A politikamentes politika, a cél nélküli tüntetések és a konfliktusmentes politizálás nem működik, megbukott. Ha ez így megy tovább, hiába ment ki százezer ember az utcára, nem érnek el semmit, csak hogy megunják és hazamenjenek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennek a Kerner gyereknek meg eleg sokat kell tanulnia, hogy tevedhetetlen kovetkezteteseket vonjon le - mert most nem sikerult...
Jobban kellene tudnia ertekelnie: egyedul csak abban volt igaza, hogy a "politikamentes politika" valoban nem mukodik, plane nem akkor, hogyha oriasi tomegek gyulnek ossze egy adott helyen, egy adott cel erdekeben,. Mert a cel megvolt.
Az pedig, hogy Zsoltika szerint nem tortent semmifele csalas - hat ez eleg durva annak ismereteben, hogy mar pentek este fent voltak a neten a nyilvanvaloan csalo szavazoivek is, es hogy a Celpont rejtettkameras dokumentumfilmet keszitett a buszoztatott ukran atszavazo ezrekrol...

Szoval menj vissza minimum Havas tanar ur szegedi ujsagiroiskolajaba, talan ragad rad valami a nagyoktol,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
"Összefogást és egységet sürgettek a szabadságért, a demokráciáért, a jogállamért, a szabad sajtóért, valamint az ellenzéki pártok közös fellépéséért a kormány leváltása érdekében." - Jókor! Milyen pártokra adták a szavazatukat? bíztak meg a képviseletükkel? Akik csak egymással tudtak civakodni az indulási pénzen?
Nem látták ezt már választások előtt? Késő bánat, majd 4 év múlva!
Addig is, Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
karma1
Ennek a Kerner gyereknek meg eleg sokat kell tanulnia, hogy tevedhetetlen kovetkezteteseket vonjon le - mert most nem sikerult...
Jobban kellene tudnia ertekelnie: egyedul csak abban volt igaza, hogy a "politikamentes politika" valoban nem mukodik, plane nem akkor, hogyha oriasi tomegek gyulnek ossze egy adott helyen, egy adott cel erdekeben,. Mert a cel megvolt.
Az pedig, hogy Zsoltika szerint nem tortent semmifele csalas - hat ez eleg durva annak ismereteben, hogy mar pentek este fent voltak a neten a nyilvanvaloan csalo szavazoivek is, es hogy a Celpont rejtettkameras dokumentumfilmet keszitett a buszoztatott ukran atszavazo ezrekrol...

Szoval menj vissza minimum Havas tanar ur szegedi ujsagiroiskolajaba, talan ragad rad valami a nagyoktol,...
vladimir putin
Én például tojok erre a tüntetésre. Majd amikor jönnek vissza az oroszok, akkor majd megint legyőzi őket az Orbán Viktor.
Ez lesz a tuti megoldás.
:)
verőce21
Azért ez szép volt! Az ellenzék is megmutatta végre az erejét a néhány ezres megmozdulások után.
Mondanám, itt már majdnem annyian voltak, mint egy félmaratoni futáson a fővárosban. És majdnem akkora területet is összeszemeteltek a vonulgatásaikkal! (Lengyelek és Erdélyiek nélkül!)
division
@verőce21: Egyszer csak megunják, bár ki tudja, ennyien mindig is lesznek akik elégedetlenek, de valóban, a takarítóknak adnak plusz munkát leginkább:-)
karma1
@Szeparepa2: Szomoru, amit irsz, de igaz... Ha a romanok ugyanilyen birkak lettek volna 1989-ben, akkor a mai napig ok uralkodnanak, meg a fiaik, unokaik Romanian, ahogy alijevek Azerbajdzsanban...
orbant kizarolag hasonloan aljas eszkozokkel lehet es kell eltuntetni, mint amiket o hasznal.
Ami egyebkent mar torvenyszeru is,. hiszen az aljassagok elkovethetosegere meghoztak a torvenyeket ok maguk.
