A Fidesz-KDNP a koronavírus-járvány miatt kialakult válságban is megvédi a magyar családokat és vállalkozásokat, és július elsejéig meghosszabbította a gazdaság-újraindítási akcióterv részeként bevezetett hitelmoratóriumot – közölte a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc a videóban hozzátette: az intézkedés több mint egymillió embernek segít, és 400-450 milliárd forintot hagy a magyar családoknál, vállalkozásoknál.

Ha a baloldalon múlna, keddtől már nem volna hitelmoratórium, mert kijelentették, hogy nem hajlandóak megszavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítását. A baloldal ezzel veszélybe sodorná a családok megélhetésének biztonságát és a munkahelyeket.

- mondta.

Nacsa Lőrinc szerint a Fidesz-KDNP más utat választott mint Gyurcsányék, és senkit sem hagynak magára
Kép:MTI/Balogh Zoltán

A szóvivő szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a szocialisták

a devizahitelekkel egyszer már adósságspirálba kergették az embereket, a nehéz időkben magukra hagyták őket, és minden jel arra mutat, most is ezt tennék

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP támogatja

a kormány világszerte egyedülálló intézkedését, és kész minden segítséget megadni a kormánynak, hogy a nehéz időben védelmet nyújthasson az embereknek.

Gyurcsányék adóemelésekkel és megszorításokkal egyszer már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot: ők csak további terheket róttak az emberek vállára".

A Fidesz-KDNP más utat választott, jelentette ki Nacsa Lőrinc:

támogatja a válság miatt nehéz helyzetbe került családokat, vállalkozásokat, és nem hagyja őket magukra

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Igen- teljesen más utat: a fasizmus útját. Aki nem hiszi, az olvassa el Umberto Eco fasizmus meghatározását.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"400-450 milliárd forintot hagy a magyar családoknál"

