Ahogy mi is beszámoltunk róla Gyurcsány a parlament keddi ülésén napirend előtti felszólalásában börtönnel fenyegette meg a kormánypárti politikusokat.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szinte azonnal a közösségi oldalán is reagált a baloldal vezetőjének kirohanására, ahol leszögezte, hogy igenis fontos, hogy Magyarország ilyen jól áll lakosságarányosan az oltási tervvel.

Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be.

- kezdte bejegyzését.

A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik. Ennek ellenére “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy “2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem”. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni...

Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt.

- tette hozzá.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Én úgy tudom, Kocsis Máté tulajdonított el kerületében egy házat, átalakíttatta közpénzből. Akkor mégis, ki a bűnöző?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Én úgy tudom, Kocsis Máté tulajdonított el kerületében egy házat, átalakíttatta közpénzből. Akkor mégis, ki a bűnöző?
Yoda69
kocsismate, ma is 300+ volt a halottak szama - MIATTAD IS.
Elkurtatok a vedekezest, osszezavartatok az embereket a sokfele vakcinaval, holott a Pfizerbol is annyi hever raktaron, hogy tizezer szamra adakozunk mas orszagoknak. Nyitasrol hadovaltatok a 3. hullam kezdetekor, es most amikor meg nem is tetozott, mar megint a nyitasrol meditaltok. HALALKORMANY vagytok, de jovore felelossegre lesztek vonva.
csipetke
Azannyát! A gazdáját vajon minek definiálná a málékislány?
csipetke
@Shikari: 16:32 Hát látod,orbánra nem lehetne azt mondani,hogy patkány,ugyanis az egyik legokosabb,legintelligensebb állat. Ez pedig nem jellemző orbánra..
Clavigo
@Shikari: Te,,,,@nyád majma.. Be ne szarjál az erőlködéstől,,Bugsy..Bunkó is vagy ráadásul...
zsupumi
Na már megint böfögött valamit ez a nemvagyok buzi !
Clavigo
@Pegero: Nem rossz az új profilképed,,Pegi...
Clavigo
@Pegero: Semmi ujdonság,,stabilan hülye vagy...
Peller Anikó
@KocsisMáté: "..aljas, hazug politikai bűnöző"

