Milliók mentek el arra, hogy a közösségimédia-felületeken Karácsony Gergely-ellenes propagandát nyomjanak – írja a Népszava.hu.

Ezt is mi fizetjük: ennyit költött a Fidesz egy hét alatt Karácsony lejáratóprogramjáraFotó: Fidesz/Facebook

Budapest főpolgármestere alighogy bejelentette indulását az ellenzék miniszterelnök-jelölti előválasztásán, máris megjelentek a közösségi felületeken az őt besározni kívánó tartalmak. Olyan előre legyártott videók lepték el a YouTube-ot és a Facebookot, amelyek azt sugallják: Karácsony Gergely valójában Gyurcsány Ferenc embere, a volt miniszterelnök mozgatja a háttérből a szálakat – írja a Népszava.hu.

A hirdetések finanszírozója a Fidesz, amely egy 2012 és 2014 között Bajnai Gordonnal szemben már alkalmazott és bevált taktikát alkalmaz. A Facebook hivatalos nyilvántartása szerint május 15-e óta a Fidesz kétszer is kiemelte pénzért a videót: eddig 1,45 milliót költve rá.

Összesen pedig hét nap alatt majd 7 milliót költött reklámra a közösségi médiában a kormánypárt, ami ezen a felületen kiemelkedően nagy összegnek számít.

Mivel a közösségi oldal egyik specialitása, hogy viszonylag pontosan lehet célozni a hirdetésekkel, a statisztikákból kiderül, a film eddig több mint egymilliószor jelent meg, és elsősorban a fővárosi és a Pest megyei lakosságot érték el, ahol a felmérések szerint a kormányoldal rosszul áll.

Emellett jó néhány kormánypárti politikusnál – szúrta ki a Telex –, vagy például a Fidesz-rendezvények konferansziéjánál, Rákay Philipnél, illetve Deák Dániel politológusnál is feltűntek hasonló témájú, pénzért kiemelt témák, amik összesen több mint kétmillióba kerültek.

Ezen felül a Fidesz befolyása alatt álló médiumok (így a Origó, a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap, Hír Tv, egyes megyei lapok) számos cikkel jelentkeztek, amelyek azt bizonygatják: Karácsonyt évtizedes, soha meg nem szakadt kapcsolat fűzi Gyurcsányhoz, a főpolgármester csak „bábu”.

