Kőkemény nyilatkozatot adott ki az ENSZ menekültekkel foglalkozó szervezete, az UNHCR. Magyarország szerintük megszegi a nemzetközi kötelezettségeit. A Stop Sorost nem szabad elfogadni.

A hvg.hu írta meg, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) megdöbbent azon, hogy a magyar hatóságok már csak napi két ember belépését engedélyezik a tranzitzónába (korábban ez öt volt), az illegálisan, a kerítésen keresztül belépőket pedig visszadobják Szerbiába. Így fogalmaztak:

"Magyarország gyakorlatilag bezárta a határait azok előtt az emberek előtt, akik nemzetközi oltalmat keresnek, amivel egyértelműen megszegi a nemzetközi és az európai uniós jogból fakadó kötelezettségeit".

A Stop Soros törvénycsomag is aggasztja az UNHCR-t, mert az a menekülteken és menedékkérőkön segíteni vágyó szervezeteket büntetné nyíltan. „Menedékjogot kérni alapvető emberi jog. Az embereket nem szabad megfosztani a lehetőségtől, hogy oltalmat keressenek, és senkit sem szabadna megbüntetni azért, mert segíti a menedéket keresőket” – mondta Montserrat Feixas Vihé, az UNHCR Közép-európai Regionális Képviseletének vezetője.

Magyarország bezárta határait, az ENSZ menekültszervezete szerint teljesen megdöbbentek

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ahogyan a menedékkérőknek és menekülteknek nyújtott kormányzati támogatás az elmúlt időszakban mindinkább elenyészett, a civil szervezetek szerepe csak még életbevágóbbá vált.

„A civil szervezetek alapvető szerepet játszanak az emberi jogok és általában a jogrend védelmezésében, akárcsak a menekültekről és menedékkérőkről való gondoskodásban, beleértve az orvosi és pszichoszociális ellátást, a lakhatás biztosítását, az oktatást, a foglalkoztatás elősegítését, valamint a jogi segítségnyújtást. A civil szervezetek kiegészítik a kormányok munkáját. Kulcsfontosságú munkájukat éppen hogy elősegíteni kellene, nem pedig akadályozni”.

Az UNHCR sürgeti Magyarországnak, mint az EU egyik tagállamának a kormányát, hogy biztosítsa a nemzetközi oltalmat kereső emberek számára a belépést az ország területére, az Országgyűlést pedig arra szólítja fel, hogy ne fogadja el a Stop Soros-csomagot.

(hvg.hu)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Amilyen gazemberül bánik a kormány a menekülő, menedékkérő emberekkel, ugyanolyan galád módon bánik el a hazai, útszélen hagyott, sőt árokba lökdösött emberekkel is. Ha ezek kereszténynek nevezik magukat, akkor az ő általuk definiált kereszténység valami egészen más, mint ami a bibliából következik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Az ENSZ minden szerve az ellen tiltakozzon, hogy néhány ország folyamatosan más országok földjét-légterét éles hadgyakorlatok színterévé tette, ezzel menekülésre kényszerítve az ott élőket.
Csizmás Kond
Ők szítják a feszültséget szerte a világon...előbb tönkreteszik a világot majd jönnek a lencséstállal etetni
picike1
nem leszünk gyarmat senkik miatt a fényképen csak erős férfiak vannak menjenek haza a csládjukhoz . ezeket küldik ránk ez egy nagy folyamat már régóta .mindenki viágosan lát már kristály tiszta hadmüvelet gyalogosan ráküldve
wagabund
nekem teccik ez a bevándorlás...főleg, hogy megint láttam a tévében fekete pákót...valami hozzá méltó ember kérdezte...talán a frízbíben, vagy hol...
nos ha ilyen embereket kell befogadni hadd, jöjjenek, és rögtön átirányítjuk merkel anyóhoz, meg még néhány hasonló fapinához...
nemkati
Amilyen gazemberül bánik a kormány a menekülő, menedékkérő emberekkel, ugyanolyan galád módon bánik el a hazai, útszélen hagyott, sőt árokba lökdösött emberekkel is. Ha ezek kereszténynek nevezik magukat, akkor az ő általuk definiált kereszténység valami egészen más, mint ami a bibliából következik.
picike1
nekem ha egyszer elmondják elég én nem értem mért mit nem értenek akik nem értik mért nem akarják érteni ne erőszakoskodjatok már 2015 től már sok is ez az erőszakoló módszer . nem kellenek és slusz. punk tum.@Csizmás Kond: @wagabund:
Csizmás Kond
@picike1: senkinek sem kell de mégis mindenki azoknak drukkol akik a nyakunkra hozták a bajt.
peterkelemen
Az Orbán-kormány tömény hazugságai a migránsokról. Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.)

