Egy régi fideszes barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta Bayer Zsoltnak, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

Bayer egy pedofil volt fideszes harcostársról adomázott, aki Thaiföldön vadászott kisfiúkra

Ezt maga Bayer mesélte el a Hír Tv csütörtök esti, Háttérkép című műsorában, amelynek elején a Szájer-ügyet elemezte fideszes szempontból vendégeivel, Bogár Lászlóval és Boros Imrével.

A 444.hu beszámolója szerint az adásban ezen kívül is több tanulságos dolog is kiderült arról, milyen titkai lehetnek a fideszes belső körnek. Bogár László például nyíltan beszélt róla, hogy a pártban harminc éve tudja "mindenki", hogy milyen kockázatok vannak "Jóskával kapcsolatban".

Az adást Bayer azzal kezdte, hogy ezt a

“nagy szőrös varangyot nyeljük le”,

és mint hamar kiderült, a szőrös varangyon a Fidesz-alapító Szájer József brüsszeli szexpartis lebukását értette.

Azt, hogy a Szájer-ügy milyen mélységben zaklathatta fel a Fidesz belső körét, jól példázta az első hozzászóló, Bogár László közgazdász, a párt fontos háttérembere, aki az első Orbán-kormány idején a miniszterelnöki hivatal államtitkára volt. Ő ugyanis szó szerint azt a következtetést vonta le Szájer botrányából, hogy a világ rohamos gyorsasággal halad az apokalüpszosz vagyis az apokalipszis felé. Ki fog derülni, hogy az anyagi-fizikai valóság egy semmi. Egy hindu mitológia szerinti fátyol – idézi a közgazdászt a 444.hu.

Bayer ezután anekdotázott arról, hogy tudomása van arról, hogy egy egykori fideszes gyakorló pedofil, aki ezt állítólag maga vallotta be neki, de a sztorizásból nem derült ki, hogy miért titkolta ezt el húsz éven keresztül, eddig a tévéadásig. Bayer

a Thaiföldön kisfiúkra vadászó “barátunk, harcostársunk”

sztoriját annak a tézisének az illusztrálására hozta fel, miszerint

“Az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál.”

