Egy új elemzőintézet, a 21 Kutatóközpont első nyilvános tanulmányát szemlézte a hvg.hu.

Kutatás: Minél szegényebb és képzetlenebb valaki, annál valószínűbb, hogy Fidesz-szavazó – a lehetséges okok
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A felmérésben azt vizsgálták, hogy az anyagi helyzetnek és motivációnak milyen szerepe van a kormánypárt támogatásában.

A kutatás arra az eredményre jutott, hogy 

a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága,

a legkiszolgáltatottabbak között pedig kiemelkedő a Fidesz népszerűsége.

Az is kiderült, hogy

az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák és internethozzáféréssel nem rendelkezők az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak.

Hogy furcsamód miért azok szavaznak a Fideszre, akik relatíve rosszul élnek, arra több hipotézis született:

Választási befolyásolás: a Fidesz kiemelkedően jól teljesít olyan, jellemzően kisebb településeken, ahol nagyrészt alacsony társadalmi státuszú választópolgárok laknak. 

Gazdasági: vélt vagy valós – gazdasági érdek motiválja a szavazót.

Meggyőződéses kormánypártiság: ezt nem kell nagyon ecsetelni.

Rendszerigazodás: a beletörődést és az alacsony státuszúak versengését jelenti. 

Médiafogyasztás: a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok el vannak szigetelve a kormánykritikus hangoktól és üzenetektől.”

További részletek.

166 hozzászólásarrow_drop_down_circle

EladottOrszág
"a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága,..."

Igen, de ők mindig és mindenkor ellenzékiek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ezt mondjuk, írjuk már évek óta. És a jobbos kommentek nagyrésze ezt igazolja is.
vacsi
Ez egy nagy marhaság, amikkel az embereket próbálják befolyásolni. A környezetemben pl. a legtöbben iskolázott emberek élnek, minimum érettségivel, de sokan diplomával, sőt, több diplomával is rendelkeznek, mégis a FIDESZ-re szavaznak. Ennek meg van a jó oka: a többi párt mind-mind rég lejáratta magát, hiteltelenek, csak ígérgetnek. Én pl. egyet sem szeretnék közülük hatalmon látni!
fergeteg
Bolsevista genderista, prideos "kutatók"
Giovanni Alba
@vacsi: Hát igen. Csak a fidesz a szavahihető, hiszen még mindig azt vallják amit az induláskor ... vagy várjunk csak, nem volt útközben egynehány útelágazódás? Vajon hogyan lett az oroszokat lángpallossal hazánkból kiűző hősből putyin bólogató plüsskutyulija? Hogyan lett a Liberális Internacionálé alelnökéből buzgó konzervatív keresztény(keresztyén) nem kívánt törlendő, bár ő minden is. Szóval a fidesz a kőszikla, amelyre egy országot építeni lehet, a szájukból igazgyöngyként pereg az igazság, az egyszeri és végső igazság, mert aki mást mond, az kiírja magát a nemzetből. Ezt egy másik fidesz alapító merte kimondani. (jól mondja norbi, csak kövér ne legyél) Az ígéretről, ígérgetésről meg Hofi jut eszembe : (nem szó szerinti idézet) Mindent megtart amit ígért. Ha pénzt ígért, azt is megtartja.
csak úgy....
@fergeteg: csak nem magadra vetted és most ezért dühöngsz? hállelúja! :)
Borsodi
Ezek a szavazói,és akik hozzá férnek a húsos fazékhoz tudás nélkül de jó nyelv érzékkel.
www.youtube.com/watch?v=CPcF5dDywQI
human
@vacsi: De miért kell becsapnod magad? A nagyobb városok felének bizalmát az ellenzék elnyerte. A kis zsákfalvak meg szinte mind a fidesz-re szavaztak.
mandiner.hu/attachment/0335/334142_valasztas_terkep.jpg

Megerősíti ezt, hogy Pest megyében szavaztak a legkevesebben a fideszre és a legtöbben Szabolcs-ban!!!
d3knx7v8i1y46b.cloudfront.net/2019/10/megyei_lista_4.png-730x541.png

Ami legbeszédesebb: Fáj, kis zsákfalu, 83%-os részvétel, 99%-os fidesz győzelem.
www.youtube.com/watch?v=atMMysP90Ko

