A történész szerint a Fidesz megbuktatásának alapvető feltétele, hogy együtt tudjon tüntetni Orbán ellen a jobbikos, a DK-s és a szocialista anélkül, hogy egymást verjék meg.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
És még ez az ország ellenzéke (Gyurcsány) mondja meg, hogy ki az, aki nem Orbán szekértolója, ki az, aki egyáltalán megfelel az ő ellenzéki elképzelésének, ki az, aki nem feszegeti az ő együttműködését a Fidesszel?!
Ráadásul minden új elképzelésnek keresztbe tesz csak azért, hogy az ő ellenzéki pozíciója ne változzon. A legkártékonyabb ellenzéki magatartás szerintem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát mit mondjak ez az ellenzék így együtt és külön-külön tényleg nagy gáz
Béla333
És még ez az ország ellenzéke (Gyurcsány) mondja meg, hogy ki az, aki nem Orbán szekértolója, ki az, aki egyáltalán megfelel az ő ellenzéki elképzelésének, ki az, aki nem feszegeti az ő együttműködését a Fidesszel?!
Ráadásul minden új elképzelésnek keresztbe tesz csak azért, hogy az ő ellenzéki pozíciója ne változzon. A legkártékonyabb ellenzéki magatartás szerintem!
Manhattan
@Béla333: Bocsi a lájkért, a válaszra akartam kattintani. Te most a Fodor afférról írsz? Csak hogy tudd, Orbán barátja Fodor, egy aljas Fideszes söpredék ! 10 millió forintért kampányolt Orbán népszavazásához ! Simicskától megvédte Orbánt, hogy szerinte nem III/III-as Űgynők volt ! Feleségét Orbán jutalomból kinevezte kormánybiztosnak ! Kikőnyőrőgte, hogy Gyurcsány bejuttassa a Parlamentbe, utána megakadályozta, hogy a DK frakciót alakitson! Ezt a patkányt le kellene kőpni !
dr. prédikátor
@Manhattan: Nem leköpni ,agyon csapni kéne ,mert a patkány kártékony állat!!!
Béla333
@Manhattan: 07.01
Nem Fodort védtem, hanem ahogy Ungváry is szóvá tette: milyen egyenlő felek közötti összefogás az, amit most láthatunk?
Milyen alapvetés az, hogy aki bírálja Gyurcsányt, az ellenség? Ez még TGM torkán sem ment le, ismered a véleményét?:
"TGM: Nem, kedves ellenzék, erről szó se lehet!"
kettosmerce.blog.hu/2016/10/24/tgm_nem_kedves_ellenzek_errol_szo_se_lehet

Meg kinek üzent Gyurcsány ezzel?:
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta. "
propeller.hu/itthon/3248063-gyurcsany-uj-osszefogast-surget-demokratikus-rendszervaltas-erdekeben?all#c1727456

Kinek ad felmentést, mi alól és kinek a felhatalmazásából?
Szóval a Fodor üggyel vagy a nélkül, de nagyon rossz az a rajt, amit itt Gyurcsány bemutat.
Szerintem!
Szókrakész
"ha az ország ellenzéke Gyurcsány Ferenc, akkor tényleg itt a vég"

