Igen, ez Miskolcon történt, 2018-ban. 

20 percig nem indult el vasárnap a 18:10-kor menetrend szerint közlekedő Auchan-Avasi kilátó járata Miskolcon, mert a sofőr le akart szállítani a buszról egy egész családot, amiért egy 5 éves lány visszazárható PET-palackból ivott egy korty ásványvizet.

Agyhalál: le akart szállítatni egy családot a sofőr a buszról, mert egy kislány vizet ivott

Fotó: Pixabay

Az Index írta meg, hogy a sofőr leállította az épp indulni készülő busz motorját, és a rendőröket hívta. A busz csak a rendőrök kiérkezésekor indult el, miután a család leszállt. A videón is hallatszik, ahogy egy utas megjegyzi, hogy külön ki is van írva, hogy lehet vizet inni a buszon. A videó készítőjének elmondása alapján a buszon ülő utasok közül sokan védték a családot, és nem értették, hogy miért akarta őket leszállítani a sofőr. A lány szülei eleinte normális hangnemben beszéltek a sofőrrel, és csak később emelték fel a hangjukat és kezdtek el káromkodni. 

A tanulságos kisfilmet itt lehet megnézni. 

(via Index)

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Tavaly Debrecenben volt balhé hasonló ügyben.
Ha ki van írva, hogy vizet lehet fogyasztani a buszon, a rendőrök miért nem a sofőrt büntették meg? Kánikula van, mindenki szomjasabb mint normális esetben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ja kérem beül a vezetőülésbe és azt hiszi már ő valaki !!!
Dr plágium
Tavaly Debrecenben volt balhé hasonló ügyben.
Ha ki van írva, hogy vizet lehet fogyasztani a buszon, a rendőrök miért nem a sofőrt büntették meg? Kánikula van, mindenki szomjasabb mint normális esetben...
wagabund
Na, ilyenkor kell rendőrt hívni, és megvárni, mit is csinál a szerv. Kiabálni, káromkodni teljesen felesleges, a buszvezető nem véletlenül provokált...
dr. prédikátor
Ennek a hülye fasznak az egész műszakja alatt nem engednék inni! rohadjon meg ebben a melegben! faszomöccse GYEREKRŐL volt szó érted???
wpym
A palinak nem buszt kellene vezetni, hanem ipari áramot.
Csizmás Kond
..így félesettel ki mit akar azt gondol...viszont a káromkodás és a beszéd már akkor is irritáló volna ha azt nem a gyereke előtt mondja de így nagyon alpári...
Nessy
A buszvezető ha rövid ideig is, de élvezte a "hatalom" édes ízét.
tudode
Sajnálatos módon vannak GÉNHIBÁS egyének, akiknek akár egy busz-, akár egy ország vezetése közben elkövetheti a HATALOMMAL VISSZAÉLÉS írott, és íratlan törvényét!
Macskaszem
@fideszes gyökér: Mi van majom, véletlenül nyitva hagyták a ketrecedet?
Sámannus
tyerekek klíma van legalább azon a sz@ron?
Macskaszem
@fideszes gyökér: Mindjárt összefosom magam.
wagabund
@Nessy: (17,57) pszichológiából 5-ös. Leülhetsz.
fekete
Nem csodalkozom,hogy sok sofort megpufa'ljak a buszon.Szet is kell verni ilyeneknek a p----kat!
1magyar
Nagyon hülye a sofőr, igaz félrenyelhet a buszon valaki, de az legyen az ő baja. De ivást megtiltani és még a hülye rendőrök is neki adtak igazat?
kisrigó
Már mindenki megbolondult? Ebben a melegben nemcsak egy gyerek, hanem uram bocsá, a felnőtt is szomjas lesz! Minden eszetlen uralkodni akar?!
percsi
Következő lépés, izzadni és leülni sem szabad majd a járatokon. A TEK fogja gépfegyverrel eltakarítani a súlyos szabályt sértő utast.
Bocskos emberektől bűzlik az ország :(
szaboria1
Akkor ha nem lehet vizet inni a buszon a buszvezető sem ihat!! Olyan matricák kerülnek fel a buszokra megáll az ember esze. PL. Az első ülés előtt kivan írva buszvezetőnek fenntartott hely. A párom nehezen mozog Bajára kellett mennünk és nem engedte meg, hogy elől leüljünk.
