Egyre jobban beindul a jövő évi választás kampánya, a Fidesz a nyugdíjasokat arra figyelmeztette, hogy az ellenzéktől semmi jóra nem számíthatnak.

A Fidesz-KDNP szerint a nyugdíjasok nem számíthatnak az ellenzékre, mert amikor ők kormányoztak, akkor elvettek egyhavi nyugdíjat és emelték a rezsidíjakat.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő a kormányzó pártok nevében szombaton sajtótájékoztatón azt mondta, Gyurcsány Ferenc és a szocialisták amellett, hogy elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták, hogy a juttatás elértéktelenedjen, emellett nem fizettek prémiumot, háromszorosára emelték a gáz árát, és vizitdíjat is akartak fizettetni velük – sorolta.

Fidesz-KDNP: a nyugdíjasok az ellenzékre nem számíthatnak

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

A Jobbik pedig – mondta Hollik István – csak sértegetni tudja a nyugdíjasokat: Vona Gábor a remegő kezükön gúnyolódott, Volner János frakcióvezető pedig egy elhunyt nyugdíjason gúnyolódott.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP kormány hetedik éve megőrzi és emeli a nyugdíjak értékét és idén először prémiumot is fizet – jelentette ki. Ennek oka az, hogy a gazdaság jó teljesítményéből a nyugdíjasoknak és részesülnie kell. A prémium a nyugdíj-kiegészítéssel együtt novemberben érkezik meg, ezek együttes összege átlagnyugdíj esetében 24 ezer forint – mondta a kormánypárti politikus.

A Magyar Idők szombaton azt írta, hogy információk szerint a Helsinki Bizottság a nemzeti konzultációs kérdőívek bezúzását és a konzultáció honlapjának lekapcsolását is követeli személyi jogainak megsértése miatt. Hollik István a hírre reagálva alaptalannak nevezte a beadványt és felháborítónak azt, hogy a szervezet jogi trükkökkel próbálja megállítani a konzultációt. Hozzátette: a Soros György üzletember által támogatott szervezetek mindent megtesznek, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket, de aki a konzultációt támadja, az a demokrácia egyik alapértékét támadja.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzze,,mint egy taknyán csúszó meztelen csiga.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazzze,,mint egy taknyán csúszó meztelen csiga.
maci0427
Állítólag nem Minden Nyugdíjas kap "prémiumot" ..., például a Nők 40 -éves a Korhatár Előttiek...!!! Ez diszkrimináció lenne és 2018 -ban sokat fog számítani...! Ja és igazságtalan is lenne...!!! Gondolják át ezt még egyszer ha így van...!!!
simmering73
A hét év alatt mire számíthattak? Arra, hogy minden létező támogatást elvettetek tőlük, a nyugdíjuk vásárló értéke évről évre csökkent, a rokkantakat porig aláztátok, elvéve tőlük minden kedvezményt, amit csak lehetett. Erre veritek a nyálatokat? Mocskos tetvek.
tudode
Azért ezzel a TYÚKTOLVAJ választási kampány keretében NEM KELLENE A NYUGDÍJASOKAT HÜLYÍTENI, azokat, akiknek KÖSZÖNHETIK azokat a CUCCOKAT, amelyeket számolatlanul csak úgy, mert falusi gyerekekként MAGUKÉVÁ TESZNEK sunyi módon!
.
Miért is?
.
Azért, mert
.
Ismétlés a tudás atyja. már ami a nyugdíjemelést illeti.
.
----Nyugdíjemelés 2003.2018-ig
.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9...
.
----- Nyugdíjemelések 2008-2018-ig (hivatalos)
www.logsped.hu/nyugdij.htm...
.
Most pitiznek, mert jön a választás, és a NYUGDÍJASOK DÖNTHETIK EL, hogy trónon maradhat-e ez a HAZUG POFAGOLÓ BAGÁZS!!!
.
Nekik kellene BOCSÁNATOT KÉRNI az időseket "is" ÁTVÁGÓ KAMPÁNY MIATT, mert az őket megelőző szoc. kormányok a NYOCÉVBEN 2,8%-kal több nyugdíjemelésben részesítették + 13. havi nyugdíj, jogszabály alapján, MINT EZ A RIHERONGY hazudozó BAGÁZS!
