A kormányszóvivő szerint a mostani az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultáció, pénteken ugyanis átlépte az 1,3 milliót a visszaküldött kérdőívek száma.

Kovács Zoltán péntek délután Szigetváron, a Fidesz által a nemzeti konzultációról szervezett lakossági fórum előtt azt mondta:

a magyarok megérezték a súlyát, a jelentőségét azon kérdéseknek, amelyekben véleményüket, válaszukat várják. Azért is szükség van erre, hogy ráerősítsenek a magyar kormány által képviselt álláspontokra az Európai Unióval szemben folyó vitákban

– tette hozzá.

A legaktuálisabb és legakutabb ilyen kérdésnek a migrációt nevezte Kovács Zoltán, aki felidézte: két éve, a migrációs válság csúcsán a szerb és horvát határszakaszokon első kézből, személyesen volt alkalma megismerni "a jelenség jellegét és folyományait", valamint a helyiek véleményét.

A fórum további várható témáiról úgy fogalmazott: "bár nem mi indítottuk el, gyakorlatilag elindult a választási kampány, tehát az ellenzék által megfogalmazott vádak, vádaskodások, támadások ugyanúgy a beszélgetések részét fogják képezni".

Mint megjegyezte, az elmúlt évek bebizonyították, hogy a konzultációk, fórumok segítenek az embereket megérteni, a megoldásokat közelebb vinni hozzájuk, hogy valóban az emberek érdekét szolgálják.

A kormányszóvivőt a sajtótájékoztatón kérdezték az Index a határkerítésről szóló pénteki cikkéről is. Kovács Zoltán hangsúlyozta: a kormány két hónapja már megválaszolta a nagy nemzetközi hírügynökségek ezzel kapcsolatos felvetéseit. "A magyar határkerítés úgy épül meg, különös tekintettel a második védvonalra, hogy a lehető legnagyobb mértékben átjárhatatlan legyen" – mondta, majd leszögezte: az minden szempontból megfelel az ezen létesítményekre vonatkozó előírásoknak, a világon számtalan ilyen technikai megoldás létezik.

Ismertetése szerint a dupla határkerítés visszajelző felszereltséggel is bír; ennek egyik elemként érintésvédelmi szempontból "a szabványoknak és ilyenkor szokásos korlátoknak megfelelve" olyan technológiát is működtet, amely "a nyomon követést, beazonosítást és a lehető leggyorsabb reakciót teszi lehetővé".

Nagy Csaba, a Baranya megyei negyedik számú választókerület fideszes elnöke az eseményen felelevenítette: 2015 szeptemberében volt olyan nap, amikor Baranyában több mint tízezren jöttek át illegálisan a határon, ugyanabban az évben volt olyan hónap, amikor több mint 36 ezren. Ha az Európai Unió nem keres megoldásokat, akkor nekünk kell hathatós megoldásokat keresni; erre a kerítésre itt Baranyában szükségünk volt és van – jelentette ki.

