Szerinte a Fidesz még ellenzékben van – írta meg a 444.

ifj. Lomnici Zoltán szombaton a Hír Tv-ben arról beszélt, hogy bár 2010-ben rendszerváltás történt „ahhoz évtizedeknek kell eltennie, hogy valamiféle elitcsere legyen”. Hozzátette:

Mi, ezt sokszor kijelentettük már, de a nemzeti oldal – ha tetszik – ellenzékben van

Lomnici azt mondta, ezt rögzíteni kell, mert "bár a baloldal romjaiban hever, a mögötte lévő erők élnek és virulnak, de nem ők a valódi ellenzék Magyarországon".

Tehát ez a nemzeti, forradalmi, fülkeforradalmi – ahogy szokták ugye becsmérlően aposztrofálni –, újjáébredő polgári oldal, ez még mindig olyan ellenzéki szerepkörbe kényszerül, amelyet egyébként érdemtelenül, a három kétharmad után nem kellene, vagy igazságtalan

– mondta a fideszes jogász a műsorban.

Forrás: 444

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Végre egy fideszes aki beismeri, hogy úgy van Orbánnak 2/3-a ahogy Lukasenkának 80%-a.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Akkor itt van valami zavar az űrben. Azt hittem 2/3 van vagy az csak egy torz és hazug választási rendszer eredménye lett volna..? Ennek is ritka egy köcsög fideszes feje van azért..:)
human
Végre egy fideszes aki beismeri, hogy úgy van Orbánnak 2/3-a ahogy Lukasenkának 80%-a.
Nessy
Nagyon komoly tudatmódosítót szedhet ez a jótétlélek!
Azért, ha lehet a fidesz ne vegye elő a 2006-s ellenzéki szerepét, kár lenne megint feldúlni a belvárost, a Kossuth téren meg már nem lehet kempingezni, mint akkoriban, mert le lett kövezve! Egyébként is szigorúan őrzik. A 49%-os 2/3 meg nem nagy dicsőség!! Mezei törvényesített csalás.
Jozefina
Ez az L-i is egy aljas fféreg a nemzet testén!!!??
RonaGyuri
Elmebéli állapot, vagy a pofátlanság újabb szintje

ifj. Lomnici Zoltán szombaton a Hír Tv-ben eresztette el magát

Mottó helyett:
A bolondokháza udvarán sétál az egyik ápolt és húzza maga után a fűzőjével a cipőjét, s közben időnként kedvesen visszanéz.
Odamegy hozzája az orvos és mondja: Milyen helyes kutyája van!
Mire az: Kutya? Nem látja, hogy a cipőmet húzom?
Az orvos elégedetten el. Az ápolt visszafordul: gyere kis kutyám, megint jól átb… a doktorúrat!

Kijelentette: „bár 2010-ben rendszerváltás történt „ahhoz évtizedeknek kell eltennie, hogy valamiféle elitcsere legyen” és igenis „a nemzeti oldal ellenzékben van”. Majd: „Tehát ez a nemzeti, forradalmi, fülkeforradalmi – ahogy szokták ugye becsmérlően aposztrofálni –, újjáébredő polgári oldal, ez még mindig olyan ellenzéki szerepkörbe kényszerül, amelyet egyébként érdemtelenül, a három kétharmad után nem kellene, vagy igazságtalan” =))
Csizmás Kond
Szerintem az ilyen sóderolás leginkább szereplési vágy...sokan elkapják akár a vírust, és akkor mondanak valami nagy blődséget.
Ilyen megfogalmazással hogy tudná megmagyarázni hogy mit jelent ellenzékinek lenni ,...mi az ellenzék valójában ?...mert itt mindenki mindenkivel ellenkezik tehát egyik a másik ellenzéke vagyunk de az nem politika hanem önzés. A politikában az volna az igazi ellenzék amelyik minden percében arra sarkallná a kormányt hogy az ország javát szolgálja nem azt hogy buzinak lenni jó, hogy csak a politikai egyetem a menő, hogy magyarnak lenni úgy jó ha mindent külföld old meg...olyan sajtószabadság kell amelyik a régi szabadeuróparádió módra löki a dumát...
kereső
A nemzeti oldal tényleg ellenzékben van. mert a nemzethy(isekedő) bitorolja a nemzetet,a hazát- kisajátitva azt magának kisebbségben.
legott
Megint leesett a laptopom.
Most már egy nap kétszer esik le.
Én nem lököm le, akkor miért esik le (most már egy nap kétszer)?
Tele van a faxom magammal !!!

