A holnap megjelenő Magyar Narancs exkluzív interjút közöl Tarsoly Csabával, a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottjával. Tarsoly letartóztatása óta először szólalt meg nyilvánosan, és kendőzetlenül beszélt a Quaestor bedőlésének körülményeiről.

„2015 elején a Külügyminisztérium hozott egy Ghaith Pharaon nevű szaúd-arábiai befektetőt tárgyalni. A Buddha Bárban volt egy nagy ebéd, ahol bemutattak neki és a titkárának, aztán én is meghívtam őket ebédelni. Utána megjelentek az irodámban a befektetők, és elmondták, hogy beszállnának a Duna City fejlesztésébe. Én kicsit keveselltem a felajánlott összeget, amire azt mondta a szaúdi befektető, hogy ha adok neki öt százalékot, akkor megszervezi a finanszírozást.”

 - nyilatkozza Tarsoly a lapnak.

Igen, pontosan arról a Ghaith Pharaonról van szó, aki megvásárolta az Orbán Viktor miniszterelnök szomszédjában lévő telket, mellé még két kastélyt (Hőgyészen és Seregélyesen), valamint a Postabank székházat – ez utóbbit egyenesen egy Tiborcz Istvánhoz köthető cégtől.

Az a Ghaith Pharaon, akinek első számú intézője a Narancs fotóinak tanúsága alapján Tiborcz Istvánnal tárgyalt, és akinek a hajója, ahogy a Narancs kiderítette, Mészáros Lőrinc jachtja közelében parkolt le egészen véletlenül idén nyáron az Adrián.

Ez a Pharaon ugyanaz a Pharaon, akit többek között pénzmosás és terrorizmus támogatásának gyanúja miatt évtizedek óta köröz az FBI. Ezt a Pharaont mutatta be a Külügyminisztérium Tarsoly Csabának, méghozzá a Quaestor bedőlése előtti hetekben.

- írja beharangozójában a hetilap.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még mindig nem elég a mocsok, ami ezekről tetves tolvajokról kiderül.
Még most is "szeretünk viktor" feliratos táblákat lengetve vonulnának az agymosott marhák az utcára, ezért a rohadt maffia vezérért és bandájáért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Igen, pontosan arról a Ghaith Pharaonról van szó, aki megvásárolta az Orbán Viktor miniszterelnök szomszédjában lévő telket, mellé még két kastélyt (Hőgyészen és Seregélyesen), valamint a Postabank székházat – ez utóbbit egyenesen egy Tiborcz Istvánhoz köthető cégtől.
Szép kis maffia család !
papa.49
Két eset van vagy egy sokkal nagyobb disznóságról terelik el a figyelmet, vagy a koma megunta az életét, és rövid úton el kíván halálozni, mondjuk egy rendőrségi autó hátsó ülésén!!!
szép új világ
@nyanya001: Hogy mondják? Madarat tolláról, embert barátjáról.
lampa laz
Még mindig nem elég a mocsok, ami ezekről tetves tolvajokról kiderül.
Még most is "szeretünk viktor" feliratos táblákat lengetve vonulnának az agymosott marhák az utcára, ezért a rohadt maffia vezérért és bandájáért.
nezelodo
Imádni való vezetőink vannak úgy hazudnak keresztbe-hosszába, mint senki más. A mesemondó Andersen meg kisinas pl. az ujjlenyomat nélküli, Belzebub tekintetű főemberünkhöz, meg a vezérhez képest.
Zeta
Tarsoly, itt nem állhat meg, most már terítenie kell. Jobbra,balra,aztán,hogy kié a nagyobb balhé, azt ki fogja eldönteni, kérdéses!
A mai magyar valóságban a tisztán látásra nincs mód!
Eladott Ország
"Mikor áll valaki Orbán Viktor elé, és közli vele, hogy a demokratikus rend megdöntése, a hatalom kizárólagos gyakorlásának megszerzése miatt a demokratikus Alkotmányban rögzített jog és kötelesség alapján őrizetbe veszi. Joga van hallgatni, vagy beszélni, joga van ügyvédet hívni. Egy dologhoz nincs joga. Amit most csinál.”
nyanya001
Ez egyre szebb lesz !
Megakadályozták, hogy Pharaon ügyében beszámoltassák Szijjártót.
Megakadályozta a kormánypárti többség tegnap, hogy a külügyi bizottság beszámoltassa Szijjártó Pétert arról, körözött bűnözőként hogyan kaphatott schengeni vízumot Ghaith Pharaon.

