A Somogy Megyei Főügyészség többrendbeli vesztegetést állítva, hivatalos személyi jelleg színlelésével, üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat Kőrös Gusztáv Tibor és társai ellen még tavaly áprilisban. A többszörösen büntetett előéletű Kőrös Gusztáv Tibor bűncselekménye 2-től 24 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Mivel az ügyész a volt DK-s politikus esetében középmértéket meghaladó […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Nektek pedig az eddigiekért akkora vasgolóbis járna a lábatokra, hogy még lakhatnátok is benne,ha üreges vóna.
grincss
@Sámannus: Aztán beleejteni a Dunába őket!
Sámannus
@grincss: Nem akarok én nekik rosszat, majd ők maguk választanák a lehetőségek közül.
namihami
Lehet, hogy közös cellát kéne a Borkaival kapnia? Nem, mert a ""B@szógép és Lopóautomata"" fideszes, tehát érinthetetlen.
SystemError
Helyes! Legyenek meg a bázispontok, hogy a lopásoknak megfelelő aránnyal jöjjenek majd az elszámoltatások. száz és ezermilliárdos csalások, hazaárulás és nemzetbiztonsági orosz ügyek.

Én teljeses mértékben támogatom a politika kifehérítését és az arányos elszámoltatást! Amikor már Polt böriben lesz egy fideszes se érezze majd az aránytalanságot az igazságszolgáltatásban! Tudod Viktor régen működött, hogy egymásnak adtátok át az MSZP-vel a jó bulikat a közös csontvázak miatt. Csakhogy most nem mszp jön, nincsennek csontvázaik példát akarnak majd statuálni. Legyünk őszinték bőven nem kell majd kreálni az ügyeket...
Rockxy
hát azér kért minimumot, mer dekás a paciens

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.