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott 1300 migránst + 20 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével jönnek át Magyarországra hamispapírokkal, akik magyar nyugdíjakat kapnak és Orbán szavazótáborát gyarapítják). A kormány ezért - a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban - elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot (Válasz: a nemzeti konzultáció semmilyen felhatalmazást sem adhatna a magyar kormánynak ugyanis az sikertelenül záródott.)
peterkelemen
Senki sem szabahatja meg, hogy pontosan hova meneküljön egy ember. Logikus, hogy a szabad, demokratikus, jóléti országokba menekülnek nem egy olyan csóró helyre, mint például az Orbán vezette Magyarország. Magyarország ráadásul már Orbánék óta nem jogállam. Innen még a magyarok is menekülnek. 1956-ban sem maradtak a magyarok Ausztriában meg sem áltak sokan Amerikáig, Ausztráliáig.
Nessy
Esetleg tessenek már szólni Trumpnak, Putyinnak, Erdogánnak, hogy ne bombázzanak amúgy is rommá lőtt városokat, ne gyilkoljanak civileket.
Igaz, aki nem élt át még akár gyerekként is háborút, az ezt nem érti. Nem is akarja talán érteni.
peterkelemen
Ha a magyaroknak kellene most egyszerre menekülniük logikus, hogy tele lennének bűnözőkkel is. Attól még nem lehet elítélni az összes menekültet. A bűnözőket ki kell szűrni ez pedig a hatóságok dolga. Azt kell erősíteni meg helyileg, hogy minél előbb befejeződjenek a háborúk, népirtások a világban. Nem a menekülteket kell szidni köztük szép számmal nőket és gyermekeket! Én láttam dokumentumfilmeken min mennek keresztül. Borzalmas már maga az út is. Egy ilyen útra csak valóban olyan vállalkozik, akinek már minden mindegy csak elmehessen onnan és megússza, hogy őt is legyilkolják.
CsipkeRózsa
Senki nem mondta, hogy szeretni kell őket! Az emberi viselkedéshez hozzátartozik, hogy amig itt vannak, enni kapjanak, és valahol aludhassanak. Ez az alapvető bánásmód az itthoni szegényeket is megilletné.

Hamar elküldik őket Magyarország területéről, vagy elmennek önként a nagy emberszeretet láttán, addig illik minden emberrel emberként bánni.
Ráadásul, még a civil szervezeteket is megbüntetik, ha segíti őket.