Akinek meg nincs, amit otthagyjanak, az úgy járt...
Nessy
"Senki sem hagynak magára", ha hűségesküt tett Orbánnak! Vállalva, hogy lemond az önálló gondolkozásról, beszédről, cselekedetről!
Sziszifusz
Senkit nem hagynak magára. De nem ám ! ... hogy nem sül le az álkeresztényi pof...arcáról az a rinocérosz vastagságú bőr.
Devizahitel bevezetése 2001 június 15. Ki volt akkor kormányon ? A Fidesz !
A kormány világszerte egyedülálló intézkedése... nahát tényleg az. Pl a lélegeztetőgépek beszerzése, Mészáros szállodák támogatása ... stb.
Nehéz helyzetbe került családok támogatása, igen egyes családok milliárdokkal történő kitömése. A plebs nagy ívben történő lesz...arása.
Summa summárum ez a Nacsa Lőrinc is olyan mint a többi Orbán csicska. Belőlük 12 van egy tucatban. Gátlástalan hazudozásra való alkalmasság, náluk alapkövetelmény.
kereső
@Sziszifusz:" Gátlástalan hazudozásra való alkalmasság, náluk alapkövetelmény."- főleg ha a magyar kereszténydemokrata párt tagja. Várom, mikor irják át a tiz parancsolatot- a bibliai értelmezéseik, már jó úton haladnak.
kereső
Igen- teljesen más utat: a fasizmus útját. Aki nem hiszi, az olvassa el Umberto Eco fasizmus meghatározását.
solidedge
Csak azokat hagyja magára akik nem a Fidesz szekerét tolják, az ország többségét.
csak úgy....
ez a nacsa,anno az ifjuh gárdában is megállta vóna a helyit..
Nessy
@csak úgy...: Akkor őket dicsőítette volna, mint lelkes ateista! Homo sapiens helyett ma homo politicus lett belőle!
simmering73
Látjuk hogy más utat választott, te nagyonhülye. Döglődik a nép.
Clavigo
Engem inkább hagyjál csak nyugodtan magamra,,főleg békén,,,a retkes kondáddal együtt,, Nacsa nertárs!!! Én kibaszott jól el vagyok nélkületek..
kereső
@Nessy: A "homo" jelzőt nyugodtan lehagyhatod ennél a "politikus" fajtánál.
ómió
De hiszen a népzsebiben Böszméék se hagytak magára senkit!
Sziszifusz
@ómió: 13:44
"... de hol van már a tavalyi hó."
Az elődök hibái, bűnei nem adhatnak felhatalmazást a mostaniaknak hasonló, vagy még nagyobb gazságok elkövetésére.
Ez a "Böszmézés" csak, te és a hozzád hasonlók védekezése, a bűneiteket felsoroló érvek ellen.
Ködösítés, figyelem elterelés, ez a legfőbb stratégia. Eközben "fű alatt" pedig nyugodtan folyhat az a mesterien végzett rabló munka, amihez képest "Gyurcsányiék" kezdő amatőrök voltak.
kissé felnőttem
te hazugság gyáros ezt már a viktor egyszer kijátszotta mi senkit nem hagyunk az ut szélén tudod mi lett az út közepén maradtak kb 1,5-2 míllióan, ne hidd hogy a mentelmi jogod életed végéig tart kuss, majd a vizsgálóbiró helyre tesz kellő idöben.
kissé felnőttem
@ómió: de nem is igértek csak a viki aztán ö lopta a legtöbbet veletek csak a vak rabszolga nem lát idomitott majmokat alkalmaz
ómió
@Eladott Ország: Tudom. Összegyűjtötted az Athina Híradó "anyagait"! Ilyenek felett szoktál élvezni!? Nem semmi! De legalább Korózs efftársad "narrál" itt is?
Nessy
@ómió: Pártunk és kormányunk "kormányinfo" címen adja elő naponta a dajkameséit. Igy nem lehet egy témára hivatkozni az idők végezetéig. Náluk meg van a "Minden napra egy valótlan állítás" c. népmese a híveknek.
ómió
@Sziszifusz: A tavalyi "hó", akarom mondani bolsi, ugyanolyan, mint az idei! Internáci és népnyúzó! Sőt! Még rosszabb! Már a kisnyilasokkal is "koalíciózik"! A moszkvai segg helyett most brüsszelit nyalna és "szent rigmusát", az Internacionálét is ugyanúgy énekli! Na, ha ködösítésről makogsz, az az, amivel itt is elkennéd a kettő közti különbséget, méghozzá - jó bolsi módra - úgy, hogy másokra hazudnád! Méghozzá a de facto bűneitekkel (népnyúzás, "elkúrtuk", "hazudtunk reggel, éjjel meg este", stb.) együtt!
ómió
@kissé felnőttem: Nem is ígértek? És Lendvai főcenzor efftársnőtök mit is mondott - lassan, hogy a "Zorbán" is megértse - "elfelejtetted"? Ezt: neeeem lesz gááázáááreeemeeléééés! És tényleg: "csak" évi kétszer lett! És a "Viki" attól "lopja a legtöbbet", hogy te ezt hazudod rá, fajkretén!? Ez még mindig kevés! Tudod: 14-ben is meg 18-ban is kevés volt! Öblösebb hazugságotok nincs? És még a saját vakságodat is a másikra hazudnád? Hát, nemhiába vagy "jó efftárs"!
ómió
@Nessy:Látod! Böszmefi vezíretek még egy kormányinfóra se volt jó! Biztos, mert azonnal kiderült volna a "hazudunk reggel, éjjel meg este"! Sőt! Az "elkúrtuk" is! Viszont anélkül még 2006-ban is hatalomba csalhatta magát a "trükkök százaival"! "Népmesék" nélkül is!