Yoda69
Nem meglepo eset. Orbanisztanban kezdenek eltorzulni az emberek agyilag. Ez a sofor peldaul mar a zokni szintjen van.
Kookas
@1magyar: nem hülyék csak okj talpalón végeztek a barom agyúak.
Pálinkás Pál
@Macskaszem: Mit foglalkozol ezzel a fideszes gyökérrel,..gyengeelméjű munkanélküli provokatőr...alamizsnáért pötyögi itt a marhaságait...nem kell vele foglalkozni,akkor eldugul...
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 17:57; Biztos ő is NER tag, a rendőrök meg a fidelitas akadémiára jártak.
Nessy
@Shikari: Igy igaz! A királyi média és hazánk nagyjai nap, mint nap kitesznek magukért ebben a témakörben. A tegnapi napot sem hagyták ki.
Nessy
@Shikari: Ezek szerint pártunk és kormányunk liberális, már ami a gyűlölet keltést és uszítást jelenti?
Pálinkás Pál
@Shikari: No vajon ki tette ezeket a köcsögöket.../taxis,bkv-s buszos.../ közfealadatot ellátó személlyé??? csak nem a ducéd??? meg a bunkó közteres gyengeelméjűt hatosági személlyé???azóta nyilt ki a csipája ennek az aljanépnek!!!
Yoda69
@Shikari: Itt most nem a ciganyorkrol van szo, hanem arrol hogy ez a fideSSes goreny naci nem engedte hogy az oteves kislany vizet igyon a kanikulaban. Sot, rahivta a rendoroket is. orban verolegenyei pedig nem a sofort kerdeztek meg hogy miert ekkora barom, hanem leszallitottak a csaladot. Jovore mar az is lehet hogy deportaljak oket Recskre, egy ilyen szituert.
Na ezt erte el a fuhrered! Mert ez mar orbanisztan?
Yoda69
@Shikari: Tevedsz. A fideSSnek van lehetosege a soforok kivalasztasaban es kozfeladat ellatsara alkalmassa tenni oket. Ugyanis fideSSes vizfej ul a kozlekedesei vallat elen havi 5 millaert.
De nem is ez a legnagyobb problema, hanem az ahogy a fideSSes rendorok felleptek.
Nekik merlegelniuk kellett volna hiszen ez lenne a dolguk (a jelvenyukon is ezert van merleg). E helyett bunko paraszt modjara (amileyen altalaban egy fideSSes) a csaladot tettek le a buszrol, ahelyett hogy helyretettek volna a sofort, hiszen a viz ivas engedelyezett a volt a nevezett buszon.
Moralis szegenysegre vall hogy ezt te nem igy latod.
Edmond Dantes
Marhaság ezt a sofőrt politikai kontextusban értékelni,ő csupán túl buzgó volt és talán élvezte a hatalmát.Valóban veszélyes dolog mozgó járművön enni,inni,de ennek is vannak fokozatai.Évelem egyszer szemben ült egy fiatal ember aki májkonzervet kent bicskával egy zsemlére.Ez lehetett volna egy fékezésnél akár életveszély is.De hogy ez a kislány vizet kortyolt és hogy az szabályos e vagy sem azt nem tudom,de azt igen,hogy egy normális buszvezető ezt nem így rendezte volna le.
justhpeter
@szaboria1: Aki ezt kiírta az első ülés elé, annak a diliházban vagy a temetőben van a helye.
Pálinkás Pál
@Shikari: Ezt nekem mondod baromarcú...no akkor idesasolj koma,a cigó most is veri a sofőröket ha olyan kedve van...A közteresek többsége meg a nevét is alig tudja leírni,hozzád hasonlóan!!!
kokopelli
@Yoda69: ..nem a Taplós Pisti alá "IS" tartozik a BKK? Nem az Orbán-
familia egy sarja volt "tevékeny" a fővárosi közlekedésben? A sofőr lehet az
etalonja a világhírű pesti tömegközlekedés alkalmazottjainak?...vagy a fej
meg a hal,meg a bűz megint !? ;-((
Yoda69
@Shikari: En beszéltem a rendorokrol is már az elején.
Az igazgató alatt vannak osztalyvezetok, reszlegvezetok, hr stb, stb. Gondolom van fogalmad hogy épül fel egy ekkora cég.
Yoda69
