Hadházy Ákos szerdán este közösségi oldalán reagált a Medián felmérésével kapcsolatban.

Hadházy: A kezdetektől az volt a terv, hogy el kell titkolni, mi folyik a kórházakban
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Sajnos működik a kormány mesterterve: a Medián felmérése szerint mindössze a magyarok harmada tudja, hányan haltak meg koronavírusban, 37 százaléknak pedig fogalma sincs róla

- kezdte bejegyzését a politikus.

A kezdetektől az volt a terv, hogy el kell titkolni, mi folyik a kórházakban, csak erősen szűrt információkat szabad nyilvánosságra hozni, és a lehető legnagyobb hangerővel nyomni kell a sikerpropagandát. A dolog annak ellenére működik, hogy közben meghalt annyi ember, mintha Hajdúszoboszló lakossága egyszer csak eltűnt volna az országból.

- írja bejegyzésében, és még azt is hozzáteszi, hogy így működik a kampánykormázás

így épül propagandából az alternatív valóság

- végül ezzel zárja sorait.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tulajdonképp ezzel a titkolózással, mellébeszéléssel, az egyszeri oltottak számával játszva, csak súlyosbítják a járvány helyzetet, Csodálkoznak, hogy annyi oltás szkeptikus, oltástagadó van, amikor csak a győzelmi jelentéseket hallják az emberek! A halottak nem beszélnek! A dolgozókon meg szájkosár van! Erre a viselkedésre csak olyant lehetne mondani, amit nem lehet leírni! Hogy lelkiismeretük nincs, az biztos!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Egyszerűen érthetetlen, hogy ez a kóborlovag, hogy tud fennmaradni?
Kit érdekel az agyalágyult ostobaság, amit előad?
Málna
Dehát nem titok, hogy hányan haltak meg. Aki nem tudja, azt nem érdekli. Vagy annyira primitív, hogy ez az információ már feldolgozhatatlan számára.
Aki Én
@verőce21: mindenkit, aki tudja, hogy hazudik a tolvaj, hazaáruló gazdád.
Ellenzékiként ez a dolga, erre kapott felhatalmazást.
Az maga lenne a csoda, ha te ezt értenéd.
csak úgy....
@verőce21: téged az sem érdekel ha vágta közben kilopnák a segged alól a lovad , ha az a ló orbán-méhszáros birtokra kerül,-mert megérdemli az a ló...,-te egy agyilag és szellemileg búsképü lovag! malmozni tudsz?
csak úgy....
@verőce21: @Málna: a cinizmusotok és a magabiztosságotok a hullahegyek ellenére elképesztö...,remélem honorálják az alantas tevékenységeteket..
gina
@verőce21: Te sokkal ostobább vagy de észre sem veszed,, magyarázd már ki a sok halottat, de ahhoz hülye vagy a 2 elemiddel, csak ilyen panelprolikat tudja OV meg szektája etetni a sok hazugsággal, ugyhogy neked itt kuss van,,,menj a kocsmádba ott ugathatsz IQ null
gina
@Pegero: Akkor OV d meg a disznóólat takarithatná amilyen elmebeteg röfögő állat !!!
Nessy
Tulajdonképp ezzel a titkolózással, mellébeszéléssel, az egyszeri oltottak számával játszva, csak súlyosbítják a járvány helyzetet, Csodálkoznak, hogy annyi oltás szkeptikus, oltástagadó van, amikor csak a győzelmi jelentéseket hallják az emberek! A halottak nem beszélnek! A dolgozókon meg szájkosár van! Erre a viselkedésre csak olyant lehetne mondani, amit nem lehet leírni! Hogy lelkiismeretük nincs, az biztos!
Sámannus
Amíg a pohos magát sajnáltatta, milyen nehéz döntéseket kell hozni, addig az éjszakás műszakok törvénykezéseivel vérnászt ültek a hullák fölött
folt
Sajnálom, de ez nem ért célt.
Nekem is felajánlotta a háziorvosom az orosz szart, de nem fogadtam el.
Engem nem oltasz be azzal a szarral!

