A kommunizmus áldozatainak emléknapja adta Bayer Zsoltnak és a vendégeinek - Szentesi Zöldi, Huth, Bencsik - a Sajtóklub nyitótémáját. Majd következett pár karakter boncolása... Emlékezés, máshogy. Ez egy ilyen világ, pedig nem kellene, hogy így legyen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Shikari: Áron alul kibérelt Vár negyedben a Fidesz elvtársaknak lehet lakást bérelni?
Tudom a válaszod minden törvényes.
Na a Rákosi rendszerben is volt törvény, éppen olyan etikátlan mint a Fidesz érában vannak.
Akkor mi a búbánatos francot mutogattok vissza.?
akkor is volt ebül szerzett vagyon most is van.
A két rendszer között semmi különbség nincs ,csak a jelképek-változtak akkor a sarló,kalapács vőrőscsillag alatt loptak.
most a isten,kereszt ,Mária,Olvasóval a késükben teszik ugyan azt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
desiro
Ez a mocsok már nagyon szeretne 1 utcát a nevével.
Nessy
@desiro: Kurtizánból lesz a legbigottabb öregasszony!
magyarbakancs
Bayer Zsoltnak a büdös komcsimúltja nem számít?
Meg annak a számolatlan volt komcsi ki most a Fideszre szavaz és komcsizik nap estig!
papa.49
Akik ott voltak mind az mszmp. oszlopos tagjai is voltak '90 előtt !!!
magyarbakancs
@papa.49: Rendszer váltás előtt az intézet főnővérem szobájába ,Lenin,Marx Engels kép, és tele szocialista brigád zászlóval folt felíszitve a fal.
Rendszer váltás után meg Teréz anya ,Kereszt .
Hozzá teszem párttitkárvolt ,és hol kötött ki az MDF-ben most a Fideszben.
papa.49
@magyarbakancs: Nekem is volt hasonló, az ÁG. ahol akkor dolgoztam szőlészeti ágazatvezetője Moszkvában tanult kertész mérnök, plusz párttitkár volt. Én ott hagytam az ÁG. évekkel később már egy volt TSZ. földjein volt kft. ügyvezető, a fiam ott dolgozott én is odamentem a szárítót kezelni, és mit hallok ,,Ő SOHA NEM VOLT PÁRTTAG SEM,, négyszemközt megkérdeztem tőle ezt hogyan gondolja, NEM VÁLASZOLT, hát nem sokáig maradtam ott ezután .
magyarbakancs
@papa.49: Ezeket a volt komcsikat kellett volna a a rendszerváltás hajnalán kender kötélen nagy mosás után szárittani.
papa.49
@magyarbakancs: Hogy tovább mondjan a Horn kormány alatt rengeteg támogatást zsebelt be, és lassan kivásárolta a többieket a kft. ből, a lényeg megvette a z összes földet ami az épülő M4 pálya helyén volt, most mikor jött a kisajátítás, megint kaszált egy rendeset !!!
Amíg 10 fő körül volt a tulajdonosok száma minden évben vesztességes volt a kft. mióta egyedül van ez is megváltozott !!!
papa.49
@magyarbakancs: Az öcsémnek volt egy mondása amit akkor tulzónak éreztem de belátom igaza volt, szószerint a következő ,,a rendszerváltás fő problémája az volt, hogy a parlament tetejéről levették a vöröscsillagot, és nem a komcsikkal verték le azt,, !!!
Eladott Ország
Bencsik András a munkásőrből keresztény vitézzé avanzsált megélhetési véleményformáló, a Fidesz-NER-Békemenet nemzeti háromszög egyik egyenlő oldala, az egykori Népszabadság pártrovatának megboldogult főszerkesztője, a Magyar Demokrata nevű propaganda-lap sztárfirkásza és egyéb, kormányt dicsőítő sajtóorgánumok szolgálatos alkalmi megmondója. Aki a Népszabadság pártrovatának vezetőjeként egy fél életen át serényen éltette a szocializmust, de aki megtért keresztényként kétpofára "komenistázik" és ávósozik is, ha a helyzet úgy kívánja. Aki izzadságos munkával, vöröslő fejjel, az agyvérzés határáig képes védeni a kormány valamennyi vállalhatatlan intézkedését. Akinek minden megnyilvánulását a habzó szájú szenny és mocsok jellemzi, aki Orbán Viktor seggnyalásával próbálja kompenzálni, hogy kiszolgált egy másik rendszert is. Nem lenne semmi baj Bencsikkel, ha képességeinek megfelelően, mondjuk a sarki zöldséges stand pultja mögött állva óbégatná ostobaságait bele a vak világba. Nem érdekelne, hogy képtelen a piacról megélni, ezért vagy a mindenkori hatalomba igyekszik örök életre szóló helyet vásárolni magának, vagy a mindenkori hatalom nemi szervét szopja megállás nélkül. Annyi minden nem érdekelne, de hogy egy ilyen szervilis senkiházi állami kitüntetésben részesülhet, az egészen hihetetlen mélységet jelent.Csak azt nem tudom, hogy amikor a propaganda mögül valóban kilóg a lepusztított ország lólába, lesz-e következő segg, amelyik Andris bácsi rezsimeken átívelő barna nyelvével kívánja fényesre nyalatni magát. Amikor kiderül, hogy az agyilag és lelkileg sérült emberek milliói sugárban okádnak a puhatestű, az aktuális hatalom minden gazemberségét meg- és kimagyarázó, megélhetési trógerektől.
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon jól összefoglaltad a nevezett lényegét én egyetlen szóval tennén ezt, TETŰ !!!
kereső
Ezek a fekete-öves köpönyegforgató szarzsákok "kommonistáznak"? Melyik fiókban lapul a piros könyvecske,meg a munkásőr igazolvány?-hátha köll még?
kereső
@advocat: Nekünk. Nekik meg 90 visszafelé!
Aki Én
Mikor a munkásőr és az őt a Népszabadságban megíró elmebeteg beszélgetnek.
relatív
Csak ' becsületes ' fasiszta érzelműekről elnevezett közutak lehetnek a híveik szerint. Hiszen a demokrácia megszűnt. illik észrevenni.