Hogy lehet, hogy egy leitista párt, mint a Fidesz ilyen népszerű? Egyszerű a válasz. Szegénységben tartja az embereket és saját kézből adja az alamizsnát, hogy hálásak és hűségesek legyenek. Erre legyetek büszkék, ha van gyomrotok hozzá!
Málna
Számomra az a megdöbbentő, hogy a Fideszt már össze sem lehet vetni egyesével a többi párttal, csak úgy van értelme statisztikát csinálni, ha a többieket egy egységnek veszik. Tudom, érzem, hogy nagyon erős a kormánypárt, de még engem is meglep, hogy ennyire.
Eriksson
@Borsodi: Ez a videó mindent elmond. A Fidesz jelen van a szegények tudatában, míg a balosok kizárólag a maguk problémáival vannak elfoglalva. A Jobbik is addig volt népszerű, amíg a vidék volt a célközösség.
simmering73
Mindig is tudtuk, hogy ezekkel az aluliskolázott, dologtalan, hereverő shikarifélékkel van a probléma.
Nessy
Logikus! A képzetlen, félelemben tartott emberek előtt lehet egy vezetőnek/ diktátornak , a megmentőként tetszelegni! Pár száz éves megállapítás.
Béla333
Aki a választás finisében 1-2 kiló potya krumpliért eladja a szavazatát az annyit is ér...
csak úgy....
@Málna: számomra az a megdöbbentö,hogy te az utóbbi idökbe többet foglalkozol a politikával,mint a gyerekeiddel! ..nem ám elrosszulnak míg a kedves mama itt észt osztogat,közben üres a hüttö és hetek óta nem volt fött kaja az asztalon!
csak úgy....
@Eriksson: ma sikerült butábbnak lenned mint a sikari szokott! szar ha valaki nem használja az eszét és csípöböl gondolkodik,mint a régi western filmekben..
Málna
@csak úgy...: Te csak ne aggódj miattunk. A gyerekemet nem kell nevelni, és ha nincs kedvem főzni, akkor rendelünk. Gyakran megesik.
csak úgy....
@Béla333: bammeg! -ígért nekik valamit az ellenzék? a krumpli reális volt .üres pocóval te mit tetté vóna?
Gyütt Mönt
@Giovanni Alba: ne arra figyeljenek amit mondok...
Béla333
@csak úgy...: 19.35
"...ígért nekik valamit az ellenzék?" Igen! Pl. Egy élhetőbb országot, korrupciómentes közéletet. (pl. LMP)
"a krumpli reális volt .üres pocóval te mit tetté vóna? " Talán elmentem volna pénzt keresni (dolgozni), hogy ne legyek rászorulva semelyik párt 1-2 kiló krumplijára.
csak úgy....
@Málna: ebböl rövest kiderült,hogy te egy fözésre képtelen,gyermekét egyedül nevelö anya.
a fidesz szerint , te nem lehetsz egy ideális anya,gondolom ezért lépett le a volt ember is...
Málna
@csak úgy...: Ha nincs kedvem főzni, az azt jelenti, hogy főzésre képtelen vagyok és egyedül nevelem a gyerekemet, mert lelépett az "ember"?:-)
Eriksson
@Béla333: 19:17 Nem a krumpli a lényeg, csak nem ellensége önmagának. Vidéki viszonylatban az emberek magasról tesznek az egymással rivalizáló pártokra.
Béla333
@Eriksson: 20.21
"Nem a krumpli a lényeg..."

Hát persze, hogy nem a krumpli a lényeg. Hanem az, hogy néhány fillérért eladják egyesek a véleményüket, a szavazatukat, ugyanúgy, mint vagy 100 éve Móricz (Rokonok) idejében.
csak úgy....
@Málna: föltételezem,hogy még egy mszp. s szeretöre is fussa a szabadidödböl,meg egy lmp, mi hazánk...stb. de neked akkor is marad a viktor a zsánerod,mert a humora és a cuki mndene ,meg mennyire aranyos,...@Málna: bimbó
Málna
@csak úgy...: Te az a fajta ember vagy, akinek folyton jár a szája, de nem mond semmit.
csak úgy....
@Eriksson: te nagyon butus! te kivel rivalizálsz? tippelhetek,-shikari!
Eriksson
@Béla333: Kire szavaznának? A pesti ficsúrokra, akiknek csak a maguk megélhetése a fontos?
csak úgy....
@Málna: te cefetül keverhetsz a shikarival + a cirmossal! gondolom a volt férjed sem az eszedér vett el...
Béla333
@Eriksson: 20.40
"Kire szavaznának?"
A szomszéd Juci nénire vagy éppen Pista bácsira! Bárkire, aki hagyná pl. az állami cégeket rendeltetésének megfelelően működni!
Pl. Rendőrség, NAV, ÁSZ, MNB, Ügyészség, Bíróság, stb, stb
Bárki jobb lenne a jelenleginél!
Pegero
"Minél szegényebb és képzetlenebb valaki, annál valószínűbb, hogy Fidesz-szavazó"
"...az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák és internethozzáféréssel nem rendelkezők az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak."