(MTI)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A jó nénikéd térde kalácsát!
Azt hazudtok a kérdőívekről, amit nem szégyelltek! Márpedig igen vastag bőr van a képeteken.
Senki nem ellenőrizheti a visszaküldött ívek számát, sem azt hogy mit írtak azok, akik visszaküldték.
Így csak a szavatoknak hihetnénk, de az sz@rt sem ér, képtelenek vagytok igazat mondani.
Most is csak hazudtok!
Mocskok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
Újbeszélül: az állampolgárok leszarják a nemzethy konzultációt, jó, ha 100.000 válasz visszaérkezett. Gyűlölködüh órája változatlan: mnden vasárnap, nagymise közben.
Béla333
A jó nénikéd térde kalácsát!
Azt hazudtok a kérdőívekről, amit nem szégyelltek! Márpedig igen vastag bőr van a képeteken.
Senki nem ellenőrizheti a visszaküldött ívek számát, sem azt hogy mit írtak azok, akik visszaküldték.
Így csak a szavatoknak hihetnénk, de az sz@rt sem ér, képtelenek vagytok igazat mondani.
Most is csak hazudtok!
Mocskok!
libellle
@Béla333: Teljesen érthetetlen ilyen hazudozás. Minden egyes pontját annak firkálásnak elmondtak orbánnak Brüsselben, hogy hazugság. Ezenkivül mi a siker? Azt, hogy le kell szedni a palakátokat. Vollidioten.
papa.49
Szőrösmajom ,,merjünk minél nagyobbat hazudni,, na ezek vagytok ti!!!
lampa laz
Hülye vagy te b+, mást sem tudtok mint hazudni + lopni.
nevemnick
Ha tudtam volna, hogy a közelünkben jár ez a getzi, akkor nem sajnáltam volna a legnagyobb tojásokat felvásárolni a boltban. De hát sajnos nagyon hallgattak a környékbeli fidióták erről a lehetőségről.
Amúgy gondolom, hogy elég sokat túlórázhattak, hogy a konzultációs íveket összekukázták, és kitöltötték...
quadrocopter
Bravó! A választók kb. 15 %-a! Hatalmas siker - ökör Kovács! Bár nektek már ez is győzelem!
vladimir putin
En nagyon birom, amikor "mi magyarok"-nak nevezik a 1,3 millio irastudatlan balfaszt, aki ram szavaz.
A maradek 8 millio meg majd szepen megtanulja, hogy lofasz az oknekik valagaba!
simmering73
Akkor ennyi birkával számolhattok balfaszok. Bár én erősen kozmetikázottnak érzem ezt az adatot. Valószínűleg ez az a szám, ami után nem kap dührohamot a kisgömbőc.
nezelodo
Sűrű tömjénfüst lepi el már évek óta a Lendvai utca környékét és a kormányzati hivatalokat. Nehogy egyszer elfújja az illatos füstöt egy vihar, és meglátják mögötte az emberek Ali Babát és csapatát!!
Nessy
Amikor egy felmérést számolatlanul küldhet be egy felhasználó egy email címről, akkor az a szám már is hitelét vesztette! Arról nem is beszélve, hogy látta valaki?? Mint ahogy az előzőeket sem. Azt hiszem, ha egyszer valamelyik fideszesnek igazat kellene mondania, komoly szellemi trauma érné!
magyarbakancs
7,700 ezer meg szemközt kakál titeket.
Így is lehet nézni.
Nessy
@magyarbakancs: jaj, ne má! Ez olyan libsibolsi szemlélet!
magyarbakancs
@Nessy: " jaj, ne má! Ez olyan libsibolsi szemlélet!"
Látod ilyen elfajzott vagyok.
Nessy
@magyarbakancs: Szegénykém! Biztos nehéz gyerekkorod volt. :-)) Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül.
magyarbakancs
@Nessy: Nehéz gyerek korom volt nehézsúlyban cselgáncsoztam.
Mindig nagy teher nyomta a vállamat.
Eladott Ország
Egyszerű matek 8 millió szavazó van Nemsikerül Kormánycsicska Zoltán. Ebből 1,3 milliót a visszaküldött kérdőívek száma, az elektronikusan annyiszor lehet beküldeni amennyit nem szégyellünk, nincs kontroll ellenőrzés. Nem válaszolt még 6,7 millió. Akkor miről beszélünk te kormányfelszopó szervilis seggnyaló. Mire föl ez a dicshimnusz te faszkalap.
Eladott Ország
@magyarbakancs: 6,7 millió az a 7,7 millió bár nincs jelentősége így is siralmas a válaszadók száma, amit senki nem tud ellenőrizni, a fideszhordán kívül.
a helység kalapácsa
És ezek még minőségi oktatásban vettek rész, és ilyen cinikus hülye szemetek bírnak lenni.
Most képzeld el, hogy egyre kevesebben egyre nívótlanabb oktatásban részesülnek...
Milyen emberek fognak ennek az országnak a nyakára szakadni?

Van az a kombó, hogy tanulás, intelligencia, gyakorlati bölcsesség, erkölcsi mérce.
Ezek, és ezek egymásra hatásai határozzák meg egy ember személyiségét.
De hihetetlenül sok változó van!

Ki a jó ember?
Mitől jó egy ember?
Mi a jó és mi a rossz?
a helység kalapácsa
Na jó, még a genetika is bekavar, meg szűkebb családi, és a tágabb földrész, országba születés is,
De ez igazából rossz hír, mert a négy alapszint helyett, már a hat alapszint csak tovább osztja, és variálja a lehetséges lehetőségeket.

Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Hová megyünk?

kovács zoltánnal kapcsolatban mind a három kérdésre tudjuk a választ - mert ő nem annyira bonyolult személyiség, máshogy: egyszerű, mint a faék.
papa.49
Szerintem még a szőrösmajom által hazudott számnak is csak töredéke lehetett a valóban visszaküldött levelek száma!!!
A zabszem erősen mínuszban van ugye szőrösszar???
lampa laz
Azt is nyilvánosságra hozhatnák, hogy ez a szám mit takar. Kizárólag a visszaküldött borítékok darabszámát, vagy az, h ki húzta be az összes általuk kreált helyes választ, mert kizárólag csak ezt tartalmazta ez a propaganda xar. Esetleg, ha tudhatnánk arról is, h mennyi volt az a visszaküldött mennyiség amelyen a zemberek nem értettek egyet ezekkel a kérdés-válaszokkal, hanem őszíntén megírták a véleményüket. Gondolom azokat nem tették zsebre, de hova számolták? Érvényesnek, vagy kidobták a kukába mint a legtöbb magyar ember a konzultációjukat? Ha így nézzük akkor nagyon kevés ez a szám bunkócska.
bakegya
propeller.hu/itthon/3283412-meszaros-lorinc-brusszelbol-meg-brusszel-ellenes-kampanybol-is#v1870898
A mészáros-és mészáros bűnszövetkezet nehogy éhen haljon!!!-HA KIVÁGJÁK A NÉPPÁRTBÓL A ZORBÁNT!!!-kell a dokument?
volvós
Szivárványoszolika !!! Könyörgöm, egyszer próbáld meg NÖVEL...
Hidd el kocsog, sokkal jobb, bár neked ez tudjuk, furcsa lenne...
egyvandor
Gorbán ennek az 1,3 millió, bár kötve hiszem hogy ez a szám hihető, propagandát zokszó nélkül befogadó fideszfannnak a véleménye miatt indított privát-népszavazást, ismét megcsapolva a közpénzt. Bravó ilyen aljas módon lopni rajtatokon kívül senki nem képes.
SystemError
Én is írtam egy nemzeti konzultációt és nekem 102312 milliárd ember küldte vissza, amiben mindenki elismerte, hogy akar nekem fizetni napi 5000HUF-ot. Szóval hol a pénzem Marika néni?!:)
magyarbakancs
@Eladott Ország: Látod számolni sem tudok elragadott a Fidesz propaganda, midig nagy számot mondok mint ők.
Eladott Ország
@magyarbakancs: A nemzeti maszturbáció során csak arra kíváncsiak, hogy meg van e még a szavazóbázisuk.
Edmond Dantes
Ez valóban sikeres akció.Kipróbáltam,interneten kamu névvel és kamu e-mail címmel minden további nélkül elfogadták.Küldhettem volna akár százat is,mindegyiket a kormány melletti kiállásnak számolnák el,annak ellenére,hogy én Brüsszel mellett szavaztam,csak azért,mert elképesztően idióta alternatívákat adtak meg.Ezen a konzultációs szélhámosságon még értelmes fideszes is szégyenkezne.(Ha van ilyen)
desiro
@Edmond Dantes: FideSS-es Értelmes, ezt komolyan gondoltad???
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/d4a7019b22ba9e635ec8cb3e728f44b9c098862d6081fb05643763d088d4eebc.jpg
Hát mi ez, ha nem világsiker? Már több, mint egymillió izét visszaküldtek! Ez ám a valami, nem az ágybapisálás. Habár arról nem szól a sikerjelentés, de feltételezem, hogy nagyjából
nyolcmillió ilyen francot küldtek ki (mennyibe került vajon? Kijött volna belőle a gödi otthonba
10 plusz ápoló bére 20 évre?), ennek az egynyolcadát küldték vissza. Már amennyiben jól
számolok, mert soha nem voltam egy matekzseni. De tegyük fel, hogy jól számolok és
egynyolcad. Ebből nyilván minimum 98 százalék lesz valahogy, az nem is kérdés. Vagy 112
százalék. Egy hülyeség.
quadrocopter
Elsősorban birkaszámlálás, Orbán is jól tudja, hogy a válaszók negyede sem tartotta méltónak egyáltalán visszaküldeni a hiperbaromságot, ezért nyomatják még a "záliccsuk meg Brüsszeltet" ótvaros birkamesét a rádóban is!
Az okt. 2.-i bukta is egy darabig nagy győzelemnek volt beállítva, aztán aki elvégezte az általánost, rögtön rájött, hogy ritka nagy hazugsággal nyomták meg!
Nem véletlen, hogy a koszos rezsim nemigazán mutogatta ezt a "győzelmet" Brüsszelben, csak itthon tépte a mocskos száját a hülyéknek címezve!
kissé felnőttem
Ja értem a siker abban áll: alig küldték vissza. Na ilyen értelmes kérdésekkel nem csodálom ( olyannyira semmitmondó)
Pálinkás Pál
A nemzeti konzultáció valós eredményéről leginkább a szemetesek tudnának nyilatkozni...sokkal hitelessebben mint ez a tahó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.