Kemény üzenetet fogalmazott meg a kvízmester.

"Na, most lett elegem" – Vágó István kifakadt Sváby Andrásra – az MSZP álmentős videója áll a háttérben

„Na, most lett elegem” – ezzel a felütéssel írt Facebook-bejegyzésben jelentette be Vágó István, hogy nem kíván tovább szerepelni az ATV műsoraiban.

A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a Heti Napló vasárnapi adásán háborodott fel, amelyben az egyik riport a Németh Athina-ügyről szólt. Vágó szerint az „álmentős” történet eltakarja a valóban megtörtént tragikus eseteket, amelyek a kórházi ágyak erőszakolt és hirtelen „felszabadítása” miatt álltak elő.

A Heti Napló Sváby Andrással legütősebb anyaga végig az MSZP videóján szörnyülködött, ide keverve a 2013-as bajai álvideót (mely valóban álvideó volt, amennyiben ott előre megírt szerepet játszott az összes résztvevő, míg Korózs Lajos azt mutatta be, amit a magát mentősnek mondó elmesélt, ilyen értelemben tehát nem volt álvideó), de szerepelt benne Demeter Márta szerencsétlen esete a ciprusi honvédségi géppel, valamint Szabó Tímea parlamenti felszólalása is, melyben – többek között! – ugyancsak hivatkozott Németh Athina adataira, melyeket azt megelőzően hazai és külföldi orgánumok egyaránt átvettek. Svábyék egész anyaga arra futott ki, hogy ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére

– írta Vágó István. Majd hozzátette, hogy szerinte „a propagandamédia meg is nyalná mind a tíz ujját, ha ők csinálták volna” a naplós összeállítást. A DK-s politikus azt nehezményezte, hogy az ellenzéket „ütötte” az ATV, ahelyett, hogy a kórházkiürítés tényével foglalkoztak volna. Ezért úgy döntött, „egy ideig” nem kíván szerepelni a csatorna műsoraiban.

Forrás: 24

Kép: MTI/Mohai Balázs

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
"' ez az ellenzék alkalmatlan az ország vezetésére"
snájderpista megmonta!
de má korábban áginénnye is megmondta.
ésakkor jött az eszemiszom a sanyival.
Béla333
Vágó István és a hitelesség?!
Volt idő (még Kálmán Olga idejében), amikor napi rendszerességgel osztotta a pártpolitikus Vágó István az észt az ATV legkülönfélébb műsoraiban! Más ellenzéki párt képviselője meg alig jutott képernyőre. Az volt a megfelelő időszak, igaz?
Az más kérdés, hogy alapvetően igaza van Vágónak: manipulálnak már az ATV-ben is.
De Kálmán Olga idejében is manipuláltak, csak az a DK-nak és az MSZP-nek kedvezett. Tárgyilagos az ATV sosem volt!
Borsodi
Vágónak igaza van most is,lehet köpködni mert DK -s De az biztos, több esze van mint a nagyra becsült fideszeseknek.
www.youtube.com/watch?v=SHDJe5FxlUs
sveikukac
@Borsodi: Persze, így igaz. Hovatartozásunktól függetlenül el kell ismernünk, hogy Vágónak átlag feletti mennyiség jutott észből. Csakhogy arra még nem jött rá a nagy eszével, hogy a politikában az nehogy nem előnyös, de kifejezetten nemkívánatos adottság.
A keserű igazság az, hogy ennek a gazember társaságnak nincsen használható alternatívája.
A mi nagyra becsült ellenzékünk éppen annyira hasznos, mint tengeralattjáró ablakán a szúnyogháló.
Itt már a reményhal sem bír segíteni.
vitriol
Vágónak igaza van! A Napló erős csúsztatással elvitte abba az irányba a történetet, hogy mindenki azzal foglalkozott, hogy ki az, aki a történetet tálalta. Holott a mesélő kiléte mellékes, ha maga a történet igaz. Mivel a 9 halálesetből egy bizonyítva van, a maradék 8 esetet is fel kell göngyölíteni, mert addig nem lehet rákenni, hogy a hír hamis.
jesz
Svábyt néha szeretném pofán vágni...nagyon nagy lett az arca, nem szól rá senki?
Ha az öregeket szóbahozza, úgy vélem lihegősen adja elő. Sokszor úgy érzem, az idősek ellen szítja a hangulatot.
vitriol
@Pegero: számomra eddig sem voltál vitapartner, ezután se leszel, ne pedálozz érte!
ómió
Vágó efftárs és a valóságiszony?
Csizmás Kond
...hogy ez mekkora veszteség lesz...cccc...
namihami
A Németnek adott több tízmilliós fideszadomány vetése most (is) hozta az aratás eredményét.
Az ATV, mióta a Hitgyülis lett a főrészvényes (mert ugyebár, mint ELISMERT egyház, már bizniszelhet is) erősen bekanyarodott az orbáni istállóba. Mert a lélek emberének is ennie kell. És a többiről szó se essék. A ""cég"" autói se szentelt vízzel járnak. A dalolós miséket is meg kell fizetni.
SystemError
@Pegero: Jól értem az ATV-t véded te Vátgóval szemben?!?!? Ha eddig lettek volna kétségeim az ATV bekebelezésével kapcsolatban, akkor te vagy a bizonyíték, hogy igaza van Vágónak! :)

Igaz én a Habony/Vajda/Német találkozó óta nem nézem. Pont akkoriban lépet ki a Kálmán Olga, de persze nem ezért...:)
relatív
Vágó egy naiv ember.

