Március 15. után indul az ívek kipostázása, csak hát közben helyzet van.

A Magyar Hírlapnak adott interjút Kovács Zoltán,  nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a beszélgetésben több témáról (Brüsszel, bevándorlás) is szó esett, de előkerült a nemzeti konzultáció ügye is.

Kovács Zoltán attól fél, hogy a koronavírus bekavar a nemzeti konzultációnak

Fotó: YouTube

A 444 cikke szerint Kovács a következőket mondta:

Egyedülálló ez a közvetlen kapcsolat a társadalom és a kormányzat között, az eddigi visszajelzések alapján pedig az emberek értékelik a lehetőséget, volt olyan, hogy több mint kétmillióan válaszoltak.

Ám hozzátette, hogy

a március 15-e utáni héten kezdődhet az ívek postázása. Reméljük, a koronavírussal kapcsolatos kihívások nem fognak 'bekavarni'.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A kormány borítékolja a vírust!!?? Nevetséges, hogy "volt amikor 2 millióan küldték vissza" mondja a hazug király. De mennyiből azt miért nem teszi hozzá??!! És mennyit küldtek vissza a határon túlról és mennyit a honi magyarok??!!!
Megtévesztő, hazug az egész!!!???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Cinikus giliszta ez a lény. S nemzethy konzultáció végeredménye már régen meg van.
Jozefina
A kormány borítékolja a vírust!!?? Nevetséges, hogy "volt amikor 2 millióan küldték vissza" mondja a hazug király. De mennyiből azt miért nem teszi hozzá??!! És mennyit küldtek vissza a határon túlról és mennyit a honi magyarok??!!!
Megtévesztő, hazug az egész!!!???
Dr plágium
Ja az agy mosottak és a párt katonák vissza küldték. Azzal is dicsekedjen el, hogy miket írtak, és mit kentek azokra papírokra.
tudode
Inkább a propagandára szánt tízmilliárdokkal együtt egy felelős kormányzat a rohadó egészségügybe irányítaná át azokat a forrásokat, amelyek néphülyítésre válnak narancsköddé:
.
www.google.com/search?q=T%C3%ADz+%C3%A9v+alatt+konzult%C3%A1ci%C3%B3ra+elk%C3%B6lt%C3%B6tt+p%C3%A9nz+%C3%B6sszesen&oq=T%C3%ADz+%C3%A9v+alatt+konzult%C3%A1ci%C3%B3ra+elk%C3%B6lt%C3%B6tt+p%C3%A9nz+%C3%B6sszesen&aqs=chrome..69i57.22110j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Akkor, amikor az ÁNTSZ szétrombolásával egy olyan labor maradt, amely alkalmas a koronavírus kimutatására, még őfélesége is beismerte, hogy
.
---- ORBÁN NYELVBOTLÁSA: NEM “LABORUNK”, HANEM “RABOLUNK”
.
nepszava.us/orban-nyelvbotlasa-nem-laborunk-hanem-rabolunk/
.
A tervezett konzultációról már a NER lerágta a lényeget!
Sziszifusz
Ennek az átkozott korona vírusnak, az a magyarokat érintő legnagyobb kockázata, hogy esetleg " bekavar a nemzeti konzultációnak " ?
Igen, igen ! A nemzeti konzultáció megtartása minden magyarnak élet-halál kérdése.

