A nő azt állítja, létezik az örökség, csak érte kell menni.

Kihallgatják Kósa Lajost a csengeri örökösnő ügyében
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Kedd este hozták haza a csengeri Sz. Gábornét, aki többek között Kósa Lajost is átverte az állítólagos 1300 milliárdos örökségével. Mivel egészségi állapota csak most tette lehetővé, hogy kihallgassák, szerda este jött új fejlemény az ügyben:

részletes vallomásában továbbra is azt állította, hogy létezik a mesés, mintegy 1300 milliárd forintos örökség, ami őt illeti, úgyhogy nem csapott be senkit, így Kósa Lajost sem

- mondta a nő ügyvédje a zoom.hu-nak.

Helmeczy László tolmácsolásában védence azt állítja, hogy külföldön, banki trezorokban megvan az őt illető örökség, ám jó ideig a végrendelet zárakéka szerint nem tudott hozzájutni, mostanra pedig hiába telt le a végrendeletben szabott határidő, őrizetbe vétele miatt nem tudja felvenni a több milliárd eurónyi vagyont. Ezért is kérte a nyomozókat, kísérjék vissza külföldre, hogy hozzájuthasson a vagyonhoz.

Az ügyvéd szerint a nő, ha kölcsön is kért kisebb-nagyobb összegeket, ezt azért tette, hogy az ügyintézési költségeit fedezze belőlük.

Indítványozzuk Kósa Lajos tanúkénti meghallgatását, egy tanúnak pedig igazmondási kötelezettsége van, szemben egy politikussal

- jelentette ki Helmeczy.

A csengeri asszony bűnügyi őrizetének 72 órás határideje pénteken jár majd le, így aznap délelőtt a nyomozási bírónak döntenie is kell arról, hogy előzetes letartóztatásba kerül-e

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
szegény kicsihuszárt hogy megvezette, kísértésbe vitte ez a velejéig romlott aljas öregasszony. úgy sajnálom szegény kósát mit tehetett volna mást???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
szegény kicsihuszárt hogy megvezette, kísértésbe vitte ez a velejéig romlott aljas öregasszony. úgy sajnálom szegény kósát mit tehetett volna mást???
Sámannus
Ez a toprongy a mama, meg az asszony szoknyája alá bujkál. Ez tipikus köcsögisztáni technika.
simmering73
"...egy tanúnak pedig igazmondási kötelezettsége van, szemben egy politikussal" - ergo a politikus hazudik.
simmering73
@simmering73: A legveszélyesebb fajta pedig a tanúnak megidézett politikus.
tudode
Rendes körülmények között az ÁLLAMTÓL kívül tágasabb lenne még egy zsibiző PÁRTKATONÁNAK is!
.
Hozzájuk hasonló GALERI még egy ELIT KOCSMÁBAN sem lenne menő/ke/ka!!
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Piti!
Rockxy
Kihallgatják a lalit?
Náci diktatúrában ez természetes.
Commenter
@Sámannus: meg még a mama sertéstelepének a disznajai mögé is bújik.
karma1
@Rockxy: Miutan o tette a feljelentest az asszony ellen, meg szep, nem gondolod?
kisrigó
Nem kell aggódni, már szorgos kezek írják a "forgatókönyvet", hogy lalának a haja szála se görbüljön meg!
Yoda69
Minek kihallgatni? Mar ugyis megvan az itelet. Tok felesleges szinjatek.
A kerdes csak az, hogy a csengeri asszony ongyilkos lesz-e, vagy meghal szivinfarktusban a zarkajaban?
Ludmilla
@Yoda69: azért borzasztóan szomorú,hogy egy jogállamban ez felmerülhet..
Eladott Ország
Amennyiben Kósa Lajosnak valóban meg kell jelennie a bíróság előtt, úgy nem lesz más választása, mint az igazat mondani. Ez normál esetben nem is lenne nehéz, azonban Kósa Lajosról van szó, így kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik az ügy. A kihallgatás során megtudhatjuk, hogy Sz. Gáborné= Soros. Van még egyáltalán, ami mögött nem Soros György áll? Csak úgy kérdem. Esetleg a globális felmelegedés? Az óceánok műanyag szennyezése?
Grafix69
A beteg haszonleső kurva megvezette a beteg haszonleső politikust .A kis éhes meg anyuka nevére 800 milla , hogy mekkora egy éhenkórász pöcs ez a takony.
justhpeter
@Ludmilla: Jogállam... fel kellene már ébredned.
Ludmilla
@Eladott Ország: nem fog igazat mondani,egy puhatestű lény
Commenter
@Ludmilla: egy tákolmányos-kirgiz-hun "demokráciában" ez csak természetes :((( ilyen a biskeki új világrend "jogállama."
Eladott Ország
Mindazonáltal itt is jegyezzük meg, hogy Kupaklajos – sokan másokkal ellentétben – nem egy fogaskerék a lánctalpas kormányzati gyűlöletpropaganda gépezetében. Lajos tökéletesen hisz abban, amit mond. Lelkesen és szorgalmasan tolja a fostalicskát, nem dörzsöltségből, nem stratégiailag hazudozik, miközben tudja, hogy amit beszél, azon egy közepes intelligenciájú kutya is elröhögi magát. Ő pontosan olyan buta, amilyennek látszik. Nem felmentésnek szánom, de változatlanul irritál, amikor pincesötét, primitív, félművelt humanoidok osztják a szellemi táplálékot. Ész hiányában. Lajos! Az, hogy csekélyebbek az értelmi képességeid, mint a sokévi átlagnak (Mészárossal lehetsz egy szinten), téged sem fog felmenteni semmi alól. Akkor sem ha tény és való: amikor Simicska még a haverotok volt és együtt loptátok szét az országot, helyesen állapította meg, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Mondhatni, hülyének lenni alkotmányos jog. Valóban. Még neked is jogodban áll hülyének lenni, Lajos! Csak ne reménykedj abban, hogy a gazdáid majd megértően és kíméletesen bánnak veled.
human
@Rockxy: Figyu! Elmagyarázom neked, mert nem nagyon vágod.