.
Úgy teszik a dolgukat, MINT A MESSZIRŐL, azaz Felcsútról Pestre szerencsét próbálni JÖTT szegénylegény, aki SEC/PERC ALATT milliárdos lett a nyugdíjasok, és az egyéb PARTVONALON élők rovására!
tudode
Szégyen, gyalázat, hogy ez a HOLLIK, aki az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség csecsén lógott, szocializálódott, v mit csinált, és MEGENGEDI MAGÁNAK - napi ügyeletesként -, hogy FÉLREVEZESSE az átvágható időseket!!!
.
Tudja-e ez a KOPI KERESZTÉNY, hogy nem csak a nyugdíjasok, az egész társadalom úgy ÁT VAN VÁGVA A PALÁNKON, mint a melléktermék???
.
Csak mostanában egy, két umbulda pártjának, és kormányának gyengesége, v kapzsisága következtében:
.:
Mészáros Lőrinc barátjáék befalták a Hunguest Hotelst
mno.hu/gazdasag/meszaros-lorinc-baratjaek-befaltak-a-hunguest-hotelst-1364618
,
Most szállodaláncot vesz a „nemzeti burzsoázia”
valasz.hu/itthon/most-szallodalancot-vesz-a-nemzeti-burzsoazia-120493
.
30 milliárdos állami hitelből veszik meg a Hunguest szállodaláncot
mno.hu/gazdasag/30-milliardos-allami-hitelbol-veszik-meg-a-hunguest-szallodalancot-1362709
. Kiderítettük: ezt az óriásbizniszt is az állami Eximbank pénzeli
valasz.hu/itthon/kideritettuk-ezt-az-oriasbizniszt-is-az-allami-eximbank-penzeli-116709
.
Na, most ki kapott 6,85 milliárdot az állami Eximbanktól?
valasz.hu/itthon/na-most-ki-kapott-685-milliardot-az-allami-eximbanktol-118446
.
Magyar polip: így terjeszkedett a Mészáros-birodalom
mno.hu/belfold/magyar-polip-igy-terjeszkedett-a-meszaros-birodalom-2421458
----------------------------------------------------
.
OSZT FIGYELEMREMÉLTÓ még ennek a HOLLIKNAK IS, mivel a Századvég suliba járt, hogy
.
--- Mészáros Lőrinc barátjáék befalták a Hunguest Hotelst
mno.hu/gazdasag/meszaros-lorinc-baratjaek-befaltak-a-hunguest-hotelst-1364618
,
--- Most szállodaláncot vesz a „nemzeti burzsoázia”
valasz.hu/itthon/most-szallodalancot-vesz-a-nemzeti-burzsoazia-120493
.
--- 30 milliárdos állami hitelből veszik meg a Hunguest szállodaláncot
mno.hu/gazdasag/30-milliardos-allami-hitelbol-veszik-meg-a-hunguest-szallodalancot-1362709
.
----. Kiderítettük: ezt az...
tudode
De még van folytatásom
.
----. Kiderítettük: ezt az óriásbizniszt is az állami Eximbank pénzeli
valasz.hu/itthon/kideritettuk-ezt-az-oriasbizniszt-is-az-allami-eximbank-penzeli-116709
.
---- Na, most ki kapott 6,85 milliárdot az állami Eximbanktól?
valasz.hu/itthon/na-most-ki-kapott-685-milliardot-az-allami-eximbanktol-118446
.
--- Magyar polip: így terjeszkedett a Mészáros-birodalom
mno.hu/belfold/magyar-polip-igy-terjeszkedett-a-meszaros-birodalom-2421458
.
Egyáltalán tudatában vannak ezek az IFJÚ TITÁNOK, hogy milyen ÉLŐISTENT szolgálnak, aki túltesz még ALIBABÁN IS???
papa.49
A hülye likasfejű hollik azt nem tudja az internet nem felejt, hazudhatok bármit az igazságot eltüntetni nem tudjátok, csak a budifülkeforradalmárok csácselik az ótvaros dumádat te TETŰ !!!
Különben is hiába rugdalóztok ki lesztek baszva a hatalomból örökre !!!