Nem akarok alkoholistaként nyugdíjba vonulni.
Végiginni az előttem lévő egész hátra valót.
Valaki segítsen.
Segítség !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
tudode
Az alkotmánybíró "úr"-nak netán elgurult a gyógyszere, mert őfélesége, miután karaktergyilkolással megragadta a hat-ALMÁT, felesküdött az alkotmányra, tíz év után törvényen kívüliként még a saját rötyi papírját sem tartja tiszteletben:
.
Emlékezzünk!
.
---- Orbán Viktor Miniszterelnöki esküje a Parlamentben - 2010
.
www.youtube.com/watch?v=gTz-9pVSvqk

"""Ne feledjük,mire esküdött fel!
.
"Én Orbán Viktor esküszöm,hogy hazámhoz a magyar KÖZTÁRSASÁGHOZ és annak népéhez hű leszek! Az ALKOTMÁNYT a többi JOGSZABÁLY-al EGYÜTT BETARTOM ÉS MEGTARTATOM! A tudomásomra jutott TITKOT megőrzöm! MINISZTERELNÖKI TISZTSÉGEMBŐL EREDŐ FELADATAIMAT a magyar köztársaság fejlődésének előmozdítása és az alkotmány érvényesülésének érdekében lelkiismeretesen teljesítem! ISTEN ENGEM,ÚGY SEGÉLJEN!"""
.
Ennél nincs lejjebb!
.

.
SystemError
"Lomnici Zoltán szóvivő korábban az N1 Tv-nek azt mondta: nem mondhat semmit, mert köti az ügyvédi titoktartás.
Aztán most azt hazudja, hogy a 100 százalékig állami tulajdonban lévő MVM-től kapott félmilliárd nem közpénz, pedig az, ahogy azt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is kénytelen volt elismerni.
Azt is állítja, a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek 10 milliárdokat kapnak, ami szintén kamu: a Magyar Narancs írta meg, hogy a kormány által a legtöbbet támadott néhány „Soros-szervezet” mennyit kapott 2016-ban a Soros-féle OSF-től: a Helsinki Bizottság 170 millió forintot, a TASZ 133 milliót, a Transparency International pedig csak 13 milliót. Ez még együtt sincs annyi, amit a CÖF-CÖKA kapott egyetlen állami cégtől."

444.hu/2017/05/29/ifj-lomnici-zoltan-szerint-az-508-millios-tamogatas-amit-a-cof-coka-az-allami-mvm-tol-kapott-nem-kozpenz
SystemError
@Horizont: Persze, mert ha megnézed a PS Online Média KFT(propeller üzemeltető) tulajdonosi körét: www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109946443/TaroltCegkivonat akkor azt fogod látni, hogy a Mangusta Investment SA is tulajdonos.

Kicsit bővebben a Mangusta Investment Sa-ről :)
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mangusta-invest-sa

Bizonyára a többit összerakod, Durbincs, Shikari, stb és az érdekes kis "szólásszabadság" és cenzúra, ami itt megy..
legott
Ahogy félnek a bátrak, nem fél úgy senki!
legott
Ifjú Lomnici már túl öreg ahhoz, hogy ifjú legyen.
SystemError
@Horizont: "Joelle Mamane és Marie-Laure Aflalo nevét nemrég említettük egy magyarországi médiafelvásárlás hátterét ismertető cikkünkben. A két luxemburgi befektető az igazgatója annak a Mangusta Invest SA-nak, amely beszállt Tombor András, volt miniszterelnökségi főtanácsadó vállalkozása mellé az Atmedia reklámcégbe. Az Atmedia az Andy Vajna-féle TV2 egyik nagy beszállítója."