1./ Eddig több ezer milliárd forintot hívhatott le az állam az EU kohéziós alapjából. Ennek egy részét Orbán sikeresen saját családjához, barátaihoz és hozzá hű emberekhez sikeresen átjátszotta.
Hogy a pénz továbbra is akadálytalanul follyon mindannyiuk örömére ezért el kell játszani a jogállamot.

2./ Kósát mint tanút hallgatják meg egy ügyben amiben állítása szerint ő egy áldozta. A valóság az, hogy Kósát hatalommal való visszaélésért gyanúsítottként kellett volna bíróság elé állítani, ugyanis hivatali pozícióját kihasználva akart egy magánszemély ügyében eljárni méghozzá 800 millió forintért.

Világos már, hogy színjáték a jogállam? Világos már, hogy Kósát csak tanúként hallgatják meg? Világos bármi a mi történik az országban?
Eladott Ország
Kupaklala mi a fenének írt alá két okiratot is egy örökség kezelése ügyében? Aminek hasznából csak áttételesen – édesanyja cégén keresztül ajándék formájában – részesül? Nem volt neki gyanús az óriási összeg? Egyetlen logikus magyarázat létezik: az a 4,3 milliárd euró létezik: ennek igazolására kellett az a két közjegyzői papír. Csak nem egy állítólagos végrendeletben lapul. Akkor vajon hol?
sokanvagyunk
Ha valami piszlicsáré dologgal megvádolnák - ami úgy gondolom ülne is - az üggyel kapcsolatban, már nem vonatkozna rá az igazmondási kötelezettség.
Rockxy
@human: Nem politizálok, mert még belegabalyodok.
Nincs sehol demokrácia, színjáték van mindenütt.
4 perc:
youtu.be/rgN_hV_P2vg
Rockxy
@karma1: Igen, a lali még mindig szebb, mint az asszony.
De lali sem az esetem. :D
volvós
Köcsöglala majd brekeg pár összefüggéstelen szót, majd a nyomozó elvtárs lezárja a jegyzőkönyvet, és megy az irattárba, ad acta...
human
@Rockxy: Hogy nincs sehol 100% demokrácia? Nem nagy felismerés. Soha nem is lesz, mert egy rendszer sem tökéletes. Ugyanakkor a 80%-ban megvalósult demokrácia sokkal jobb,mint a 10%-ban megvalósult demokrácia.
Ha te világ életedben a tökéletes nőt / vagy férfit akarod megtalálni, akkor magányosan fogsz meghalni. Remélem érthető volt a példám.
SystemError
@human: Igen, ez a kedvenc érvrendszerem, nem tökéletes a dokráciánk, akkor legyen diktatúra...:)
human
@SystemError: Ezt soha nem értettem egyeseknél. Gondolom az a logikájuk, hogy diktatúrában nem lehet korrupcióról beszélni, mert elvisznek vagy kirúgnak. És ha nincs a szóbeszédben a korrupció akkor úgy érzik nincs és boldogabban élnek.
Zeta
Na kupak találj ki két értelmes mondatot, aztán hallgass. Ne hozd kellemetlen helyzetbe a kihalgatóidat, a felesleges fecsegéssel. Még a végén lebukna!. Azt meg a NER nem hagyhatja!
Yoda69
@Ludmilla: A jogallam itt 2010-ben megszunt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.