Sajnalom, hogy igy dontottel, en sem vagyok buszke a magyarsagomra.
Paran megkerdeztek tolem (es nem tudtam nekik mit valaszolni), hogy miert nem soprik el eroszakkal ezt a kormanyt, mint 56-ban?
Erre nincs valaszom - mit mondhatnek?
Elottuk AZOK a magyarok, az 56-osok voltak a fasza legenyek, akik meg merte'k lepni azt amit: forradalmat csinaltak!

Szegyelljek magukat azok, akik meg most is csak az egymasra mutogatassal vannak elfoglalva, bunbakot keresnek, nem pedig azzal foglalkoznak, hogy orban ELLEN hogyan lehetne minel egysegesebben, hatarozottan fellepni.
Csalodtam a partokban, az onos erdekbol helyezkedo lmp-ben, talan a legnagyobbat a MKKP-ban csalodtam, akik TUDTAK, hogy eselyuk sincs az 5 % meglepesere, de betartottak az osszefogasnak igy. Gondolom,, a hiveik sem egeszen ezt akartak.
Pálinkás Pál
A cikk címe tömören összefoglalja azt amit gondolok!!! Ezzel a töketlen liberális hozzáállással legfeljebb minden hétvégén majálisoztok!!..
nevemnick
Savanyú a szőlő fidesz nyaloncok?
Tegnapi tüntetésen a MAGYAROKNAK nem kellett, hogy részt vegyenek a Varsói Szerződés katonái, mint március 15-i a Nagy Nemzeti Leszámolás Bejelentése című ünnepi megemlékezésen, ahol egy szó sem esett a '48-as forradalomról.
Jövő héten többen leszünk!
csipetke
Ezt kéne még csinálni néhány hétig,hogy végre igazából idefigyeljen a világ,és leginkább Brüsszel.Hogy történjen már valami,hátha megszabadulunk ettől az ukránok-románok választotta csaló rablóbandától.
Pálinkás Pál
@nevemnick: No és ha többen lesztek akkor mi lesz??? magasrol szarik orbán ezekre a majálisi felvonulást idéző dolgokra...megköszönném valamelyik libsinek,ha idetenne példát arról...mikor ,és hol sikerült diktatúrát megdönteni békésen?! mert ugye diktatúrát kiabáltok egyfolytában...nos akkor talán nem demokratikus eszközökkel kéne megdönteni /amit egyébként így nem is lehet!/..nos változatlanul várom a választ,milyen diktatúra dőlt meg demokratikus szavalások miatt?!!!
nem tibi
Persze !
És a másik az orbáni politika pedig magától hódít és virágzik . :-( A csúsztatás ,a megtévesztés ,az döglésig ismételt marhaságok ,a harcolás kívül -belül ,az állampolgári non stop megrendszabályozás , a fenyegetés ,a listázás , migráncs ,a program nélküli választásnyerés kétharmaddal :-((((( és még sorolhatnám ...
karma1
@csipetke: Nem fog semmi sem tortenni. Sajnos Palinkas Palnak van igaza: jon a jo ido, jol johet egy kis seta, mozgas a hosszu kemeny tel utan.
Nem szarkasztikus vagyok, csak elgondolkodtam azon, hogy mitol lett ilyen a magyar lelek. Es sajnos rajottem, hogy ez a Kadar korszaknak arra a viselkedesi formajara utal, amikor az egyszeru polgar - akar parttag, akar nem -, ha szepen fogalmazott, elmondhatta a velemenyet, es nem rugtak erte seggbe, sot.
Ezt akkor ugy hivtak, hogy "epito kritika", amikor a parttitkar kegyesen meghallgatta a problemat, majd bekevel hazabocsajtott, es a polgarnak meg lehetett az az elegedett erzese, hogy meghallgattak a problemajat, o me'g jol oda is mondogathatott, es minden folyt tovabb a maga utjan, me'g ha nem is valtoztattak a helyzeten az abban erdekeltek, de legalabb meg lehetett a tudata a kisembernek, hogy o most szembement a politikaval, parttal, vezetessel.