Na ekkora baromságokat is csak az ellenzék tud közzé tenni.
Az országos választások eredményei ezek szerint csupa alulképzett csóró cigány és bunkó magyar szavazataiból tevődik össze! Ennyire nem hülyék ám az emberek! De nem ám!!!
Eriksson
@Béla333: Kicsit sokat gondolsz erről az egészről. A kisvárosok, falvak, tanyasiak életében nincs túlpolitiálva, hogy mi az a "Rendőrség, NAV, ÁSZ, MNB, Ügyészség, Bíróság, stb, stb". Sokkal inkább, hogy a helyi dolgok miként működnek.
Pegero
@Mary: Ha te mondod, biztos úgy van!
Jól lerántottad rólam a leplet és most már az is kiderült, hogy mi egy nagy család vagyunk, nem járattak bennünket iskolába! Ezért sem írni, sem olvasni nem tudok rendesen. Arra a kevés tudásra, amivel most rendelkezem, itt tettem szert köztetek a Propelleren. A nevemet és a koromat sem tudom, mert elveszett a születési-anyakönyvi kivonatom, anyám már nem él, apám elhagyott bennünket! A két bátyám, a három nővérem, nem emlékeznek, rá mikor születtem és én sem emlékeszem mikor születtek az öcséim meg a húgaim. Egy valamit tudok, részegen biciklizni és erre büszke vagyok!
Egy biztos!
Újra kell gondolni a 21. századra vonatkozó népesedési elképzeléseket. Még mielőtt rákérdeznél miből élünk, elárulom neked! Bodzát és színesfémet gyűjtünk.
A putriban élő rokonságom is a Fideszre szavazott.
kuruc.info/galeriaN/hir/wegdc01.jpg
Mi mást is mondhatnék ezek után?!
olkt.net/wp-content/uploads/2018/02/2010_csak_a_fidesz_6.jpg
Mary
A fidesznek 2 nagy tábora van, a jól.kereső beosztottak, a cégvezetők akik 4 órába jelentik be jobb esetbe a dolgozókat és a többit feketén kézbe adják, ezekből rengeteg cég van, na ők a fidesz hìvők, akik adót sikkasztanak
A másik tábor pedig a nagyon butuskák
Volt egy riport, lementek egy szegény faluba és megkérdezték, higy kire szavaztak
"Hát a fideszre, miért nem arra kellett volna?"
Egy idős bácsi házába se villany, se víz nem volt és őt is megkérdezték: választás elött kapott 10 ezer ft os Erzsébet utalványt( gondolom.most viruskor nem kapott) és azt mondta, hogy ez a kánaán
Ja és nem jönnek a migránsok, ez a legfontosabb nekik
Láttak már migránst? Kérdezte a riporter, a tv ben igen már láttunk
Na ezekkel.a dumákkal a alulképzetteket meg lehet etetni
A gazdagok meg azért választják meg a fideszt, mert őket valóban segíti a kormány
Ha sok pénzed van, adunk hozzá, hogy még több legyen
Lasd Csok, autóvásárlás, 1 kulcsos adó
Mary
@Pegero: írd már le légyszi, hogy neked miért jó a fidesz? Mészáros barát miért milliárdos?
De mi.már ezt kitárgyaltuk már
Az a baj, ha valaki fidesz ellenes, akkor beazonosítják, hogy csak balos lehet és mszp s
Miert nem adunk esélyt egy olyan pártnak akik újak, nem.loptak évtizedeket, nem a sógor, koma kapja az állami megbízásokat?
Azt te is tudod és mindenki , hogy a fidesz a legkorruptabb kormány Európában
Tudod már azt is kérdeztem tőled, hogy rendben van e, hogy stadiionok országa lettünk, közben a kórházak, utak lerobbanva, erre te azt írtad, hogy ez rendben van így
Ha neked ez így jó, hát legyen jó
Nekem nem volt jó, el is hagytam az országot és sokkal többet nyújt nekem egy idegen ország mint a saját hazám
De ha itt kórházba kerülök képzeld szép.kórtermek vannak, van szappan, wc papir és nem.kell borítékot dugdosnom az orvos zsebébe
csak úgy....
@Eriksson: te unalmadban vagy ennyire ,hogy is mondjam ?
Málna
@csak úgy...: Már hogy kevernélek össze titeket...Nem vagy velük egy szinten.
Rockxy
tik itten politizáltok, a politikusok meg szebreteszik a nagy lóvéket hejettetek is.
nagyon megéri itten tőteni a zidőt. :)
Mary
@Rockxy: lehet neked van igazad
Az emberek ölre mennek a politika végett, ők meg lehet lebratyiznak, van az a pénz
Barátságok mennek tönkre emiatt, nem ér annyit az egész
csak úgy....
@Málna: föl is akasztanám magam,ha arra kerülne sor..
Pegero
@Mary: Van egy javaslatom!
Maradj ott ahol vagy, és felejtsd el ezt az országot!
csak úgy....
most így próbálják a csórót lejáratni? itt a szellemi szegényekröl van szó..
RonaGyuri
Illés szekerén

