A munkájával haknizó főorvost a Barátok köztből ismert R. Kárpáti Péter kérdezi a színpadon. Benne van a bizniszben Győrfi Pál és Papp Lajos szívsebész is.“Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Elnézését kérem, ha levelemmel zavarom, ám egy olyan - járványhelyzet tekintetében rendhagyó – előadásra hívom fel figyelmét, mely XXX lakosságának hiteles tájékoztatásában fontos lehet! A hírek közötti eligazodásban nagy segítség lehet Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagjának előadása!“Így kezdődik az az "R. Kárpáti Péter és csapata" aláírással elküldött levél, amivel az utóbbi időben több magyar település első emberét keresték meg. Egy Pest megyei polgármester a 444-nek elmesélte: miután megkapta a levelet, érdekesnek találta a lehetőséget. Akkor lepődött csak meg, amikor megtudta a részleteket: Szlávik egyórás előadás ugyanis 290 ezer forint plusz áfába, vagyis 368 ezer 300 forintba kerül. Ezt persze nyilvánvalóan nem mind Szlávik kapja meg.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
sokkoló hír: ..."Hegedűs Zsuzsa min.elnöki tanácsadó"...stb...stb...megijedtem, hátha fényképpel illusztrálják a hírt...a hatalmas fizetése mellett még gyógyszerrel is üzletel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Ha nem is a háztetőn, de a csúcson

a második vonal is megcsinálja a maga kis üzleteit

Mottó helyett:

youtu.be/9ztDQm_WIOI

Egy hír szerint: „Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagja”, valamint „Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője” és „Papp Lajos szívsebész professzor” bérelhető félmilláért, hogy tájékoztatást adjon a járványhelyzetről.
Egy másik szerint, pedig: „Konkrét készítményt nevezett meg a koronavírus terjedése elleni védelem egyik újabb eszközeként a szociológus Hegedűs Zsuzsa, miniszterelnöki tanácsadó, abban a körlevelében, amit a hátrányos helyzetű települések iskoláinak küldött ki”!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nincs új a nap alatt! Egy ismerősöm a gengszterváltás idején az MTTH-ból átment a magánszférába. Egyik első intézkedésében körlevelet küldött az önkormányzatoknak, akiknek addig az engedélyező hatósága volt eszközeik beszerzésében, hogy ezen túl itt találják meg, ha szükségük van valamire!
jesz
sokkoló hír: ..."Hegedűs Zsuzsa min.elnöki tanácsadó"...stb...stb...megijedtem, hátha fényképpel illusztrálják a hírt...a hatalmas fizetése mellett még gyógyszerrel is üzletel?
Pálinkás Pál
nos szlávik fanok... mint a mellékelt ábra mutatja ..a szócsövetek egy politikailag, gazdaságilag vezérelt kirakat ember...ki a tökömet érdekel a makogása, amikor mindig azt böfögi amit éppen orbán kíván tőle!!! ha valaki veszi a fáradtságot és rákeres...szlávik "orvosi" véleménye mindig úgy változott...ahogy orbán kívánta...
vacsi
Ha ez igaz, akkor innentől Szlávik bármit mond, az számomra hiteltelen...
Nessy
@RonaGyuri: Tényleg nincs új a Nap alatt. Még a 2000-s évek elején Bagdi Emőkét kérték fel egy előadásra orvosok számára. Mikor megküldte az árajánlatot, lemondtak fényességes megjelenéséről.
Egyszer Papp Lajos prof. volt a meghívott előadó. A másfél órából félórát áldozott a szívsebészetre, a többiben minden másról mesélt az elsősorban orvos hallgatóságnak..
Hitélet, politika stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.