Megkerdeztek tolem itt, hogy miert turik ezt a magyarok, miert nem csinaljak ugyanazt, mint 56-ban, mert szerintuk orban rosszabb, mint rakosi volt. (Bar rakosirol nem hallottak annyit, mint most orbanrol.)
Mit mondhattam volna nekik, miert gyava a magyar, es miert turi a diktatort a nyakan?
Erre varok valaszt valami hiteles embertol.(Politikai vezetore gondoltam, bar neki csak vegrehajtonak szabad lenni, nem pedig ELoistennek. Ilyet megegyszer, SOHA).
karma1
@Horizont: Nem ismerek meg egy olyan torvenyt, mint ami Magyarorszagon van ervenyben, miszerint "a spontan tunteteseket 4 nappal korabban be kell jelenteni, engedelyezesre a rendorsegnek".
Ha belegondolok, hogy Robespierre kert-e engedelyt, vagy eppen a marciusi ifjak + Petofi a forradalom elinditasara, vagy eppen a Kilian laktanya katonai, 56-ban, akkor arra kell jutnom, hogy ezen forradalmak egyike sem meltoztatott volna kitorni.
Szoval meg nem eleg duhosek az emberek, mert "me'g ker a nep...Most adjatok neki,...", na, ez mar nem hatja meg a csuti potrohost,..
nem tibi
Az hogy felhútzatok egy nátó kerítést a szerb határ elé , az hogy tek és készenláti rendőrséggel
vissza szorítottatok 300 migráncsot , meg azorbán hülyegyerek hátizsákkal öltönyben és nem diplomatatáskával járkál Belgiumba harcolni az mondhatni k... va nagy teljesítmény ,
és dabaxtak némi bözsi utalványt meg 12 000 rezsicsökkentést a legnagyobb pitiánerségre vall , pontosan Ilyen kisstílü a szavazótábora !
:-((((((((((((((((
Sámannus
Itt nem a pártok mögött álló strómanok mozgatták a szálakat.
El kell hajtani mindegyiket.
Most kaptunk a tüntetőktől egy mámorosan szép napot! Érdemes folytatni!
Nem szabad abbahagyni, ettől el fog menni a kedvük a hazaárulástól.
karma1
@Horizont: A legeslegutolso bekes megoldas mar csak a Parlament kormanyalakitoi ulesenek TELJES BOJKOTTJA lenne. ERRE mar odafigyelne nemcsak az Unio, hanem az egesz vilag, mert ilyen nem nagyon volt a kozelmult parlamenti torteneteben.
Ez BEKES, amde rendkivuli modon eros figyelemfelkeltes lenne a problemara.
EZT igencsak meg kellene magyaraznia mar orbannak is kifele, mert ez nem jelentene mast, mint azt, hogy o maradna egyedul a Parlamentben, akkor viszont ez mar nyilvanvaloan nem demokracia, hanem a legkemenyebb egypartrendszer, vagyis diktatura.
Emlekezz ra vissza, hogy tavaly, amikor az uszoszovetsegben az uszo VB utan azonnal kiborult a bili, es bienerth gusztavot - aki fideszes ejtoernyos, nem szakmabeli, de jo elvtars volt - az uszoszovetseg elnoksege ugy golyozott ki, hogy egyszeruen HATAT FORDITOTTAK NEKI, amikor o elkezdett beszelni, es ragaszkodott ket kezzel az elnoksegehez. Es ebbe meg azok is belementek akkor, akik nem ertettek ugyan egyet bienerth-tel, de gyarfassal sem, akik egeszen mast akartak.
