Végrehajtást indít Bayer Zsolt ellen a ki nem fizetett 300 ezres sérelemdíj miatt Hadházy Ákos.

Végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen Hadházy Ákos független képviselő, mert a publicista nem fizette ki neki a korábban megítélt 300 ezer forintos sérelemdíjat

- írta meg szerdán a Telex.

A Kúria még szeptemberben mondta ki, hogy Bayer megsértette Hadházy személyiségi jogait, amikor 2017 októberében blogján egy bejegyzésben azt írta:

Hadházy geci, Szél Detti nyeli

Később pedig arról írt Bayer, hogy

Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember

Bayer a másodfokú ítélet után azt ígérte, ötforintosokban fogja kifizetni Hadházynak az összeget, még gyűjtést is szervezett erre. Úgy látszik azonban, hogy ez nem történt meg. Hadházy Facebook-posztjában ma azt írta:

Végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen. Miután elvesztette a személyiségi jogi pert – amit azért indítottam, mert a megmondóember szándékosan összekeveri véleménynyilvánítást a gyalázkodással –, azt állította, nem fog fellebbezni, hanem ötforintosokban fog fizetni. Gyűjtést is rendezett és azt írta, össze is jött. Miután finoman jeleztem neki, hogy a törvény szerint ötforintosokból maximum 50 darabot, vagyis 250 forintot vagyok köteles elfogadni és ehhez tartani is fogom magam, inkább mégis felülvizsgálatot kért a Kúriától. Elvesztette.

Hozzátette:

Bízom benne, hogy lesz honnan kipengetnie, hiszen csak az 1001év Kft. nevű vállalkozása 60 milliós jogdíjat kapott az MTVA-tól.

Végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen. Miután elvesztette a személyiségi jogi pert – amit azért indítottam, mert a...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 5., kedd

