"Eladtatok bennünket! " - ezt skandálták a szegedi városházánál tüntető hitelkárosultak hétfő reggel, amikor megérkezett a miniszterelnök. Orbán Viktor Botka László polgármesterrel tárgyal a Modern városok program szegedi fejlesztéseiről. Az egyeztetésen Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Csepreghy Nándor államtitkár is ott van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Másik cikkhez írtam...
Botkának vége...vagy így vagy úgy de vége...kurvaélet, hogy nem Szeged fejlesztése lesz a téma...viszont ha nem jut dülőre a vitya a botkával olyan téren, hogy jobb ha félreáll a vitya útjából akkor majd jönnek a hírek, hogy a minielnök SZEMÉLYESEN ment oda botkához, hogy teletömje pénzzel Szegedet de az a szemét őskommunista sorosbérenc botka nem fogadta el mert kimondta a beszélgetésen, hogy utálja szeged polgálrait és azt kívánja mindnek, hogy dögöljenek meg. És természetesen a fidesznek már megvan a média felülete ezen infó kommunikálásához. gondolom megmondja neki, hogy ha még most eláll az útból akkor kegyelemből maradhad polgármester...ha ellenkezik akkor a fidesz "kickboxer" módra lesz seggbekurva a botka (értsd...gyanta és üvegcserép) Nem lepődnék meg tehát ha pár napon belül visszalépne a botka...vagy később lépne vissza csak azért, hogy előtte még belső zűrzavart keltsen...
bakegya
Ja hogy A DÜLEDEZŐ EURÓPAI UNIÓ MARADÉK PÉNZÉBŐL DOBNI -PONTOSABBAN ÍGÉRGETNI KELL HAMAR -HAMAR BOTKÁNAK ,NEHOGY ESZÉBE JUSSON MEGRÖVIDÍTENI A FELCSUTKAY MÉSZÁROS LŐRINCET ÉS A NEMZET VŐJÉT, A TIBORC PITYUT!DDD
Csizmás Kond
Hitelkárosult kiabálja hogy eladtatok...vazzzeee...
Béla333
Szegény Botka most lett tisztában azzal (?), hogy nem nyerhetnek 2018-ban! Sem egyénileg, sem összefogással, különben nyilvánosságra kerül(het)nek mondjuk a 4-es metró lopkodásainak a bizonyítékai, vagy esetleg más is!
Lementek a nagyfejűek egy kicsit megzsarolni Botkát, hogy ne ugráljon!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.