Hadházy Ákos független képviselő hozta nyilvánosságra az ügyet, miután levélben kérdezte a Külügyminisztériumot.

Másfél órás autóút helyett helikopterrel utazott Szijjártó – ezzel magyarázta a Külügyminisztérium
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy arra volt kíváncsi, hogy miért kellett a Budapesttől 140 kilométerre lévő Tolnára helikopterre repülnie a néhány hete jachtos botrányba keveredett Szijjártó Péternek. Az út autópályán másfél óra alatt letudható, ráadásul a miniszter szolgálati Mercedesét előre odakülték.

A Külügyminisztérium azzal érvelt, Szijjártó a tolnai átadás előtt négy külföldi kollégáját fogadta, és csak odafele utazott helikopterrel. Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus az RTL Klubnak még annyit tett hozzá, hogy Szijjártó rendőrségi – tehát állami – helikoptert használt, és csak akkor megy így, ha a közfeladatai ellátásához az elengedhetetlen.

A csatorna megkereste a Külügyminisztériumot, a Belügyminisztériumot és az ORFK-t, hogy Szijjártó milyen gyakran utazik helikopterrel és ez mennyibe kerül, de nem válaszoltak.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Mi van ha pont horvátoktól ugrott haza??!!!
kereső
Ime a puritán,plebbejus kormány tagja- aki 2006-ban fideSS szóvivőként követelte a "limuzinszocialisták" távozását, mert nem mondták meg neki, hogy mennyibe került Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szemüvege.
simmering73
Elszarta az időt, ezért sietett. Hogy ezek még a kákán is a külügyminisztert keresik.
Eriksson
Hadházy talán a saját kisgépével követte a külügyért?
ómió
Bizony! Efftársilag az csak Kóka efftársnak volt megengedett! Szijjártó meg még csak nem is efftárs!
namihami
""Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus az RTL Klubnak még annyit tett hozzá, hogy Szijjártó rendőrségi – tehát állami – helikoptert használt,""
Íme egy, a népért és a hazájáért mindent feláldozó igazi államférfi. Most gondoljátok el, a luxusmerci helyett képes volt fapados rendőrhelikopterrel utazni. És az a szegény sofőr kénytelen volt egyedül odavezetni és közben unatkozni. De (és ez mutatja emberi nagyságát) visszafelé már hajlandó volt a Mercivel visszajönni. Csak azért, hogy takarékoskodjon a helikopter rezsijével.
""és csak odafele utazott helikopterrel""
Hogy annak is vissza kellett jönni? Hááááát, arról ő már nem tehet. Miért nem tolták visszafelé a posztok? Úgy ingyen lett volna.
RonaGyuri
@ómió: ja jellemző rád! Egyébként Kóka sajátján repkedett!!! =))
csipetke
Mer' ezek szeretnek repkedni,luxus-jachtozni,és egyáltalán:-urizálni. Hánehogymá' a toporzék autóval menjen,mint egy eccerű mezei halandó! Fizetjük nekik.Reményeink szerint már nem sokáig.A mentőhelikopter egy felszállása több,mint egymillába van.Gondolom,a rendőrségi se olcsóbb
csipetke
@csipetke: Ja,és arra is kiváncsi lennék,hogy miért kell a toporzéknak egy egész csapat TEK-es,évi 500 millióért?Mitől fosik ennyire?Ezt a pénz egy csomó hasznos célra fel lehetne használni
human
@Eriksson: Miért kell hülyeséget írnod? Magad járatod le. Hadházy saját zsebből fizeti a repüléseit. Szijjártó pedig adóforintokból urizál. Elég nagy a különbség.
human
@ómió: Kóka állami fenntartású helikopterel repült vagy saját géppel? Rühellem amúgy a fickót, csak ha már próbálsz Petike mellett példát hozni, akkor az legyen is helytálló.
namihami
@csipetke: A TEK nem most kell. De állandóan legyen kéznél, mert ki tudja, mikor válik élessé a helyzet. Igazából majd akkor kell, ha a Főnököt és haverjait ki kell menteni a városból, hogy biztonságban érjék el a budaörsi repülőteret. Ezzel az erővel az is kérdés lehetne, hogy miért kell egy gépnek állandóan készenlétbe kell állnia a reptéren?
