A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) elnökhelyettesévé nevezték ki szeptember elsejével Polt-Palásthy Marianna Gabriellát – szúrta ki a 24.hu a Magyar Közlönyben.

Polt Péter felesége lett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal elnökhelyettese
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A legfőbb ügyész felesége korábban a Magyar Nemzeti Bankban dolgozott – ötmillió forintos fizetésért –, de nemrég kiderült, hogy közös megegyezéssel távozott a jegybanktól. 

Kinevezését azzal indokolják, hogy ez a KEH feladatainak bővítéséről, valamint az úgynevezett Állami Számvevőszékkel Való Kormányzati Kapcsolattartásért Felelős Tárcaközi Bizottság létrehozásáról szól. A határozat szerint az államháztartás kormányzati szintű ellenőrzése hatékonyságának növelése céljából van szükség a KEH és az ÁSZ szorosabb összehangolására.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Épül, szépül a diktatúra. Ki vigyázhatna jobban a nemzeti vagyonra mint az, aki ellopja! Mindenesetre egy újabb garancia arra, hogy a korrupciós listán csússzon megint Magyarország a szégyen felé. Európa mocska lett ez az ország.
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Ki is lehetne más.Ha neki lesz helyettese az már az Orbán családból lesz, reméljük.
verőce21
"...az államháztartás kormányzati szintű ellenőrzése hatékonyságának növelése céljából van szükség a KEH és az ÁSZ szorosabb összehangolására." - Ha össze kell hangolni, akkor nincs mese, Emese...:)
Gauntlet
Ez egy "reneszánsz" asszony, ért mindenhez!
Yoda69
Es a kolkok? Nekik is kell valami zsiros allas.
RonaGyuri
@Gauntlet: dehogy, csak igazi pártkatona, azok ha nem is mindenhez, na de ahova a párt teszi őket, nos ahhoz nagyon! =))
RonaGyuri
Meg is érteném, csak azt az indoklást tudnám feledni

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) elnökhelyettesévé nevezték ki szeptember elsejével Polt-Palásthy Marianna Gabriellát

Mottó helyett:

(magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2019/01/szb20120510_4584.jpg)
„Most szép lenni katonának, …Gyere pajtás katonának, téged tesznek kapitánynak”

Hogy Polt Petyuska egy nagyon fontos ember azt persze tudjuk. A rendszer oszlopa. Hogy az ő neje mindent megérdemel azon sem nagyon van mit kételkedni. Köztük a majd 9 jegyű éves állami jövedelmet is. Szükség is van rá, hisz becses ura újabban maga kénytelen fizetni a szórakozásait. Azon sem nagyon van mit gondolkodni, hogy időnként nem árt a pártkatonákat egy kicsit reptetni, mert még elhiszik, hogy értenek ahhoz, amivel megbízták őket.
Ennek megfelelően nem találok semmi különöset abban, hogy Állami Számvevőszékkel Való Kormányzati Kapcsolattartásért Felelős Tárcaközi Bizottság –nak égető szüksége van egy elnökhelyettesi rangú vezetőre. Na de hogy: az államháztartás kormányzati szintű ellenőrzése hatékonyságának növelése céljából van szükség a KEH és az ÁSZ szorosabb összehangolására és ennek irányítására pont a derék Polt asszonság a legalkalmasabb??? Nos ez azért már sok(k)!!! =))
Eladott Ország
Épül, szépül a diktatúra. Ki vigyázhatna jobban a nemzeti vagyonra mint az, aki ellopja! Mindenesetre egy újabb garancia arra, hogy a korrupciós listán csússzon megint Magyarország a szégyen felé. Európa mocska lett ez az ország.
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Lepényleső
Itt aztán vannak véletlenek? Közeli rokonok valahol még lehetnek,hogy valami jól fizető
munkanélküli pozíciót betöltsenek?
nezelodo
Családias hangulat van az ország vezetői körében! Vagy csak kuszaszemmel kezdett nézni rá a volt főnöke, és ő nem akart kiváltságosoknak járó magasabb fizetést!?
namihami
Ha egyszer nem akad hozzáértőbb szakember széles ehazában. Kutattak, válogattak és a végén ráleltek.
Igazi gyöngyszem. Hosszas keresés után az ország kagylója kiizzadta magából.
Jozefina
És az ország elsőszámú háztartásbelijének semmi zsíros állás??? Vagy még nem kreálták meg???
Katasztrófális ez a helyzet!!!
Eladott Ország
@Jozefina: ma, 08:26; "az ország első számú háztartásbelijének" az élete sem könnyű ( kórházi kezelés előtt)
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/07/K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s-103.png
justhpeter
@simmering73: Talált, süllyedt ! Mehet a körözési értesítőbe. Rabomobilt a parlament elé, bezsuppolni a galerit, oszt' Jónapot !
rokker33
Az Orbán maffia családból lassan már a csúti tetű buksi kutyája is kap egy jó zsíros állást a TEK nél vagy Sintér elvtárs mellé milliós fizetéssel!!Egy demokratikus országban ez nem működne de itt mindent szabad csak a népnek van kuss!
papa.49
,,kecskére a káposztát,, emándöfi ))))))))))))))
Nessy
Majd otthon megbeszélik, hogy melyik disznóságát a kormánynak, hogy lehet eltüntetni! Itt tényleg, mát mindent lehet, és meg is teszik. A hívek meg lelkesen éltetik a maffiát!
Sámannus
Lesz még tányér csörömpölés tapló Pisti módra, ha elkezdenek facérkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.