Mint a múlt tudója tökéletesen leírta a magyar jövőt.
És sajna tökéletesen igaza van.
Gyurcsány feladata a bomlasztás, káoszteremtés.
Sikerült neki még hatalmon az mszp-t, magyar gazdaságot, eü-t, demokráciát, ..., most az ellenzéket padlóra vágnia, leamortizálnia.
Nessy
@Szókrakész: Még szerencse, hogy az "emútthatévben"növekedett az eű és az oktatás GDP arányos finanszírozása, szabilizálódott a demokrácia, a sajtószabadság, csökkent a korrupció, csak értelmes, gazdaságnövelő beruházásokra fordították az Eu forrásokat, meállt a kivándorlás...etc!
Béla333
@nyanya001: 08.32
Ez mind igaz, de erre nem az a megoldás, ami 2010 előtt volt!
Ugyanis ők ugyanúgy okozói a jelenlegi helyzetnek! Ráadásul a hátunk mögött a Fidesszel összejátszottak, összejátszanak!
Szerintem!
JAJMÁR
Dolgoznak a 2018-as "vereségen". Ez legalább sikerül nekik.
Aki Én
Az igaz, hogy csak egy ilyen selejt ellenzék mellett lehet ilyen mocskos kormányunk.
Szókrakész
@Nessy:
De ezt a qrcsányi féle bomlasztás, fidesznek megáűgyazásnak köszönhetjük.
Mert Gyurcsány jól végezte dolgát.
Csak mikor jön márt el a klasszikus?!?!?!
A gyurcsány jól végezte dolgát, a gyurcsány mehet!!!
Béla333
@Szókrakész: 18.53
Gyurcsány most éppen gőzerővel jönni akar.
Ha bíznak benne a választók, ha nem, ő jön! (Vagy legalábbis jönni akar!)
Szókrakész
@Béla333: Isten óvja az országot!
A tatárjárás, a török már alánk tett rendesen.
Minek még egy Gyurcsány?!?!?!?!
surdilloFUJT
@Béla333: Nem vagyok egyik pártnak sem tagja,DE Gyurcsány egyedül többet ér mint a széthúzo összes többi!A rosszak között ő a legjobb!!!
Béla333
@surdilloFUJT: 21.23
Egyet értek! Csak fizesse vissza azt a sokszáz/ezer milliárd adóforintot, amit miniszterelnöksége idején loptak el és osztottak szét a Fidesszel!
surdilloFUJT
@Szókrakész: Nem mondom nagyon agyament jobbikos vagy te is!Meneteljetek vonazazrivec iszlám hívő után,szép sorban!!!
quadrocopter
@Béla333: Okoska! Miért nem tettél feljelentést, akkor még nem Polt volt a legfőbb "ügyvéd"!
Úgy tűnik az a legnagyobb bajotok, hogy kimaradtatok a pénzosztásból!
surdilloFUJT
@Béla333: Azért ez súlyos vád,mivel lehet bizonyítani,mert eddig nem tudták Gy.F-et tönkretenni,az orbáni ügyészség és bíróság sem tudta lecsukatni,pedig schiffer ezzel mutatta ki orbánhűségét legjobban!!
surdilloFUJT
@Béla333: még annyit hozzá,hogy összehasonlíthatatlanul jobban éltek a középosztálybeliek mint orbán alatt bármikor!!!
Béla333
@surdilloFUJT: 21.40
Késő van már ahhoz, hogy neked is újra beidézzem a korrupcióról szóló cikkek tömegét.
Elkapni azért nem tudtak még itt élő politikust, mert nem is indult vizsgálat. Hogy most Polt azért nem indított vizsgálatot, mert a lopott pénzből osztottak a Fidesznek is, az lehet, de tény, vizsgálat nem volt.
Így azt sem tudjuk mondani, hogy Gyurcsány személyesen kapott-e a lopott pénzből, vagy csak a pártja, az MSZP!
Ha holnap este valamelyik cikknél megkeresel, beidézem neked a disznóságokról szóló cikkeket!
quadrocopter
@Béla333: Látod mekkora ökör vagy?

"Így azt sem tudjuk mondani, hogy Gyurcsány személyesen kapott-e a lopott pénzből, vagy csak a pártja, az MSZP!"

Tehát akkor mire is vered magad piskóta?
Béla333
@surdilloFUJT: 21.43
És még milyen jól élhettek volna, ha az országból nem szivattyúzzák ki az államadósság több mint kétszeresét kitevő pénzt!
Minden lakosra 6.000.000,-Ft azaz HATMILLIÓ Forint kiszivattyúzott pénz jut!
Egy négytagú család 24 millával lehetne beljebb, ha az általunk fizetett politikusok az ország érdekeit nézik, nem a lopás lehetőségét!
Béla333
Ungváry véleménye a DK-ról és Gyurcsányról a jelek szerint megegyezik Bartus véleményével: (és az enyémmel is!):

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Meg kell adni ezt a tevékenységét Gyurcsány igen hatékonyan végzi. Aki meg a pártjában, a fene nagy demokráciában ezt bárki szóvá teszi, akkor úgy jár mint Kerék-Bárczy Szabolcs.
RonaGyuri
B mint Bringás és Béluska, azaz vakhitű párt-Birkák, azért ez aranyos! =))
Béla333
@RonaGyuri: 11.03
Értelmes, érdemi hozzászólásodat köszönjük!
Katalina62
Gyurcsány nem egy hibátlan szent, de mindenért őt hibáztatni nagyon kényelmes ám! Rendben ő nem kell, de ki van helyette? van aki hó tiszta, és elbír Orbánnal? És senki nem húzza az orrát miatta?
Béla333
@RonaGyuri: 11.03
Ha már itt tartunk! Tudod kinek van vakhű párt-birkái? (Köszi, hogy eszembe juttattad!)
Igen! A DK-nak! Szerintem is, de Bartus szerint is:

nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."