civilhetes.net/megakadalyoztak-hogy-pharaon-ugyeben-beszamoltassak-szijjartot
lusta
@lampa laz: Nem szívesen javítom ki Önt, de őszinte sajnálatomra magyarul és a mai magyar valóságban az Ön mondata így helyes:
Még mindig nem elég a mocsok, ami ezekről tetves tolvajokról kiderül.
Még most is "szeretünk viktor" feliratos táblákat lengetve vonulnak az agymosott marhák az utcára, ezért a rohadt maffia vezérért és bandájáért.
quadrocopter
Masszív bűnözők szagról megismerik egymást, csak nem a másik seggét szaglásszák, mint a kutyák, hanem a zsebét!
eszegfu
Majd itt is az lesz, hogy nem lehet hinni Tarsolynak, mert bünöző, ahogy Portiknál... nem?!
eszegfu
@quadrocopter: Most mond meg, hogy ilyenkor hol van az "ezereszü" kerékpáros?! Talán szüköl, vonyit valahol a sarokban a "szeretünk Viktor" táblával?! Nem mintha válaszolnék neki, de nagyon kiváncsi lennék a véleményére!
quadrocopter
@eszegfu: Én nem vagyok kíváncsoi a véleményére, egy elbutult, hisztérikus, hazudozó bálványimádó gyökér! Röviden: egy nagy nulla!
nevemnick
A demokratikus világban kétlábbal rúgnák seggbe a kormányt és a párját.
Mi meg csak várunk a csontra, ami leesik a vezír asztaláról.
wagabund
nabaszki...kezd feljönni a szar a budiba dobott élesztő miatt...már látni az ülőkénél..nemsokára ömlik kifelé az ajtón...(ha be van riglizve, ha nem)

ez az arab faszi bebaszott a kormánynak..most lehet vinni a szennyest a pucerájba.
justhpeter
Szerintem sincs semmi vesztenivalója Tarsolynak.
grincss
@justhpeter: Legfeljebb hátbalövi magát, vagy elüti egy 90 éves osztrák az úton!
Vagy egy részeg ámokfutó a járdán!
justhpeter
@grincss: Ez azonban a böriben is megtörténhet.
quadrocopter
@justhpeter: Tarsolyban tudatosult, hogy nem fogják kimentenki azok, akiket a bedőlés előtt még időben értesített, hogy mentsék ki a lét! Orbán, Szíjártó és köreik!
bencemacska
Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogyan likvidálják?!
justhpeter
@quadrocopter: Pont ezért kellene megfontolnia, hogy már nyugodtan beszélhet. Mert vagy nem változik semmi, vagy ugyanolyan ügy lesz, mint a Kulcsár-ügy. Azt meg tudjuk mi lett.
quadrocopter
@justhpeter: Végülis már mondott valamit.
Nagy Mária
És igen! Tarsoly igazat mond. A Quaestor bedöntése egy szándékos, előre megtervezett színjáték volt. A hűséges belső emberek, akik ebben segédkeztek, most orbán és sleppjének vagyonkezelő cégében főfejek. Tarsolyt meg beáldozták, hogy a kisbefektetők azt higgyék ő tüntette el a pénzüket, pedig az a kormány embereinek zsebében van. Kártalanítással akartak a nép előtt tetszelegni, ezért a jól és becsületesen működő bróker cégek nyereségét vonták el, de minő véletlen ez még nem jutott el minden pórul járt befektetőhöz.
A kapzsiságuk már emberéletbe is került, de ez csak engem ráz meg, az ő ingerküszöbüket csak a pénz szaga üti meg.
wagabund
@nyanya001: a nejem rohan hozzám a szobájából, mert nem tudta mi történt...pedig csak röhögtem a képen!