Es annak mi lett a kovetkezmenye? bienerthnek MENNIE KELLETT, meg a fide$$ sem tudta megmenteni,

Ha most ezt kihagyjak a mandatumert az anyjukba is visszamenok, akkor mar csak a csoportos eroszak - forradalom -, vagy egy bator mesterlovesz egy jo fegyverrel tud komolyabb valtozast okozni... De amig csak egy kis vasarnap esti seta jon ki tiltakozaskent - addig valtozas otthon nem lesz.
Hangsulyozom: a BEKES MEGOLDAS a javasolt...(Az mas kerdes, hogy koverlaca azonnal tokonlone' magat, mert akkor az osszes ellenzekit meg kellene valamilyen modon buntetni, es szerintem erre nincs paragrafus.
koszpeko
"Kiment százezer ember az utcára, de minek"

Hogy lássa a hatalom, hogy igen mi is létezünk.
Hogy lássák az ellenzéki pártok, hogy mit akarnak a demokraták.
Ha más eredménye nem volt , csak annyi hogy felébredjenek béna ellenzéki pártjaink csipkerózsika álmukból.
Most remélem sikerült elérni.
nevemnick
@Pálinkás Pál: (ma 07:38) talán azért írtad, mert jobban tetszett volna, ha nekiindul a tömeg, rombolni, gyújtogatni, mint anno 2006-ban a jobboldal tette.
Barátom, lehet, hogy nektek furcsa, de mi nem az ilyenfajta megoldások hívei vagyunk. Van békésebb megoldás is, ami sajnos nektek az eszetekbe sem jutott, mert csak a megalomániás eszmefuttatást követitek.
A szomszédos országokban sem rombolással, gyújtogatással döntötték meg a vezérkart...
Nessy
Orbánék annak örültek volna, ha a mostani tüntetők is úgy viselkedtek volna, mint 2006-ban az ő "szelid, békés hívei", akiket azóta szentté avattak!
Félek, hogy a pártok képtelenek lesznek venni a tegnapi tüntetők üzenetét. Még mindig nem fogják föl, hogy elsősorban az ő töketlenségük miatt lett megint 2/3. Jó, ebben benne volta vastagon az ukrán, román, stb. fidesz szavazók is, akik majd csak a markukat tartják továbbra is, de a fidesz ámokfutása nem érinti őket.
Alapjában véve mindegy miben hal meg a demokrácia kis hazánkban, meghal a demokrácia!!
Nessy
@Horizont: Az a baj, hogy a Orbán és a fidesz összeomlása pénz hiányában lehet hogy bekövetkezik, de az ország hamarabb tönkre megy, és csak egy romhalmaz marad belőle.
Nessy
@Horizont: Ehhez én is csatlakoznék, pedig már mit nem adnék egy-két békés esztendőért, így a létem vége felé.
JAJMÁR
Kiment százezer ember az utcára! Több mint 2 millió pedig otthonról figyelte őket, és reménykedik.
Nos, a szervezők nem színészek, nem a teátrumba váltottunk jegyet. Lehet kritizálni az ő "szereplésüket", meg lehet próbálni odaállni és jobban csinálni, de nem ez a lényeg! A lényeg a tömeg, és a tömeg akarata!
A "visszafogott stílus" pedig annak köszönhető szerintem, hogy egy ekkora tömegnél nem lehet tudni, mi az a szikra, amitől "begyullad", és ez a dilettáns szervezők felelőssége. Ha a tömeg megindul, az tragédiába torkollt volna! Nem tragédiákat, új választási törvényt, új választást kell elérni!
kereső
@Horizont: @karma1:" Kár, hogy ezt senki nem tudja majd becsatornázni politikai erővé. "
Lenne rá mód!Az ellenzéki poltikusok ott voltak a tüntetésen-Volner,Vona,Karácsony,Kunhalmi,Gyurcsány-akiket láttam fényképen.Ha ők nem értetették meg a tüntetés üzenetét,hogy ezzel a hatalommal nem szabad együttműködni,ezt a hatalmat nem szabad elismerni legitimnek-akkor beülnek a parlamentbe,és az összes maradék hitelességüket is elveszitik,mert magukra hagyják mindazokat akik ott voltak tegnap a tüntetésen,és azokat is akik ugyan nem voltak ott-de egyet értenek mindazzal,amiért ez a tüntetés létrejött.Dönteniük kell.Vagy mi, vagy a parlamenti jelenlét-és a választási eredmény,és ezzel együtt orbán legitimiálása.Majd meglátjuk.Amennyiben nem veszik fel a mandátumukat,akkor az első politikai!eredménye már meg is van a tegnapi tüntetésnek.