csak a lényegről kussolunk, így a mellébeszélés elég pikáns is lehet

Egy régebbi és két friss hír együtt alkot egy érdekes háromszöget.

A pár napos: egy kutató állítása szerint: „az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák és internethozzáféréssel nem rendelkezők az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak.”!

az egyik tegnapi: „Tömegek érzik a pénztárcájukon a válságot, elöntötte az országot a pesszimizmus, sokan legalább részben a kormányt hibáztatják. Mégsem estek vissza a népszerűségi mutatók.”
és a másik „Inkább a közmunka hozza a falusi Fidesz-szavazatokat, nem a médiafölény”!
Az itt megfogalmazott gondolatokban persze van némi ráció, de sajnos a háromszög is csak kerülgeti a lényeget. Ártunk és qurmányunk propagandájában és tetteiben is egyértelműen alapot az emberek felelősséghárítására és kirekesztő voltára. S ez egyértelmű magyarázat minden elgondolkodtató jelenségre! =))
Gyütt Mönt
Lázár megmondta a tutit: akinek nincs pénze, az annyit is ér.
Giovanni Alba
@Pegero: Ez most a "Gyere haza fiatal!" aktualizált olvasata?
Giovanni Alba
@Málna: Igen. " ha nincs kedvem főzni, akkor rendelünk. Gyakran megesik." Ha neked nincs kedved, akkor másnak a tehetsége hiányzik hozzá, vagy nincs is más
Pálinkás Pál
@Eriksson: Nem...a fidesz nem a szegények pártja..viszont beette magát teljesen a primitív 30-as IQ-val rendelkező emberek táborába...+ még hozzávehetjük a krumpliért megvehető cigányokat...ennyi!!!
verőce21
Minden tanulmány azt hozza ki eredménynek, amilyen célra megrendelik...!
Annak idején a keresztény tanítást követőkről is hasonló volt a társadalmi megítélés...
Eriksson
@Pálinkás Pál: A Fidesz nem a szegények pártja de a többi se attól híres. Nem a süket rizsa kell a népnek sokkal inkább krumpli. IQ ide, vagy oda,
Eriksson
@Eladott Ország: Komoly kutatómunkát végzel ez felettébb dicséretes. Kár, hogy csak az egyik szemedet használod. Sztereóban sokkal jobban láthatóak a világ történései.
görbetükör
Ez nem igaz. A szegénység és a tanulatlanság nem jellemhibák.
Jellembeli fogyatékosság (gyávaság, megvesztegethetőség) fellelhető bárhol, bárkinél, nemre, korra, anyagi helyzetre, felekezetre, identitásra való tekintet nélkül.
ómió
Bizony! A szuicid mentalitás csak "haladóktól" várható el!
Béla333
@verőce21: 08.43
"Minden tanulmány azt hozza ki eredménynek, amilyen célra megrendelik...!"