Biztos, hogy csak a nép rajongó szeretete miatt kell ilyen óvatosnak lenni. Nehogy a rajongás megártson nekik.
human
@csipetke: Tudják, hogy milyen aljas dolgot művelnek az országgal. Persze, hogy testőrökkel veszik körül magukat.
Eriksson
@human: Okos gyerek! Hadházynak fusssa ilyesmire a képviselői fizetéséből?
human
@Eriksson: Igen futja:
" 2009-től tulajdonosként vezeti a szekszárdi Központi Állatkórházat. Fő szakmai érdeklődési területe a kisállat-belgyógyászat, a laboratóriumi diagnosztika és az onkológia, de gyakorlatot szerzett a lágyrész- és a csontsebészet terén is. Állatorvosi gyakorlati munkája mellett több tudományos publikációt jegyez társszerzőként, szakmai továbbképzéseken tart előadásokat. "
Eriksson
@human: Jól hangzik. :))) Rögtön magasba röpíti a szakmai hírnév. A politikusi nyomozói munkásság meg csak mellékállás. Némi kerozinra való? :)))
human
@Eriksson: Megválaszoltam, hogy futja neki ár. Most mi a további gond? Nem igazán érthető a mondatod alapján.
ómió
@human:És? Állami vezető útját az állam fizeti! Más kérdés?
ómió
@RonaGyuri: Hadd ne fejtsem ki, rád mi a jellemző! Az meg lehet, hogy a sajátján repkedett, "mindössze" az állam fizette!
Eriksson
@human: Hát bizony, egy független ogy. képviselőnek aki folyton kormányközeli emberek után nyomoz, vagy a parlamentben ül, vagy aki állatkórházat vezet Szekszárdon, tudományos kutatásokat folytat, szakmai továbbképzéseket tart...
annak mindenre fusssa. Pénzben is, időben is. És amit összekuporgat, azt gyorsan el is repkedi.
Nem semmi ez az ember, az már biztos. De mikor alszik?
Lepényleső
,,Csak odafelé repült?" A helikoptert talán a szolgálati autó vontatta vissza? Ráadásul az autót is üzemeltették?
Ami inkább súlyosbító,mint enyhítő körülmény a közvagyon herdálását illetően? Amíg a fegyveres testületek
őket szolgálják és védik,nem pedig a többséget amire állítólag fel is esküdtek,addig élhetnek szabadon minden
keserűen megtermelt adóforinttal,törvénnyel,bármivel - de leginkább vissza?
RonaGyuri
@ómió: jellemzően most is hazudsz! Ebből volt hacacáré - mert akkoriban még a saját gép sem volt magánügy, ahogy a saját igazolt és adózott jövedelméből hol nyaral egy miniszter - de bemutatta az igazolásokat!! =))
human
@Eriksson: Jó, hát ennek a beszélgetésnek már nincs értelme, mert nem akarok Mészárosozni vagy Orbán Ráhelezni. Már kicsit unom.
volvós
@RonaGyuri: ...kár ezzel a barommal szóbaállni, még beképzeli, hogy mennyire okos,
pedig csak egy kis csicskaköcsög buzi !!!
Qqberci
@fideszes gyökér: A visszafogottságát mutatja, hogy nem szól a pilótának, ogy visszafelé Dunaföldváron szálljon le 2 adag halászléért...
Eriksson
@human: Most mit hőbörögsz? Te kezdted a vitát, én csak elemeztem az állításod hihetetlenségét.