Forrás: Telex

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a bayer egy igazi patkány. Hadházy meg jól tette,hogy feljelentette.De az ilyen retek,aki elvileg publicista,de nem a műveiről ismert,hanem a mocskos pofájáról. És orbánnak ilyen haverjai vannak. Madarat tolláról...Mellesleg nem szűnt még meg a hírtv?És valami pesti tv-ről is olvastam,ami szintén megszűnik de a nézettségük nem mérhető, 0,005,vagy valami ilyesmi szám jött ki.Bár nem csodálkozom,mert az ilyen defektes elmeroggyantakra ki kíváncsi?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
saját jelzőivel dicséri a másikat normális?nem bajer
jesz
höhöhö...Bayer ellen végrehajtás?...anyám borogass...
...ez saccperkábé úgy fog történni, hogy becsönget a végrehajtó..
-szevasz Zsolt!
-hali. ...csak nem?
-de..olyan kínos, de hát rám osztották...
-tudom, már szóltak..
-akkor?
- írd meg a jkv-t, hogy nem található Bayer a címén...aztán majd hónapokoig keresnek...amúgyis megyek külföldre forgatni..
-jaj..köszi a segítséget...légy résen..
-azon vagyok..
-akkor szia.
-szia, majd hívj!
-ok.
csak úgy....
@jesz: ha ez így van,akkor magyarország nem jogállam!
csipetke
Ez a bayer egy igazi patkány. Hadházy meg jól tette,hogy feljelentette.De az ilyen retek,aki elvileg publicista,de nem a műveiről ismert,hanem a mocskos pofájáról. És orbánnak ilyen haverjai vannak. Madarat tolláról...Mellesleg nem szűnt még meg a hírtv?És valami pesti tv-ről is olvastam,ami szintén megszűnik de a nézettségük nem mérhető, 0,005,vagy valami ilyesmi szám jött ki.Bár nem csodálkozom,mert az ilyen defektes elmeroggyantakra ki kíváncsi?
Sámannus
Zsóti most mit csinyálsz lemászol az ereszen?
Béla333
Ezek vajon meddig élnek? Vírus nem szereti őket?
Na talán majd ez az új angol, amelyik jobban fertőz...
Mocskos maffia!
kissé felnőttem
@csipetke: e vot pont a hir tv ki a manó lesi a hablatyot rihegve röhögve a másikról ezért tartanak tv T ja pénz mint a pelyva de szinvonal
,
Eladott Ország
"A konzervatív (?) újságírásnak ezek az attribútumai. Ma Magyarországon nem létezik konzervatív újságírás. Legalábbis hitem szerint a regnáló hatalom nemiszervének kényszeres szopogatása, a kormányzati érdekként definiált homo- és xenofóbia, illetve a konzervatív-keresztény értékrend eredőjének és megérkezési pontjának tartott nyílt gyűlöletbeszéd se nem újságírás, se nem konzervatív előjelű ténykedés. Legyen szó a Magyar Hírlapról, Magyar Időkről, Pesti Srácokról, a közmédia egészéről, vagy persze a szegény 888.hu-ról. Attól, hogy bizonyos sajtóorgánumokba a konzervatív-polgári (?) kormány talicskával önti a pénzt, nem szükségszerűen lesz azzá, amivé."
Eladott Ország
A nem fizetéshez a fideszes gerinchez szerintem az alábbi hír is szervesen kapcsolódik:
Ha Bayer trágár Zsolt kibulizta magának, akkor Szijjártó haverjának is jár az ócsó' kégli. Mert egy barátnak mindent. Műemléképületben egy 74 négyzetméteres lakást havonta 48 ezer forintért bérel Kuna Tibor . Most úgy őszintén, nem kellene belegörcsölnie Novák Katalinnak itt a CSOK-ba meg a franc tudja, milyen hitel kergetőbe a fiatalokat – a szép jövőjükért szép helyen megszámítanak szép lakást, ‘oszt lehet költözni. Ja, és csak fideszeseknek. Tudják, miért telnek meg lassan-lassan fideszesekkel a várbeli lakások? Nem akarják Orbánt egyedül hagyni a karmelita kolostorban. Bármikor szükségük lehet egymásra ,jobb a biztonság. Ezért gondolhatták úgy a NER-lovagok, hogy nekik olcsón jár a kégli ,nem kell arra annyit költeni. Az úr a várban pláne úr. Látják, hogy aránylik a sok millió a szarért-húgyért lakhatással. És ezt nyilván Szijjártó barát is tudta, de mi meg azt tudjuk, hogy ezeknek nincs bőr a mosolygós pofájukon. Az Úri utcában urak laknak kiváltságosan alacsony áron. Ki mások? Bayer Zsolt, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke. És még ki? Palkovics László beszéd- és gondolathibás miniszter. Na de legalább volt olyan édesdrága, hogy hajlandó lenne valamivel többet fizetni a bérletért. Cuki! És itt él a kerület korábbi fideszes polgármestere, Nagy Gábor. Ezeket a fószereket kellene szó nélkül és rendőri asszisztálással kilakoltatni. Már csak a megszégyenítés miatt is. Érne ez is egy nemzeti konzultációt.
Nessy
Szegény Bayer mit csináljon, hiába állt minden vasárnap délelőtt a Bazilika előtt, nem kapott ennyi öt forintost!
csak úgy....
@Nessy: máshun köne néki 5 forintér árulni magát...
az emberek már nem bíznak az olcsó "termékekben"!
Csibi
Hadházynak az jár, amit a Parlamentben mutogatott, azt is szeletelve adnám neki oda!
csak úgy....
@Csibi: neked csak a szád jár te lyány,aki krumpliér mindenre képes..
csak úgy....
@Csibi: nagyon lácsós legényke lehet a viktor, ha pár szem krumplival el bír varázsolni .
csak úgy....
a végén még kiderül,hogy bayer a nincstelen búsképü lovag ,aki csak el szerett volna tobzódni ...
Nyírfa
Nem lesz mit végrehajtani, csak egy olcsó kis lakása van a Várban, és egy szlovák rendszámú négykerekűje. Ja, meg egy felesége, aki miatt már nem adok vért.
Csibi
@csak úgy...: "...aki csak el szerett volna tobzódni ..."
Mikor tanulsz már meg magyarul?
csak úgy....
@Csibi: te fordítasz a deutsc tominikak is az eu. parlamentben?
nem bír ám mindenki olyan szépen és érthetetlenül mint te és a fölkent matyar, aki nem is a vereckei hágón türemkedett bele a magyar történelembe.rólatok látni már szabad szümtükkel mik vogy muk.. :)
ómió
Bizony! Hadházy efftársat mindig csak "megsértik"! Ő meg másokkal szemben "mindig a grál-lovag"! Lóf@sz logóval más nem is lehet!
Rockxy
250 filléresekben teljesen korrekt és hivatalos lenne a fizetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.