A végén csak ilyenek lehetnek az országban - kihalás, vagy eltávozás során, ami manapság megy IS gőzerővel !
namihami
És a fogyatkozó "" feketeöves komcsinevek"" helyén egyre szaporodik a "" becsületes katolikus és hungarista hősökről"" elnevezett közterek és szobrok száma.
A hősies egyházi vezetővel az élen, aki a tömeg fellázítása után az amerikai követségen húzta meg magát.
Vagy a bátor forradalmár, aki a gyerekek kezébe adott fegyveres harc elvesztése után gyorsan Amerikába pucolt és rádión keresztül osztotta az észt. Mialatt itthon sorra büntették az "" ő hős forradalmárjait"".
Hát ezek a bayeri, huthgergelyi, bencsiki, stb. magyar véleményformálók. Ma itt, holnap? Hát, azt majd még meglátjuk. Miként tették eddig is.
magyarbakancs
@papa.49: Egy vicc jutott eszembe erről.
miért kupolás az országház teteje?
Láttál te lapőstetejű cirkuszt.
Mi volt az országház tetején a rendszerváltás előtt kivilágítva 5 ágú elakadás jelző.
papa.49
@magyarbakancs: Ez tetszik ,,5 ágú elakadásjelző,,)))))))))))
CsipkeRózsa
Miért csak a Szemlőhegyi villa tulajdonlása fáj a bayeri társaságnak, azt nem 1945 után vették el, később pedig kiutalták, nem eltuladonították Apró Piroskáék.

Miért nem foglalkoznak a többi elvett villa és lakás sorsával, talán több tizezer is volt, igaz azokat is 1945 előtt rabolták el. Kik élhetnek most bennük?
CsipkeRózsa
@Shikari: Minden zsidó család, akiket elvittek, vagy itthon öltek meg, lakott valahol.
CsipkeRózsa
@Shikari: A németek nem maradtak itt, nem laknak egy lakást sem.
CsipkeRózsa
@Shikari: Tehát nem Dobrev Klára v. Gyurcsány Ferenc, és nem a sok kiosztott lakás lakója tulajdonította el.
Az csak a háború előtti időkben volt szokás.
magyarbakancs
@Shikari: Áron alul kibérelt Vár negyedben a Fidesz elvtársaknak lehet lakást bérelni?
Tudom a válaszod minden törvényes.
Na a Rákosi rendszerben is volt törvény, éppen olyan etikátlan mint a Fidesz érában vannak.
Akkor mi a búbánatos francot mutogattok vissza.?
akkor is volt ebül szerzett vagyon most is van.
A két rendszer között semmi különbség nincs ,csak a jelképek-változtak akkor a sarló,kalapács vőrőscsillag alatt loptak.
most a isten,kereszt ,Mária,Olvasóval a késükben teszik ugyan azt.
pannika222
Gennyláda minden korban van.Legyen a vörös csillag alatt,vagy a kereszt alatt.
magyarbakancs
@Shikari: Ugyan azt csinálja a Fidesz is.
Igaz csak KLASSZIKUSOKTÓL lehet tanulni.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 14:32

"Téma
1944.4

"Zsidó lakások" elvétele az első légitámadások nyomán
A németek által 1944. március 19-én megszállt országban Budapest szövetséges haderők általi első bombázása nyomán a „zsidó lakások” elvétele tömegessé vált, és immár jogszabályi szintre is emelkedett. Az 1944. április 3-i és 4-i bombázás hatására Endre László belügyminisztériumi államtitkár előbb 500, majd a rögtön bekövetkező újabb légitámadás nyomán összesen 1500 lakás egy napon belüli átadására utasította a Központi Zsidó Tanácsot. A lakások átadása április 5-én este meg is történt."

A többit is keresheted, szolgáld ki magad a böngésződből.
magyarbakancs
@Shikari: igazadvan.
3,9 % -os évi növekedés 2,6 % -át az autó ipar adja.
0,5% gazdasági fejlődésünknek meg azok a Magyarok pénze segíti amit kintről haza küldenek.
0,8 % a mi teljesítményünk az a 0% -kal egyenlő.
CsipkeRózsa
@Shikari: Magyar törvényt linkeltem neked, nem a németek diktálták.
CsipkeRózsa
@Shikari: Magyar törvényt a megszállók nem írtak.