Elfogytak az érveid és most jössz azzal, hogy nem akarsz Mészárosozni vagy Orbán Ráhelezni? Pedig sokkal egyszerűbb lenne, abban már bőven van gyakorlatod. És az értelme is több. Nemigaz?
human
@ómió: Talán nekem sem lenne ezzel gondom, ha nem azt olvasnám, hogy a kevés forrásra hivatkozva elveszik az állami támogatást olyan intézményektől amik hátrányos helyzetű gyerekek nevelésével foglalkoznak az állami intézmények helyett.
Málna
@human: Hadházy nem hülye, nem a saját pénzét költi. A híveit hülyíti be, azoktól tarhálja össze a pénzt.
namihami
@Qqberci: És ugorjon be a dunakömlődi Halászcsárdába 15 darab tepertős pogácsáért. Mert (amikor utoljára vettünk) az is isteni finom. És még megy is a halászléhez.
human
@Málna: Nem teheti meg. Ha ez akár csak egyszer is előfordulna akkor bukná a népszerűségét. Orbán kezében a teljes titkosszolgálat. Már rég kapott volna egy névtelen olvasói levelet a fidesz média, ha így lenne. De ha még így sem tudna rá rosszat mondani, akkor szerintem te se erőlködj!
namihami
@Málna: Ami viszont nem közpénz. A fideszes mentalitás az összes ilyen módon felmerülő költségét ÁLLAMI pénzből teszi. Ez azt bizonyítja, hogy a Fidesz viszont még okosabb? Vagy csak a nép hülye?
tudode
Úgy tűnik, hogy a külügyben is a munkaszervezés nem téma!
.
Barbatrükknek is beillik, hogy bármelyik kormánytisztviselő csettint egyet, és már landol is egy repülőgép, helikopter, miközben mire odarepülnek, már be is rakhatják az alfelüket a szolgálati gépkocsinkba!
.
Különben kevesebb lenne az uri muri ha követnék a volt fideszes Hadházy Ákost, aki a K-monitorban, ---- amely felér egy vádirattal ---- örökíti meg volt párttársai mérhetetlen költekezését!
.
k-monitor.hu/adatbazis
.
CinKOSS, aki néma!
.
human
@Eriksson: Bugyuta! Milyen állításom volt hiteltelen? Tényt írtam le aminek utánanézhetsz magad is. Ezzel a vak tagadással csak magad járatod le.
Béla333
Mert a futszal miniszter nem szereti a luxus kormányzást...
Mi lenne, ha még szeretné is?
Málna
@human: Dehát ez nem titok, hogy így van. A dudálás miatti büntetéseire is ő maga tarhálta össze a pénzt a közösségi oldalán.
Málna
@namihami: Nem, nem közpénz. Hadházy pedig nem miniszter.
(Ettől még én ezt gusztustalan harácsolásnak tartom. Persze ha talál hozzá alanyt...)
Eriksson
@human: Bugyuta? Csípőből leiskolázlak párbeszédben guglihuszár.

Melyik állításod volt hiteltelen? Egyik sem. Mindegyiket olvastad valahol, gondolom a forrást is meg tudod jelölni.
Az eb karóhoz kötéséhez pedig agyilag nem kell túlhajszolnod magad. Elég, ha elkötelezetten szervilis vagy.
human
@Málna: Segíts már megfejteni, hogy mi a gond azzal, ha a dudálásért kiszabott büntetés kifizetéséhez a támogatói segítségét kéri.
Clavigo
@Málna: Segítséget kért... De nem Tőled,,szarosnyelvű román bérszavazó.
Málna
@human: Csak gusztustalan, ennyi. Csinált valamit, de a következményeket már nem vállalja érte. Pláne, hogy amint pont te írtad, igencsak nincs pénzszűkében.
Málna
@Clavigo: Román bérszavazó? Ezt honnan veszed? Vagy ezt csak tehetetlenségedben, beszűkült tudatállapotban mondogatod, mert más nem jut eszedbe?
human
@Málna: Gusztustalan? Az volt gusztustalan mikor Lázár János több millió adóforintból szállt meg luxusszállóban egy máig meg nem nevezett személlyel.
