Azok számára, akik digitális oktatásban vesznek részt.

Orbán VIktor ismét fontos bejelentést tett: Jön az ingyen internet

Orbán Viktor Facebookon jelentette a hírt, és arra a kérte a fiatalokat, ne tekintsék vakációnak ezt az időszakot.

Kép: Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@division:" Volt egy álom. ’89- ben volt a pillanat, amikor eme nemzet igazán szabad lehetett volna végre. Vér nélkül. Forradalom nélkül. Elbukott szabadságharcok nélkül. Ajándékot kapott. Egyszerit, megismételhetetlent. A pillanat akkor és ott volt megélhető, használható, alakítható. Most, 30 év elteltével már világos, akinek világos: ismét csak nem éltünk a lehetőséggel. Ismét csak elbuktunk. És úgy általában a fidesz, amely alatt Európa büdös kanálisa lettünk, a lakosság 10%-a lelépett, a maradék majdnem 9 millió emberből 4 millió! az európai létminimum alatt él. Az oktatás egész Európában a top 10-ben volt, most a gyerekek messze lemaradva kullognak. Nem beszélünk nyelveket, fingunk/közünk nincs a digitális átálláshoz, valós piaci fejlődés nulla, versenyképesség nulla, az állami vízfej ural mindent mindenhol, a magyarok esélyei, jövője tragikus állapotban. És ezek után is tapsolnak ezeknek. Pedig 30 éve ott volt a lehetőség.Kezünkbe vehettük volna a sorsunkat, a jövőnket. Megfesthettük volna a saját csodás képünket. Ha akkor ott bátrak lettünk volna, ma nem lenne gond az egészségügy, az oktatás, ma lehetnénk büszke, sikeres európai ország, mint oly sok velünk akkor együtt induló. Ma nem a Mészárosok, a Tiborczok sikerét kellene nézni, ma nem a dilettantizmus uralná az országot a valódi tudás helyett, hanem a tudás, az egyén sikerén alapuló valódi, közös sikerek. Az a hozzáadott érték, ami ma nyomokban sincs meg e népben. Semmi sem tart örökké. Az Orbán-rendszer sem fog. Egyszer majd ennek is vége lesz, és ez a nép ismét majd ott lesz, ahol 30 évvel ezelőtt. Kap majd ismét egy lehetőséget. De ne legyenek illúzióink: az Orbán rendszer bukása sem rajtunk fog múlni. Ismét csak a körülmények fogják megbuktatni a rezsimet. A 30 évvel ezelőtt el nem végzett munka következményei. A folyamatos lejtőn lefelé menés, és majdan a gödör aljára érés fogja ismét csak felébreszteni a népet. Az, hogy megint elszúrta. Nem kicsit. Nagyon. Nem a saját életét. A gyerekei életét."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Málna: Általában igen- de én is megvehetem, ha úgy akarom. A szolgáltató azt is beüzemeli.(legalábbis a Telekom megteszi)
Málna
@kereső: Ott a mobilinternet lehet megoldás. Vagy átmegy a gyerek olyan osztálytárshoz, akinek van nete. De azt is hallottam, hogy igény szerint tartanak nekik órákat a tanárok.
kereső
@Málna: De mobilnetre nem jár az ingyenesség, még akkor sem ha az előfizetéses. Majdcsak megoldják valahogyan. A pedagósuaink nagyon kreativak, innovativak- a tavaszi digitális oktatás csakis nekik köszönhető, hogy ne fulladt kudarcba. meg fogják oldani most is.
Málna
@kereső: Nem jár az ingyenesség, de két-három doboz cigi ára. Szóva sok helyen megoldható lenne.
Nem tudom, mennyire innovatívak a pedagógusok, lányomnak a napi 7 órájából van, hogy csak egy van megtartva. Úgy, hogy idén érettségizik.
kokopelli
Jól vezették elő a hírt! Mint:

MAGYARORSZÁGON NINCS MÁR ANALFABÉTA!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ÖSSZEÍRVA! (;-))
Sámannus
Ingyen parkolás ingyen internet ingyen egészségügy ingyen cirkusz ingyen lófax. Mi kő még ?
Persze ezt a lehető legaljasabban teszi. Ki fizet ezér pohos tulkok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.