amúgy marhajó..
Yoda69
Szepen alakul a tortenet. orban nyakig benne van a szarban. Kivancsi vagyok mikor borul a bili, de legfokepp hogy a birkak mikor latjak vegre be hogy a vezertulok csunyan becsapta es a vagohidra terelte oket.
kisrigó
@Yoda69: Minden eszközzel megakadályozzák a vizsgálati bizottságok létrehozását, bármilyen feljelentést, vizsgálatot. Ha meg nem tudják mégse megakadályozni, akkor jön a legújabb "érv": blöff, blöff!! Nincs itt semmi látnivaló, tovább lehet menni!
Yoda69
@kisrigó: Szerintem ez mar olyan sulyu ugy, hogy be kell avakoznia az Unionak. Nem csak Magyarorszag nemzetbiztonsagat veszelyezteti, hanem az egesz Unioet. Ugyanis ha pharon fele terrorizmust tamogato egyenek shengeni vizumot kaphatnak a magyar allamtol ugy, hogy elotte pinterapu meg ki is kerte a szaudiak velemenyet rola, - tehat tudniuk kellett hogy egy bunozorol van szo, - akkor ilyen modon akar ISIS terroristak is beszivaroghatnak az Unioba orban engedelyevel egy kis jo penzert.
Az Unionak kovetelnie kellene az ugy teljeskoru kivizsgalasat, es az erintettek felelossegre vonasat. Addig amig ez nem tisztul ki fel kellene fuggeszteni minden tamogatast az orszagnak, es ha kell akkor a szavazati jogunkat is.
Nem elhetunk olyan tarsadolmban ahol a vezetok mar annyira korruptak, hogy nyiltan tamogatjak a terrorizmust.
Desischado
Ennek a tarsolynak már nemigen lehet veszteni valója, az az egyetlen mentsvára, ha a nyilvánossághoz fordul. Ha történik vele valami, akkor nyilvánvaló lesz, még a leghülyébb egy bítes agyúnak is, hogy igazat mondott. orbánék nyakig ülnek a sz@rban - végre!!! - és igaza van Yodának ebbe már Brüsszelnek is bele kell avatkoznia. Istenem, ha végre ez lenne az az ügy, amibe végre belebuknának, odalennék a boldogságtól! Érdeklődnék, hogy a trollok hol vannak? Ilyenkor bezzeg lapítanak, és nagy a kussolás!
Yoda69
Javaslom megnezni az ATV.HU-n Vadai Agnes riportjat:
www.atv.hu/videok/video-20161123-vadai...
Azt hiszem o mondta ki a frankot. Pharaon szerepe az orban-klannal az volt vagy lett volna, hogy tisztara mossa orban a magyar allamtol lennyult ezer milliardjait. Remeljuk ez most meghiusult, illetve ki kell nyomozni hogy eddig mennyit tudott ilyen modon kisoporni az orszagbol.
wagabund
@Desischado: azért tarsolynak lenne némi vesztenivalója...egyre súlyosbodó gyomorfekély, emelkedő vérnyomás, erősödő, nem múló köhögés, érthetetlen miért csökken a testsúlya?...stb...stb..a gyógyulás reményében átgondolja, mi is a helyes életvitel? és csoda fog történni..., az egészsége javul, már már kiváló, csak nem emléxik semmire.
Cefi
Ez van: ha nem Matolcsy, akkor Rogán, ha nem Rogán, akkor Szijjártó, Tarsoly és Pharaon. Minden hazugságokkal kikövezett út ugyanazokhoz a romlott, erkölcstelen hulladékokhoz vezet. Erre voltak képesek hat év nemzeti kormányzásra hivatkozva. Nyomorba dönteni emberek tízezreit, miközben kormányszinten tolják a maffiatempót. Ez a nyomorék, kurva ország évek óta nem szól másról, mint néhány morális trágyadomb személyes üzleteiről. Minden törvényes és törvénytelen eszközt, minden össznépi bizalmat erre használtak fel.