Málna
@human: Nekem az. Mondjuk az egész embert annak tartom, egy gusztustalan bohócnak.
SystemError
@Eriksson: Érdekesek a hozzászólásaid, mintha csak kicseréltek volna...:) Meddig helyettesíted Erikssont? :) Tessék egymás személyiségjegyeit, szóhasználatát kicsit jobban tanulmányozni és átadni rendesen mielőtt nyaralni mentek!
namihami
@Málna: 11.11: Amit kér (KÉR) az emberektől és azt önként (ÖNKÉNT) adják és az, amit a Fidesz-funkcik, miután a sz@rba beleütik az orrukat és kénytelenek fizetni, azt a mi adónkból (ADÓ) fizetik ki. Tehát, az adózó nép önkéntes fizetése és az állami vezetők sorozatos hibáinak fizetése közötti pénz ugyanannak tekinthető? Akkor, ha Te vagy én a munkahelyünkön elbarmolunk valamit , akkor a munkaadónknak kell fizetnie? Mert most ez történik.
Málna
@namihami: Egy szóval sem mondtam, hogy ugyanaz a kettő. Arról beszélgettek itt ketten, hogy miből telik Hadházynak repülésre, erre reagáltam csak.
Nessy
Élni tudni kell a más pénzén! És ez hazánk nagyjainak remekül megy!
Az a személyi titkár, aki nem tud összehangolni két programot a főnökének, az menjen közmunkásnak!
Málna
@Eriksson: Csak a szokásos összeesküvés-elmélet. Hogy ne legyen olyan unalmas az élet...:-)
csipetke
@Málna: Tudod,mi a gusztustalan?Amikor Iványi (ő keresztelte orbán gyerekeit,csak amikor Iványi szóvá tette,hogy orbán igen rossz útra tévedt,ugyanaz történt vele,mint Simicskával,kegyvesztett lett) iskoláiból,ahol nehézhelyzetű,árva,intézeti,vagy nehezen kezelhető gyerekeket nevelnek,orbán egyszerűen elvonta az eddigi támogatásokat a járványhelyzetre való hivatkozással. Még ez is érthető lenne,ha ugyanekkor nem szórná orbán a pénzt,mint a bolond a lisztet tökfelesleges dolgokra.Ezeket lehetne sorolni napestig,mert sok-sok milliárdot szórt szét. Iványit,illetve az iskolákat pedig bünteti a piti,kicsinyes bosszúvágy miatt.Egyébként Iványi valahol azt nyilatkozta,hogy orbán maga a sátán.Egyetértek vele. Ne válaszolj,mert látom az irományaidat,az jön le belőlük,hogy kizárólag orbán mocsármédiájából,a habony művekből tájékozódsz, és/vagy pénzt kapsz ezért,amit itt ügyködsz
Eriksson
@Málna: Na igen. Kötözködés szándékával belevauzni valamibe az megy, de személyeskedés és terelés nélkül megvédeni az álláspontját az már nem. Oszt még sérteget is.
Eriksson
@csipetke: Ha Iványi szerint Orbán maga a sátán, miért vár el vagy fogad el tőle bármit is. Érdekes lenne tudni.
volvós
@csipetke: Miért alacsonyodsz le egy b...atlan dagadt ápolatlan szopós-nyalós fideszes elvtársnő béka segge alatti IQ szintjére ??? Lépd át, falrahányt borsó a dilishez hozzászólni !!! Szép napot Neked !!! :-))))
volvós
Vissza a cikkhez ? erre a kis kócsagra nem vonatkozik az előírt maszk viselése?? Vagy a nyelves puszi a hímnemű fogadó köcsöggel ?? Merem remélni, hogy vírust is átadtak egymás szájába olyan PRIDE-s módra...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Málna
@csipetke: Azt majd én eldöntöm, hogy válaszolok-e. Rendben?