Azt lehet tudni, hogy az ATV sokkal nagyobb kárt okoz az ellenzéknek az áltámogatás álcája alatt, mint az össze szélhámos regnáló-média !

Mindig megjátsza minden szerkesztés a műsoraiban az ellenzékiséget, de csak az ellenzék szapulása a célja, amit álságos módon el IS ér !

A most citált ügyben sem a tényt - miszerint orbitális hiba volt a kórházi ágyak ilyen mennyiségű kiürítése során fellépő embertelen halálok , miközben a sok millióért elkészített ' vírus-kórház ' üresen áll -, hanem a bejelentő munkahelyének (?) valódiságát reszelik csak, igaztalanul vádolva az MSZP -t !!!
Yoda69
@Pegero: Miert kapalta volna el magat politikuskent? Azert mert kiall az igazsag mellett?
A korhazkiurites teny, mint az is hogy sokan meghaltak ennek kovetkezteben, holott teljesen felesleges akcio volt, mint azt mar akkor is velni lehetett. Csakhogy O1G berittyentett a gatyaba, mivel a kezdetektol elcseszte a vedekezest a jarvany ellen, es nem akart egy ujabb hibat.
Svaby csak a a felhajtast keresi, mint riorter es ez ertheto. Es persze fonokovel sem akar szembemenni, akit a fideSS penzel. Nem veletlen hogy minden valamire valo riporter otthagyja az ATV-t
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, ne erőlködj. Fölösleges, nem megy ez neked.
Yoda69
@Pegero: Mit vagy ugy fennakadva az O1G-en? Szerintem jol passzol a diktatorhoz.
Gondolom azon nem nyafogtal, amikor Medgyesit D8-as elvtarsoztatok?
legott
@durbincs: Na, megint feltört a mocsok a mélyből, a miazmás fertő, a bűzös mocsári kigőzölgés. Megjött a fideszesféle jobboldal morális fölényének lenyomata. Még nem 3D-s nyomtatóval nyomtatják ezeket, mert ezeknek, ennek a fajtának (fehér keresztény hetero - akik csak fehér, de biztos, hogy nem keresztények, és talán heterók) elég a 2D is - kb. örökre.
Béla333
"Na most lett elegem" mondja Vágó! Nekem már korábban elegem lett:

"Kibabráltak a kétfarkú képviselőjével, aki elérte, hogy megszűnjön egy keveset dolgozó bizottság"
"Az Azonnali, amely már februárban is írt a bizottságról, most emlékeztetett: a testület négy tagja – Vágó István, a Demokratikus Koalíció politikusa és három fideszes képivselő – havi bruttó 80 ezer forintot kapott a működésért, Kovács pedig elnökként 160-at. A feladatuk az volt, hogy évente egyszer összeüljenek, és szavazzanak arról, hogy látták-e a képviselők frissen leadott vagyonnyilatkozatát, és hogy elfogadják-e a bizottság előző évi beszámolóját."
"Azt is megjegyezte Vágó, hogy a most feloszlott bizottság évi 5,76 millió forintos tiszteletdíja a kerület költségvetésének körülbelül „nulla egész valahány ezrelékét” tette ki. "
hvg.hu/itthon/20200625_kovacs_gergely_mkkp_xii_kerulet_bizottsag

Ha olyan semmi ez a pénz, akkor akár Vágó be is fizethetné a sajátjából.
Béla333
Hogy miért is babráltak ki a kétfarkúak képviselőjével Vágóék? Ezért:

"Arra hivatkozva, hogy milyen sok munkája lesz most majd a Jogi Bizottságnak, a Vagyonnyilatkozati Bizottság rajtam kívüli tagjait betették a Jogiba, hogy megmaradjon a fizetésük. Engem nem tettek be más bizottságba.”
Kovács hozzáfűzte:
Velem amúgy nem sikerült kib***niuk, tök mindegy, hogy egy képviselő hány és melyik bizottságban ül, hiszen a képviselőknek mindegyikben tárgyalási joguk van, ez az egész csak a fizetésekről szól. Én meg nem a fizuért csinálom.”"
hvg.hu/itthon/20200625_kovacs_gergely_mkkp_xii_kerulet_bizottsag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.