A vasárnapi választás tétje annyi, marad-e vagy távozik a regnáló hatalom, minden más kevésbé sorsdöntő, vagy sokszor egyenesen mesebeszéd – mondta Tölgyessy Péter, aki Hosszú interjút adott a 444.hu-nak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
neked feltétlenül, mert abban ami itt van eminens bűneid vannak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@RonaGyuri: "elévülhetetlen"!érdemei vannak.
Eladott Ország
Milyen kifizetődő fideszes szervilis seggnyalónak és ingyenélőnek lenni. Tölgyessy, - téged ki kérdezett és különben is az ...d picsáját.
bencemacska
Ebben van igaza:
"A politológus szerint Orbán Viktor nem csak ebben értette félre a magyarokat. "Vezető magyar politikus egyszerűen nem gazdagodhat látványosan, nem gyűjthet vagyont. Sem maga és családja, sem közvetlen környezete számára" – fejtegette. Hozzátette azt is, hogy bár az ilyen-olyan kapcsolatok felhasználása általánosnak számított a magyar világban, a miniszterelnök magatartása "inkább a magyar mezővárosok, kisebb települések feltörekvő módosparasztjainak kultúráját mutatja, ahol, akinek nincsen semmije, az annyit is ér.""

De, ha ezt látod, miért nem segítessz , miért riogatsz?!
Pálinkafőző Rézüst
Na ezért utálnak titeket vazze... Hányadik bőrödet vedletted le???
Perwool
@ibn Said: "hogy ellenzék győzelem ugrani sötét"

Lehet ezt úgyis értelmezni, hogy az ellenzék nem látja a ténylegesen az állam politikai és anyagi helyzetét.Ők viszont tisztában vannak a való helyzettel. Valószínű bárki is nyer, itt nem lesz más, csak fekete sötétség. Aki teheti indul a hanyatló nyugatra, maradnak a nyugdíjasok, rokkantak, meg a svéd nap barnultak. Meg 1-2 migráns...
ibn Said
@Perwool: Lehet igaz mit mondani, de Tölgyessy nem erre gondolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.