A te irományadból meg az jön le, hogy meglehetősen egyoldalúan informálódsz.
Iványiéktól nem a támogatást vonták el, hanem csak az ADHATÓ TÖBBLETTÁMOGATÁS felét.
Kell magyaráznom, hogy ez mit jelent?
Clavigo
@Eriksson: Lehet,,hogy Iványi lelkész úr tankolja a Lady MRD-t.. ? Vagy esetleg Ő fogja etetni Lőlőt,,,miután kiqrta az asszony ? Esetleg még,,,Ő szervízeli " a lófejű Petike helikopterét...? Én tudom,,,,hogy másra nem igényelne közpénzt...
csipetke
@volvós: 14:01 Igazad van,de az ember néha belefut a szokásosnál is idiótább hozzászólásba,ennek a bogyósgyüminek csak ilyen van,de már meg is bántam,hogy reagáltam rá. Kb hasonló szinten van,mint durbincs
Eriksson
@Clavigo: Akkor jó, ha te tudod. S ez éppen elég.
Málna
@csipetke: Naná, hogy megbántad, hiszen szembesítettelek vele, hogy butaságot írtál. Miss Depi...:-)
Rockxy
kész, lebukkott a csávó.
innentűl kezdve hatházi alakíthat kormányt bangónével.
kereső
@Málna: 12:45. Vedd úfy, hogy amikor dudáltak- Hadházy, Szél- a munkájukat végezték, mint ellenzéki képviselők. A munkáért pedig dijazás jár. Nem alamizsna.Ja és nem csak az övékét dobták össze az emberek, hanem mindenkiét. Akkor mindenki akit megbüntettek, harácsolt.Gusztustalanul - a Te véleményed szerint.
volvós
@kereső: tegnap 19:34
Miért alacsonyodsz le egy b...atlan dagadt ápolatlan szopós-nyalós fideszes elvtársnő béka segge alatti IQ szintjére ??? Lépd át, falrahányt borsó a dilishez hozzászólni !!! Szép napot Neked !!! :-))))
Aki Én
@ómió: Azt nem értem, hogy ha Kóka helikopterezése évtizedek múltán is fáj, akkor ez miért nem?
Vagy ezt is évtizedek múltán fogod megérteni?
Aki Én
@Málna: Te butulsz. Nem is csoda, ha vasárnap a kutya se, nyitja rád az ajtót ebben a jó időben.
Hadházy nem ellopja a közpénzt mint a gazdádék, hanem kér a szimpatizánsaitól.

tldr.444.hu/2020/09/07/igy-keresett-rengeteg-penzt-meszaros-az-allam-karara

Nem csodálom, hogy ezt sem tudod a helyén kezelni, mert buta vagy. Nem vállalja a felelősséget? A fidesz házipedofilja vállalta? Hol van egy dudálás ahhoz képest? Megint működik az arányérzéked, lúzer. Aztán te beszélsz egyoldalú tájékozódásról? Beszarás...
Az meg már tényleg a humor tetőfoka, mikor te beszélsz egyoldalú tájékozódásról. @csipetke: ezerszer reálisabban látja a dolgokat mint te, ne áltasd magad, hogy te itt bárkit szembesíteni tudsz bármivel, a magad felkészül(etlen)tségével.

@Eriksson: Iványi az égvilágon semmit nem vár el orbántól.
ómió
@Aki Én:Visszakérdeznék: ha az nektek nem fájt, akkor ez miért? Még évtizedek multán is ez a "megnemértett kettősség"?
Aki Én
@ómió: ...fájt. Meddig keseregjünk rajta? Te a múltban élsz, siratod a munkásőrséget, én a mai bűnöket kommentálom.
Majd talán ezeket is megérted pár évtized múltán. Addig sirasd a dinókat.