Ez így igaz! Ezért nem lehet hitelesnek venni egyik közvéleménykutató kihozott eredményét sem! Így a sokmilliárdos közpénzzel kitömött Nézőpont vagy éppen a Századvég eredménye is hiteltelen, hazug, manipulatív!
verőce21
@Béla333: Ergo, ugyanilyen hiteltelenek a ti bolsi részrehajló, manipulatív kommentjeitek is.
verőce21
A Pride - sajnos ezt nem vettük eléggé észre az elmúlt években -, tulajdonképpen egy ellenzéki pártfelvonulás, amelyen az egyetlen igazi közös ügy köré gyűlik az ellenzék a maga teljes színességében és szagosságában.
Rendkívül vicces, hogy ez a közös ügy tulajdonképpen a feltűnés és a szexuális perverziók bemutatása.
Mary
@Pegero: szívesen maradok, de hogy mit felejtek el nem te fogod megmondani
A politikusokat nem szeretem, de lehet még eltakarodik a rabló banda egyszer
Attól meg kötődhetek a hazámhoz, barátaimhoz, rokonaimhoz, nemde?
Nem csak fidesz volt és lesz!!
Te meg remélem még látogatóba sem mész a rothadó nyugatra, jó neked az igénytelenség otthon!
Mary
Pegero: amúgy látszik a megnyilvánulásaidból, hogy fizetett troll vagy, most jöttem rá
Nincsenek érveid, nem is tudtad még azt sem.leírni, hogy miért vagy ennyire fidesz seggnyaló
Nyugodtam megírhatnád, hogy kapsz egy kis krumplit vagy segély csomagot ezekért az írásokért
tudode
Azért nem felejtkezzünk el arról, hogy 1,1 millió külhoni állampolgár kapott magyar állampolgárságot
.
www.google.com/search?q=Semj%C3%A9n+Zsolt+1%2C1+milli%C3%B3+k%C3%BClhoni+magyar&oq=Semj%C3%A9n+Zsolt+1%2C1+milli%C3%B3+k%C3%BClhoni+magyar&aqs=chrome..69i57j33.101227j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------
.
----- A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna
.
www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs&t=146s
------------------------------------------
.
Pályázatok a diaszpora szervezetek számára -- 2020
.
www.google.com/search?q=P%C3%A1ly%C3%A1zatok+a+diaszpora+szervezetek+sz%C3%A1m%C3%A1ra+2020&oq=P%C3%A1ly%C3%A1zatok+a+diaszpora+szervezetek+sz%C3%A1m%C3%A1ra+2020&aqs=chrome..69i57.17754j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
stb., stb.
Pegero
@Giovanni Alba: 08:13
Ellenkezőleg!

Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar;
Bölcsõd az s majdan sírod is,
mely ápol s eltakar.

A nagy világon e kivûl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.

Akinek Vörösmarty Mihály Szózat c. verse nem mond semmit, az maradjon ott ahol van!
Vagy netán Petőfi Sándor Nemzeti dal c. verséből egy idézet...
"Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak...
Az ilyen @Méry félék sírja ne itt domboruljon! Ahol most van, ott is lesznek akik gondoskodnak róla, hogy ne legyen rossz szaga és még időben...
dok7xy59qfw9h.cloudfront.net/761/841/591/1650003017-1rpe3jg-el8ee87ehpa2jpp/original/avatar.jpg
Pegero
@Mary: Rengeteg energiát megtakaríthatnál, ha nem szellentenél feleslegesen ennyit erre a közösségi oldalra! Mint tudjuk a szél időben változó intenzitású energiaforrás, ezért nagy jelentősége van a helyszínen végzendő szélméréseknek és a kapott eredmények megfelelő kiértékelésének. Szélgépet csak olyan helyen érdemes használni, ahol a környezeti viszonyok és a domborzat fekvése megfelelő a szélenergia kinyerésére, hiszen a domborzat és a különböző tereptárgyak nagymértékben befolyásolják a szél áramlási erejét. A szél munkavégző képességét a sebessége határozza meg. A szél sebessége és teljesítménye a magassággal arányosan nő. Nem tudom innen eldönteni, hogy állva, fekve, ülve vagy guggolva intézed hozzám széllel bélelt mondandódat, de a gyenge teljesítményed –függetlenül a domborzati viszonyokra- nem alkalmas, hogy energia gyanánt felhasználjam és ezáltal induktív módon feltöltődjek. Javasolnám, hogy a kibocsátott energiádat ott helyben, ahogy jön ki belőled, egy búvár csutora segítségével a légnemű anyagok fizikai visszacsatolása elvén szippantsd vissza magadba, hogy ne vesszen kárba!
Csak röviden ecseteltem, hogy a nagy erőlködésed egy molyfinggal sem ér fel !
Itatóspapír helyett preventív módon használj pelenkát!
division
Mekkora baromság ez azért. Nem László Imre írta véletlenül, aki szerint Hitler amolyan jó ember lehetett, amíg meg nem változott? :-)
Aki Én
@Málna: például az, hogy ezt sem érted, a cikket igazolja. Amit hosszú évek óta minden statisztika mutat is.
Sosem értettétek és bírtátok a tényeket!
Giovanni Alba
@Pegero: A "tetszik" jel az erőlködésednek szól, eléggé szellős hozzászólás lett. Vannak akik sokat beszélnek de keveset mondanak. Ez is az egyik ékes példa. A másik téma : tényleg feljogosítva érzed magad arra, hogy tetszésed szerint tilts ki innen embereket?
"Az ilyen @Méry félék sírja ne itt domboruljon!"
Felháborítónak tartom az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokat. Mi alapján vindikálod magadnak a jogot, hogy embereket bélyegezz meg tetszésed szerint? Kövéri " magasságokba emelkedtél" ezzel. Vedd tudomásul, hogy azok is a nemzet részei, akik más elveket vallanak mint te. Magyarország nem csak a fehér, keresztény férfiaké!
Gondolom, te is büszke vagy a magyar származású Nobel-díjasokra, csak éppen meg sem fordul a fejedben, hogy az elismerést már külföldi munkálkodásuk után kapták, mert őket elüldözték a hazájukból a hozzád hasonló szűk látókörű, mindent jobban tudó "igazi magyarok".
Málna
@Aki Én: Ezek szerint te tudtad, hogy ilyen erős a Fidesz? Akkor már nem is csodálkozom a keserűségeden...:-)
csak úgy....
@Málna: mikor egy párt ereje a butákban,terelhetökben, félrevezethetökben rejlik,akkor abba a pártba bele lehet rottyantani! fogadok,hogy egyszer majd neked is leesik a tantusz...
Málna
@csak úgy...: Akkor tessék belerottyantani! Hajrá! (Azt gondolom, fel sem fogtad, hogy a tanult értelmiségiek körében is a Fidesz a legerősebb párt.)
csak úgy....
@Málna: a tanult értelmiség köreiben az mszmp. is az volt,míg ök uralkodtak! persze ezt megint nem érted..
csak úgy....
@Málna: "@jesz: Még ha érzed is, hogy mentálisan nem egészséges, akkor sem gondolod a saját párodról, hogy sorozatgyilkos. A pszichopaták még a pszichiátereket is simán átverik." ezt töled idéztem és ha párodra érvényes, akkor miért nem lehet a pártodra is?
Málna
@csak úgy...: Melyik másik pártnak kellett volna lennie?
csak úgy....
@Málna: te csak pártokban tudsz gondolkodni?
Málna
@csak úgy...: Pártokról beszélünk...
EladottOrszág
"a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága,..."

