A Heti Napló riportja. 56-ban géppisztollyal rótta az utcákat, és ezért egy darabig nem is írhatott. Két évig kazánt szerelt, szóval nem volt a rendszer kegyeltje. És mégis, máig azt állítja, hogy Kádár rendszere volt a legjobb azok körül, amelyekben élt.“Ha a magyar nép életében volt jó három évtized, akkor ez az ő három évtizede volt” - emlékezett vissza. Nem érdekli, hogy emiatt, kik-hogyan tekintenek rá. Szerinte eljön majd az az idő, amikor visszasírjuk Kádárt: Kádárt tehát sosem fogja megtagadni, viszont nagyon nem látja, hogy lennének politikai örökösei. Szerinte Horn Gyula volt az utolsó valamirevaló baloldali politikus.“Ez a baloldal, ez semmi. Úgyis fogja végezni. Kifutott a föld alóluk, megélhetési pártpolitikusok. A jobboldal meg… Mondjuk Orbán az valaki, kiváló tulajdonságai vannak, de nem politikus, hanem hatalomtechnikus. Megtanulták, amit tudni kell. Hát kint a Soros pénzén megtanulták ezt is”- magyarázta az író.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Van olyan író, akinek egy könyve jelent meg, az is ötezer példányban, magánkiadásban, még kapható, Moldovának száztíz könyve jelent meg, másfél millió példányban kiadói fedezettel...valamennyi elfogyott.

és mindketten írószövetségi tagok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
igy akkor tudjuk ki volt a gépész okés Flórián
Nessy
@RonaGyuri: Változnak az idők, változik a csillagok konstellációja! Ezek komoly befolyással bírnak a hit és elv hűségre!
kokopelli
@RonaGyuri: de nem "vaszarognak",mert az akármi is lehet!...vagy bármi? (;-))
...pláne nyögvenyelve! Pfuj! (:-()
namihami
Moldova Úr (nagybetűvel) és Gyuri bácsi (ugyanaz a tisztelet és megbecsülés, mint a Hofinak a Gézabácsival) csak megemelni tudom Ön előtt a kalapom.
De, az Orbán hatalomtechnikusi titulusát azért egy cezarisztikus jelzővel még megtoldanám.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri...ezzel most azt akartad kifejezni, hogy a te véleményed értékesebb a többinél ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.