ómió
@RonaGyuri: Én hazudok, amikor a fajtád másból se áll ki? "Sajátos"! A miniszter, vagy akárki, akkor is ugyanúgy elszámolta az utazása költségét az állammal szemben, még, ha saját géppel ment is! Így eleve az állam fizeti, úgy meg elszámolva, utólag! Ha akkor ez járható volt, most mi rajta a bolsi kifogás? Vagy csak a Fideszfóbia? A hol-nyaralás meg detto! Akkor rendben volt, most meg az maga a "bolsevik szálka"!
ómió
@human: Nem olvastam ilyet, de, ha mégis lenne és a fenntartójuknak túl megterhelő, talán adják át a gyerekeket, vagy egy részüket az állami intézményeknek.
ómió
@Aki Én:Ahhoz képest, hogy - mint írod - fájt, több, mint csendben voltatok a témában! Aki meg a munkásőrséget siratja, az ugyanaz a bolsi fajtád, amelyik - nemrég olvastam - mostanság szervezi azt újjá! Szóval, nem én vagyok az újjászervező meg nem is a Fidesz, hanem az "ellenzéki vonulat"! A Tiéid! Ami meg a bűnöket illeti, itt éppen az a "sajátos", hogy, ha a ti kutyátok kölyke csinálja, az nem bűn - tehát nem kommentálod - mig, ha a másiké, akkor az már maga a megbocsáthatatlanság a kommentjeidben!
Aki Én
@ómió: ...nem kommentálom??? Mit? Azt a sok évtizedes sztorit, amit megemlítesz? Csendben voltunk? Mikor? 15 éve?
Akkor éppen a fidesz volt az eset leghangosabb kritikusa. Mi történt mára?
Aki nem kommentál csak félrebeszél, terel, az te vagy ma és itt!!!
Kóka a Rogános repülésről:
,,Nem szívesen nyilvánulok meg manapság nagyközönség előtt politikai témákban, hacsak nincs rá nyomós okom. Most van. Megszólítottak. Én ezeket gondolom erről:
Nem mindegy, hogy a versenypiacon megeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.
Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.
Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.
Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni."
ómió
@Aki Én: Azzal, hogy most - mivel kapcsolódó téma - foglalkozol azzal is, ugye, nem azt akarod mondani, hogy 15 éve is foglalkoztál vele? És ez nem a "terel", hanem az egyensúly kérdése! Kóka efftárs meg jobb, ha meg se szólal! "Versenypiacon megkeresett pénz"? Megvette a számítógépeket féláron, tett a billentyűzetre egy rácsfélét és eladta a magyar államnak - aminek ő az egyik vezetője volt akkor - duplaáron "kakaóbiztosként"! És máris meglett a helikopter ára! A "tisztességesen szerzett vagyon"! Innen lehet Rogánozni! Ennyit erről!
Málna
@Aki Én: Pont ezt mondtam én is, hogy Hadházy kéreget. Biztos, hogy én butulok?:-)
Csipetkét meg hagyjuk szegényt...az a nő maga a depresszió. Nem láthatja reálisan a dolgokat, mindent negatívan lát.
yazo64
Miértünk utazik földön-vízen-levegőben... most már csak a rabszállító autót kellene belaknia...
csak úgy....
@Málna: te klimaxos ? kéreget a cigány anyád és nem a hadházy!
persze te a viktorra vagy programozva és észre sem veszed a kövér elvtársat és a sörétes puska zsoltit..
Aki Én
@ómió: ...tehát van egy mai sztori, és van egy 15 éves sztori. Én a mait taglalom a cikk alatt, te a 15 évest.
Sőt, azt is tudni véled, mi volt a véleményem 15 éve.
Van baj dögivel... :(
luiz
Fog ő halottas kocsival is utazni, ha szerencsés, ha nem a főnök elkapartatja egy erdőbe
Málna
@csak úgy...: Na fogd vissza magad, anyáddal beszélj így, te féleszű.