Jozefina
Majd a nyugdíjasok eldöntik, hogy kire számíthatnak. A fidesz-kdnp rugózik a 13-ik havi nyugdíj elvételén!!! Az elmúlt nyóc év alatt miért nem adták vissza??? Mert nem akarják és a nyugdíjpénztár 300 mi,lliárdjával együtt ők is elvették volna!!!
Nessy
Idefigyelj Hollik, te nagyon ostoba!
A világ válság miatt vették el a 13. havit, ettől függetlenűl Orbánék 14. havit ígértek! Svájci indexálás volt, számoltak nyugdíjas kosarat.
A rezsicsökkentés meg csak félig igaz a kis fogyasztónál, miután akkoriban 1200 m3 alatt "szociális gázár" volt. Anno az 1350 m3 gázért nem sokkal fizettem többet, mint ma ugyanannyiért!
A nyugdíjak reál értéke már sehol sincs, mert ez az infláció számítás más tételeket tartalmaz, mint amivel régen számoltak!
A "dübörgő gazdaság" eredményeképpen, így választás előtt a havi átlagnyugdíj 10%-át, 12000 forintot adnak!
Most vagy a gazdasági növekedés nem valid, vagy ez csak választási PR fogás!
Édes fiam, neked is ennyi évvégi jutalom jár!! Mármint a 12000 forint, oszt jó napot!
dr. prédikátor
Oszt mindezt kijelentette a hollik hol nem lik!!!Tőletek te geci mire lehet számítani???Arra hogy hogyan lopjátok meg és raboljátok ki az időseket!!!Félre vezetitek őket!!!Mocskos tetves patkányok vagytok mind, fityfasz csürhe!!!
tudode
@papa.49: .
Köszönöm szépen a jelzést!!!
.
Nekem még rendelkezésre álltak. Ma nyitottam ki őket!
.
ENNEK is AZ A BIZONYÍTÉKA, HOGY GÁZ VAN A VONÓJUKBAN, v. a Propeller is kénytelen öncenzúrázni az OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁS HELYET, mert dolguk lenne szembeállítani ezt a gátlástalan társaságot tetteikkel, segítve a FÜGGETLEN OKNYOMOZÓ ÚJSÁGÍRÓK munkáját!!!
papa.49
@tudode: Már régebben kimentettem a nyugdíjak emelkedését felsoroló írást, az meg van mert átraktam a saját tárba, most csak olvasni akartam de már nem jelenik meg, ez pontosan azt bizonyítja amit írtál már működik a cenz. ebben is, a propitól már ne várj ilyet !!!
cikicakk55
Na először is: Egy hete még arról volt szó ( legalább is Lázár a legutolsó( ugye most héten nem volt kormányinfó) kormányinfón átlag 40-45.000 ft-ról beszélt. Most az átlagnyugdíjnál már ez lement 24. 000 ft-ra.Na most a kormány szerint az átlagnyugdíj,ha jól emlékszem 115-125-000 ft között van. Nálunk a párom és az én nyugdíjam 121.000 ft. Az enyém kevesebb mint a páromé,akkor szerintem én kapok cirka 600 ft-ot a párom meg kap 1000 ft-ot kb. Hát mit mondjak! Ettől még nem esek hasra tőletek,mint ahogy tavaly a Böske utalvánnyal sem tudtátok elfelejtetni velem Pénztáros Lölö, Matolcsi, Andy Vajna, Tiborc Habony és a többi Fideszes milliárdossá válását.. Hiába hirdetitek,hogy megörzitek a nyugdíj értékét.A ló pici bögyörőjét őrzitek meg. A gyógyszereim ára az utóbbi csak két évben majdnem a duplájára emelkedtek. Az élelmiszer árak,attól független,hogy állítólag csökkentették az Áfáját,nálunk nem jelenik meg,gondolom elakad a tulajdonosoknál,akik nem a dolgozóik fizetésére költik a plusz bevételt.A nyugdíjunk,hiába emelgetik évente 1,9% ot,csak azoknak jó,akik bőven a 100.000 ft fölött kapnak havi nyugdíjat.Ezzel a mézesmadzaggal csak azt érik el,hogy már így is haragszanak a nyugdíjasokra az aktív dolgozók,mi már az Ő szemükben is szálka vagyunk, nyuggerek,ingyenélők,meg nem fizettük becsületesen a nyugdíjat aktív korunkban,stb Biztos voltak ilyenek is,de a legtöbb nyugdíjas nem maga döntötte el,hogy mennyit fizet,hanem a Kádár rendszerben az üzem,vagy mit tudom én ki, a gengszterváltás óta meg a mindenkori kormány mondta meg,hogy mennyit kell levonni a bérünkből.Nem mi döntöttük el.Azt ugye meg tudjuk, hogy a vért izzadt magánnyugdíjt fizető emberek minden pénze oda lett.Ők vannak igazán nagy bajban! Az én fiam például több mint 10 éves magánnyugdíjba fizetett pénze szopik.Hogy spóroljon előre a saját nyugdíjas éveire,mikor örül ha a két gyerekének tudják biztosítani a közép átlag életet. Lerövidítve: Már megint hazudtok!!!