Ebben ennyi volt.
kissé felnőttem
rád meg a magyar nyelvben nincs is megfelelő arra ami a szádat elhagyja, valóságérzeted az nincs hazudozás mocskolódás te reggel ezzel ébredsz ? aztán az oltásellenességről hazudtok vádaskodtok? ti pont akik az engedélyezési eljárást nem is várjátok meg csak olyan félhomályosan orosz kinai papirok nélküllivel utólag ?majd akkor? most olvas a kinai után is ha tudsz miket véleményeztek? ja? ez kb jogositványok nélkül megyek kamiont vezetni hát 500 halottat azzal is lehet hát ezzel??? gondolkodni szoktál ? nem látszik.ja nincs mivel?
csipetke
@Pegero: 17:11 Azé' egy orvosnak mutasd meg magad,vagy hagyd abba a rozsdamarót.Rossz hatással van rád
RonaGyuri
lehet, de hozzád képest ezekben kisinas! =))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Pegero: BEFOGOD A RETKES HAZUG ELMEBETEG NÁCI APASZOPÓ BUZI POFÁD TE MOCSKOS NÁCI ANYABASZÓ BUZI TROLL SZARHÁZI SEGGNYALÓ PATKÁNY A KURVA ANYÁDAT
Bocs Szeparepa2, kölcsön veszem, hátha megérti.
tudode
Beletekintve a mai plenáris ülés adásába, azt tükrözte, hogy többnyire olyanok foglalják el a bársonyfoteleket, a bárfsonyhokedliket, a fapadokat, akik nem gondolják át azt, hogy egytől egyig az alattvlaók példaképei, és egyre silányabb a felhozatal politikusokból, akik képtelenek az értelmes vita művészetét gyakorolni!
.
Az ellenzék jobban tenné ha távolmaradnának az Ország Imaházától, mert úgy a parlamentiségnek, a jogállamiságnak annyi és egy bambi azoktól, akik képtelenek a közjogi méltóságot viselni!
.
Gyurcsány Ferenc azért tartozik egy, két kokival annak, aki 2006-ban mint az útszéliek jót röhögtek azon, hogy ""a nyelével, vagy a fejével, azt még nem dönttöttük el"
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
-----------------------------
.
És láss csodát pár év mulva közjogilag nincs is kormány!
.
Az un. "példamutatóknak köszönhető, hogy eldurvúlt a közbeszéd, sőt egyre többször elővillan, jó ha csak a kés!
Pokróc
Dollármilliárdokkal tartoztok a Magyar népnek az 1998 -2002 és az emút 10 év xart sem érő szönyegbombázós romboló Magyar vállalkozóellenes és munkavállaló ellenes felelőtlenül eladósító és később brutális behajtó felszínes látszat gazdaságpolitikájért ! Ez van !
Yoda69
@Pokróc: Es most adositjak el meg jobban a magyar a népet. Ez a kinai egyetem beruházás 540 milliárd forintról indul, es ki tudja hol áll meg. Teljesen feleslegesen, csak azért, hogy ha esetleg nyer az ellenzek jövőre akkor teljesen tehetetlen legyen.
Remélem az első dolguk az lesz, hogy az értelmetlen beruházásokat azonnal leállítják (Paks, Belgrád vasút, kinai egyetem stb.) es az allamnak okozott kart a felelosokon behajtjak.
Madácsi Pali
El vagy tévedve! A bűnözők Polt támogatásával a fideSS frakcióban ülnek.
simmering73
Nálatoknál aljasabb, mocskosabb férgeket még nem hordott a hátán a föld, kiskancsó.
ómió
De, hisz' ezt ő Öszödön már "önbevallotta"!
kereső
Imádom ezt, amikor a saját xarukat, orbán hazug, képmutatását rá próbálják kenni ismét Gyurcsányra. Mert ezt csinálják 2006 óta. Gyurcsányra hazudták 2006-2010 között, hogy felszámolta a demokratikus jogállamot, a sajtószabadságot, hogy eltüntette azt a kis, a 2010-2018 időszakhoz képest minimális eu-s támogatást. Érdekes, hogy Gyurcsánynak nem lett milliárdos az Anyukája, a testvére, a gyermekei, sem a szomszédja. Nem verte szét az MTA-t, nem játszotta az egyház kezére a teljes magyar közoktatást, nem szerezte meg Magyarország teljes energia infrastrukturáját, nem rabolta el az emberek magán megtakaritását(manyup)!, végig adott 13. havi nyugdijat, épitett 700 km. autópályát, ő emelte a mai szintre az immár 13 éve változatlan összegű csp.-t, és minimálnyugdijat, ő volt az, aki szolidaritási /rászorultsági alapon adott támogatást a fűtésre, ő hivta fel a figyelmet már 2005-ben a devizahitelezés buktatóira, ő nem vette fel a fizetését- hanem átutalta támogatásra a rászorultaknak, Gyurcsány nem negligálta a birósági/alkotmánybirósági itéleteket, betartotta a demokrácia szabályait( túlságosan is!!). Ő nem volt az elnöke az érdekegyeztető fórumoiknak- azok nem csak formálisan működtek.. Gyurcsány a demokrácia! Orbán a diktatúra. Gyurcsány intellektuálisan -és tisztességben magasan veri orbánt.
verőce21
"nem lesz kegyelem..."? - Aki másnak vermet ás...!
verőce21
@kereső: (09:41) De sok marhaságot összehordtál. Bízzuk a szélre...!
kereső
@verőce21: Most mondjam azt, hogy aki orbán scheggéből táplálkozik nap-.mint nap. annak a tények tényleg "marhaságok.
Cáfold!- aztán majd beszélünk róla "kishenceg"!
verőce21
@kereső: pl. "ő hivta fel a figyelmet már 2005-ben a devizahitelezés buktatóira" - Mégsem tett semmit a leállítására, pedig Ausztriában 2004-ben már beszüntette az osztrák állam, annak tisztességtelen voltára hivatkozva.
kereső
@verőce21: Mert nem az ő dolga volt/és nem az ő dolga lett volna, hanem a bankfelügyeleté- . Demokratikus körülmények között a miniszterelnök nem utasithat/dönthet egy személyben. Akkor nem orbanisztán volt, hanem Magyar Köztársaság!!!, egy döcögő demokráciával és jogállammal. És egy , már akkor is hazug orbánnal.

Cáfolataid a "marhaságokra"???
verőce21
@kereső: Ezt az előző példát sem tudtad kielégítően abszolválni.
Nem érek rád...
kereső
@verőce21: Világosits már fel ó "kishenceg"- mit kellett volna, hogy csináljon?? Tényleg érdekelne.
CsipkeRózsa
@Yoda69: Kínának épül, kínai kölcsön a nagy része, ami után még kamatot is fizetünk Kínának, a saját 100 milliárdos saját pénzünkön kívül.

Tiszta haszon!
verőce21
@kereső: (10:31) Mint írtam fent, "Ausztriában 2004-ben már beszüntette az osztrák állam" a CHF hitelezést, a bankok tisztességtelen haszonszerzése miatt.
Az "állam" szüntette be, érted? Nem a pénzügyi felügyelet amire hivatkozol, hanem az állam, aminek a kancellár az ügyvezetője és a köztársasági elnök a letéteményese. Tehát itt is a miniszterelnöknek kellett volna kezdeményezni a tisztességtelen devizahitelezés megszüntetését!
Erre a mulasztásra nincs mentsége Ferenc testvérnek, amikor még véleményezte is..., akkor főleg nincs! Családok milliói átkozzák ezért.
csak úgy....
@verőce21: téged azért csíplek mert a múlt poblémáit az árpádházig visszamnöleg azonnal fölismered! :) az azért szar,hogy a jelenben támogatásra szorulsz,hogy a tallini és a Mecseki (nagy emmel) "birtokot" fönt tudd tartani ,ami kegyeletböl és emlékezeted óta nagy M ! :)
azon gondolkodok,hogy az ilyen tökkelütötekkel mit kez majd a fidesz jövöre ha megint nyertek és már nem lesz rátok szükség!?
verőce21
@csak úgy...: És ilyen tökkelütöttel mint te, mit kezd most a stasi jogutódja?
verőce21
@Szeparepa2: Kussoljál, bérbeb@szó...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.