De kit érdekel, amikor nő a minimálbér hat év után, nem igaz? Meg a nyugdíj. Meg egy rohadt migráns se jön ide. Kit érdekel akkor, hogy egy sötét maffiahorda kormányoz? Hogy három generáció jövőjét üzletelték el közben? Minimum. A lényeg, hogy Szijjártó szerint ez is rendben van: neki nem volt feladata Pharaont ellenőrizni és elzárkózni a befektetési lehetőségek kiajánlásától. Végül is azt is mondhatta volna, hogy bűnözők szavára nem adnak, úgyhogy jól van ez így. Nekem pedig nem feladatom egy büdös hangot elhinni minden idők legkártékonyabb kormányának. És addig fogok pampogni és moralizálni, ameddig az is felfogja, aki fanatikusan imádja a hamis bálványokat.
human
@Desischado: @Yoda69: Miért kellene Brüsszelnek beavatkoznia? Ha én látok ezreket, tízezreket az utcán vizsgálatot követelni, akkor ők sem.
Egyébként tervben van egy európai ügyészség felállítása pont olyan esetekre. Persze a kormány ebből nem kér. Ezért is kommunikálják annyira a szuverén állam fontosságát, ami valójában a "Hagyjatok lopni" politika.
justhpeter
@quadrocopter: Azt is mondania kellene, hogy hol és milyen összefonódások voltak.
hetöndöe
A Cosa Nostra ezekhez a retkekhez képest első áldozó szűzlányok gyülekezete.
Aki Én
Érdekes tény, hogy ilyen híreknél a teleb...ott szektatagok kussolnak.
Ez a látványos kussolás többet ér ezer szónál.
Minden normális, demokratikus jogállamban egy ilyen hír megjelenésének délutánján százezrek lepnék el az utcákat.
De ez az ostoba társadalom azt kapja amit megérdemel.
human
@human: Javítás: Ha én NEM látok ezreket, tízezreket az utcán vizsgálatot követelni, akkor ők sem.
Yoda69
@human: Az emberek tobbsege nem latja at az egesz pharaon historiat. Persze foleg azert nem mert a kiralyi fideSS teve nem szamol be rola. Csak az ATV, a klubradio es nehany internetes portasl ahol a valos infokat be lehet szerezni. Ugye mar Nepszabi sincs, lehet hogy Magyar Narancs se lesz rovidesen.
Nos mivel az emberek nem latjak, nem ertik ezert nem is mennek tizezrevel az utcara. Viszont ahogy irtam itt mar nem csak nemzetbiztonsagi kerdesrol van szo, hanem az egesz Uniot, legalabb is a Shengeni orszagokat fenyegeti az hogy az orban kormany vizumot ad terrorizmust tamogato uzletembernek, es ki tudja meg kiknek.
Ezert kell Brusszelnek lepnie amig nem keso. A parizsi terrosristak is nalunk szereztek be a SIM kartyaikat, lehet hogy abban is benne volt pharaon. Veletlenek nincsenek.
Köb Jani
@Yoda69: Véletlenek nincsenek, csak tudatos cselekedetek, miért Pharaon van a képben mikor az aki a kapcsolatot felvette vele hivatalból az meg nincs nevesítve, ja nincs új lenyomat? Semmi ami a valót bizonyítaná? Miért is nevez meg Tarsoly nemlétező személyt? Külügyminisztérium sincs?
Yoda69
@Köb Jani: Szerintem orbanek teljesen hulyenek nezik a magyar embereket. Persze sokan vannak akiket joggal, de remelem a tobbseg atlat rajta es nem dol be neki.
human
@nem tibi: Mert sok a pharanomális tevékenység.
Gyuri Géderről
A sok f...sz nem érti. Ezért dőlt be a Quaestor, és ezért vették ki a pénzüket azok akiket utasításra értesítettek. Az a pénz ami eltűnt? oda kerülhetett ahonnan az utasítás elindult.
Eladott Ország
A bennfentesek kihasználták a magas kamatot, kivették a lóvét, a megmaradó vagyont tokkal vonóval eltüntették ,Tarsoly meg a pornép beszopta a bulit.
nusika
Ezt már nem értem!! Ha Tarsoly Csaba jó üzletet kötött Pharaonnal, miért perli Matolcsy? Mindenki jól járt, Orbánék, Tiborczék...nem értem...
csa-csa
az egészben a legnagyobb tragédia, hogy az emberek várhatnak a pénzükre, de a büdös életben nem kapják vissza!
prime777
A fidesznél undorítóbb banda nem volt a magyar történelemben.
És ezek a férgek mutogatnak vissza.
Ugyanolyan felelősek és bűnösök azok is akik annyi szavazatot hoznak nekik.
Az elszámolás rájuk is kell majd,hogy vonatkozzon.
Cinkostársai ők a rendszernek.
kukac50
Biztos Orbán parancsára a Quaestorosok pénzét akarták átjátszani Neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.