Ezúttal nem Soros vagy Juncker arcképe fog díszelegni a közterületeken.

Újabb 6 milliárd forintot költ el plakátkampányra a magyar kormány
A koronavírus-járvány miatt elindított gazdaságvédelmi akciótervet népszerűsítő óriásplakátok Pécsen 2020. május 3-án (Fotó: MTI/Sóki Tamás)MTI/Sóki Tamás

Újabb több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a Rogán Antal vezette kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda – írja a G7 gazdasági portál.

A plakátkampány a kormány koronavírussal kapcsolatos intézkedéseit népszerűsíti. 

A megbízást ezúttal is Balásy Gyula médiaügynökségei kapták. A minisztérium eddig – az opciós részekkel együtt – 93,3 milliárd forintnyi szerződést kötött a plakátokról ismert kampányokra. Ezeket a megbízásokat pedig egy kivételével Balásy Gyula ügynökségei kapták.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Nyírfa: Kell a pénz a haveroknak! Meg a propaganda a híveknek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Minden lényegtelenre, haszontalanra, feleslegesre van pénz. Csak nem pumpálja a lóvét az EU?, Viktorovics?
Hogy buknál már meg!
Nessy
@Nyírfa: Kell a pénz a haveroknak! Meg a propaganda a híveknek!
namihami
@Nessy: @Nyírfa: Sok az ""éhes száj""!
kissé felnőttem
csak a kérdésem az uralkodóhoz ha elhallatszik odáig, Hány cég hány dolgozó helyét lehetne kiváltani
1 -ét 10-ét 50-ét máris jobban megtérülne mert igy elszáll a levegőbe max. maszlag lesz belőle.
Borsodi
Talán nincs is nehéz helyzetben az ország ha fölöslegesen szórják a milliárdokat a semmire.Inkább a munkájukat elveszített embereket segítenék.Ez már nem is pofátlanság,ez inkább aljasság.
Nyírfa
@Borsodi: Ez aljasság a javából. Szép kis kormányunk van, igaz?
Nyírfa
@Nessy: Ha bele gondolok, hogy " nemzethy " tőkésosztályt épít Orbán, és kikből, hát, menten cigánykerekeket hányok: Mészáros, Tiborcz, persze, ő maga , meg a lánya, meg a felesége...és a hírös 133 bátor embör a Parlamentben, akik mindent megszavaznak, amit, és ahogy azt köll. Aztán ott a Lala, a Kósa, a Tompika , meg a szóvivői, az államtitkárai, meg sem jegyzem a nevüket, nem érnek annyit. Ja, a miniszterei: Matolcsy mint egy érdeklődő óvódás, Varga Judit mint Xéna a szélben, szegény Varga, akiről megformázhatják a gyomorbeteg férfi szobrát, ja, és a Péter, egek! Micsoda társaság
Borsodi
@Nyírfa: Ennél aljasabb még nem volt elhiheted.
Nyírfa
@Borsodi: Az én életemben biztosan nem.
justhpeter
Ebből lehet lopni. Ha a munkájukat elvesztett embereknek adná abból nem lehetne visszaosztani.
Vajon a fiseSS-birkál mikor fognak felébredni ?
kereső
Ez 6000x1millió. Ez az propaganda minisztérium eddigi 150 milliárdos keretén felüli összeg.Rohadjanak meg.
tudode
Azért nagy arc kell ahhoz, még mindig turkál őfélesége az ország bukSZÁJÁBAN, olyan státusszal, amely közjogilag érvénytelen a rötyi papírjukkal
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+alapt%C3%B6&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l6.5531j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Amelynek következtében akár a Stanci néni unokaöccse is kurKÁZHATNA, mivel őfélesége nem is miniszterelnök, amúgy KÖZJOGILAG, ha egyáltalán ennek a meghatározás értelmezhető a jogÁSZoknak:
.
---- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=1s
.
Szégyenszemre! Amelyre a honfoglalás óta nem volt példa arra, amelyet nem cáfolt senki, tehát a valóságtartalma a videónak elvitathatatlan, még ... T A B U ... országban sem!
Nessy
Most volt a hírekben, hogy a nyugati pályaudvar tetejét felújítják, de a falakra nem jut már. Még ha arra adták volna is értelmesebb, maradandóbb lett volna, mint ezek a primitív híveknek szóló plakátok, amelyen a fele sem igaz, annak, ami rá van nyomtatva! Két hét múlva mennek a szemétre!
peterkelemen
Miközben százezrek vannak már most munkanélkül. Miközben családok éheznek.
Béla333
A járvány első vonalában dolgozó egészségügyisek meg majd valamikor a távoli jövőben kapnak egyszeri 500 ezer bruttót.
Ha belépnek a Fideszbe...
vitriol
@justhpeter: 19.31 A nyaloncok addig nem akarják meghallani az igazságot, amíg van reményük, hogy orbán juttat még nekik néhány morzsányi júdáspénzt.
vitriol
GYALÁZAT mindaz, amit a kormány a felhatalmazás birtokában művel! A kezdetektől rosszul kezelte a járványt és most is csak azt tartja szem előtt, hogy minél több pénzt spóroljon meg az övéinek. A vírus miatt meghalt nyugdíjasok anyagi hasznot jelentenek, de vannak akiket állás és pénz nélkül az éhenhalás fenyeget, azoknak sem nyújt segítséget, nagylelkűen javasolja, hogy vegyenek fel hitelt! A plakátra kidobált pénz hite szerint a választási győzelméhez szükséges, de ezek után a kormány lemondása reálisabb lenne.
lampa laz
A szart szokták népszerűsíteni, ezzel is csak a parazitáit tudja beetetik. Tudomásul kellene végre venni, h orbán senkin sem segít a saját szűk körét kivéve.
Gyütt Mönt
@justhpeter: azok mélyaltatásban vannak :(
ómió
A "haladó", efftársi kurzus anno ilyesmivel nem piszmogott. Inkább ellopta!
colibri
6 milliárd... pont ennyi pénzen megy a huzavona orbánék és a főváros között, amit még tarlós idején a Lánchíd felújítására megígértek. Azután, hogy tarlós "csak" orbáni tanácsadó lett, a beígért pénzt mindenféle ürüggyel visszatartják, nem adják oda a fővárosnak, miközben értelmetlen propaganda plakátokra párhavonta dobják ki az összeg többszörösét. Eszméletlen, hogy az átlag emberek nem fogják fel, ami körülöttük zajlik!
Borsodi
@colibri: Agy mosott emberek akik még vakok is hogy foghatnák fel mi van ebben az országban.Úgy dobálóznak a milliárdokkal mint ha csak fillérekről lenne szó.Persze ha a melósnak kell adni arra sajnálják,ezer forintot adtak a pedagógusoknak jutalmat.A plakát kampányra van pénz, a munkájukat elveszített emberek segítésére nincs.Szégyen ez a a kormány.
Nessy
Szépek ezek a plakátok, de egy régi tv műsort idéz a tartalmuk: "Fele sem igaz"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.