"A Mangusta ügyvezetőiről, a luxemburgi Mamane-családról az Átlátszó írta meg, hogy olyan kalandos ügyletekben bukkant fel a nevük, mint az orosz-angolai államadósság-biznisz, a francia Angolagate nevű franciaországi korrupciós botrány, illetve egy lengyel kormányközeli médiafelvásárlás."

Nem tudom a propi mihez kell nekik. Vagy valami félpartizán akció a neten vagy pedig itt tesztelik ki a hazugsággyárat, mert nyilván, amit élesben előadnak azt több helyen megtesztelik előtte..Van itt jó pár felhasználó, akiken baromira érződik a sablon szöveg, amit 12 órában adagol itt. Gondolom, ami jól működik az megy ki Origo, stb..
legott
Csak azért nem öllek meg, Lomnici, mert majd Jézus öl meg téged.
Ha Jézus öl meg téged, az biztos jobb, mintha én ölnélek meg téged.
legott
És most képzeld el, ahogy Jézus megöli Lomnicit...
Jézus !!!
nezelodo
Na ez a Lomnici lesz alighanem a következő Lázár, Navracsics és a Simlicska, mert elpofázta a választási csalásokat. Vajon ilyen nagy hatással van rá a Lukasenka ügye?
csak úgy....
valójában igaza lehet a lomcicinek,mert ...durbincsokkal,shikarikkal,erikksonokkal,csámpás kondokkal és vergödszkékkel az ómijót ki ne haggyam és a pökhendi langyos pegerót és a sok krumplis more,...
lassan imátkoznom köll menni egy frissen fölújitott templomba a fideszér csak fosok,hogy pont akkor omlik mert kilopták belöle a cementet is
simmering73
" Lomnici a HírTV-ben “elitcseréről” beszél, ami egy “alkotmányjogász” szájából egészen elképesztő, mert alkotmányos rendszerekben a kormányzó hatalom nem rendelkezik olyan joggal, hogy egy társadalomban “elitcserét” hajtson végre. Ez fasiszta program, aminek lényege, hogy aki nincs velük, az ellenük van, s akik nem részei a hatalmat gyakorlók politikai irányzatának, azokat megfosztanak minden gazdasági, politikai, kulturális lehetőségtől, mesterségesen eltávolítják őket, elüldözik, megfosztják a pozícióiktól, a javaiktól, a társadalmi érvényesüléstől."
nepszava.us/ha-a-fidesz-meg-mindig-ellenzekben-van-milyen-lesz-az-amikor-mar-nem-lesz-ellenzekben/
legott
Ahogy félnek a bátrak, nem fél úgy senki.
Isten szeret titeket. Én, nem.
Isten megbocsát nektek. Én, nem.
Isten megöl titeket. Én, nem.
legott
@Nyírfa: Két liter vodka után is okosabb vagyok, mint az összes fideszes együttvéve.
Szerinted ez kit minősít?
Hogy le merem írni olyankor amire mások csak félve gondolnak?
Hogy legszívesebben kitekernék a sok ingyenélő bűnöző geci politikus nyakát?

Bocsánat!
solidedge
Vérlázító ahogy az Orbán brancs kisajátította a nemzeti és a keresztény szót. A többi ember is nemzeti, de nem tűri a diktátorokat és a parancsuralmi rendszert. A kereszténységhez pedig semmi közük, ahogy viselkednek a legkevésbé hasonlít arra. Lomnicinek annyiban igaza van, hogy az utolsó választáson sem érték el az 50 %-ot, a számuk azóta is apad, így a kisebbség helytálló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.