban is van különb, de majd világszínvonalú lesz az is. Meg még egy hétig sorolhatnám. Ez kizárólag pár tolvaj érdeke, aki az eddig lopott milliárdok mellé még szeretne ugyanannyit legalább.
Perwool
@human: Az találó és helytálló! Sajnos!
A görögök és spanyolok 80-90%-a megesküszik, hogy hazájuk bajainak jó részét az olimpiának köszönhetik.Ez vár ránk is!!!
human
@Perwool: Szerintem a brazilokat is nyugodtan hozzá lehet venni. De a pályázattól elálló országok is csak a társadalmi elégedetlenséget próbálták megelőzni.
Perwool
@human: De, a függöny mögött bujkáló pávatáncos beszari nem mer kiírni népszavazást Olimpiáról. Pedig az is lenne 98%
human
@Perwool: A városligetről sem mert. Látni lehet az összefüggést, hogy miben enged népszavazást és miben nem. Ahol a haveroknak milliárdok esnek le ott nem enged népszavazást. Amiből csak politikai haszna lehet, de anyagi nem abból enged népszavazni. Elég egyszerű a sablon.
Perwool
@human: " Amiből csak politikai haszna lehet,"
Lehet Fideszül magyarázni az okt.2.-ba belebukott! Van is gond vele: www.youtube.com/watch?v=s02KUzJCOAs
human
@Perwool: Hát igen. Magukból indultak ki. Biztosak voltak benne, hogy a gyűlöletkampánnyal behülyíthetik az emberek többségét és 50% felett lesz a részvétel. Elszámolták magukat(, persze nem akkor mikor a reklámköltségeket kellett kifizetni a haveroknak).
Ez a kampány legalább 15 milliárdba került. 2018-ban én ennél durvább kampánnyal számolok.
rosalinda57
@Hellcat: Baleset már volt már nem egy, igaz nem volt halálos. Nekem is volt 3 évvel ezelőtt a Lehel piaci megállóhoz közelítve akkorát fékezett a metró, hogy én aki két kézzel is kapaszkodtam, a megálláshoz a fékezéstől a szembelévő ajtó mellé repített. Az utasok segítettek, a metró vezetőjének meg sem kottyant. A Lehel piaci metró ügyfélirodájában kértem a jegyzőkönyv felvételét. Ennek eleget tettek 1 pl-ban !. Hiába kértem 1 pl-t , nem adtak. Email útján megírtam a BKV felé a történetet, de a jkv-et meghamisították és egész más időpontot írtak rá. Ráadásul közölték ( íróasztal mellől ), hogy aznap egyetlen egy kocsi sem fékezett. Ekkor derült ki az is, hogy Tarlós 2013 évtől sokallta az utasok biztosítását és azt megszüntette. Azóta páromat a villamoson érte baleset, műtötték, mert rácsukódott az automata ajtó (NDK villamos) , majdnem elveszítette a lábát. A mai napig kártérítést nem kaptunk, pedig a "veszélyes üzem" felelőssége a közlekedési járművekre kiemelten van kiterjesztve.
Perwool
@human: Nem egészen úgy alakult a gyűlölet kampány ahogy "Harcos" Viktor elképzelte.
Beszédes, hogy még a határ menti területeken(az M1 szerint no-go zona) sem lett érvényes.
valasztas.hu/hu/ref2016/1154/1154_0_index.html
Lepényleső
Viszont mekkora vívmánya lesz a fydes kormánynak,hiszen megoldja a hajléktalanok állandó langymeleg lakhatását?
human
@Perwool: Remélem párszor még elfogják számolni magukat.
Perwool
@human: Én megelégednék egy elszámolással is, csak az a bíróságon legyen! Na nem a Polt félénél!
human
@Perwool: Polt bár csak egyetlen kártyalap, de ha őt sikerülne kiütni akkor összeomlana az egész kártyavár. Sajnos az ő pozíciója még Orbánénál is jobban be van betonozva. 2/3 nélkül leválthatatlan :(
Hellcat
@rosalinda57: Őszintén sajnálom...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.