Bár te erősen tagadod, de a jelek szerint könnyedén be tudnál illeszkedni a DK-sok közé! Gondold meg! Nem kellene sokat erőlködnöd!
Bringás
@RonaGyuri: Olyan bájos a megjegyzésed! A saját elvakultságodat nem bírálod? Lassan lehetne elkezdened, mert már mindenki szemben jön az autópályán veled!
RonaGyuri
@Béla333: bunkókám te is az értelem! =)) Ugyanolyan bornírt barom vagy (ezek is B-sek) mint a Fideszes barátod. Akinek más a véleménye mint amit hisztek, akkor elkezdtek rohadt komcsizni, ballibsizni, vagy DK-sozni. Árulkodó hogy neked/nektek ki a fő ellenség! =))
Fenét sem érdekli sem a DK sem a vezérük, de egy dologban jobbak az Orbán barátotoknál: nem támadják sem a demokráciát, sem a köztársaságot, ami Fideszről nem mondható el. Ezek tények, nem vélemények
RonaGyuri
@Béla333: teszek nagy ívben a DK-ra, nekem ne hivatkozz rájuk., Itt a te és elvtársaid kétszínűségéről van szó. nyiltabban nyaltok a cezarómániás dagadtnak, mint a Jobbik! =))
RonaGyuri
@Bringás: nocsak nocsak máris duót fröcsögtök! =)) Szép pár vagytok! =))
Bringás
@RonaGyuri: Ha valaki fröcsög, az a liberálidióta oldal. Az intoleráns, bűnvédő, erőszakos és ostoba! Nem értem miért követed őket, de ez legyen a te dolgod. Nekem a vélemény maradt a hőbörgőkről!
sziha
A fzsideSS szavazoktol kerdeznem... Ha Fleto munkaja a zavarkeltes, stb, akkor a szilikatit meg meg jo par emberket belezavart a viktoriusz partba? Hallgassatok vegig az oszodi beszedet vagatlanul, ti agyhalottak... Epp azt mondta, hogy rohadtul elege van abbol, amit a maszop csinal, hatraarc, lehet kormanyozni. (Tudom, magas ez nektek, mint disznonak a zsirafvalyu, de azert egy probat meger...)
Beluska aszongya, hogy azamocskosfleto minden uj elkepzelesnek keresztbe tesz, ez a legkartekonyabb ellenzeki magatartas - irja. Beluska, te vak barom! Hol voltal, amig az maszop volt kormanyon? A te dragalatos hon istenitett viktorszkijj gazadad mit csinalt?
Biciklisunk meg elvakultsagrol hadoval... Pont o... Hogy a gorcs rangatna a nyelvet a viktoriusz faraban...
Béla333
@RonaGyuri: 11.39
Hazudsz!
Akkor is hazudsz, amikor a demokráciáról beszélsz. Ugyanis ha azt képes vagy demokratikusnak nevezni amit itt produkáltatok (és igen te is!) az LMP demokratikus döntésével kapcsolatban az minden volt csak nem korrekt!
Személyeskedésben meg úgy látom nem kell elmenned a DK-hoz, elég vagy magad is:
Bunkó bornírt barom- mint a te demokráciád kifejeződése!
Hogy ki a fő ellenség? Az aki támad! A Fidesz mellett a DK fanatizmusa!
Jellemző, hogy sohasem az LMp támadja a DK-t, mindig fordítva van!
Béla333
@RonaGyuri: 11.36
Talán nézzük meg, mások szerint (is) ki Orbán barátja? Aki szétveri az ellenzéki oldal bármilyen kezdeményezését::