Igen, de ők mindig és mindenkor ellenzékiek!
bakcsubakka
@vacsi: Anélkül,hogy bárkit megbántanék,a véleményem az,hogy a cikk sajnos a valóságot tükrözi.
csak úgy....
@Málna: pártokról hát de te annyira szegény,hogy csak eggyet ismersz ...

www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs
bakcsubakka
@Borsodi: Na ! Ez a valóság. Úgy,hogy a felmérés a valóságot tükrözi.
bakcsubakka
file:///E:/a-szocialista-magyarorszag-kituntetest-kaptak.html
Málna
@csak úgy...: Pedig volt több is az MSZMP idejében?
csak úgy....
@Málna: ezt kérded vagy állítod? (nálad nem lehet tudni! )-gondolom az mszmp. ugyan úgy szimpatikus volt neked mint most a fidesz, mert számodra bonyolult a többpárt rendszer.
Málna
@csak úgy...: A mondat végén kérdőjel van. Akkor? Na hagyjuk abba, mert kínodban már megint csak terelsz. Mindig ez a vége.
csak úgy....
@Málna: akkor végre értelek! na az is szar volt és az egypártrendszerre törekvö fidesz is !
csak próbállak gondolkodásra serkenteni,persze ha ez neked megterhelö...
Málna
@csak úgy...: Te meg a gondolkodás...Na ne röhögtess!
Mary
@Pegero: látom tanultál az észkombájn Durbincstól, totál olyan lett a stílusod, habár ő is fideszes
csak úgy....
@Mary: és mire nem képesek ezek ketten?!
"Új arcok, új szemek kacagnak az égre.
Új szelek nyögetik az ős, magyar fákat,"
Pegero
@Giovanni Alba: Tudod az úgy volt, hogy @Mary kezdte a pofozkodást...
(tegnap, 20:06)
"Te meg remélem még látogatóba sem mész a rothadó nyugatra, jó neked az igénytelenség otthon!"
(tegnap, 20:11)
"Nyugodtam megírhatnád, hogy kapsz egy kis krumplit vagy segély csomagot ezekért az írásokért"
...én meg unalmamban csak úgy visszaütöttem!
Világos?!
Giovanni Alba
@Pegero: Világos. Bár szerintem vannak olyan dolgok, amelyeket úriember nem tesz. A te dolgod, a te döntésed és az én véleményem
Pegero
@Giovanni Alba: Most mondhatnám, hogy tartsd meg a véleményed magadnak, de nem mondom, mert én egy úriember vagyok! Az öltönyeimet is úriszabónál csináltatom! Ráadásul nem a rothadó nyugaton, hanem itt Magyarországon!
csak úgy....
@Pegero: te vagy a fideszben a kétfejü csákány? kizárt,hogy ennyi ész 1 db buksiba beleférhessen..
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:16 ♦ Nos akkor íme a Kanadai Hírlap egyik cikke, mely kicsit odébb van mint Kolozsvár ( a földrajzi hovatartozást csak a fideszes segghülyék miatt írtam le). Úgy látom te is egy szinten vagy a többi beíró fideszes bégető birkákkal. " Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a fidesz magát liberális baloldali pártként határozta meg, és amikor az akkor még a Kövér által kiadóként jegyzett Magyar Narancs Cápaszem című gúnyos kiadvánnyal „köszöntötte” a katolikus egyházfő magyarországi látogatását."
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83944461_134905074655959_8125329725980672000_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=2Piuyf062BcAX9jq-fE&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d367cc63cc92eedc737855e8f6d23175&oe=5ED4573B
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100745833_169368041209662_9081989444411588608_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=M0I6t0NeQskAX9iYyUA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=7c23c36854a83a3cc80acd610110dc9a&oe=5F1104FC
Eladott Ország
@Pegero: Bocs. A Kanadai Hírlap cikke pótolva: ma, 06:39 ☻ "Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. A rendszerváltozás után néhány évvel mondta ezt Kövér László, akkor, amikor még a ..."
kanadaihirlap.com/2014/01/13/kommunista-kutyabol-nem-lesz-demokratikus-szalonna/
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:16 ♠ KÖVÉR GYAKORLÓ ELMEBETEG ÉS KOMMUNISTA
nepszava.us/kover-gyakorlo-elmebeteg-es-kommunista/
KÖVÉR LEKOMMUNISTÁZTA AZ EGYHÁZ ÉS AZ ÁLLAM SZÉTVÁLASZTÁSÁT
nepszava.us/kover-lekommunistazta-az-egyhaz-es-az-allam-szetvalasztasat/
Aki Én
@division: azt lehetett tudni,hogy ezt is félremagyarázzátok.
Vagy a cikket igazolva, inkább nem értitek.
Aki Én
@verőce21: Általánosságról beszélsz, amiben van igazság, ugyanakkor csak az egyik oldalra akarod vetíteni. Na, ez is azt igazolja, hogy a cikk életszerű.
verőce21
@Aki Én: Te ezt a magad teljes színességében és szagosságodban véled, Feri? :)
verőce21
@Aki Én: Na meg pszichiátriai ápoltként...!
verőce21
@Aki Én: Szóval te csak egy Buta Büdös Buzi...!
Aki Én
@verőce21: Ezt te állítod, képzetlen, tanulatlan, tájékozatlan, megvezethető, szellemi mélyszegény fideszes.
Yoda69
Itt a propin is latszik sok bunko taho fideSS szavazo talan meg 8 altalanos se vegzett el. Peldaul a roman kocsog durbincs, vagy buzitarsa omio.
Aki Én
@Yoda69: Jól mondod. A féltucat itteni fideszes is bizonyítja, hogy bizony nem a IQ bajnokok pártja a fidesz. De hát kinek is megfelelő ez a primitív kommunikáció?
Komolyan gondolom, hogy maga a fidesz nevet legtöbbet a saját szavazóin.
kokopelli
@Aki Én: Mindig úgy volt a történelemben,hogy a leszakadó rétegek a hatalmonlevőktől várták a
segítséget!Ezt Orbánék is tudják,ergo a plebs-et fel is használják!...,de marha olcsón ß@ré -hugyé ! (;-)
Giovanni Alba
@Pegero: Mivel ez egy olyan oldal, mely a vélemények bemutatására szolgál, nagyon helyes az önmérsékleted. De nehogy már meg kelljen köszönnöm neked, hogy itt elmondhatom a véleményemet. Az öltözködési szokásaid meg hidegen hagynak. A véleményed az, ami itt figyelembe veendő, mert az gondolkodást feltételez.
Giovanni Alba
@Giovanni Alba: Ó, igen, ez lemaradt : Nem a ruha teszi az embert!
Pálinkafőző Rézüst
@division: enteróka, az év embere volt, nemzetközileg megválasztva 1938-ban! 1839-ben Sztalin volt ugyanígy megválasztva...akit most majmoltok...további hülye kérdés???
division
@Pálinkafőző Rézüst: Tehetsz fel ha gondolod.
Gyütt Mönt
@Eriksson: Orbán lemaradt a Time Magazinból? No csak tudja meg ezt Szijjártó Péter, lesz nemulass!
kokopelli
@Mary: megfizetik őket!Az egyik kosztümös fidesztroll már a trafikját is büszkén bevallotta itt! A fizetett
trolljaik,megpukkadnak a méregtől,hogy nyugatabbra a munkabérből szépen megélnek az emberek,és egyre