Befejeztem a témát.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem a vitatkozás zavar, az zavar, hogy már olyan leszel, hogy "de miért?", amire mindig ugyanaz mondható el, amiben az előző válaszban már leíródott.
Nem igaz, hogy a németek azt tettek, amit akartak, a magyar törvények sok mindent garantáltak, és nagyon belemerültek a zsidóellenességbe. Mert mindig mindenben mindenkit túl kell szárnyalni.
Nem kértem számon senkitől semmit, a tényeket mondtam el, nem kell semmit szépítened.
CsipkeRózsa
@Shikari: Szerinted a Numerus clausus volt az egyetlen zsidó ellenes törvény? A beszélgetésünkben sem ez vetődött fel, hiszen nem ezzel kapcsolatban hoztunk példát.

A mostani cigány tanulókkal kapcsolatban rossz a hasonlatod, hiszen az őket előnyös helyzetbe hozza, nem pedig jogaikat csökkentik azzal.
Ne beszélj kettős mércéről.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne forgasd ki a lényeget, semmi hátrányt nem szenved ma egy magyar diák, kizárólag a sikeres tanulás, tudás alapján veszik fel őket az egyetemekre.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ezt te forgattad ki, milyen hátrányt szenvedtek a diákok a cigányokkal szemben? A felvételüket nem befolyásolta. A cigányok eleve hátrányból indulhatnak, körülményeik és anyagi hiányaik miatt. Itt a bejutás a lényeg.
CsipkeRózsa
@Shikari: Annyira nem értünk egyet, hogy kár tovább ezzel a cigány-témával itt foglalkoznunk.
Látom, ez nagyon kiverte nálad a biztosítékot, akkor meg tudnád azt is mondani, hányan jutottak egyetemre ezzel a kedvezménnyel, és hányan nem jutottak be e-miatt.
CsipkeRózsa
@Shikari: Előző válaszom az előző hsz-re, ma, 15:06-ra készült, a pozitív diszkriminációs szövegedre, ott szó sem volt a zsidók üldözéséről részedről sem. Tehát nem arra válaszoltam.

Tudom, hogy te vagy a világ második legokosabb embere, most már "hagyjál lógva".
CsipkeRózsa
@Shikari: Volt válaszom mindkét témában, te azt fogadsz el, amit akarsz, akkor is hagyjál békén!
vacsi
@papa.49: Már megbocsáss, én éltem, és dolgoztam a szocializmusban, hát, a mostani világnál sokkal különb volt. Persze, akkor is voltak egyenlők és egyenlőbbek, de nem ennyien! És nem volt ekkora különbség. Ja, és a munkabéréből mindenki meg tudott élni, igaz, dolgozni kellett.
CsipkeRózsa
@Shikari: Már két helyen, kétszer mondasz el mindent?
papa.49
@vacsi: Kedves Barátom. Én bár nagyon utáltam a kádári rendszert de soha nem mondtam, és nem is fogom mondani azt, hogy a mostani jobb, és tudod miért, nekem akkor priuszom volt időnként meglátogathattam a fogdát belülről !!!
De azzal együtt különb volt az a rendszer az utóbbi 8 évben tapasztaltnál, és még egy, a megélhetése ha valaki akart dolgozni akkor biztos volt... Mi 4 gyermeket neveltünk, közben építkeztünk, kocsit vettünk, mindezt egy fizetésből, meg a nejem gyeséből !!! A gyerekeim tudtak menni nyáron táborba, mink tudtunk menni kirándulni az országban bármerre, egy volt útlevelet nem kaptam, mert nem voltam ,,megbízható,, csak már mikor döglődött a rendszer ' 87 őszén, akkor kaptam útlevelet !!!
CsipkeRózsa
@Shikari: Most már unalmas, hogy te egy jó választ vársz, az én véleményem helyett. Itt az ideje, hogy te mondd meg a saját kérdésed válaszát. Ott említed meg, ahol akarod.

A propagandista szöveget felejtsd el, mert nagy tévedésben vagy, az a te műfajod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Mivel te propagandista vagy, megkérdezem tőled.
CsipkeRózsa
@Shikari: Megtettem, tőled kértem, de nem adtál választ.
csipetke
A fidesz fejesei egytől egyig kommunisták voltak.Hogy feketeövesek-e,vagy sem,azt csak retkespofájú bayer tudná megmondani,Attól nem kell félni,hogy a fideszből bárkiről is utcát fognak elnevezni,így bayerről sem,mert bűnözőkről nem neveznek el semmit,se életükben,se holtukban.Bár bayerről már szobor is készült egy kutya-wc-ben
CsipkeRózsa
@Shikari: tegnap, 17:42
Én nem utálom a zsidókat, nem érdemlik meg az üldözést, utálatot. Ez a válasz a te feladatod, mivel te utálod őket, és te tartod elfogadhatónak, hogy üldözik, üldözték őket. Ezért neked kell tudnod a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.