Komolyan odaszólt.

Az államtitkár azzal vádolja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét, hogy nehezíteni akarják a járvány elleni védekezést

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) hétvégi megszólalásával ismét bizonyította, hogy a célja nem a védekezés támogatása, hanem a védelmi intézkedések ellehetetlenítése – közölte Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közneveléséért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete vasárnapi közleményében azt írta, a szülők, ha tehetik, ne küldjék a gyermekeket iskolába, óvodába.

Maruzsa Zoltán emlékeztetett: tavasszal az érettségit akarták bojkottálni.

A gyermekeknek nem az az érdekük, hogy otthon maradjanak, és így kimaradjanak az oktatásból – hangsúlyozta a köznevelési államtitkár.

Rámutatott: az oktatást hagyományos keretek között kell folytatni mindaddig, amíg lehet, ahol pedig megjelenik a fertőzés, ott – ahogy eddig is – tantermen kívüli, digitális munkarendet rendelnek el az érintett gyermekek és pedagógusok védelme érdekében. Az oktatás tehát ilyenkor sem áll le, csak a munkarend változik – mutatott rá.

Hangsúlyozta, a pánikkeltés, egyes gyermekek otthon tartása olyan óvodákból és iskolákból, ahol a fertőzés nincs is jelen, nem megoldás.

Felszólítják a PDSZ-t, hogy fejezze be az "akciózást", ha nem segítik, legalább ne akadályozzák a védekezést – jelentette ki a köznevelési államtitkár.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Maruzsa Zoltán!!! Ez meg kicsoda??? Orbán msot jelentette be az online oktatást!!! Idióta ez a pasi. A szülőknek meg jogukban áll megvédeni a gyermeküket és aki megengedheti magának az ne is engedje el iskolába!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Zolika, a mai benyalás megvolt, hazamehecc!...
Jozefina
Maruzsa Zoltán!!! Ez meg kicsoda??? Orbán msot jelentette be az online oktatást!!! Idióta ez a pasi. A szülőknek meg jogukban áll megvédeni a gyermeküket és aki megengedheti magának az ne is engedje el iskolába!!!
Oposit
Nekem van tanító és tanár rokonom. Azért ők is félnek, hogy hatványozottan ki vannak téve a fertőzésnek.
De attól is félnek, hogy a tavaszi távoktatás minősége nem volt jó. Persze voltak olyanok, akik az anyagi helyzetük miatt, és voltak a fajtájuk miatt is olyan gyerekek, akik egyáltalán nem tudtak, vagy nem akartak bekapcsolódni a képzésbe. Nyilván a tanárok próbálták segíteni azokat, akiken lehetett és megköszönték. De voltak olyanok is, akik az év végi számonkérésen (mert volt ilyen is annak, aki nem akart részt venni a második félévi munkában és helyette ment a dáridó) fel voltak háborodva és diszkrinációt meg kirekesztést kiabáltak. Aki szegény volt, az nem kiabált, de azokon a gyerekeken segítettek is, meg ők maguk is szorgalomból megcsinálták tökéletesen.
Szóval arról, hogy egy ilyen köcsög a minisztériumi bársonyszékből böfög egyet és nyilván a még meglévő néhány szakszervezetet hibáztatja, az saját magát és a főnökeit jellemzi elsősorban.
jesz
-Kálmánka! Holnaptól hozd be te is a tableted..
-nincs nekünk olyanunk tanárnő..
- semmi baj, holnap viszek..
...
-jónapot kívánok! Meghoztam a Kálmánkának ígért tabletet, aminek ugyen gyenge az akkumulátora, de konnektorba dugva kiválóan működik...
-nincs villanyunk...
-sebaj, akkor odaadom a kidolgozandó feladatokat, néhány fehér lapot, és arra írhatja a megoldást...elég, ha ceruzával írja..
-sajnos az sincs..
-akkor letenném az asztalra, és visszamegyek tollakért..
-sajnos asztalunk sincs..

(mindezt egy szociális munkás mondta el a rádióban 2020-ban))
csak úgy....
magyarországon mindenki mindenbe hibás, csak az az áldott jó fidesz kormány nem! az orbán kormány több bünbakkal rendelkezik,mint az elöttük kormányzók 60 évre visszamenöleg ..
kereső
Az államtitkár inkább azon agyaljon, hogy az általános iskolák
ban szervezzék meg az osztott oktatást- és ehhez biztositson pénzt, paripát fegyvert, hogy csökkentsék a fertőzés veszélyt.Mert oszott tanitásban a tanulócsoportok létszámát is lehet csökkenteni- és a társadalmi távolságtartást némiképp betartani. És biztositsa az államtitkár a megfelő mennyiségű és minőségű fertőtlenitőszereket, és engedélyezzék, hogy a fertőtlenités elvégzésére vegyenek fel embereket az iskolák. Tudom pénz- de van. Tegyétek vissza.
teuton
En meg felszolitom ezt a seggdugaszt, olvassa el, amit Ocsmany Vigyor közölt, bezarnak a közepiskolak! Valahogy nagyon lassu a hirfolyam, vagy csak az ertelmi kepessegei alacsonyak az allamtitkarnak? Akkor azonnal kirugni!
surdilloFUJT
@kereső: Tanulhatnának ezek a hatökrök a németektől is az oktatást illetően,de annyira begyöpösödött a fejük orbán mellett/alatt,hogy önálló gondolatuk az 1 bites agyuk miatt már nincs is!!!
legott
@Jozefina: "Maruzsa Zoltán!!! Ez meg kicsoda???"

A hüvelykujj ember. Egyszer valaki rárajzolt egy hüvelykujjra egy embert és az életre kelt. Na, az Maruzsa.

szabadpecs.hu/wp-content/uploads/2020/05/MaruzsaZ-1200x799.jpg

Tanárok halnak meg, a diákok össze-vissza fertőzik egymást aztán meg mindenkit.
A béna pöcs Orbán miatt és nem a PDSZ miatt, és képes őket vádolni, mert próbálják védeni a tanárokat, gyerekeket, családokat?
M1G

Egyszerűen nem értem, hogy milyen elfajzott defektes gondolkodásúak azok, akik ezekre szavaznak. Elképzelni sem tudom azt a sötétséget, ami ezekben az emberekben van - az elméjükben, a szívükben, a lelkükben.

Egy normális világban, egy Orbán-féle egyetlen egy szavazatot sem kapna. Jobb esetben kinevetnék, rosszabb esetben jól megkergetnék.
ómió
Nehezíteni akarja? Ugyan már! Csak "efftársiasan közelíti"!
Nessy
@teuton: nem lehet! Pont a szellemi képességei predesztinálják az álomtitkári stellungra! Lényeg a politikai tisztánlátás!
Nyírfa
Húha, Marozsán komolyan odaszólt. Helyretette az okvetetlenkedő pédéeszt. Miheztartás végett. A hír, értékét tekintve nem több mint Orbán levelei.
csipetke
A fidesz-csicskák,mint ez a maruzsa is,nem a penge agyukról híresek,mert orbán úgy kotorta össze őket,hogy az ő fenenagy képességei tündökölhessenek, a hülyék közt a féleszü a király mottóval. De még egy féleszű is fel bírja fogni,hogy eddig 9 tanár halt meg fertőzésben,a többiek pedig félnek.
kissé felnőttem
te ostobább már nem lehetsz , max parlamenti bohoc lesz ám más világ is
akkor magyarázható lesz a 10 parancsolat meg a mekegés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.