több magyar család hagyja el az országot,a normális élet miatt!Amerre járunk,egyre több magyar szót hallunk,
és a kártyával történő fizetésnél egyre több kasszáslány kérdezi,hogy "magyarnak tetszik lenni"! Természete-
sen ez is csípi a szemét a trolloknak,de ez van!
bakcsubakka
@Pegero: A szádra merészeled venni ezt a minden igaz magyar számára szent szózatot, Te,akinek a szája a szennycsatorna bűzét,az orbán hátuljának penetráns bűzét árasztja?
A te sírd a kutyaszartól fog domborulni!
Sámannus
A vajdák lopták el a Flóri hídját is. Mindig is ki van téve egy kis lóvácska, hogy kiki csencselhessen módjával. Épülnek is szépen a csodapaloták. Omladoznak a putrik...
Pegero
@Eladott Ország: Együtt sírunk, együtt nevetünk!
06:39
06:48
07:15
Egyik jobb, mint a másik!
i.pinimg.com/originals/40/76/84/407684070433ec27b91daea13cce09ea.gif
Pegero
@bakcsubakka: A te sírd olyan mint a fasírd? Ki a fasírt ilyen faszságokat?
Vörösmarty vagy Petőfi biztos, hogy nem!
Aki Én
Ezért kell az embereket szegénységben és tudatlanságban tartani. Hát itt van ez a Pegero, Verőce, omió, Málna, Shikari..., ők így bután mennyire fideszesek.
verőce21
@Aki Én: Te pedig még bolsevik sem vagy, csak egy Buta Beteg Büdös Buzzi...?
www.youtube.com/watch?v=-PEsbJ3h6N0
Aki Én
@verőce IQ 21: , aki 20-ra lapot húz
Ezt te állítod, képzetlen, tanulatlan, tájékozatlan, megvezethető, szellemi mélyszegény fideszes.
Csizmás Kond
Mióta is van a Fidesz ?...na mert az a húsz év ha ennyi ember tudását, intelligenciáját, műveltségét tönkre tudta tenni akkor az azelőtti egypáerosmenetben akik ma az elemző ellenzéket alkotják a ötven év alatt mennyire butulhattak le ?
Aki Én
@Csizmás Kond: ...upsz, ezt mégegyszer.
Nem azért buták az emberek, mert létezik a fidesz, hanem azért létezhet a fidesz, mert buták az emberek.
Pegero
@Giovanni Alba: június 26, 18:13
"...putyin bólogató plüsskutyulija"?
Csak nem Gyurcsány Totó kutyulijára gondolsz??!!
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/2019103181.jpg
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:49 ♠ Tudod e milyen az orosz periszkóp Viktorkám?...
locitrom.hu/images_blog/user_images/22200.jpg
Van néhány adu a kezemben...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104591783_2617223341872617_3178369138337326573_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3iFOzc7BlwcAX_KKVhv&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=72e8503ee8ee6abbcb82d616f4b5f637&oe=5F0F7F63
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103847073_2615758868685731_5214330874852860339_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZZSZ6MtPeMIAX-8QVyd&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=03016b95e6166add101871f19a67a8ac&oe=5F0F5438
Fedőneve Paksi Hapsi:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103986885_2615758348685783_7875714068166065839_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vBGs-Mc8rGkAX8BeXjH&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d80b35ce9cc19c18b30159d618ec3e12&oe=5F10674C
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104413001_2615758072019144_138036498119576981_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=z_KHzKvppNIAX-UZgmf&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=59472018aeb7dd1875326f92ddae6959&oe=5F0DAF6D
Jégre vitték Amákát ( análba és orálba ):
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103779148_2615757935352491_4872805093530148461_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_bZFsgN6uT4AX8ldwEz&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=953ef70aef0204776738b2afca93cc09&oe=5F0EB43F
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104110919_2615757828685835_749090550049784421_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PmC7xifYJXMAX9jBq7-&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=15db127736d3b371fcc4d2f957e625da&oe=5F0F4C0D
Giovanni Alba
@Pegero: Nem. Én konkrétan arra a személyre gondolok, aki jól láthatóan előnytelen szerződéseket köt az oroszokkal, évtizedekre eladósítva az országot nemzedékeken átívelő kötelezettségvállalásokat téve.
Giovanni Alba
@Aki Én: Igen. Doktorminiszterelnökúr a pávatáncos szélkakas.
Pegero
@Giovanni Alba: Azért az sem elhanyagolható, ahogy Gyurcsány és Klárika Totó kutyájukkal együtt benyalt Putyinnak!
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/2019103181.jpg
Pegero
@Eladott Ország: Beragadt a copy gombod, be vagy lőve, vagy lélektanilag olyan hatással vagyok rád, hogy leállt az agyműködésed?!
bakcsubakka
@Pegero: pagero 2 G Besírok a barom személyiségeden !
Apropó ! TETVEKNEK A PATKÁNYOKNAK ,A JELLEMTELENNEK, HATALOMHOZ DÖRGÖLŐDŐKNEK,A SZOLGALELKEKNEK,A GONDOLKODNI NEM TUDÓKNAK,AZOKNAK AKIK SZEMBE MENNEK MINDEN JÓZAN EMBERI GONDOLKODÁSSAL,!!! Azok csak vannak ! Darwin ha felébredne téged még férgek kategóriába se sorolna be.
Figyelj te senkiházi ! Áruld már el ,mennyit kaszálsz azért,hogy terrorizálod az itt normálisan megnyilatkozó embereket ?
Te hiéna ! Kussolj már.! MI AZ AZ APÁD FASZÁÉRT NEM OLVASOD A BUZIK ," A MÁSKÉNT GONDOLKODÓK" OLDALAIT??? NYÍLIK A PITYPANG TE FASZ ! TAKARODJ LEGELNI !!!
Nem vagy te mazoista ? Vagy de ! Elélvezel ,amikor valaki jól beledöngöl.a földbe?
Olyan hitvány G.ci vagy mint a GAZDÁD !!!
Az se zavar ,te senkinél se különb,hogy az emberek többsége,akik itt hozzászólnak,hogy teljesen retardált baromnak tartanak???
Menthetetlen szarházi vagy és maradsz ! A családod ? Nem bujdokolt még el miattad ?
Sajnos nem tudok hozzád vágni egy cipőt ! Járj utána mit jelent !
Pegero
@bakcsubakka: A szocializáció olyan tanulási folyamat, amely a születéstől a halálig tart. A szocializáció nem más, mint a társadalomba való beilleszkedés folyamata, amely során az egyén megtanulja megismerni önmagát és a környezetét, elsajátítja az együttélés szabályait, a lehetséges és elvárt viselkedésmódokat! SAJNOS TE EZEKNEK AZ ELVÁRÁSOKNAK NEM FELELSZ MEG!
Nem lehet, hogy egy agyilag alultáplált fórumozó társra bukkantam?
Megjegyzem: A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. Mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen. Szólj, ha eljutottál egy olyan szintre, amikor már nem tudsz tovább lépni, segítek!