Nessy
@ómió: Fárasztó vagy ezzel az egyhangú, unalmas szövegeddel, jelzőiddel! Nem akarlak elkeseríteni, de a csőlátásodon, és az ismételgetési kényszereden a mai orvostudomány nem tud segíteni! Ez már rögzült állapot!
kissé felnőttem
@ómió: huzz el a picsába ilyen szöveggel nekem nincsenek főelvtársnőim tudd !!!sosem voltam párt tag
gennyes az agyad nekem ne válaszolgass kommunista senki, anyáddal vitázz ha megengedi
Clavigo
@ómió: Valaki ráülhetne már a szádra,,húgyagyú.. Szajjjer " Juci" biztos like-olná a témát,a bejáratott kloákájával...
kissé felnőttem
@ómió: vad kávét ettél hogy zagyvákat irsz ? józanodhatnál már esteledik ám
justhpeter
Nacsa egy undorító, seggnyaló, szégyenkeresztény.
csak úgy....
@ómió: te ezeket diktálod az efftársi titkárnöcidnek vagy gyün magadból folyékonyan efftársilag? ma van körösztapád születésnapja,csak nem azt ünnepled nemzethy adómentes pántlikával?
vitriol
Ennek a nacsának még nem szóltak, hogy már csak a hülyék gyurcsányoznak?
Lepényleső
Talán ő is mint humorista lépett porondra,- ahogy mondja?
ómió
@csak úgy...: Most akkor mid is fáj, Kun Béla huszár!? Vagy csak a bolsiságod telitődött túl?
ómió
@kissé felnőttem: De, ha te úgy jártál, miért hazudod rám!? Úgy az "efftársi"?
ómió
@Clavigo: Nálatok, Kun Béla huszároknál ez úgy dívik? És utoljára még Böszme vezéred ült a szádon? De legalább a Böszmeszart letörölted már róla!?
ómió
@kissé felnőttem: Ha gennyesagyú kommunista senkit látnál, nézz a tükörbe, idiótája! Még akkor is az vagy, ha "tagkönyv nélküli" lennél! Téged az is kiemel közülük, hogy a kommentjeiddel nyalod körbe őket! És, hogy ezt még másra is hazudnád, netán az ma az "efftársi csúcs"?
ómió
@Nessy: Amin a mai orvostudomány nem tud segíteni - jelzem, a régi sem tudott - az a Kun Béla "felekezetek", tagjaik és csáposaik (köztük veled is) krónikus nemzetellenes elmebetegsége! Én, ha ugyanazok vagytok - márpedig ugyanazok(!) - csak ugyanazt mondhatom rólatok, még, ha untatja is efftársiasságodat! Ti, "változatosan", amúgy is mindig másra hazudnátok magatokat!
kissé felnőttem
@ómió: agyhiányos vagy anyáddal levelezz ne velem
Nessy
@kissé felnőttem: Lehet, hogy grafomániás? Bár ahhoz nem ártana kicsit magasabb IQ.
kissé felnőttem
@ómió: a tiéd meg ország kirablója taho kis kommunista segnyalomc agyhalott
ómió
@kissé felnőttem: Na! Már nemcsak a bolsi fajkreténségedet, de még a tetves bolsiságodat is másra hazudnád, Kun Béla huszár!? De legalább a Böszmeszart töröld már le a szád széléről! Hátha úgy "hitelesebb" lesz!
teuton57
A "vilagszerte egyedülallo intezkedes" alatt az allasukat elvesztettek közmunkaba kenyszeriteset erti? Hat ebben sincs igaza, erre is volt mar EGYSZER pelda, csak jo 80 evet vissza kell menni a törtenelembe: Hitler közmunkaprogrammja... De volt ennel "jobb" is, a koncentracios taborokban lehetett INGYEN dolgozni egy hig levesert "Arbeit macht frei" jelszo alatt... A nemetek most mast utat valasztottak, a dolgozoknak nem mondanak fel, hanem az allamtol kapjak a NETTO fizetesük 60%-at, a gyerekesek 67%-at. A vallakozoknak (pl. fodrasz, vendeglatos) fizetik a korabbi bevetelük 75%-at, a berletidijat es rezsit. Na ennyit a magyar kormany vilagszerte egyedülallo intezkedeseiröl...
Nessy
@teuton57: Elmesélni olcsóbb, mint megtenni!
teuton57
@Nessy: Ja, mint a devizahitelt. Az sem erdekli ezeket a notorius hazudozokat, hogy a gondolkodni, olvasni tudok es erintettek pontosan tudjak, Orbanc alatt lett a devizahitel bevezetve... A birkak persze minden hazugsagra begetnek...
evacica
Ettől az embertől elmegy az étvágyam! Ritka jellemtelen hazug alak, persze az álszentség is jellemzői rá és pártjára!
1984
Nacsa Lőrinc alkoholista.
Én is alkoholista vagyok, de nagyságrendekkel jobban nézek ki, mint Kacsa Lőrinc.
És ő volt az első "fiatal", akihez a Novák Katalin által kinevezett fruska fiatalügyi államtitkár helyettesének helyettesének helyettese (aki miatt törvényt hamisítottak, hogy megfeleljen - a meghamisított "törvényeknek"), és közben senki nem szégyelte magát.

Hol a picsában van a fiatalúgyi álamtitkár helyettesének helyettes államtitkár helyettese?
Havonta veszi fel a milliós fizetését, de mi a faszt csinál ez a budos kis geci kurva!?

Orbán Viktorral verlek agyon, baszd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.