Orbán Viktor miniszterelnök megemlékezik egy videóban mindenkiről, aki a védekezésben segít.

Címlapkép: Faceook/Orbán Viktor

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Joker
Nem csak most kéne hálálkodni OVi ! Máskor + mind le vannak xarva . :-((((( Hogy van ez OVi ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Joker
Nem csak most kéne hálálkodni OVi ! Máskor + mind le vannak xarva . :-((((( Hogy van ez OVi ???
Béla333
Már megijedtem, hogy már megint a soha nem látott, fantasztikus terveinek egy újabb gyöngyszemét akarja ránk önteni...
Klubtag
Hm...készült a kormány megbízására...érdekelne, hogy ki készítette és mennyiért...mert azt úgy-e nem várhatják el, hogy elhiggyem - társadalmi munkában, a védekezéshez nyújtott adományként állt össze ez a gagyi...
Ami persze nem a szomorúan aktuális mondanivalójától szánalmas, hanem a narrátor személyétől...újra kiordít mögüle a lényeg, "ne azt figyeljétek, mit mondok, hanem azt, mit teszek".
Mert miközben itt könnyzacskókra ható ömlengést ad elő, aközben a munkájukat elvesztő százezrek sorsa a legcsekélyebb mértékben sem érdekli. Viszont egy-két agyament jótanács kiokádására felkéri például az ÁSZ vezér-barmát.
tudode
Repülős Vikit láttuk/
.
Aki méltatta azokat, akik tíz éve a hátukon viszik a rablógarázdálkodókkal együtt tíz éve az országot.xaré hugyé, az egész familiáját:
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=14s
.
Mi kéne ha vona még, amit a vírus nem kajált fel!!!
lezer jani
Mocskos roman geci, hazudik ejjel nappal.A halottak szama mar tobb ezer, a fertozottek is tobb tizezren vannak. Ez a roman geci meg a jovo hetvegen nyitni akar, meg tobb Magyart akar elpusztitani!Ne hagyjatok harcra fel!
lampa laz
Győzőt is megutáltuk a show műsorai miatt, pedig az nem is ártott senkinek. Neked még a faxbukon sem kell megjelenned ahhoz, az ország nagyobb része undorodjon tőled. Te érzéketlen szardarab, remélem a járvány és a gazdaságot érintő barom intézkedéseid a híveidet is ráébreszti majd, h milyen elvetemült gazember vagy.
namihami
""Üzent O. V."---Pedig el voltunk nélküle. legalább egy-két napig békében hagyhatna minket.
Rockxy
hotyhoty nemírt nyílt levelet?
ne üzengessé haver, nyílt levél a divat zorbánkám!
tudode
Bemutatkozik a Repülős Viki narrátor. azaz egy enyveskezű családfő:
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=72s
.
Mi kéne ha vona még!
Clavigo
Undorodom tőled, te zsebberecskázó büdös bunkó.!! @nyádnak üzengess...
Sámannus
Sokan azért segítenek védekezni, hogy addig is lophasd a demokráciát. A gyakorlatban ki is röhögöd a segítőket, amikor csak és kizárólag szájkaratéban vagy nagyfiú.
Béla333
Orbán üzen a népének. Nép! Mi is üzenjünk Orbánnak!
A párbeszéd jegyében...
Zsopiale
Igen, együtt fog sikerülni kifüstölni a náci hazaáruló rablógyilkos szarbángeci maffiát...
balos
Íme a múlt vissza köszön a geci kitartottjainak!Lehet neki tapsolni és misét szervezni!Lehetőleg fekete drapéria mellett!
Gyütt Mönt
Rég vót mán valami össznépi konzultáció. Annyira hiányzik. Arra is lehet költeni.
terlasz
Egyetlen magyar sincs egyedül! Csak a bajban...
Nessy
Amit én üzenek, arra nincsenek szavak!
verőce21
Az ellenzéket nem értem. A vírus elleni teljhatalom akadályozásával, csak a döntést odázták el, ez nem volt annyira bölcs dolog. A saját nyakukba zúdították az emberek irántuk amúgy sem töretlen szimpátiáját semmiért cserében.