lampa laz
Húú, b+ ez a mondat olyan erős fejtörést okozott neked, h a beültetett hajad is kipotyogott tőle.
Bajnai-kormány vezette be a nyugíjprémiumot amit ti nem adtatok egyszer sem eddig még. Most is csak, kampányfogás miatt, meg azért mert fogynak a birkáitok, kell a nyugger szavazat.
tudode
@papa.49: .
Ezt a nyugdíjemelésről szóló táblázat, azaz 23,8%-kal kevesebb Fidesz emelésről szóló link talán kinyitható, ha igaz??
.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22090057_501657133502257_4836868915136749262_n.jpg?oh=b30d57ac30e04130e06758d74c783ef6&oe=5A4589D4
.
Hivatalos, részletes:
.
www.logsped.hu/nyugdij.htm
.
Ha mégis kinyitható, megkövetem a Propellert, de borzasztó ez a bizalmatlanság!
.
papa.49
@tudode: Ez a két link nyílik, olvasható, kösz ...
cikicakk55
@papa.49: Nem mentegetni akarom a propit,bár igaz,hogy én ezt az online újságot szeretem a legjobban,de ha azt akarják,hogy továbbra is fenn maradhassanak,kénytelenek bizonyos dolgokat megtenni.Mint tudjuk,ha Orsósnak valaki a bögyében van,akkor ott ha nincs indok,akkor kreálnak,de az biztos,hogy gyorsan keresztbe tesznek nekik.(Lásd Origo. 2 éve még egy kifejezetten jó oldal volt)Én nem értek ezekhez a mentésekhez.Azt tudom csak,hogy kijelölöm jobb egérgomb, azán offen ofic vagy mi, beillesztem.Mondjuk így annyira hiteles már nem lesz,de legalább nincs elfelejtve.Sajnos bizonyítéknak így már biztos nem elfogadható.
Abban meg nagyon bízom Papa,hogy igazad lesz és hamarosan lógni fognak fejjel lefelé, a milliárdok meg potyognak ki a zsebeikből,mert mielőtt kinyuvasztják őket,azért még jólenne megtudni hol van 8 év sok -sok milliárdja.Kezdésnek az üres államkasszába betenni jó lenne.
papa.49
@cikicakk55: A gyógyszer árak mellett, azt is figyelembe kell venni az élelmiszer árak a ,,afa csökkentés,, ellenére is emelkedtek kb. 30 % milyen érdekes, persze ha meggondoljuk, hogy a gőzmozdony hajtókar csapszeg meg olcsóbb lett kijöhet az inflációs szám, de közel se azt mutatja ami a valóság !!!
papa.49
@cikicakk55: Úgy legyen ahogy írtad !!!
Nessy
@papa.49: Továbbá olcsóbb lett a toronydaru, és a LED tv. Viszont csökkent a gyógyszer támogatás sok esetben, nőtt az élelmiszer, szolgáltatás ára!
Statisztikus voltam, tudom, hogy egy index attól függ, mit viszonyítok, mihez! Aztán elég az egyik adatot megerőszakolni, máris meg van a kivánt index! Ezzel remekül él pártunk és kormányunk!
solidedge
Én azért kíváncsi vagyok, hogy számíthatok-e az ellenzékre, de ezt csak úgy tudom meg ha rájuk szavazok. A Fidesz által összeeszkábált vásárlói kosár eltorzította a valós inflációt, nem is kaptam vissza a 13. havi nyugdíjamat, így azt már tudom hogy a Fideszre nem számíthatok.
quadrocopter
Magyarország annyira jobban teljesít és büszke európai ország, hogy b*sznak a 13. havit visszaadni!
