Ma nem érkezett meg a kellő mennyiségű oltóanyag, de minden jel arra mutat, hogy ez hamarosan meg fog történni.

Ezekben a percekben száll fel a kormány cargo gépe, hogy éjfél után nem sokkal 120 ezer második dózis Szputnyik vakcinával térjen vissza Budapestre.

- írta Facebook oldalára Szijjártó Péter.

Gép és legénysége 2 hónap alatt már a 7. keleti vakcinabeszerző útját teljesíti, aminek hála most 120 ezer ember jut majd hozzá az orosz oltóanyag második dózisához és hamarosan újabb szállítmány érkezik.

A külügyminiszter szerint ez egy, újabb lépcsőfok a világjárvánnyal szembeni védekezésben és újabb lépés afelé, hogy Magyarország gyakorlatilag elsőként nyithasson újra Európában.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Gép és legénysége 2 hónap alatt már a 7. keleti vakcinabeszerző útját teljesíti,"

Az eddigiekre is rábasztunk. Mao Könnye siralmas, Putyin Lábvizével az engedély hiányán túl szállítási gondok vannak, a lélegeztetőgépek garmadával állnak eladhatatlanul raktáron...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Gép és legénysége 2 hónap alatt már a 7. keleti vakcinabeszerző útját teljesíti,"

Az eddigiekre is rábasztunk. Mao Könnye siralmas, Putyin Lábvizével az engedély hiányán túl szállítási gondok vannak, a lélegeztetőgépek garmadával állnak eladhatatlanul raktáron...
simmering73
A portyázók jártak e már a Nagy Fal-on túl, mert kéne a második adag kínai cucc is.
Józsipapa
Az 55 milliárdos vakcina bizniszt,valamint a lélegeztető gépek beszerzését a ma este bemutatott riport után a legfőbb ügyész kivizsgálhatná!!
jesz
a kínai vakcínával nem lenne semmi baj, ha ugyanabból harmadszor is beoltják a már oltottakat..persze a harmadik adagot ajándékba adja a kínai partner..vagy nem?..ja, igen..azt is ki kell fizetni..(ott ingyen adják, itt már drágán)
balos
A vírus neve már 30 éve fideSS!Sajnos összefogás híányában kiírthatatlanul gyilkolja a határon belül nem őket fényezőket IS!
nezelodo
@balos: Azért azt lássuk be, a híveiket is ugyanazzal "jutalmazza" a mai állampárt, mint a kijelölt ellenségeit, a nem rájuk szavazó polgárokat.
kissé felnőttem
@Józsipapa: ehhez neked 7 x kéne ébredni ő tesz iszen mindent tiltó listára meg 7 lakat alá dalolva "
ne tudja meg soha senki hogy még mindig valakire várok "
folt
De miért is, amikor mostantól nagy számba fognak érkezni a hatékony bevizsgált nyugati vakcinák? (nincs annyi regisztrál, amennyi vakcina lesz, ember!)

Érdekes, amikor Kína meg az oroszok nem szállítanak időben, nincs véresszájú Pekingezés vagy Moszkvázás, miközben folyamatosan Brússzeleznek.

Amúgy kiknek a vakcinájával kezdődött meg a világban - köztük Magyarországon is - az oltás, miközben a kínai és orosz vakcinák még nem voltak sehol?
Azzal hány életet is mentettek meg eddig?

Ennyire telik egy fideszes gyökértől: "20 ezer magyar ember halt meg a nyugati vakcinák hiánya miatt, a keletiek viszont 600 ezret megmentettek"
ómió
Az efftársaknak lesz megint miről lebeszélni a "gyengébbjét"!
csipetke
Nem értem,hogy mi a nyavalyának ugrálnak,mint a kecskesz@r a padlón,már annyi vakcina jön nyugatról,hogy nem tudják olyan ütemben oltani.Mijafrancnak a fürkészek,és portyázók?Persze,értem én,hogy ez a '22-es propaganda része,de itt az eredménye,mikor olyanok vesznek vakcinát,akik baromira nem értenek semmihez.Max ahhoz,hogy még ezen is rohadtnagyot kaszálhassanak.Hogy nem hatásos?Kit érdekel,mikor tele lett a zsebük. 55 milliárdot sz@rtak el a csekély hatékonyságú kínai sz@r oltóanyagra.Viszont az m1-en a birkáknak be tudák úgy adni,mint egy győzelmi jelentést. Azok meg benyalják csont nélkül
csipetke
@folt: 07:57 Nem biztos,hogy a keleti vakcinák megmentettek 600 ezer embert,mert a kínai csekély hatásfokú.Ezt még a kínai szakértő se tudja,hogy 5%? Vagy 50? A kormánynak kutyakötelessége teszteltetni ezeket az embereket,ha már rábeszélték őket erre a sz@rra. És most mi lesz a kampányszlogenjükkel,ami az oltásellenes baloldalról szólt?Ami nettó hazugság,ráadásul bebizonyosodott,hogy tényleg fenntartásokkal kellett volna fogadni ezeket a vakcinákat.
namihami
@Qqberci: 20.47: Na ja! De az ""alkotmányos költség"" is ugyanazzal a repcsivel utazik.
ómió
@Eladott Ország: Táviratot kaptál az elmeosztályról, hogy be kell vonulnod? De az neked szól, bolsi idiótája! Hiába passzolnád tovább!
Emmersson71
Esküszöm, mintha hallottam volna olyan megoldásról, amikor egy doboz-szerű izét a fülükhöz emeltek emberek és varázslatos módon a világ túlsó felén lévőt hallották! Meg volt ilyen kinyitható, amolyan könyvszerű valami, amibe betűket pötyögtek és azt el lehetett olvasni jóval távolabb, egy másik szerkezettel - ehhez egy "világhálónak" nevezett korszakalkotó megoldást használtak. Csodálatos ez a Földgolyó, mindig kitalálnak dolgokat, melyek segítik az emberiséget!

OK, értem én, hogy sokan tartanak az újtól és inkább a személyes találkozásban hisznek...kerül amibe kerül..NEKÜNK!
Néro
Elindította "fürkészeket és portyázókat", és a kezükbe nyomott egy bankszámlaszámot. Ne gondoljatok rosszra természetesen azért , hogy ellenőrizni tudja a szállító van e fedezet a vásárlásra. De hogy ez így van vagy nem ne is tom'.
Olyan bizonytalan vagyok. Jaahhhhhhh.
Sámannus
A jól fizetett fürkészek helyett sokkal nagyobb szükség van a rosszul fizetett ápolókra, akik a betegek mellett időben adnak segítséget a rászorulóknak, hogy ne kerüljenek lélegeztető gépre. A magas halálozás közvetlen okozója az elégtelen létszám, amikor a kormány következetesen és szadista indulatokkal üldözte el az alkalmazottakat az egészségügyből.
ómió
@kulabombaafityiszre: Ne keverd a magadét máséval, szarkupac! Vagy az elmeosztályról már a kurva anyádat se ismered fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.