Ördögvadász
@JAJMÁR: demokráciát akartál haver! Megkaptad?!
Választhatsz (szárakozhatsz) négy évenként, a többit meg elintézik nélküled...
Yoda69
@karma1: Annyiban igaza van, hogy Marki-Zay-nak valoban el kellett volna jonnie. Mikor az o nevet olvastak a szinpadon mindenki ujjongot, aztan mikor mondta hogy nincs itt, csak a levelet olvassak fel, mindenki elhallgatott, es sokon ki is futyultek. Erezheto volt a csalodottsag. Marki emblematikus figuraja lett az orban valtasnak. Nagy hiba volt a reszerol hogy nem volt jelen, de jovo szombaton bepotohatja. :)
Ördögvadász
@karma1: gyüttment...a gyarmaton...megvolt a fejés, gyüttment?
Csizmás Kond
...ez az a fajta kényszerérzet amit csak az utcán tudnak levezetni...:)
kereső
@Horizont: Ezt mondom április 9.-e óta.És,ha a tegnapi tüntetési megjelenésük után mégis megteszik,akkor köpjenek fel és álljanak alá.
SÍva
Szégyellje magát az az újságíró aki megpróbálja lealacsonyítani a népakarat kinyilvánítását! A választás tisztátlansága volt ami ezt kiváltotta. Ha minden ember aki ott szeretett volna lenni de valamilyen oknál fogva nem tudott sokkal többen lettek volna!
Pálinkás Pál
@nevemnick: Nem látom a példáidat a diktátorok békés megdöntésére...és környékünkön egy diktátor volt...Csau...és ugye ott sem szavalásokkal zavarták el!!! Úgyhogy menetelgessetek csak nyugodtan,nem zavar,de legalább ne hívjátok kormányváltó tüntetésnek...A tegnapit elnézve biztos összepisilték magukat orbánék ../ a röhögéstől hogy ilyen birka nép vagyunk!!/
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Ne hidd, hogy nem érdekli Orbánt a tüntetés! Már hogyne érdekelné, életbevágó nekik a 2/3-mad, és az is, hogy az országban elfogadják, mert akkor fogadják el a világban is. Neki csak ez számít!
Persze, övé a hatalom, a pénz, a fegyver... a nép egyetlen fegyvere pedig a véleménye és a nyilvánosság! De tud az erő lenni!
Pálinkás Pál
@Horizont: Mondjuk folyamatosan hetekre megbénítani a várost...nem hétvégi dzsemborikkal,amikor semmi "kárt" nem okoz a tömeg,hiszen olyan volt a tegnapi is mint egy majális..Tőled is megkérdezem...mondj példát,amikor egy diktatórikus rendszert demokratikus szájalásokkal döntöttek meg!!!
JAJMÁR
Már gyülekeznek a megalkuvó újságírók, és kezdik "lehűtögetni" az embereket! Nagyon haragszom az újságírókra, mert az ő fegyverük a szó, és ők nem "dilettánsok", de bexariak! Vagy megvehetők!
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Nincs igazad...orbánt sehogy sem fogadják el a világ civilizált felén...ez a választási eredmény most tényleg az országot minősíti,nem a kormányt!!!
nevemnick
@Pálinkás Pál: nem látom, hogy diktátort írtam volna. Megalománt írtam, de ha te mondod, akkor az.
Ördögvadász
@Pálinkás Pál: hol a világ civilizált fele, haver?