@Shikari: A lényeget nem érted pedig a szemed elött van. A fideSS megfertozte az egész magyar társadalmat a soforoktol kezdve a rendorokon at az egész nepessegig.
Magyar gyűlöl magyart. A sofőr vitazik a családdal így vezeti le a benne felgyülemlett dühöt.
És ez így zajlik az egész országban. Nem látod hogy két táborba szakította a fideSS a magyar népet?
És ennek még nagyon rossz vége lesz.
namihami
Biztos csak a kislány duhajkodását akarta magfékezni. Vigyázni kell az ilyen erős itallal. Hiszen a víz hajókat hord a hátán, meg malmokat hajt.
Hallottatok hasonlót mondjuk a pálinkáról?
terlasz
Vannak ilyen mocskos idióták, akik azt hiszik, hogyha szabály betartatására van lehetőségük, akkor már uralkodhatnak is az emberek fölött.
Nembuszizó
Zoltán Branyiczki kár volt hozzászólni
Pálinkás Pál
@Shikari: Hát persze...még véletlenül sem...hogy is volt pár napja??? Mit is kellet teljesíteniük a fakabátoknak bírság,előállítás...stb dolgában???vagy az a cikk kimaradt neked???
Pálinkás Pál
@Shikari: Te marha,látom nem tudsz szöveget értelmezni...pár napja pont erről volt itt cikk,hogy a rendőrparancsnok ,azt hiszem Kaposváron,milyen körlevelet adott ki ezügyben!!! Persze hogy törvénytelen,de titeket fideszes marhákat ez nem érdekel!!!De remélem ha buktok,akövetkező kormányí direkt rátok fog törvényeket hozni,személyre szabva.../tényleges életfogyt, kaloda...stb/, ahogy azt ti szoktátok!!! Nektek az a szerencsétek hogy az impotens ellenzékben csupa "europér" ember ül...majd ha a sok szemétségetek kitermel egy csútihoz hasonló disznót,akkor fogtok vinnyogva menekülni!!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Én nem tudom,mennyiben számít evésnek az ásványvíz fogyasztása PET palackból,ami ráadásul nem is tilos...!!!
kripton
@Pálinkás Pál: Hiába vergődsz! A busz kamérája felvette, hogy bizony evés -ivás volt. Cigányzene az nem volt. Csak utána...
kripton
@Shikari: A ZORRRBÁÁÁN mega FIDESS SS SS!!!
kripton
Hát nem tudod? A hőségnek is a Zorbán mega fideSS az oka!
advocat
A hőség oka? Szerintem Soros. (Megjegyzem az okoskodók figyeljenek már! ETTEK IS!!! Írják, akik ott voltak.)
division
@Shikari: Már miért közölték volna hogy ettek is? Így megint lehetett egy jót Fideszezni. Egyébként hidd el, nem is annyira az emberek tehetnek erről akik bekajálják az ilyen híreket, hanem az a mocsok aki ezt így írja meg. Na azzal kellene tenni valami jót...
division
@Shikari: Erről szól az újságírás bizonyos körökben. Teljesen mindegy melyik oldalról jön egy félig megírt tartalmú cikk, azt az újságírót ki kellene vágni örökre.
Pálinkás Pál
@Shikari: Nem ismerős...ti szoktátok csak mindig a nektek kedvező részleteket közölni!!!Vagy talán nem a csuti korcs tiltotta meg a KSH-nak hogy felmérést csináljon a szegénységről,nyomorról??? a duce videóit nem győzitek szerkeszteni hogy előnyösen tűnjön fel,persze ez sosem sikerül.. a mai világben legfeljebb az egybites suttyó fideszfanok eszik meg .
Pálinkás Pál
@Shikari: Amit látsz szertre az országban ha nyitott szemmel jársz!!! Mellesleg ha nincs,akkor miért tiltjátok a vizsgálódást???
advocat
Valaki elolvasta a hírt? Ettek is!!! Vagy csak a címig jutnak? És utána lehet okádni a baromságokat.
advocat
Shikari! Javaslom Kazincbarcika, Ózd, Miskolc és a szabolcsi rész felkeresését. A kis falukban is egy kicsit szétnézni. Tudod van olyan hely ahol valaha bányászok éltek. Ma nincs bánya! Nincs üzem. Nincs üveggyár, stb. Ott miből élnek. Ne okoskodj! Okulj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.