Szóval, egy közjogi gesztus lett volna fontos számukra, a kormány részéről, hogy határozottabb eseményhez vagy határidőhöz kössék a felhatalmazást, és hogy mindenki komfortosabban érezze magát az országban. Most van egy járvány melletti diszkomfortérzés bennük, azzal együtt, hogy az ellenzék még ilyen helyzetben is tudott szavazatokat veszíteni.
legott
Üzenet Orbán Viktornak: hirklikk.hu/kozelet/mar-a-bolgarok-is-csatlakoznak-az-euro-zonahoz/362944/

"A legfrissebb jelentések szerint, Bulgária az euró bevezetéséhez szükséges összes fontos előzetes követelményt teljesítette. Ezzel készen áll a közös deviza bevezetésére. Az országban politikai konszenzus alakult ki arról, hogy az euroövezetbe való belépés a legfontosabb gazdasági lépés, amit Bulgáriának meg kell tennie, hogy töretlen legyen számára az Európába vezető út."
ómió
Pedig a Böszme is megüzente, hogy "elkúrtuk"!
csipetke
@ómió: 10:23 Ezt viktorovics is megüzenhetné,mert nemkevés dolgot kúrtak el.Sokkal-sokkal többet,mint Gyurcsány
Béla333
"Üzent Orbán Viktor "

""Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" – kommentálta a miniszterelnök,..."
hvg.hu/itthon/20110906_orban_wikileaks_ne_figyeljenek

Ugye világos: tök mindegy, hogy mit hadovál össze...
csipetke
Nem üzengetni kéne,hanem végre megbecsülni,-megfizetni tisztességesen azokat az embereket,akik nap mint nap vásárra viszik a bőrüket,hogy embereket mentsenek.Odavetettek egyszeri alamizsnát pl az eü-s dolgozóknak,mert ez ugye plcsóbb,mintha tisztességes bért kapnának.Azért én kipróbálnám,hogy orbán meddig húzná a védőfelszerelésben,amiben ezeknek az embereknek műteniük kell,vagy beteget fürdetni,tisztába tenni,ellátni.A bőrük sehol nem érintkezik a levegővel hosszú-hosszú órákon át,és levegőt is nehezen kapnak,mert az FFP2 maszkokat kaptak.Ami jó lenne,az FFP3,az talán túl drága lenne,hogy csak úgy osztogassák az eü-s dolgozóknak
csipetke
@verőce21: 23:41 Már megint háttal ülsz a mozinak.Ha meg nem vagy valamivel tisztában,ne írj hülyeségeket.Pont a fidesz,azaz orbán (mert ő maga a fidesz,a többiek csak a bólogató kutyák) nem volt hajlandó időkorlátos teljhatalmat elfogadni.Az ellenzék viszont csak úgy szavazta volna meg,ha bizonyos időre,pl 3 hónapra szól a teljhatalom,amit szükség esetén meg lehet hosszabbítani.Viktorovicsnak ez nem felelt meg,ő az idők végezetéig akarja a teljhatalmat.Most hogy megkapta,ha bármi rosszul sül el,egyedül ő a felelős, az ellenzék viszont nem.Jobban járt volna orbán,ha belemegy az időkorlátos meghatalmazásba,mert így a felelősség nemcsak az övé lenne
verőce21
@csipetke: Egyes! Leülhetsz!