Pegero
@Eladott Ország: www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/771796.jpg
Szedd össze magad, mert egyre silányabb linkeket produkálsz!
Szerintem még csak a lappangási szakasznál tartasz, amit a várakozás feszültsége jellemez! Már említettem neked, hogy agyhalottra még én sem tudok szellemi ökölcsapást mérni.
Pegero
@Szeparepa2: Mindig ilyen bővített mondatokban teszed közzé a sirámaidat ?!
F_Viktor
Sejthető volt eddig is, hogy Magyarország 1/3-a nem normális.
Gyütt Mönt
@durbincs: olvastam, hogy te vagy a bedebeci, később meg mondták, hogy nem a bede. Akkor marad a geci?
advocat
Ők akik azt hiszik! Sajnos egy ember, egy szavazat. Itt van (egyedül) demokráciának látszó valami. Utána meg 4 évig kuss. Szavaztál, mehetsz! Sajnos a nagyobb városok, meg a főváros kevés. Az ellenzék meg béna.
bakcsubakka
@Giovanni Alba: Pagero meg a gondolkodás ... !?
Na ,neeeee !
bakcsubakka
@Málna: Na bakker!
A megnyilatkozásaid látva,én tutira mondom,hogy nem málnalevet kortyolgattál !
Ha nem bírod NE IGYÁL !!!
Málna
@bakcsubakka: Antialkoholista vagyok és általában málnaszörpöt iszom.
Máskor inkább ne mondj semmit tutira.
bakcsubakka
@Málna: Naaa...Nagyobb összegbe nem fogadnék.
De,ha józanon gondolod amiket leírsz,az annál rosszabb,mert akkor te beteg vagy !
Keress egy jó orvot mielőbb. Járj utána van e még Grazban üres hely a gazdád szobája mellett.
Málna
@bakcsubakka: Nyugodtan mondd el, hogy mivel nem értesz egyet. Már ha képes vagy rá persze...De ha csak kötekedni volt kedved, akkor egészségedre!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:02 ♦ Csak az a baj, hogy közel 1 millió ember közben kivándorolt ebből a nagy sikertörténetből, ők nem rontják a statisztikáitokat, ellenben az a pénz, amit hazaküldenek, ugyanezeket az álstatisztikákat fényezik. Akárcsak a közmunka, vagy az eltörölt létminimum. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött. Estig sorolhatnám a tényeket, hogy miért nem jutunk egyről a kettőre, hogy miért hazugság minden szavatok.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/104793972_3033569853357303_4294260038549155199_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Q72CGS9t8wgAX_ezQOQ&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=747d7fff0af3ee0170837d598455d84b&oe=5F1A375A
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/91413477_2740991435955453_4212620094192222208_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_PgUXPdayEkAX9zC8k0&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d2583107976c372a24a7afa302a8d438&oe=5F1A3B12
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/101217684_168881667924966_9110333140483702784_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VirkbygCLv0AX86Uy2p&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=7c662dd6bc433a79db007e67f0b604f9&oe=5F0FD6B3
Eladott Ország
@division: június 28., 00:15 ♦ ORBÁN VÉLEMÉNYE AZ ISZLÁMRÓL
youtu.be/7mLtNI13J5U
Egy köpönyegforgató, a pávatáncot mesterien űző hazug tolvaj és politikai bárcás kurva!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103372636_2613179745610310_3582125095023209820_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xH6lId__iDQAX-mPq_L&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=241ca45d028fe8cb6ff3a61bbbd99bcb&oe=5F0FB255
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82976769_2465564920363252_6994270764551634944_n.png?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HQmxzr_amSoAX_2keAP&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=5d288559d01e4ba932cf470d5eb38160&oe=5F1C8488
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106279684_178331106980022_6337045795448881109_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=P0c8IspjiRkAX-sE7hQ&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=017d5b3d05cadc103826475ad526f020&oe=5F249814
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/88220146_119896202937981_6673593718659874816_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=CHrz8jyms8UAX9aFkjD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=905380518758f42d4b3c789a392f8227&oe=5F26D270
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103417467_152207493040185_9089374712832523235_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mJe7lXfel70AX9QnOje&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=2c69910e0195ad1b017c13573e242fe0&oe=5F2743AA
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106581070_157885885805679_9140351021228559316_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=b6ieNdguR6YAX-K2Cxh&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=437c5fe6d08c94689190c982403d134e&oe=5F2400E6
EladottOrszág
@Eladott Ország: Megint hozod a formádat MÉRNÖK ELVTÁRS!
Eladott Ország
@EladottOrszág: Mai népmese:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106006705_178469617038213_511061185036680202_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rPiOKtxehawAX8yTB19&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=212b7690778d46e4b7a853efa0c19dc4&oe=5F20A963
Nem ússzátok meg!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/95459232_140328517561416_4535611856873586688_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=01acIIZPAT0AX-ctPor&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=9127458df8366f9965cf22cb30aef7a5&oe=5F24D6BF
Pisti hüje', Julcsi hüje', csak én vagyok okos, mert nekem a segemben" van a felyem' .
"Mindenki hülye, csak én vagyok okos, mert nekem a seggemben is fejem van!" (Weöres)
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4&feature=youtu.be
“Sej, szellők, fényes szellők, fújjátok, fújjátok: Holnapra megforgatjuk az egész világot"
és bevezetjük az arab számokat... A pozíciót a lokál-isten osztja, bunkónak lenni trendi, és hülyének lenni érdem. Mi vagyunk az alanyi zsenik.
EladottOrszág
@Eladott Ország: Nem maradt le! Figyelj jobban! Alzheimer + Parkinson = elfelejted este kiverni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.