Mielőtt bárki azt ajánlaná, hogy fogadjak be migránsokat, ez állami feladat.
peterkelemen
Aki tud angolul megnézheti. Ross Kemp nem innen pofázik hanem odament és beszélt mind menekültekkel, mind azokkal az emberekkel akik ebben résztvesznek. Borzalmas miken mennek keresztül szerencsétlenek. A migránmsozóknak fingjuk nincs miről van itt szó csak Orbán hazugságait szajkózzák. Egyébként se aggódjanak mert a szakadt, szegény Magyarországra senki nem akar jönni innen még a magyarok i elemenkülnek. Íme a dokumentumfilm, ami Líbiában készült (2017) >>> www.youtube.com/watch?v=pbezdg-4x_o
nezelodo
@nemkati: Gondolom nem veszed komolyan ezeknek a kereszténységét! Olyan messze van a Kádár rendszerből meggazdagodott család a kereszténységtől. mint Makó Jeruzsálemtől! Az afféle párttitkárok álltak elrettentésül a hittan beíratásnál az iskolában mint a dakota apja, és kb egy évtizeddel később ő lett a Középkő Bányáknál a vezető pártitkár, és alighanem hatáskörébe tartoztak a korábbi dobtárassal tsz-t szervező vitézek. Azt sem gondolom, hogy a megyei pártbizottságba azért könyökölte be magát a faterja, hogy terjessze a kereszténységet a testületben. Vagy tévedek, és mégis hittérítő volt a Papp János mellett egy nem sovány emberrel együtt, mint a fia, meg az unokája?
vadnarancs
A nemzeti rettegők... Szarházi románok pofáznak itt, hogy ne fogadjunk be migráncsokat? Akkor ők itt mik??? Ezer szíriai, mint ilyen szar hazaáruló román szarházi!
Yoda69
Most miert mondjak? Orban befogadott 1300 kvota migranst Sot meg 20.000 penzes migranst is, igaz azokat sajat haszonlesesuk erdekeben.
Nessy
@Yoda69: Az 1000 kopt keresztényt se feledd!
Abszolút hiteltelenek. Pénzért jöhet bárki, azokat nem akarják kitoloncolni, halomra lőni. Minő szerencse, hogy ilyen "keresztény gyökereink" vannak.
tudode
Még JOBB a helyzet,ez az UNCR le van maradva egy brossurával
.
------ Naponta már csak egyetlen menekült léphet be a tranitzónába
444.hu/2018/01/27/naponta-mar-csak-egyetlen-menekult-lephet-be-a-tranitzonaba
.
Az a SZOKÁS JÖTT DIVATBA a "FER"-nél, aszongyák, hogy "kopogtatni kell", csak azt nem tudni RÁCSOS AJTÓN, V ABLAKON egy zsák lóvéval, v repülővel "becsempészve" a MENEKÜLTTÁBOROKBAN kiválasztottakat!.
.
MAJD KIDERÜL, HA "BEBORÚL"!!!
cikicakk55
Azért ez már nagyon túl van lihegve.A kvótát már Teljesítette Magyarország,még akkor is,ha azt sunyiban tette a kormány,a nép tudta nélkül. Gondolom pont azért tették sunnyogva,mert túl jól sikerült a migránsokat gyűlölő akció.Én is láttam dokumentum filmet arról,hogy mi megy ott a bombázott és a jelenleg is háborúzó országokban. Láttam a szerencsétlen embereket,a gyerekeket és az asszonyokat. Rettenetes amin túl kell menniük.Gondoljatok bele,ha a mi gyerekeinket kéne védenünk egy ilyen háborútól. A gond ott van,hogy fogalmam sincs hová tűnnek azok a szerencsétlenek akikről a film szólt.Itt a Magyar -Szerb határon 70-80%-ban életerős,egészséges és egyáltalán nem megtört embereket lehetett látni.Persze,voltak köztük asszonyok,gyerekek,idősebb emberek is.Azt nem értem Őket miért nem lehet beengedni? Az ENSZ felháborodását sem értem,mert az sem tetszett nekik,mikor 2015-ben engedett a nyomásnak az Ország,és hagyták hadd menjenek,ha akarnak. Annyit a saját és az autósok érdekében segítettek,hogy ne szédelegjenek az autópályákon,buszra és vonatra ültették őket.Ez először jó volt,aztán meg már besokalltak az Osztrákok és a Németek is.Azt megértem,hogy minden papír nélkül nehéz kideríteni ki kicsoda,honnan jött,hány éves? Én egy határ menti kis faluban 2015.ben láttam őket.Ott nagyon meglehetett különböztetni a menekülteket a migránsoktól. Úgy az öltözetük,mint a magatartásuk és a kinézetükön is látszott ki az aki tényleg menekül és ki az aki csak a jobb élet reményében jött.
quadrocopter
@cikicakk55: ".A kvótát már Teljesítette Magyarország,még akkor is,ha azt sunyiban tette a kormány,a nép tudta nélkül."