A korona vírus keltette járvány általánosságban káros , de minden rosszban van valami jó is. A jó az, hogy elsősorban társadalmon élősködő nyuggerek létszámát csökkentheti .
kereső
Ennek a desikerülte hülyének ez a legnagyobb problémája?
nevemnick
Az a helyzet, hogy eddig csak magatoknak kevertetek be... most jönnek mások.
Nessy
@nevemnick: Jó kifogás sosem árt! Hátha még kevesebben küldik vissza, mint a legutóbbi 1,2 millió! Persze, hogy abból mennyi volt valóban értékelhető, és milyen eredménnyel, az mindegy, az eredmény már meg van!!!
Yoda69
Eros tulzas kommunikacionak nevezni ezt az egyoldalu levelezest. Reszemrol O1G minden levele a kukaban vegzi OLVASATLANUL!
Nessy
@Sziszifusz: Mindjárt csökkenne a tb és a nyugdíj kassza kiadása! Nem élnénk fel tovább a fiatalok jövőjét!
Azért, ha mi nem lettünk volna, akkor a t. fiatalság sem lenne! :-)))
nezelodo
Ugyan már! Nem a vírus tesz be a "Nemzeti Konzultációnak", Az amúgy is közröhej tárgya már, csak az agyatlanok és a politikai érdekből élők kajálják. Milyen konzultáció az, ahol a kérdésben benne a válasz is? Azt meg senki nem látta mennyi megy vissza, a kormány állítását pedig finoman szólva helyén kell kezelni! Ha figyeli valaki a kormány hangzatos állításai, vádjait, utólag kiderül, hogy, hazugság, és évekkel később az elbukott bírósági döntések igazolják a sorozatos hazudozást. Akkor miért higgyünk a kérdéseik fontosságában, és valódiságában? Tudom, ez mutogatják azoknak a megvezetett brüsszeli bürokratáknak! Vajon ott miért nem elég az "elsöprő kétharmad"?
ómió
Pedig a plebset megkérdezni "efftársilag" nagyon helytelen!
Nessy
@nezelodo: Arról nem is beszélve, hogy már megszületett, és elfogadta a "parlament" azt a törvényt, amiről majd két hét múlva érdeklődnek!
A válaszadók fel sem fogják, hogy a törvények visszamenőleges változtatására, be nem tartására mondanak igent! Igazolják a jogállam nem létét kis hazánkban.
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi csicska: Miért, a bevezetésekor megkérdeztek? Most is csak a döntés után, de neked így is jó, hiszen úgysem érted miről van szó. Ez a sokmilliárdos költség is csak miattatok, buta bolsik miatt van.
Köszönjük!!!
kissé felnőttem
bekavarhat mert 1 postás sincs aki kihozza, ember meg alig aki válaszra méltatja, feleslegességeteket milliárdokért ha értenéd te is?
Aki Én
A sok hazudozás, titkolózás a korábbi alkalmakkor nem ezt erősítik az emberben.
Egyébként lenyomhatjuk online is, úgy csak a fideszes propaganda vírus terjed.

-Akarja-e ön, hogy a gyerek- és tömeggyilkosok jogosultak legyenek kártérítésre, melyhez lehetőséget a fidesz biztosított nekik?
NEM!!!

-Felháborítónak és álságosnak tartja-e, hogy ennek a törvénynek a megalkotásakor a fidesz nem kérte ki az emberek véleményét?
IGEN!

-Felháborítónak és álságosnak tartja-e, hogy már a kérdőívek postázása előtt döntöttek a legtöbb kérdésben, mint ahogy azt korábban is tették?
-IGEN!

-Felháborítónak és álságosnak tartja-e, hogy ilyen felesleges népámító hazugságra költik a közpénz milliárdokat, mondjuk éppen a romokban lévő egészségügy helyett, különösen világjárvány idején?
IGEN!
Yoda69
@Sziszifusz: "A korona vírus keltette járvány általánosságban káros , de minden rosszban van valami jó is. A jó az, hogy elsősorban társadalmon élősködő nyuggerek létszámát csökkentheti"

Ezt most komolyan irtad?
Megis mi a bubanattol lennenek a nyugdijasok eloskodok? Ki igy, ki ugy de megdolgozott a jogosan jaro nyugdijert. Egy eleten at fizettek TB-t, nyugdijjarulekot. Ezt nevezed te eloskodesnek?
Ha ezt valoban igy gondolod, akkor nagyon ostoba es szuk latokoru lehetsz.
Sziszifusz
@Yoda69: 11:53
Ironia !
Hogy is gondolhatnám komolyan ?
namihami
De ugye azért nem fog elmaradni ez a ""Konzultáció"" se?
Nem miattunk kérdezem, hiszen a kutyát nem érdekli, senki nem összegzi és főképp úgyse lehet a bemondást ellenőrizni. De...
Az Isten szerelmére, ezt (is) várja már a haveri kör. Kitalálók, megfogalmazók, nyomdatulajdonosok és a többi, aki az eddigiekből is lehúzta a sápját. Hát volna szivetek kivenni a pénzt a zsebükből, csalódást és nyomort hozni rájuk, így a nyaralás előtt? A Balaton egyrészt túl proli nekik, másrészt a többi haver már felvásárolta előlük.
Ezt az egészet csak a postások utálják, akiknek mindezt cipelni kell. Fölöslegesen.
justhpeter
Két dolog jutott az eszembe Kovács eszmefuttatásáról:
Már csak az agyhalottak fogják kitölteni, mert már megvolt a parlamenti alányalás.
Amikor a postás kihozza egyúttal vihetné is vissza , amivel a szemétszállítás is el lenne intézve.
CsipkeRózsa
A konzultáció sikertelensége lenne a járvány hatásának a legfontosabb hatása? Kár emiatt aggódniuk, hiszen a visszaküldők számáról mindig azt hazudnak, amit akarnak.
Lepényleső
Nincs az a vírus ami a "konzultációnak" árthatna,hiszen az erősebb vírus,- ami az agyat támadja?
Yoda69
@Sziszifusz: Akkor jo :)
Tolj egy smile-t next time.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.