JAJMÁR
@Pálinkás Pál: Nem vitatom! Az ország "minősítésén" azért sokat javíthatnak a százezres tüntik.
Nem számít, hogy orbánt milyennek látják a világ civilizált felén, ha egyébként azt látják, hogy ez a népakarat, mert 2/3-maddal megválasztották! Akkor úgy látják, hogy diktaúrát akar az ország! És azt akar? Hát minimum ki kell menni az utcára és közölni, hogy NEM!
advocat
Csak összefogással lehet győzni. Mert együtt az 52 %. Máskép ez a rendszer megbonthatatlan. Van egy másik megoldás, de mégegy '56? Azt azért nem.
Pálinkás Pál
@Ördögvadász: Mondjuk ott ahol azért nem ennyire direktben lopnak a kormány tagjai büntetlenül...ahol ezeknél a balhéknál sokkal kevesebbért eltűnnek a politikai porondról...ahol a nyelvet sem beszélő idegenek nem szavazhatnak egy választáson...ahol a politikus válaszol ha a sajtó megkérdezi...ahol le mernek ülni nyilvános vitákra...meddig soroljam még???
Pálinkás Pál
@nevemnick: Nos orbánban a diktátor minden ismérve megtalálható...olvass utána!!!
nevemnick
@Pálinkás Pál: szegény zorbán, már a saját nyelvesei is lediktározzák. :D
Pálinkás Pál
@Ördögvadász: Hát ez aztán remek...ez igazán hiteles forrás...na ne röhögtess!!!ez ellen ezrével tudnék idelinkelni mérvadó lapvéleményeket!! nem is tudtam hogy a vircsaft jelentős sjtóorgánum...ja hogy senki sem!!!
magyarbakancs
Nem voltak vendég Lengyel bértüntetők.
Nem voltak futball csapat busszal szállított emberek.
Mindenki a saját költségén ,és nem állami pénzen fejezte ki nem tetszését.
Ez a igazi tüntetés ,és nem a béka menet.
Ördögvadász
@Pálinkás Pál: szemet hunyni haver! jó ez így neked...
Vagy talán a kormány(kerék) az álmod?...szerencsétlen..judás seggnyaló..
csipetke
@Ördögvadász: 10:02 Az adatokat nyilván a fidesz szolgáltatta,mert csak átfutottam,de éppen csak nem meneszti a mennybe orbánt.Egy rakás pontatlan adat,pl:-a MANYUP pénz az nem 10 milliárd ft volt,hanem 3000 milliárd.Innentől fogva nem is érdemes továbbolvasni.Vagy még:-a devizahitelesek megmentése.Azzal sem tettek csodát,orbánnak nyilván ott fönt a toronyban fáziskiesése van,mert mire észbekapott,rengeteg ember öngyilkos lett,vagy földönfutó.Most is megvárta,amíg kiürül az ország,elmentek az orvosok,szakemberek,mire észbekapott,hogy fizetést kéne emelni.
Ördögvadász
@csipetke: Mo.-t a csõd szélérõl hozta vissza,vagy?...az már rég volt, és... igaz sem volt?
csipetke
@Pálinkás Pál: 9:31 Jaaa.most már értem.Azért volt ott annyi rendőr,(méterenként állták körbe a tüntetőket)hogy orbán nehogy összehugyozza magát a röhögéstől? Be voltak szarva,biztos lehetsz benne.
csipetke
@Ördögvadász: 11:11 Most rosszabb helyzetben van az ország,mint akkor.Most újra a csőd felé megyünk,az eu-ból kibaszarintanak bennünket,orbán elmegy putyint lepippantani,és úgy el fog bennünket adósítani,hogy még az ükkunokáink unokái is csengethetik.Eközben a kicsi puhos azt hangoztatja,hogy M.o.megáll a saját lábán.Nagyon röhögtem,mikor ezt hallottam,Pont úgy áll meg az ország a saját lábán,mint az ő lánya.