Na, ezért nem tudsz errő, meggyőződni, mert sunyiba tette, ha tette, ugyanis érdekes módon erre Brüsszelben senkinek nem hivatkoztak!
maszk
Talán sokan nem emlékeznek rá, de ezt is orbán baszta el - csúnyán !!!
Amikor orbán bejelentette, hogy kerítéssel lezárjuk a határokat, akkor szabadult el igazán a pokol (persze erre később Merkel is ráerősített, de az egy másik történet).

Azt mondta orbán, csak semmi pánik, erre egyből kitört a pánik.
Erre emlékszel még?
Nem volt olyan nagyon régen, csak vedd sorra időrendben...
Pálinkás Pál
@peterkelemen: No akkor ugorj neki mégegyszer a dokumentumoknak...azt vond le belőle azt a kb 10 % szírt,aki háboru elől menekült...és csókold seggen a többi here ,ingyenélő migránst!!! Etiópia,Nigéria. Elefántcsontpart...Eritrea...stb...melyikben van háboru??? Mert zömük ezekből az országokból jön,plusz Afganisztán...Meg aztán hogy gondolod hogy KÖTELES eltartani a sok értéktelen egyedet Európa???Arról most nemis beszélek hogy nekünk itthon van kb 1 millió parazita kissebbség,akikre csak az adófizetők pénze megy...minden haszon nélkül...elég,nem kell több is!!!
wagabund
@picike1: annyit érteni magyar, hogy nem kellenek...a többit nem érteni
picike1
@wagabund: olvasd de mit nem értesz nem kellenek ide a migránsok minek !
eteted megérted eltartod családot élsz véle ?? ha nem akkor frássznak ide ugyse érted a nyelvét meg 100 évig se
pécsi
Aki eldobja iratait és így akar bejönni Magyaországra, az vagy terrorista, vagy agyament. Próbáljon meg valaki Szerbiába átsurrani iratok nélkúl! Ott nincs EU, szétrugják a seggét!
wagabund
@picike1: Jééééézusom...mi a fasznak írsz, ha nem tudsz írni?