Forrás: Népszava.hu
Fotó: Fidesz/Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Felesleges!Lejáratja ő saját magát.Azt meg még a vak is látja,hogy Gyurcsány embere!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Kicsit sajnálom, hogy a fidesz is Karácsonyt tartja a legesélyesebbnek. Értelmes meg szimpatikus, nem is tudok rosszat mondani rá, de nagyon lágy. Inkább bíznék rá egy ifjúsági tábort.
Hogy ezzel a fidesz újabb törvénytelenséget követ el, az meg már nem is meglepő.
ómió
És vajh' Karigeri mekkmester efftárs mennyit költött a Fidesz "fővároskiéheztető" hazug plakátjaira? És tényleg: azokat az MSZMP KB fizette?
Nessy
Ennyire ostoba a fidesz tábora, hogy mindent naponta minimum háromszor kell nekik hirdetni, hogy felfogják? Nagy dicsőség!
balos
Azért at sem semmi,hogy a Youtubon,még a horgász videók alatt is Gyúrcsányról mesélnek a maffiuk!Vajh mibe fáj ez nekünk?
simmering73
@ómió: Nagyon aktív vagy ma fajkretén. Eftásilag.
Néro
Ki a lofa@aszt érdekli már mit ugatnak a Fitymák. Tróger tolvaj , aljas banda mond amit amit akar a fenét se érdekli.
NKF
Felesleges!Lejáratja ő saját magát.Azt meg még a vak is látja,hogy Gyurcsány embere!
namihami
@sgl: 08.04: De most őszintén: kinél és minek?
Pintérnél, Poltnál? Az asztalt nem érintené a papír, amire a feljelentést megírnák. Első (és utolsó) útja is a szemétkosárig vezetne. A bérencek kezdenének (haha) vizsgálatot a bérlőjükkel szemben? Kb. mint Szálasinak a főtárgyalásán
Némi reális lehetősége csupán egy rendszerváltás és ezek azonnali menesztése, valamint a két szervezet gyökeréig való kiganézása mellett lehetne.
Aki Én
@ómió: Egyszer önszorgalomból összevethetnéd Karácsony és a fidesz által plakátra költött összegeit.
De hülye vagy te a számtanhoz is, meg nincs benned ez az alapvető igény. Segítsek, te tulok bolsi csicska?
Nessy
@NKF: Minő változás! Eddig mindenki Soros embere, Soros bérenc volt. Most Gyurcsány az ügyeletes. Pártunk és kormányunk képtelen felfogni, hogy vannak emberek, aki tudnak önállóan gondolkodni, és van saját véleményük! Ez az ő híveik esetében ismeretlen fogalom.
namihami
@Nessy: 11.10: Soros messze van, Gyurcsány (és a választás--valamint annak elvesztése) közel. Ami pedig az ő és környezete büntethetőségi felelősségrevonásának komoly esélyével jár/hat/na. Soros igazán nem ereszkedett le az Orbánhoz, pusztán csak pénzelte. Őt is és a pártját is. (hogy a döntés jó volt-e és használt-e az országnak--azt most tegyük félre)
Viszont, és ez a ""gyurcsányiátok"", a jelzett személy megtette azt a főbenjárót, hogy porig alázta és a sz@rba döngölte az Istent. És ezt soha nem fogja az egoja elfelejteni. Annyira beléivódott, hogy nem is mer már ""nembeépített"" közönség nélkül kiállni a placcra. Mára eljutott a szlogenek és közhelyek legalja szintjére, nincs új a tarsolyban. Marad a ""migráncs, soros, gyurcsány, vírus"" és még néhány olyan kártya, amit a helyzetnek és a hallgatóság igényének megfelelve variálhat. És ami annak a szintnek elég. Több már sok is lenne.
Nessy
@namihami: Ez az oszd meg és uralkodj meg elv lényege, amit Orbán kiis használ és fenntart! Alapjában véve már az érdemi szavazásokról távol marad, csak a rádióban olvassa fel a pénteki szózatot az ő népének, meg Facebookon
ómió
@Aki Én: Megint a tetves bolsiságod másrahazudása sanyargatja idióta bolsiságodat ott az elmeosztály munkásőr tagozatán? Meg még a valóság is csípi a tetübolsi csipádat, idiótája? Ma is kimaradtál a szedálásból?
ómió
@simmering73: Efftársilag hazudnád rám a fajkreténségedet? Akkor, Lenin atyád téged biztos erre "teremtett"!
Aki Én
@ómió: Megint a tetves bolsiságod másrahazudása sanyargatja idióta bolsiságodat ott az elmeosztály munkásőr tagozatán? Meg még a valóság is csípi a tetübolsi csipádat, idiótája? Ma is kimaradtál a szedálásból?
Efftársilag hazudnád rám a fajkreténségedet? Akkor, Lenin atyád téged biztos erre "teremtett"!

bla bla bla..., te ütődött bolsi csicskák legalja.
gina
Mit is várni aljas gerinctelen patkányoktól csak OV re és bandájára kell nézni és tudni lehet az IQ szint, undoritó putris cigány és proli holdudvara, csak ennyit tud,,,, de vége a beteg uralmának... és ezt tudja is és borzalmasan fél
gina
@ómió: Te hiányzol csak elmebeteg meleg pedofil állat, tünj már el, nem veszed észre hogy tesznek rád magasról, hiába provokálsz te alja kis patkány
Lepényleső
...de ez csak a huszada annak amit a farvizén magánosítottak a köz vagyonából?
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsi szarkupac!? Már itt is lopsz, nemcsak hazudozol? És a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája még mindig nem csillapodik? A szedálásból meg mindig kimaradsz? De legalább a böszmeszart töröld már le a mocsokbolsi pofádról!
ómió
@gina: Bolsevik szarkupac efftársnő, merülj már alá a bolsi latrinába! Addig se bűzlesz itt külön!
Nessy
@ómió: Időnként mondhatná szebben is kis lovag! ( Cyrano)
Sámannus
Úgy is Karácsony lesz télen, nyáron, csütörtökön, a törpét pedig megüti majd a guta. Muuuuuuuuhaaaaaaahaaaaaaaaaa!
ómió
@Nessy: Tudod, "amilyen az adjon Isten..."!
Nessy
@ómió: Mind ez ideig remekül leplezted! Aki kulturáltan szólított meg azt is "kedvesen" hazugnak tituláltad.
ómió
@Nessy: Úgy gondolod, ha "kultúráltan leplezed", akkor sosem tudsz hazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.