Ördögvadász
@csipetke: hanytlik a hazug, imperialista hatalom, nem Mo.! Mert a PAPANERO ezt így akarja! De mit tudsz te ott a csür hátánál? SEMMIT.
Pálinkás Pál
@Ördögvadász: Te vagy most az ügyeletes hülye???Nevet váltottál shikari???
division
@Horizont: Igazad van, ők is adtak munkát a takarítóknak:-))
Csizmás Kond
@Horizont: Ugyanezt...nem emlékszel ?...feledékeny vagy.
nyanya001
@Pálinkás Pál: Sok néven van itt a fizetett troll.
csipetke
@Ördögvadász:11:25 Az álom luxuskivitelben c.filmet tette be a gazdi?Azé'néha vedd le a szemellenzőt,hátha segít az agymosáson.Egyébként nincsen csűrünk,de neked biztos.
Te még ott tartasz,hogy a hanyatló nyugat?Lassan az összes magyar fiatal ott lesz,hogy ott az összeomló imperializmusban jól éljenek,Sorosozás,migráncsozás nélkül,nyugalomban,uszítás nélkül.Jöhetsz te ide a másik neveden is,valami csikarás volt,ha jól emlékszem.Az arroganciát,és a taplóságot nem tudod levetkőzni.Ne válaszolj,mert nem érdekel.
JAJMÁR
A tüntetések remélem folytatódni fognak. Hamarosan ugyanis azok is megérzik mit csináltak, akik most úgy érzik győztek!
Ne legyen kétségetek efelől!

Várom, hogy a Momentum az élére áll a tüntetések lebonyolításában... szerintem rajtuk a sor!
JAJMÁR
Le Monde: A tüntető színes tömeg, a rengeteg fiatal, Magyarország életének utóbbi éveiben a legjelentősebb esemény!
JAJMÁR
@Ördögvadász: 09:21 Sötétbenvadászó, hát nem találtad el az ördögöt :) nemcsak nélkülem, nélküled is elintézik a sorsunkat, ezt sikerült elérned!
Ördögvadász
@JAJMÁR: az én sorsomat magam irányítom, haver. Az Isten segítségével.
Ördög pedig sok van, de a legnagyobb a vatikáni Antikrisztus!
JAJMÁR
@Ördögvadász: Hát, pont annyi eszed van, amennyit sejtettem .-D
relatív
Nagy szerencséje a regnálónak, hogy vele szemben demokratikus, jóindulatú ( .. és ilyen alaponpolitizáló, a másikat - velük ellentétben - hasonlónak vélő ) sokaság van !

Így uralkodása végtelenig biztosítható, minden alávaló galádsága ellnére IS !

Ha a nagy tömeg a sok gyűlésben kifárad - mert semmit nem értékel ebböl a regnáló, és továbbra IS csak a saját zsebeit morzsolgatja -, lemorzsolódik, még a saját győzelmének tünteti fel a regnáló ezeket a ellene tüntetéseket IS !

A demokráciának ezt a fajtáját tehát nem nagyon lehet az állampolgárok szempontjából hasznosnak feltüntetni, a megjelent létszámtól függetlenül, ekkora sikert egy ember IS elért volna !
Ördögvadász
@Horizont: majd a következõben haver, nem kell feladni!:-))
JAJMÁR
Az ilyesmi tüntetést lehúzó cikkek a jelenlegi pártok utolsó rugdalózásai! Az ő uccsó fanatikus híveinek is meg kell értenie, hogy ezek a maradék ellenzéki pártok, és a kormánypárt ugyanazok! A kormánynak, és a mindenkori hatalomnak megszületett az új, valós ellenzéke: az utca! A TÖMEG! Jobb, ha megszokjátok :)))
JAJMÁR
@Horizont: Köszi, nagyon aranyos vagy :)
nevemnick
@durbincs: cserélj pelenkát te inkontinenciás hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.