Amúgy értem mit zagyválsz, de ha kérhetlek ne oktatgass, inkább köss-horgolj, vagy bármi..
sokanvagyunk
@pécsi: Esetleg megpróbálhatnának bejutni az ENSZ épületébe... - megnézném.
Eriksson
Akárhogy is nézem az illusztrációt, sehol nem látok egyetlen elesett szegény sebesültet, öreget, gyereket, nőket. Kérdem én: Ezek a hadra fogható fiatalok vajon mit keresnek itt nálunk otthonuktól több ezer kilométerre? S hogy jöttek idáig, mert a ruhájuk tiszta, a cipőjük se kopott, nem látszik rajtuk a törődöttség.
A turisták szakadtabbak legyalogolt 50 kilométer után.
picike1
@wagabund: én se mondom mit csinálj te !
mackoka46
Miért döbbent meg az ENSZ ? Nem tudják, hogy ez egy mórikáló csóró botrány ország ? Nem ismerik, hogy mi az, hogy fidesz maffia ? Nem tudják, hogy itt nincs emberi méltóság és lábbal tapossák az emberi jogokat ? Ne m tudják, hogy bűnözők ülnek az állami hivatalokban és a törvényhozásban ?
papa.49
Azt se feledjük ez a ,,BÓT,, nagyon ,ment 1-2 éve szállítgatták az embereket társasgépkocsikkal, olyan 20-30 millás járgányokkal, és mit tettek a pintérek SEMMIT, CSUPÁN NEM NÉZTEK ARRA !!!
peterkelemen
Orbánék TÖRÖLJÉK a KERESZTÉNY szót, mert semmi közük nincs a kereszténységhez. Ők a kereszténység szót beszennyezik, befeketítik, bemocskolják.
vladimir putin
@Shikari: tök jó, amit mondasz, csak az a gáz, hogy a Főni ki fog akadni, mert ő szedte össze az arabokat.
Lackó50
Ezekkel nem nagyon lehet semmit se kezdeni. Ahogy nő ott a szegénység és az elsivatagosodás úgy jönnek egyre tőbben. Ezt a népvándorlást így már nem lehet megoldani. Ha a határon lelövik a bejövőket, akkor mi vagyunk a gyilkosok, akik fegyvertelen civileket gyilkolnak. Egy lehetséges változat van. Itta bankoknak van rengeteg pénzük. Orbánnak se kellene stadionokat építeni. Az csak a pénzt viszi. Helyette próbáljon építeni pl. Libiába textil gyárat. Vizes szakembereket kiküldeni vizet keresni, mint annak idején Mongóliába. Egy közepes textilgyár legalább 3000 embert tud foglalkoztatni. Lehetne építőipari cégeket telepíteni, amik más gyárakat is építenének. Öntözéssel mezőgazdasági területeket létrehozni. Termeljék meg maguknak az élelmet. Ott helyben lekötni őket. Mint a II. vháború után a Marsal segély. Egy kínai mondás szerint nem halat kell adni a szegényeknek, hanem megtanítani őket halászni. A zsebükbe hiába tömünk milliárdokat, mert nem tud vele mit kezdeni.(esetleg fegyvert vesz rajta!) Munkát kell nekik adni, hogy magukat el tudják látni odahaza.Iskolákat építeni és tanítani őket, hogy a következő generációt már ne nekünk kelljen eltartani. Sajnálom őket, de talán nem nekem kellene tartani őket, mint munkanélkülieket, ruháznom, etetnem, ellátnom. Ha ott helybe építek nekik üzemeket, gyárakat, abból nekem is lesz talán valami hasznom. Így viszont minden rájuk költött pénz csak a veszteség listát növeli.
Röviden ennyi a megjegyzésem a témához.
teuton
@Shikari: Szerintem a te agyadat toloncoltak ki. Europai orszagokban a jog ervenyes, nalad mi? A hülyeseg?
Equus
@Lackó50: a levadászott Kadhafi éppen ezt csinálta, de kellett a jó minőségű olaj és azt a ibát is elkövette, h Sárközit segítette a francia elnökválasztáson. Az olajat még csak-csak benyelte volna a Nyugat, de Sárközi nem tudta megbocsátani, h pénzt kapott Kadhafitól... Ezzel kinyílt a kapu a gnú-csorda előtt.
Óvszert kellene nekik osztani Afrikában, nem élelmiszersegélyt.
Desischado
orbánéknak a humanizmus, a becsület és a kereszténység, ismeretlen fogalmak.
Pálinkás Pál
@Lackó50: Nos akkor áruld el nekem,miért is lennék köteles a saját megtakarításombol a sáskáknak építeni bármit is???Ha életképtelenek,akkor talán hagyni kéne őket...majd pár év után rájönnének hogy nem gyerekgyártásból áll az élet a semmire!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Mi itt Európában dolgozunk mint a robotok és majd ne a mi megélhetésünkre költse az európai vezető a pénzt hanem az ingyenélő, nyúlként szaporodók segélyezésére, jólétére???
Cserébe ha szerencsénk van nem ölnek meg.
Árulók akik az ellenkezőjét állítják.
papa.49
@1magyar: Hazánkra is vethetsz egy pillantást, kik részesülnek a megtermelt értékből a románok, az ukránok, a szerbek, a vietnamiak, az arab országokban a templomok, nehogy azt hidd hogy majd rád költi a pénzt a csutigeci !!!