Az alaptörvény 53 § 2. szerint:
(2) A Kormány a veszélyhelyzetben rendeletet alkothat, amellyel - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.
ahogy az is
(4) A Kormány rendelete a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti.
.
.
.
csipetke
@verőce21: Tévedsz. Nem én találtam ki,politológusok mondták,hogy orbán döntheti el,hogy mikor lesz vége a veszélyhelyzetnek,és a járvány leple alatt bármilyen intézkedést hozhatnak,sőt,be is jelentették már,hogy egyes intézkedéseket megtartanak a veszélyhelyzet után is,pl aki álhíreket terjeszt,3-tól 5 évig leültethetik.Ez nyilván kizárólag az ellenzékre vonatkozik,hiszen tudjuk,hogy a fidesz mindig igazat mond. Szerintük. De biztos hogy lesz még ilyen,amit beletákolnak valami jogszabályba,ehhez rohadtul értenek.Lásd:-a tákolmányukat, lánykori nevén az alkotmányunk
ómió
@csipetke: Csak, mert te meg a bolsi tetübanda ezt hazudja rá? Ez már 10 éve kevés!
Nessy
@csipetke: Pontosan az (i)gazságügyi miniszter jelentette be, hogy a rendeletek egy része a veszélyhelyzet is hatályos marad! pedig ezt a királyi médiában jelentette be! Ha egyszer egy cikkre érdemben válaszolna egy két hsz küldő, az maga lenne a csoda!
tudode
Mi az, hogy mi az a negyvenkilencedik nap azzal szemben, hogy legalább 131.000 napja rontja a levegőt a HÁROM GRÁCIA, sőt
.
Az a lényeg, hogy a pocak náci szerint minden nagyon szép, mindennel megvan elégedve, miután 30 éve rontják a levegőt a Bibó-ista selejtek:
.
Azért ahhoz nagy arc kell, miután 2010-ben porrá zúzták az alkotmányos rendet a gránit szilárdságú izéjükkel
.
---- Ünnepi ülés május 2-án a parlamentben
ÁDER JÁNOS MOND BESZÉDET AZ ELSŐ SZABADON VÁLASZTOTT ORSZÁGGYŰLÉS MEGALAKULÁSÁRA EMLÉKEZVE
.
magyarnemzet.hu/belfold/unnepi-ules-m...
.
""" A magyar állami szuverenitás kiemelt dátumaként emlékezhetünk 1990 május másodikára, amely a néhány nevezetes nap egyikeként szerepel Magyarország Alaptörvényében – hangsúlyozta a Magyar nemzetnek Molnár Balázs, az Alapjogokért Központ projektvezetője arról, hogy a parlament két hét múlva, a köztársasági elnök beszédével emlékezik meg az első szabadon választott Országgyűlés alakuló üléséről. """"
.
És a Taigetosz felelős megy előre, magával rántva az országot a bazi nagy semmibe!
verőce21
@csipetke: Az üldözési mániádat ne keverd az Alaptörvény egyes bekezdéseivel!
csipetke
@Nessy: 9:10 Hát persze.Egyrészt nem véletlenül szavaztatták meg maguknak az időkorlát nélküli felhatalmazást,és ezzel együtt olyan jogszabályokat,amik érvényesek lesznek a veszélyhelyzet vége után is.Azt meg,hogy mikor van a veszélyhelyzetnek vége,majd a virológus,és migráncsszakértővé avanzsált orbán dönti el.Ezen már tényleg röhög az ember,hogy orbán azt állította,hogy május 4.-én tetőzik a járvány.Még Szlávik is azt mondta,hogy elhúzódik a dolog,de orbán állítja,hogy 4.-én.Majd ő megmondja.Nehogymá' ez a rohadt vírus döntse el,mikor tetőzzön
@verőce21: Milyen alaptörvényről beszélsz?Amit orbán sufnituningolt össze a bólogatójancsikkal?Annak már rég nincs köze az eredeti alaptörvényhez.Üldözési mániám meg nincs,csak elolvasom a híreket objektív helyeken,és nem a habony-műveknél tájékozódom.
kereső
Szavak, szavak, szavak...és piár. " Ne azt nézzék amit mondok, csak azt nézzék amit cselekszek"- a virusos fertőzöttek 13%-a egészségügyi dolgozó. A fertőzötteket, és egyéb betgeket ápoló orvos nettóban kap 183.000.-Ft-ot.
Nincs elésgséges és megfelelő minőségű védőfelszerelés a mai napig az eü.-ben dolgozóknak.
Orbán- mindezért Te vagy a felelős egyszemélyben.
kokopelli
@csipetke: Mivel nem tudni,hogy él-e valaki a "Führer" családjából,nem perelhet senki "plágium miatt,ezért
alhat az Orbán-pubi nyugodtan! .. ők a törvények azonosságát fapofával letagadnák!
bence
@Béla333: ! Ne örülj előre ! Ami késik , az nála nem múlik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.