Igen, Hadházy kéregetett. Annyi eszed sincs, hogy utánanézz, mielőtt nekem állsz.
Aki Én
@Málna: ...bosszantó butaságod és nagy arcod kihozza az emberekből a legrosszabbat.
Nem baj, töltsd itt a vasárnapjaidat is :)
Málna
@Aki Én: Az én nagy arcomat pedig a ti butaságotok és tájékozatlanságotok hozza ki. Nem is az ostobaságotok a baj, hanem hogy még neki álltok feljebb, ha ezzel szembesítelek titeket. Persze elhiszem, hogy roppant idegesítő, ha jobban tudok valamit, mint ti.
Szerintem a következő vasárnapot is a Balatonon töltöm, ha jó idő lesz. De ne aggódj, van netem.:-)
Aki Én
,, ha ezzel szembesítelek titeket"
,,ha jobban tudok valamit, mint ti."
Biztos van ilyen is, de erre még nem derült fény :)
Mondtam már, alaptalanul nagy az arcod.
Én most nem megyek a Balatonra, mert szülinapi zsúrt rendezünk a kisfiamnak. Ott is van net, de nem veled töltöm.
Clavigo
@Málna: Orbán elvtárs el is várja Tőled,,hogy ne máshol költsd a pénzed,,,mint a Balatonon... Lölő majd kasszíroz.,,ne búsulj. Legalább Téged nem kell támogatni 5-10 kg. krumplival,,négy évenként. Orbán elvtárs szeret Téged.
Málna
@Aki Én: Nem igénylem, hogy velem töltsd. Marad itt elég belőled.:-)
Meglep, hogy kisfiad van. Öregnek gondoltalak.
Aki Én
@Málna: ...látod, nem tudsz te semmit. Valóságnak véled a vélt dolgaidat, ami már kóros dologról árulkodik. Lehet, hogy segítség kellene.
Ki számít öregnek nálad?
volvós
@Aki Én: Pont egy ilyen b.sz@tlan picsa mondja másnak, hogy " öreg "...Ennak a ribinek biztos, hogy nincs a putrijában tükör, már rég lehányta volna...Egy csünya kövér koca...és még soha sem ellett...
Málna
@Aki Én: Hát honnan kellene tudnom?
Az számít nálam öregnek, aki öreg. Vagy öreges, mint te.
ómió
@Aki Én: Kár ezt idehazudnod! Semmit nem "taglalok"! Összehasonlítok! 15 éve valami efftársilg rendben volt, ma meg ugyanaz a "bolsevik abcúg"! Ezt értem "nehezen"!
Aki Én
@ómió: ...honnan a bánatból szeded, hogy akkor ez rendben volt?
Csak mára eltörpül a napi korrupció mellett. A fidesz jól feledteti a múltbéli bűnöket, bőven túltesz rajtuk. Szerinted miért fidesz ellenes az ország túlnyomó többsége?
Málna
@Aki Én: Az tegnap volt. Ma már nem valószínű, hogy meglepődnék.
ómió
@Aki Én: Onnan, hogy hallgattatok róla, mint a sír! Nem úgy, mint most! Ha meg a korrupciót keresed, lapozd vissza a "privatizáció" c. efftársi lopóévadok fejezeteit! Amikor a 90-es években tízezer milliárd fölötti értékben tűnt el a "társadalmi tulajdon", miközben az efftársi milliárdosok sorban masíroztak elő a "szőnyeg alól"! És még ezt is überoltátok 2002-2010. között, amikor 55 év 8000 milliárdos államadósságát 8 év alatt 14000 milliárddal úgy növeltétek, hogy azon semmit nem vettetek, semmit nem építettetek, csak úgy "eltünt"! Az ország "túlyomó többsége" meg annyira "fideszellenes", hogy "csak" harmadszor volt képes 2/3-dal nyerni!
Aki Én
@ómió: ...te mindent tudsz. Bocsánat, mindent is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.