Új front nyílhat szerdától az Orbán elleni harcban a DK elnöke szerint.

A Sargentini-jelentés kapcsán kedd estére lassan minden, magát befolyásos véleményvezérnek tartó magyar politikus megnyilvánult már – Gyurcsány Ferenc sem maradhatott ki a sorból.

Gyurcsány: Orbán ellen, a magyar emberekért szólaltak fel ma a politikusok Strasbourgban

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A DK elnöke videóban mondta el üzenetét, amely szerint szerdán, a Sargentini-jelentés kapcsán tartott szavazás után új front nyílhat Orbán Viktor és politikája ellen. 

Gyurcsány arról is beszélt, hogy Orbán ellen, a magyar emberek érdekében dolgozik az európai Parlament.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Tehát akkor a bevándorláspolitika csak ürügy volt az egészhez?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
r2d2
Tehát akkor a bevándorláspolitika csak ürügy volt az egészhez?!
bencemacska
Egyetértek vele!
Nem ünnepel, tudja, hogy itthon kell legyőzni. Az Eu csak a támogatását tudja megvonni, többet nem tehet.
Minden tiszteletem Sargentini asszonynak, amiért állta a fideszesek és híveik mocsokáradatát!
Rockxy
"Orbán ellen, a magyar emberek érdekében dolgozik az európai Parlament."

Na, akkor intézze már el a parlament, hogy a frankcsapdásokat ne dobják ki a lakásukból!
Több százezer emberről van szó.

Vagy csak azt akarják elintézni, hogy ne lehessen zsidónak nevezni a zsidót, de lehessen magyarnak nevezni a magyart?
Meg a holokausztot gyászoljuk naponta, meg fizessük az elégtételt még ezer évig?
Netán jahú ellen is tehetnének már valamit, mert ő diktál, nem a zorbán, meg a putin, mint ahogy hintik a port az eltiport ellenzéki sajtóból.
Nem alszik ám mindenki...
Jozefina
Gyurcsány megszólalásaiban mindig az igazság van!!!
bence
Le a kalappal Sargentini asszony előtt , hogy ilyen bátran merte képviselni az igazságot ! Minden ottani képviselő csak példát vehetne róla !
Maxipocak
És mi a fasznak kellett erre 8 évet várni???
Borsodi
Végre valaki aki kimeri mondani mi van Magyarországon.Ha mi Magyarok nem látjuk a fától az erdőt,Sargentini asszony segít.Gyurcsánynak most igaza van.
Rockxy
"A fejlett és haladó nyugaton, aki nem ártó szándékú gazember, az mind gyakorló elmebeteg."
Ez uniós alapérték.
Maxipocak
És mi a fasznak kellett erre 8 évet várni???
karma1
@Rockxy: 21.06-ra: Jo kis felreertesben vagy.
Az Europai Parlament MOST SEM SZOL BELE a magyarok BELSO politikajaba, csak felallitja azt a realis kepet, amit mar regesregen a magyar ellenzeknek kellett volna,. kizarolag orban ellen... Az EP adhat megoldasi javaslatokat, de az osszes tobbit az otthon elo magyar nepnek kell elernie, kiharcolnia. Felhivhatja a figyelmet az anomaliakra, de a devizahitelesek sorsaba egyetlen mas orszagban sem szolt bele, hanem mindenhol a helyi, orszagos kormanyzatok tettek meg a szukseges lepeseket.
Horvatorszagban egyetlen tollvonassal szuntette meg a devizahiteleket a kormany - kizarolag Magyarorszagon mutyizik orban a bankokkal, sehol mashol az 580 millio lelket szamlalo Unioban.
A melyszegenyseg, az alacsony munkaber, az egeszsegugy es az oktatas, szocialis helyzet dramai - de inkabb tragikus - leromlasaert kizarolag a magyar kormany tehet, es ha a magyar kormany (szemely szerint orban ) nem tesz semmit, akkor az ellenzeki partoknak kell kiharcolniuk a valtozast, de ha ok is tehetetlenek, akkor meg a nepnek kell felkelnie, mint tette 56-ban.
karma1
@Commenter: Nagyon nem csipem a momentumot. Mindannyian elkenyeztetett kis kolkekbol all, akik a papa-mama jovoltabol kulfoldon vegezhettek a tanulmanyaikat, es akik azt mondtak a valasztasok elott, hogy ok 2022-re gyurnak. Meg sem akartak donteni orbant 2018-ban, pedig ha jozan paraszti esszel vegiggondoljak, akkor nagyon jol tudjak, hogy minden nap, amit orban tolt kormanyon, egy szog a magyarok koporsojaban.
Commenter
@karma1: pedig most ők Jönnek és ungárschiffer lmp megy...
Commenter
@Horizont: ezért ő is megérdemli a holland BZN dalát ami az ellenéllásról szól. Nagyin köszonjuk minden bejegyzését, sokaknak segített ls mégegyszer nagyon sajnálom hogy Toto kutyája elment. Tudom mit él át egy szerető gazdi: A BZN franciiául énekel:és küldöm ezt Sargentini asszonynak is.
www.youtube.com/watch?v=UebyxmWm1pg
Commenter
@durbincs: Asziszed magadrol hogy TE Ő vagy?Na irány Csernus doki te kis skizo vagy borderline? Adhattál volna szebb NICKET is magadnak...
Commenter
@Maxipocak: tessen má a zunijőt megkérdezni...mi sem értjuk
Commenter
@Commenter: VIVE LA REPUBLIQUE D'HONGRIE ET PREMIER MINISTRE GREGOIRE NOEL
RonaGyuri
ha már megszólalt:

Orbánt hallgatva

miközben a az országot ért sérelmekről zagyvál

Áll ott bambán a pódiumon és ömlik belőle e tömény hülyeség, ahogy a kabaré-tréfa mondja: Nyomják Krahácsot! =))
A jobb memóriával rendelkezőknek azonban nem csak ilyetén „” érzése lehet. Kis fantáziával Horn Gábor örökbecsű szavai –amit az akkori egyébként velük együtt regnáló ME-nek mondott - juthatnak eszébe: „B.. meg, nem azt mondták, hanem neked mondták, hogy menj a picsába”
Commenter
@RonaGyuri: Horn Gábor egy tapló volt. Megérdemelten ment a szadesszel a túróba.
Maradványa az örök fideszes tégla nemGfodor majdnem tönkretette a MSZP_BT IS.
AZt a nem Gfodort se szeretném többé látni..
Commenter
@Commenter: @Commenter: @durbincs: @Horizont: ezt mindenkinek küldöm, de főleg durbincsnak átment kisezer migráncs meg a fél örökkévalóság...
www.youtube.com/watch?v=9idmedIj5pk
Kookas
@Pegero: a nemzet csótányai a neresek és a fidelsz.
kereső
@RonaGyuri: 06:10, akkor is azt mondtam,amit most: horn gábor félspicces állapotjában azt az embert küldte el a "picsába", akit akkor éppen az szdsz egészségpolitikája miatt ütöttek ki- na nem is annyira az egészségpolitika miatt, hanem a gőgjük,az arrogancia miatt-ahogyan az egészet tálalták. És a legszebb az egészben az volt,hogy mondta mindezt kormánytagként-plusz bónusz "a koaliciós kapcsolatokért felelős!!!"államtitkárként. És azóta se vállalta fel egyik volt szdsz-es kormánytag a saját felelősségüket a kudarcért.Nem kéne horn gáborra hivatkozni,amikor gyurcsány szóba kerül.Amúgy meg kár volt Gyurcsányért.
kereső
@Pegero: 22:01, igen tudjuk, hogy a ti szemetekben az emberség, a demokrácia eltaposandó .Igy annak képviselőjét is el akarjátok taposni. Nuincs ebben semmi új a részetekről.
RonaGyuri
@kereső: nos ebben az akcióban az igazi pikantéria az volt, hogy Gabócza volt a párt reklámfőnöke. S tudod mivel reklámoztak? Aki nemmel szavaz az visszakívánja a szocializmust. Itt Óbudán - s hallomásból tudom másutt is - sorjáztak az öreg-pityák, hogy visszakérjék jó Kádár elvtársukat! =))
terlasz
Kicsi itt a bértrollok szava, így aztán a gondolkodásra képes józan többség igazsága egybeesik a Sargentini-jelentés reális felvetéseivel.
Rockxy
@karma1: Mondtam már, hogy a zorbánnak a netánjahú diktál.
Csak ő sunyiban, az unió meg nagy pofával.
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Borsodi
@durbincs: Nem lehet mindenki olyan okos mint te,gondolom együtt végeztétek az iskolát Farkas Flórival.Szavaid nem bántóak hiába fikázol bárkit .Mert már rég nem azt nézzük mit is próbálsz mondani,ha nem azt,hogy ki mondja.
Commenter
@Commenter: @Borsodi: ungérpéter te rosszbuzi a krvaanyád!!!
Borsodi
@durbincs: Ha kiállok a napra se lesz olyan
színem mint neked.te farok.
Commenter
@Commenter: @Borsodi: @durbincs: Az afgán erő­sza­ko­lót ha­ma­ro­san ki­ad­ják Ma­gyar­or­szág­nak az oszt­rák ha­tó­sá­gok, és a Ri­post által fel­de­rí­tett, szin­tén kül­földi ko­ro­na­ta­nút is utol­érte a rend­őr­ség! La­punk in­for­má­ciói sze­rint szer­dán kora reg­gel a ha­tó­ság ki­hall­gatta a va­sár­nap haj­nali eset egyet­len ta­nú­ját. Si­ke­rült el­ér­nünk a hall­ga­tózó férfi ma­gyar élet­tár­sát, aki el­mondta, párja ho­gyan me­sélte el neki a tör­té­ne­tet. Nagy kér­dés, hogy miért hall­ga­tott na­po­kig a férfi?
Commenter
A@durbincs: OTT PLOESTIBEN A PINCÉBEN PATKÁNYOK KÖZÖTT. nIX GŐGÖS GŰNÁR rOMÁNY POKOL HÁT NEM TUDTA. aZ ÉN NAGYAPÁMHOZ KÉPEST A BAYER LOVAGKERESZT HUMÁNUS VOLT.
Commenter
@durbincs: MAGA LOPJA VAZZE VELEM MEG ÜVÖLTENEK MIÓTA FIGYEK A MINUSZ IQJAÁVAL
Commenter
@durbincs: NMED ÉRDEKEL DÖGÖLJÖN MEG EZ A HÜLLŐ ja ÉS AZ ANYJÁVAL ÉS A PARTJAÁVAL EGYÜTT.
Sámannus
Jól van Ferenc testvér helyén van a szíved és az eszed, és mindig is a helyén volt!
Commenter
@durbincs: téged alulmúlni megtisztektetls Nyüves Nyikoláj.
Commenter
@durbincs: hol van robi maci? Befogadta a vadaspark ugye csak kamu volt az elengedés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.