Ha nincs Pfizer, akkor nem kell semmi!
Ezt mikor értik meg végre háziorvosok?
Anyádon kísérletezz!
Istenakinincsen
Királyunk ebbe belebukik.Lázár elvtársa azzal nyalja a seggét,hogy még több mészárosra lenne szügség...valami elmebeteg gondolat vezérli.Nemzeti tőkésosztályt propagál!Kinek kell ez?
Kinek kellenek ezek az élősködők?A nép le van szarva oké,de akkor miből/kiből fognak ezek megélni?Maguk alatt vágják a fát.
Most az lenne a dolga a "nemzeti tőkésosztálynak"hogy eltartsa a népét akikből él!(akiktől összelopták a milliárdjaikat azoknak most vissza kellene csurrantani legalább annyit,hogy életben maradjanak a járvány végéig.)A dolgozó embereknek ez alanyi jogon jár/na/.
Ezek soha nem dolgoztak,csak azon hogy lehúzzák az utolsó bőrt is azokról akiből élnek.
Undorító férgek.
karma1
@folt: Egy kozeli ismerosomnek is a Szputnyikot ajanlottak fel (76 eves, teljesen egeszseges, meg mindig aktivan dolgozo emberrol van szo), nem fogadta el - 2 het mulva behivtak Pfizerre! Azota minden OK vele!Nem elfogadni! (Egyebkent meg igenis nagyon mozog bennem a kisordog: a Szputnyik oroszorszagi felhasznalasanal ugyebar kikotottek, hogy ELOTTE - az oltas elott - 6 hetig nem szabad inni! Akkor meg azon is sutkaztunk, hogy hogy lehetett pont Oroszorszagban a piatilalomhoz kotni az oltast? Talan vodkahianyban szenved a kereskedelem?) Erdekes modon mindenkibe aki felveszi az orosz vakcinat, kerdes nelkul nyomjak - a kutyat sem erdekli, hogy elotte 6 hetig pialt valaki vagy sem!
human
@Szeparepa2: Hát én nem akarlak kiábrándítani, de ők nem nagyon izgulnak azon, hogy a pokolba jutnának. Ezek nem hisznek sem mennyben, sem pokolban. A földi gazdagságban és hatalomban hisznek. Ők ez alatt a 60-80 év alatt akarnak nagy lábon élni és eddig egész sikeresek ebben.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Összefüggések

sikerült megint kér cikket egymás mellé tennem

Egyfelől; Itt van Zsóti újabb remekműve: „Újra egy kis statisztika!
EGÉSZSÉGÜGYI TÉNYEKKEL SZEMBESÍTJÜK A BECSTELEN ELLENZÉKET” című irkodmány. Ami nem többet, s nem levesebbet hazudik, minthogy – jól figyelj Wazze – a gaz ellen meghamisítja a halálozási adatokat. Azt most hagyjuk, hogy Nyunyókáék is ezt vallották!!! Ő mint hozzáértő megszakértette, sőt feldolgozta az előző napi adatokat és arra jutott, hogy ennek csak 10%-a számit mert, mert ennyinél nem találtak más betegséget is!!!
Ennek fényében külön pikantériája van a 444.hu „Az ország kétharmadának fogalma sincs, hány magyar áldozata van a járványnak” cikkének!!!
Aki Én
Aki nem látja, hogy ezerrel dübörög a hazug propaganda, az végtelenül ostoba.
Néro
Mond azt amit az emberek hallani akarnak és a menybe mész tőle. Ezt követi a kormány. A ' népek ' meg áhitattal hallgatják és közben hullanak mint ősszel a legyek. A ' népek ' lehet úgy gondolják ha a legyeknek jó akkor nekik is. Hát akkor halgassák a Siker Siker és Sikert és a menybe mennek ük is. Ük tujják !
Toller Béla
Amikor már nem lehet szétszálazni ennek a bohóc orbánnak a dolgait, a banda gazemberségeit ...az van mostantól. Összevissza rendelkeznek, célok, elvek sehol, pofázás és teljesen önkényes megállapítások. Bürokrattikus, örmesteri rutinba csomagolva ("a helyi járványügyi hatóság által kiállított igazolás két, hivatalos helyen elvégeztetett teszt negatív eredménye alapján")
Pálinkás Pál
valljuk be...ez a terv azért működik..mert már a fejlett világ lakósságát is visszabutították afrikai szintre...a " vezetőknek " birka tömeg kell...akik szó nélkül elhisznek mindent, és nem elégedetlenkednek...
Emmersson71
Orbán: "akkor járunk el helyesen, ha a saját észjárásunknak megfelelően, a magunk akarata szerint a valóságot is képesek vagyunk hajlítani."
verőce21
@Nessy: Úgy érted, az állatdottore a "Mekk mester"?
Nessy
@verőce21: Nem! Hazánk mindenhez értő, mindent jobban tudó, törvényesen is egyszemélyi vezetője és felelőse.
Ja, nem! Felelős a világegyetem!
folt
"így épül propagandából az alternatív valóság" - EZ ŐRÜLET !!!
Nessy
@verőce21: Köszönöm kérdésed. Fájdalom csillapítóval már megvagyok. Már a lépcsőn is lemegyek, csak felfelé van gondom. De muszáj mozogni, mert aztán beleragadok a fotelba!
verőce21
@Nessy: A mozgás az fontos! Az éltet.
A hasonló korú rokonom, is "leragadt" és amikor megindult, elesett, három helyen eltörte a lábszárát...

Mobiltelefon mindig legyen a zsebedben, vagy a nyakadba akasztva, mert segítséget sem tudsz hívni. :)
Nessy
@verőce21: Sajnos, mint volt egészségügyi én is tudom, azért igyekszem mozogni. Ha lemegyek, akkor már legalább félórát bóklászok, meg apróbb dolgokat bevásárolok, amit fel tudok vinni. Nem lenne a 17 lépcső, már hamarabb neki tudtam volna indulni. Köszönöm a figyelmeztetést! Ez hatásosabb, mint az elméleti tudás, ilyen esetben. :-)))
NKF
Ez a faszházy kiskakas mindennap kukorékol?
ómió
De hisz' Hullaházy efftárs majd úgyis meghazudja nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.