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Az is jellemző rád és a így a DK-sokra is, hogy sohasem a beírás lényegével foglalkoztok, hanem érvek hiányában elkezdtek személyeskedni!
Yoda69
Nem az orszag hanem a fideSS ellenzeke.
Miert kell Gyurcsanyt ekezni folytonosan? O es partja legalabb tesz valamit orban megbuktatasa ugyeben. Ellenben az LMP-vel amely a fideSS szekeret tolja.
Béla333
@Yoda69: 12.02
Azért, amiért te meg az LMP-t ekézed! Amortizáljuk le egymás pártját című játékot csináljuk!
Annyi különbséggel, hogy az LMP-re nem lehet olyat mondani, hogy tolvajok gyülekezete, korrupt politikusok melegágya, míg a DK-ról ezt sajnos el lehet mondani!
Miért ne lehetne elmondani, bemutatni, hogy milyen vezetői voltak ennek az országnak, akik a hátunk mögött a Fidesszel közösen lopták az adóforintjainkat, lopták szét az országot!?
nevemnick
@Béla333: akár honnan nézzük, szerinted melyik ,,vezénylő" párt nem lopta meg az országot? Ebben is a fidesz vezet, és még sajnos van majdnem két évük. (jó indulattal, még a tasztatúrát is ellopják a két kezecskéd alól)

:D
Yoda69
@Béla333: Hozz peldat DK-s korrupciora.
Eddig nem ekeztem az LMP-t. de amit most muvelt az eleg gusztustalan volt.
Béla333
@Yoda69: 12.33
Úgy látom gyakran írsz ide véleményt.
Ne mondd, hogy nem olvastad a korrupciós ügyekről betett írásokat, cikkeket!
Már nekem unalmas mindig ezeket beidézgetni.
Egyébként én a DK-ban levő volt MSZP-s politikusokat írtam, akik korruptak és tolvajok, nem a DK-ra mint pártra!
Neked gusztustalan volt én meg úgy láttam, az volt a gusztustalan, ahogy a DK hívek és politikusok nekiestek az LMP-nek. A tegnapelőttihez képest a mai helyzet az alkotmánybíróságban csak jobb lehet.
De erről ís írtam már egy néhány véleményt!
Béla333
@nevemnick: 12.30
Az 1994 óta egymást kormányon váltogató pártok és csatlósaik mind benne voltak a disznóságban! Abban, hogy minden egyes lakos 6.000.000,-Ft-ot bukott ezen a tolvajtempón:

"Offshore-nagyhatalom a magyar elit
A kommunista titkosszolgálat keze is benne lehet, hogy a magyar üzleti elit szereplői nemzetközi mércével mérve igazi offshore-lovagoknak tekinthetők. A „tutira” feltehetőleg a szovjet és a bolgár elvtársakkal együtt leltek a magyar külkeresek, bár mindezt szigorúan titkosnak minősített dossziék őrzik. Az üzlet kormányokon átívelő mértéket öltött. Egy főre vetítve 22 ezer dollárt, csaknem hatmillió forintot veszített Magyarország.
A világon jelenleg mintegy negyven olyan állam (némelyikük kis sziget csak) létezik, amely úgynevezett adóparadicsomi területként komoly kedvezményeket kínál az off¬shore cégek számára. Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki ilyen cégek irányában Magyarországról a '80-as évek óta. Legalábbis ez derül ki a világ leg¬elismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network kutatásából
Róna Péter és Palócz Éva egyaránt úgy vélekedett, hogy azért sem várható az elit radikális fellépése az offshore alkalmazásával szemben, mert éppen ők azok, akik haszonélvezői ennek az erkölcsileg vitatható, de amúgy jogszerű eszköznek. Róna Péter azt is hozzátette: nehezen tudja elképzelni, hogy radikális szigorítás történjen offshore-fronton, hiszen a Fidesz üzleti holdudvarában is nagy népszerűségnek örvend a pénzkimentési technika".
hetek.hu/belfold/201207/offshore_nagyhatalom_a_magyar_elit

Azt hiszem bármelyik 4 fős családnál jól jönne az 24 milla...
nevemnick
@Béla333: (13:05) azért az első kormánypártokat ('90-'94 MDF-kisgazdák-KDNP) se felejtsd ki a sorból... elég kárt okoztak az országnak a ,,próba-szerencse" gazdasági politikájukkal, bankprivatizációval, stb.
quadrocopter
Lehet nyöszrögni "Bénám"!

"- Gyurcsány Ferenc népszerűségi indexe is megindult: a válaszadók 26 százaléka szimpatizál vele, utoljára 2007 novemberében tudhatott maga mögött ennyi támogatót"
(prop.)

Úgy tűnik, te egyenesen szorulást kapsz Gy.F.-től, de ez legyen a te egyéni szociális problémád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.