Engem totál nem érdekel hogy melyik nyugati állam mennyit költ a menekültekre, viszont az kurvára érdekel, hogy a TETŰ KORMÁNY MENNYIT KÖLT MÁS NEMZETEKRE, NÉPEKRE A MI PÉNZÜNKBŐL, szerintem PONT EZ LENNE A LÉNYEG !!!
Nessy
@papa.49: A szavazatokért semmi sem drága pártunknak és kormányunknak, a mi pénzünkből!
peterkelemen
@cikicakk55: Ha valaki mondjuk jobb, emberhez méltó életet akar, akkor annak nincs joga elmenekülnie az országából? Dehogy nincs. Ezen az alapon, akkor a magyarok is maradjanak a picsába Magyarországon és ne menjenek még akkor sem ha erre joguk van Európán belül Nyugatra dolgozni. Ez hülye felfogás, hogy mindenki maradjon ott ahová született. Ilyen soha nem volt, soha nem lesz. Joga van minden embernek odamenni ahová csak akar. Ez ellen pedig az orszáégoknak egyetlen joga van az, hogy feltételekhez szabályák a belépést. Kivéve a többségnek, akik viszont valóban a háborúk elől menekülnek, mert azokat viszont köteles beengedni minden ország és be is engedik. Nem Európában van a legtöbb menekült.
peterkelemen
A migráns problémát nem a hazug és embertelen Orbán fogja megoldani hanem azok az országok, akik eleve emberséggel közelítenek a problémához. Most tegyük fel, hogy minden ország hermetikusan lezárja a határait kerítésekkel. Ki az a naiv ember, aki elhiszi, hogy ha valóban milliók jönnének, akkor a kerítések megállíthatják őket? Ilyen butaságot csak eleve tudatlan emberek hisznek el. Ha valóban milliók jönnének ott kerítések, de még fegyverek sem érnek szart sem. Ott bizony bemennének bárhová. Népvándorlás volt, van és lesz is amíg a világ világ. Itt azt kell megoldani, hogy ne legyenek háborúk legalábbis ne ennyire kiszélesedett és véres konfliktusok szerte a világon. Ebben pedig felelőssége van mindenkinek még a NATO tag országoknak is beleértve Magyarországot. Nem megy az úgy, hogy közben meg magyar csapatokat állomásoztatunk milliárdokát például Afganisztánban. Ilyen nincs. Vagy elhatárolódunk és nem veszünk részt semmilyen téren háborúkban vagy nem. Ha részt veszünk, akor ne csodálkozzunk ha ellenségekké is válhatunk.
1magyar
@papa.49: Van némi igazságod,de magyar ne legyen magyarnak farkasa se.
papa.49
@1magyar: Mond te nem érzed, hogy itt most pontosan ez van a kormány ,,farkasa,, az itt élő népnek, mert amit tesznek a közvagyonnal az bizony az, szórják szerteszét a világban, miközben az egészségügy, az oktatás, a nyugdíjas ellátás romokban van ???
1magyar
@papa.49: De, azt is érzem.De az adomány terén inkább a romániai magyaroknak mint az afrikai muszlimoknak, de a legfontosabb az itt élő magyarok lennének.
A sok szar közül a kevésbé szart választani.
papa.49
@1magyar: Ez így megint nem igaz miért kéne az államnak az erdélyieket választani az itthoniak helyet, MIÉRT ???
Ha nem a szavazatvásárlás lenne a cél !!!
Én nekem ezt nem tudják bemagyarázni az egyik fiamnak erdélyi lány a felesége, a nászasszonyunk aki szenet válogatott a bánya osztályozójában per pillanat magasabb az ottani nyugdíja, mint a nejemnek aki itt dolgozott és szült 4 gyermeket, akiket felneveltünk, mind dolgozik itthon !!!
Ez csak azért kell a fütyisznek, hogy hatalomban tudjon maradni, és minél tovább tudjanak lopni pofátlanul, az erdélyiek ezért olyan ,,fontosak így választások előtt !!!
Azt is megsúgom neked a nászomék nem fognak szavazni, mert még az állampolgárságot se kérték !!!
kukac50
Stop Soros nem létezik! Orbánnak fogalma nincs mi történik az országban! Nincsen elképzelése sem a jövőről, ezért van a Sorost ért támadások ideje. Nagyon várom,hogy Orbán mit fog bejelenteni mit tesz a szegény falusi emberek érdekében,mit ígér a rokkantaknak,mit ígér a fával fűtő embereknek? Migráns ügy nincs áll a kerítés! Januárban 100 migránst befogadtunk akkor ez már nem aktuális,hogy migráns mentes övezet leszünk!
Sorost azért veszik elő,hogy a lopásukról csalásukról az államtitkár 3,3 milliárdos bagatell csalásáról tereljék a figyelmet. Orbánnak üzenem Nézzen körül az országában beszéljen vidéki emberekkel, mert a tanácsadói nem érnek egy kalap szart sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.