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Tessék mondeni nem lesz abból nekem bajom, hogy nem vagyok buzi, pedofil és narkós.
Mert lassan ez lesz a büntetendő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Nagy szőrös penészes szarotokat zabáljátok csicskák. Tegnap még csak feltételeztem, hogy nálatok ez megy harminc éve. Zsóti, te meg büdös szájú bunkó vagy, akinek csak a hazudozás jár az eszében. Most ez mi volt őszinteségi roham, hogy olyat fecsegtél ki amiről eddig szó sem volt? Te öklendező birka ne állj itt meg valljad befelé az összeset most má ne kímélj bennünket. Ha má ilyen szarban vagytok, ki vele.gyorsan és húzzatok el a jó fenébe!
simmering73
Zsótikám, ti a szőrös szopott "varangy" rossz oldalára kerültetek.
kissé felnőttem
Látod parasztgyerek ez a jellemtelenség amit művelsz, a rövidlátásoddal és úgy érzed osztod az észt dehogy, a bunkóságodat, kussulnál mert nem kérünk belőled. Eléggé érthetően fogalmazott anno Blanka
kerekkocka
Nem kellene lecsukni ezt a retket bűnpártolásért? Vagy csak úgy...
nezelodo
Igazat adok az aranyszájú Zsótinak, "Az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál.” Igen a szellemi elfajzásra is igaz, ami az ő műfaja.
silber13
Annak az állítólagos barátnak merő véletlenségből nem Zsolt a keresztneve???
Béla333
Fog még szaporodni a nemzeti-keresztény maffia szhégyentáblája...
Béla333
A mocskoknak az okozhat gondot leginkább, hogy hiába a leghűségesebb szolgája Orbánnak, hiába csinálnak meg neki mindent, nem tudhatják, hogy ki lesz a következő, akiről kipattanhat valami botrány?!
Remeg az egész banda! Remegjenek is!
Sámannus
A Bájer tévéjében illetve az oroszok tévéjében megy a "no comment" éjszaka ebben az illetékes elftárs dumája alatt mutatják, mire vesztegetik a budapestiek pénzét. Egyfolytában nyomja a süket dumát, kommentálja(!) a pusztításukat Városligetben. No comment! Ezért mozgósították a civilek ellen a kopasz bűnözőket.
Yeromos
Tessék mondeni nem lesz abból nekem bajom, hogy nem vagyok buzi, pedofil és narkós.
Mert lassan ez lesz a büntetendő.
Béla333
"Szél Bernadett: Ez pedofília, és Bayer saját bevallása szerint 20 éve tudja"
"Szél Bernadett, független képviselő szerint ez
konkrétan pedofília és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását."
24.hu/belfold/2020/12/04/szel-feljelent-bayer-szajer-pedofil/
Aki Én
Mindig is tudtuk, hogy az igazi libsibolsik ilyenek. Most nyíltan ki is mondják saját magukról.
És most elevenítsük fel magunkban a fideszesek elmúlt évekbeli kommunikációját, mikor ezeket még nem lehetett tudni, csak sejteni. Hogy Bayer miket mondott másokra, miközben érdekes dolgok tudói.
Erre gondolok, mikor azt mondom, ezeknek a pofájukra nézve az jut eszembe, súlyos titkokat rejtenek.
És ez még csak a kezdet, már látszik ahogy próbálnak előre menekülni.
Már tényleg vérciki fideszesnek lenni.
Persze nem a buta Verőcére, ómióra, Málnára, meg a többi félkegyelműre gondolok, ők már így maradnak.
dr. prédikátor
az egész fityma csürhe BUZI, PEDOFIL KÖCSÖGÖK GYÜLEKEZETE!!!
RonaGyuri
Igen Zsóti ti már csak ilyen mocskos állatok vagytok! =))
vitriol
Bűnpártolás a köbön!- poltpetikének feladata lesz, feltéve, hogy ő nincs benne nyakig! - mit lehet tudni ebben a nagy kavarodásban!
Sámannus
Zsóti te geci állat ezért kaptad lovagrendet te mocsok hazudozó. Pedofil is meg buzernyák is, te meg egy mocskos kétéltű hüllő baszódjá meg te is a buzi haverjaidtól, vagy egy méntelepi csődőr hágjon a füled közé.
kereső
Nem tudom, hogy bayer tisztában van-e azzal mit beszél? A pedofilia a legocsmányabb gyilkosság, amelyet védtelen-és védekezésre képtelen gyermekek ellen követnek el. Megölve a gyermeket, a gyermeki lelket- maradandó fizikai,lelki és mentális sérülést okozva. És egy ilyen beteg állatot fedeznek, bújtatnak, és bűnpártolnak húsz éve? Milyen romlott egy társaság ez? ( a többes szám azért, mert ha az ötös tud róla, akkor tudja az egyes, meg a kettes is!, meg mind-).Semmivel nem különbek, mint az a hányadék. Mindez aközben, hogy rajtunk kérik számon a keresztébnyi és erkölcsös viselkedést-mint normát, amelynek magukat kiáltották ki egyedüli letéteményüsknek.Európa keresztény dns-e, mi?? Köpök, és okádok.
kolnidre
Nem tudom,hogy a náci összejövetelen szóba került-e,hogy ki és mikor látta Kádárt netán meztelenül csúzdázni a csatornán.
namihami
És a műsorban még az is elhangzott, hogy a barátja és 10 órát autóztak együtt. Azalatt sok minden történhetett közte és a ""barátja"" között. Hiszen a Szájer is ""majdnem"" barátja. (ő mondta)
ómió
És meghagyta magánügynek, nem tette "közkinccsé"?! Az efftársak viszont "prájdolnak" vele!
csak úgy....
@ómió: zsótti, efftársilag egy bünpártoló de téged az nem zavar,efftársilag..
zsupumi
Az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik az magánügy, jómagam nem ítélem el, mert szerintem ezeknél az embereknél valami genetikai hiba történik. A probléma az, hogy hazudnak reggel, délben, este bele a képünkbe, és hülyének néznek. Gondolom nem véletlen, hogy Szájer immár 16 éve nem itthon politizál.
ómió
@csak úgy...: Azért lenne az, mert te meg az efftársi tetübandád efftársilag ezt hazudja rá? Legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
kereső
@ómió: Te analfabéta!. Nem mindegy ám, hogy valaki csak homo!, vagy ha pedofil Különbségtétel kötelező!!! Nem összemosni a kettőt , mint ahogy csinálod.
Clavigo
@kereső: Valószínű,,,Kaleta pajtás azért úszta meg ennyivel,,,mert túl sokat tudott a " nemzethy klubtársakról "...
Lepényleső
Sokan jobban ürülnének ha ők egymással tennék,s aberrált hajlamaikat ki nem rajtunk élnék?
ómió
@kereső: És arról bolsiéknál még nem hallottál, hogy "bizonyíték"? Ismeretlen szó? Persze ti az angyalkát még Sztálin efftársatokra is ráhazudjátok!
kereső
@ómió: Mi lenne analfabélus náci, ha a bizonyitékot bayer szócsövetektől követelnéd, nem tőlem. Mond te ilyen hülye vagy? Ki vádolt? Nem az ötös aranyszájú??, aki volt annyira kretén, hogy saját magát bűnpártolással vádolta?Te meg mint analfabéta, aki azt hiszi, hogy értelmes mondatokat ir, pedig csak ide hányja egymás után ugyanazokat a szzavakat- bár néha forditasz a szó renden- összemosol dolgokat? Hazudozol, és azt hiszed, hogy "nyilik még a sárga rózsa, azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra"- na menj el kukutyinba zabot hegyezni, habonyrogán ott nagyobb hasznodat veszik.Fajkretén.
ómió
@kereső: Már a kreténségedet is rám ragasztanád, fajgyökér? Már nem Rákosi efftársad idejét éljük! Elaludtál?Vagy "csak" de genere vagy bolsi zombi? Nem elég egy feljelentés, annak megalapozottságát bizonyítani kell! Mégpedig az köteles, aki feljelent! Az "azt mondta", az nem bizonyíték, mert bármikor letagadható és a végén jön a "hamis vád", amiért még a feljelentő "szopik"! Látom, annyi eszed nincs, mint a kijáró disznónak, csak a mocskot tudod eregetni az agyalágyult bolsi pofádból, önmagadat a másikra hazudni próbáló bolsi fajkretén!
Sámannus
Csak a volt fideszesek a buzik, a most fideszesek akkor lesznek amikor volt fideszesek lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.