Ijedten nézegették a programfüzeteiket az újságírók ma délután kettőkor, a Bajcsy Zsilinszky úton, a Provident Zrt. székháza előtt. Azt hitték, lemaradtak valamilyen értesítőről, amelyik az erre az időpontra meghirdetett giga tüntetés elhalasztásáról, esetleg a kezdési időpont megváltoztatásáról szólt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idetektiv
Helyesen: Ezért lenne sokkal több dolga...
nyuszi
A hócipőm tele van az újságok hangzatos megfogalmazásaival, vagy el is hiszik amit írnak? Az még rosszabb lenne.
Mi az, hogy a Provident károsultjai? Ott állt valaki egy AK47-essel a hátuk mögött, hogy vegyenek fel hitelt. Én mért nem vettem fel? Nem tudtam volna mire költeni?
Vagy, ha olyan hülye, hogy nem olvassa el, mit írt alá,vagy rosszabb esetben nem értette meg, akkor most ne tüntessen.

Ezzel együtt én is pofátlannal tartom a feltételeket, de nem volt kötelező elfogadni.
idetektiv
@nyuszi: Hohó, nyuszi, hátrébb a felálló fülekkel! Ha multimillimosként kerülsz kapcsolatba a Providenttel, akkor milliónyi jogcímet találhatsz egy jó ügyvéddel, hogy a gatyát is le-/visszapereld róluk. A csoportos érdekvédelemhez csak annyi kell, hogy lehessen megfizetni egy szakértőt, hogy fogást találjon a Provident bombaiztosnak vélt szerződésében. És hidd el, lehet azon fogást találni, különben nem fújnának visszakakozó éppen ők, maguknak! Mert ha továbbgondolof kicsit, az nyílt végű ingatlanalapok kisbefektetői hogy megszívták az egyoldalú szerződésmódosítás adta lehetőséggel. És szerinted miért is avatkozott be az állam a hitelpiacba? Na ugye-ugye? Vagy pénzed vagy pofád, de valamidnek lenni kell, különben megszívod...
nyuszi
idetektiv: amit írsz, abban igazad van, ebben nincs vita köztünk. Én mindösszesen a "szegény károsultakra" vagyok pipa. Mégegyszer: NEM Kötelező! sem provident kölcsönt felvenni, sem ingatlanalapba befektetni. De ha megtettem, akkor utólag ne sirjam tele a médiát azzal, hogy én áldozat vagyok.
.
nelly8921
Nem hiszem ,hogy a Provident annyira helyesen működik amennyire azt mutatják.Olyan személyeket tesznek BAR listára akik rendesen fizették a kölcsön összeget kamataival (sokszor többet a kelleténél)mint amennyivel kellene!2-3 hét elmaradása miatt pedig ,felszólító levél nélkül Bar listára teszik az embert,köztük én magamat is,aki 185%-os fizető vagyok!!!Hiába is fizetem,és fizetik az emberek ott maradnak a BAR-on.Hiába kerestem fel őket,hogy vegyenek le,pedig nincs elmaradásom és nem is volt akkora összegű hogy rátegyenek!A provident semmit nem tett ellene.Tudomásom szerint csak a minimálbér főlé eső tartozáskor teszik az embert Bar-ra.Mai napig ,mert mertem szólni nekik felül vízsgálodnak,és szó szerint bunkóznak az emberrel az ő hibáikért.Persze aki elvan maradva nagyobb összeggel,azt megértem hogy felteszik!!!2-3 hétért kicsit túlzás!Aki csak teheti nem vegyen fel kölcsönt a providentől!Még véletlenül ti is úgy jártok mint mi!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.