Akor ki a sunyi - gecik?
mackoka46
Ugye a mocskok mocskai. Önkényesen beszedik a pénzt és önkényesen, mint egy könyör adományt osztogatják. Te szégyentelen botrány ország feslett erkölcsű állami kitartottjai, mikor rendezitek végre jogállami normáknak megfelelően a nyugdíjak kérdését ?!
peterkelemen
A nyugdíjasok agyhalott rétege szavaz Orbánra meg azok, akiket könnyedén le lehet fizetni pár ezer forinttal magyarul a gerinctelen és buta rétegek. A többinek pedig nagy tisztelet. Ők soha a büdös életbe nem fognak Orbánra szavazni, mert nem csak szívük van, de eszük is.
Borsodi
Örülünk, hogy a leggerinctelenebbnek számító két pártra lehet csak számítani.Akik bennük hisznek vegyenek ásót és kezdjenek ásni!
Zeta
Ezek mindenkit hülyének néznek? Ennyire nem lehetnek hülyék!
Nessy
Azt hiszik, hogy aki idős, az hülye is! Azért ne abból a pár, szerencsétlenből vonjanak le komoly következtetést, akik párezer forintért kezet csókolnak, meg akik alapszervi párttitkárból hithű fideszesé avanzsáltak.
Hiszen ott tartottak be a nyugdíjasoknak, rokkantaknak,betegeknek, időseknek, ahol tudtak! Még nem mindenki memóriája olyan rövid, mint Orbáné, aki délután letagadja, amit délelőtt mondott!
anka
Jobb ha ez a barom nem az ellenzéket szapulja az elmúlt évekért!
- lehetne sorolni amit a fizessmaffia a nyugdíjasok ellen elkövetett, de ezt most nem teszem mert már mindenki "elmondta"!
- egy amit nem nem említett senki >>>>>> - a hablatyművek' gyalázatos kijelentése, hogy a ,,nyugdíjasok felélik a jövőnket,,! - csak ennyi..., és tudom, hogy a fizessmaffiára nem szavazok!
kisrigó
@cikicakk55: Ez az aljas taktikájuk, hogy Lázár is bedobja a 40000 Ft plusz juttatást, holott , ne legyenek kétségeink, tisztában volt ő vele, hogy nem igaz, de ez marad meg a köztudatban. Az utána jövő cáfolatok, már nem igazán számítanak, az aktív dolgozóknál ez marad meg inkább. Ja, hogy mit akarnak a nyugdíjasok...?
justhpeter
Annyira hiszek a fideSS-kdnp-nek, hogy belenézek Hollik szemébe és rögtön a kétfarkúakra szavazom.
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú vegetáció?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
kukac50
A kisnyugdíjasok a Fideszre sem számíthatnak,mert csak 1 vagy 2 kenyér árával emelkedik a nyugdíjuk. közben a tűzifa ára a Fidesz kormányzása alatt 1600 forint mázsájáról 3800 forint mázsára emelkedett! A 27% áfa és az e útdíj megtette a hatását!
2013 január elseje óta tartozik a kormány a fél országnak a rezsicsökkentéssel a fa fűtésre.
Milliós fizetéshez jár rezsicsökkentés az alacsony nyugdíjhoz nem
simmering73
Ahogy visszatekintünk hét éves országrombolásotokra, tirátok se számíthatnak.
glorianna
Félelmetes, hogy milyen kreatívan csoportosítja a "részigazságokat". Szerencsére a nyugdíjasok többsége nem elég ostoba ahhoz, hogy Hollik szövege hasson rá.
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív, buta, nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
evacica
Na a fidesz-kdnp bandára meg pláne nem!Amit most készültnek tenni a rákbetegekkel az teljesen felháborító!N Kívánom ennek a korrupt gerinctelen bandának, hogy szenvedjenek ilyen betegségbe, és kezeljék őket az ő javaslatuk szerint!!!Aljasságuk nem ismer határt, hiába fejétől bűzlik a hal!És ez a szerencsétlen birka nép még mindig alszik,és az ellenzéki pártok meg csak a saját egzisztenciájukkal vannak elfoglalva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.