Műsorvezetőt játszott Kósa Lajos a Hír TV Nyolcas című műsorában, ezúttal tehát ő faggatta G. Fodor Gábort.

Kósa: unalmas, hogy mindig mi győzünk 2006 ősze óta

Az adásban szóba került, hogy milyen unalmas már, hogy 13 éve minden választást a Fidesz nyer.

Mégiscsak az a helyzet, hogy ti győztök állandóan, 2006 ősze óta” – mondta G. Fodor, amire Kósa azzal reagált: “Igen, ez így unalmas”.

- idézte fel a műsorban elhangzottakat az ATV.

G. Fodor a Fidesz és az ellenzék közötti különbséget egy focis hasonlattal próbálta érzékeltetni, szerinte olyan ez, mintha a Barcelona játszana egy máltai ötödosztályú csapat ellen.

Kósa Lajos arról beszélt, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség óriási munkát végzett. Ő, mint kampányfőnök három hónap alatt 1200 embert, polgármester-jelöltet castingolt, mért fel, és nem egészen egy év alatt 120 ezer km-t vezetett.

Arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy

narancssárga lesz a térkép október 13-án, amikor ránézünk,

Kósa azt válaszolta: “feltétlenül van esély rá”. De mint hozzátette, a kampányt végig kell csinálni, és ők figyelik az ellenzéket is, hogy mit csinálnak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Kupaklaja a kőtörőben mozgalmasabb lesz az életed !!!
Clavigo
Mégis csak ez a furkó a legkreténebb a fitymasz-kondában...Nagy a tolongás a nyomában, a második helyért,,,de ez viszi a pálmát,,az tuti.
Ludmilla
nem kell csalni,akkor majd izgalmas lesz,huszituszi
human
Ezek szerint olyan rendesek lesznek, hogy pár nagyvárost átadják az ellenzéknek? Persze csak mert unják már az állandó győzelmet :)
Nessy
Nem tudom, hogy Rizsa Szilárd, vagy Kósa e nagyobb barma a Jó Istennek! Tényleg jól teljesítünk! És még mennyi rejtett tehetség akad kis hazánkban!
Jozefina
Kósa megmondta a tutit!!!
"Mégiscsak az a helyzet, hogy ti győztök állandóan, 2006 ősze óta” – mondta G. Fodor, amire Kósa azzal reagált: “Igen, ez így unalmas”.
Tehát Kósa megüzente a birkáknak, hogy ezúttal az összefogásra szavazzanak és ne a fidesz-kdp-re!
Ez így rendben is lenne!!!
Málna
@Jozefina: Rendben is lesz, mert a birkák valóban az összefogásra szavaznak majd...-:)
Sámannus
Ez kizárólag Polt Petyán múlott. Ugyanis tirátok szavazni sem lehetett volna, mert már akkor is dutyiban lett volna a helyetek.
colibri
@Málna: Szaros a nyelved, nem veszed észre? Büdös!!!
Peller Anikó
Hát még akkor milyen unalmas lessza priccsen ha egyszer véletlenül valami számítógépes hiba miatt nem győztök.
Málna
@colibri: Alig várom a választást. Eddig nem érdekelt, de úgy döntöttem, elmegyek. Miattatok...-:)
nezelodo
Teszik, ha két összeillő daliás ember és szellem találkozik...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Alapvetően igaza van, de nagyon téved

A SZEKA postja a választásokról értekezik

A „A FIDESZ TOVÁBBRA IS A RÉGI NÓTÁT FÚJJA, AZ ELLENZÉK MEG VICCELŐDIK RAJTA” című post-ban értékeli az önkormányzati választások propagandáját.
„A Fidesz még mindig azt a lendületet szeretné használni, melyet 2015 nyarán szerzett a menekültellenes kampány beindításakor. Kétségtelen, a migránsozás sokat hozott a konyhára, egy önkormányzati választás esetében azért mégis elég anakronisztikus dolog, hogy ellenzéki győzelem esetére a déli határkerítés lebontásával riogatják a választókat.” – írja, s ebben nagyon sok igazság van. Azonban az okfejtés azon része, hogy „ha nem mi leszünk hatalmon, jönnek a muszlim bevándorlók, elveszik a munkátokat, beköltöznek a lakásaitokba, felrobbantják a falusi sekrestyéket, és megerőszakolják a gyerekeiteket, és kirabolják a nyugdíjas néniket.”hatástalan alapvetően téves, mert hat. Nagyon is hat. =))
telegdilaci
Az az ominózus év amikor a békésen tüntető utca kövekkel felszerelt,csürhe randalírozott,kocsikat,borogattak gyújtogattak,szétverték az MTV-székházat,ami akkor még független Média intézmény,volt,de hiába volt a zavargás megrendelve,akkor még nem győztetek,majd csak 2010-ig kellet várni!
desir62
Ezek szakosodtak a történelem hamisításra.
szaboria1
A fidesz már érzi a gazdasági válság jöttét és ebből bőven kiszeretne maradni, mert érzik úgy járnak mint anno 2008-tól. A Gyurcsány tudta, hogy igazi szakember kell és ezért le is mondott Bajnai javára. Bajnai meg is kezdete csinálni amit még az átvételkor a fidesz is dicsért de kóklerek voltak hozzá, hogy tovább folytatták volna.
Macskaszem
Ha ők is unják, van rá egy jó orvosság. Próbáljanak egyszer tisztességesen versenyezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.