Boldogkői Zsolt beszélt az Indexnek ezekről a víziókról. A virológussal annak jártak utána, hogy mi következik akkor, ha stagnál a regisztráció.

Kötelező lesz az oltás? Eljöhet a nap, amikor a tömegközlekedési eszközöket is csak ők vehetik igénybe!
Kép:Pixabay

Eljöhet a nap, amikor a tömegközlekedési eszközöket csak azok vehetik igénybe, akiknek van védettségi igazolványuk, de az sincs kizárva, hogy kötelezővé válik az oltás az orvosoknak, a pedagógusoknak, a bolti eladóknak és a szolgáltatóknak

–mondta.

Mára már majdnem ötmillió a beoltottak száma, a regisztráltaké pedig meghaladja az 5 milliót. Aki eddig jelentkezett, még májusban felveheti a vakcinát, ám nagy kérdés, hogy mi lesz ezután, hisz érezhetően csökken azok száma, akik igényt tartanak az oltásra.

Védettségi igazolványt viszont mindenki szeretne, főleg abban az esetben ha az élet egyre több területén válik majd feltétellé

– jelentette ki Boldogkői Zsolt virológus.

Jelenleg csak a védettek vehetik igénybe az éttermek belső tereit, és ők mehetnek csak szállodába, edzőterembe és fürdőbe, valamint még az elektív műtétek előtt is fel kell mutatni a hivatalos okmányt. A szakember szerint viszont ez még csak a kezdet.

Azon országok, ahol jól áll az oltási program, a magyarhoz hasonló problémával szembesülnek: az oltási hajlandóság elér egy szintet, ahonnan már nem, vagy csak nagyon lassan növekszik tovább. Ezen a helyzeten csak a jelenleginél drasztikusabb eszközök bevetésével lehetne túllendülni. Például, hogy a tömegközlekedési eszközöket is csak a védettek vehessék igénybe, de bizonyos szakmák képviselői számára kötelezővé is válhat az oltás. Ezek jellemzően azok a foglalkozások, ahol a találkozásokból adódóan nagy a járványügyi kockázat, gondoljunk itt az egészségügyi dolgozókra, a pedagógusokra, a bolti eladókra, vagy épp a szolgáltatókra, fodrászokra, kozmetikusokra

– mondta Boldogkői Zsolt, hangsúlyozva, hogy eddig még egyetlen ország sem mert ilyen kemény lépéseket tenni.

A szakemberek többsége egyetért azzal, hogy az oltás nem magánügy, hanem közügy, mivel egy fertőző betegségről van szó.

Amennyiben nem alakul ki a nyájimmunitás, akkor a járvány velünk marad, még ha időszakosan, például a nyári hónapokban minimálisra is csökkenhet a fertőzöttek száma.

Ha ez a vírus látható nyomokat hagyna a bőr felszínén, akkor sokkal magasabb lenne az oltási hajlandóság. Ettől függetlenül még van egy meggyőzhető réteg, akik eddig csak szimplán nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel. Ugyanakkor sokan ellenzik az oltást, ki a különböző álhírek, téveszmék és felkorbácsolt indulatok okán, míg mások szabadságharcosként tekintenek a járványra, és nem engedik, hogy beleszóljanak az életükbe. Az oltásellenesek saját magukra és másokra is veszélyt jelentenek

– tette hozzá a virológus.

Forrás:Index.hu 
Címlapkép:Pixabay

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"A szakemberek többsége egyetért azzal, hogy az oltás nem magánügy, hanem közügy, mivel egy fertőző betegségről van szó."
Minden tiszteletem Boldogkői Zsolté, de az oltás kötelezővé tételének hajója már elment, az eszeveszett kormányunk ezt már eljátszotta.
- mindenből politkát csinál, így tett a vírus elleni védelemmel is
- korábban gyakorlatilag felszámolta a járványügyi hatóságot
- az egész idő alatt össze-vissza hazudozott
A tömegben már erodált a bizalom az oltás, az oltóanyag és a kormány iránt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt a buzit tarkón kéne lőni...érdekes módon, azon amerikai tagállamokban ahol március óta felhagytak mindenféle vírus buzulással, nem állnak hegyekben a hullák...köszönik ,jól vannak...és a köcsög Fauci sem tudott mit felelni a kérdésre hogy hogy lehet ez...annyit mondott tudományos alapossággal,hogy " nem tudom" . hát ennyit a vírusotokról isten barmai!!!
Yoda69
Nem az oltasi kedvvel van a baj, hanem a bizalommal, amit szetcseszett a fideSS. Azt kene nekik ujra megerositeni, nem pedig riogatni a kotelezo oltassal.
vacsi
Nagyon helyes! ha annak idején nem lettek volna kötelezőek a védőoltások, ma is szedné az áldozatait a tbc, szamárköhögés, torokgyík, stb. Ezt akarjuk?!
Pálinkás Pál
@vacsi: hogy te milyen hülye vagy...ugorj neki gyorsan, miben is különböznek a felsoroltak a flutol?..mert a covid egy flu fajta...
vacsi
@Pálinkás Pál: Hogy ki a hülye, azon lehetne vitatkozni...
Pálinkás Pál
@vacsi: te...mert fingod nincs a dologról...
Peller Anikó
@vacsi: Mondtam én, hogy a tbc egy flu fajta. És még vitakérdés, hogy ki a hülye?

A pali bakterológus megmonja a tutit. Vagy frutit. Butit vagy miarosseb.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: tudsz szöveget értelmezni nyomi? " miben is különböznek a felsoroltak a flutol? " ..de ha gyenge elméddel nem tudod felfogni a kérdés lényegét, írj bátran,segítek neked értelmezni!!!
Főlökött
"Boldogkői Zsolt beszélt az Indexnek ezekről a víziókról. A virológussal annak jártak utána, hogy mi következik akkor, ha stagnál a regisztráció."

Érdekes, csak felmerül a kérdés, mely személy elmeroggyant agyában születhet meg egy olyan, hogy valakit kötelezően oltsanak !!
Nem olvasta szentem az alkotmányt, ami mérvadó, a mostanikaknak alaptörvény.
Hogy gondolja mindezt kivitelezni egy agyontanult -> de buta fickó ? Hatóságilag kivitelezve ? Ne vicceljünk már...
CsipkeRózsa
Lehet a szigort még fokozni, következő lépés a börtönbüntetés lesz. Én külön bejáratú WC-s lakrészt kérek.
jesz
Orbán péntek reggel felsorolta milyen sok vakcína van már a raktárakban, és még várató, hogy hoznak balahonnan...azt is említette, hogy ez a mennyiség elegendő minden ember harmadik oltására, illetve ha mégis befigyelne a negyedik hullám egy új vírussal, akkor arra is elég..

Tehát ő már valamit tud..
...kérdés, hogy ezek a raktárban(hűtőkben)elfekvő vakcínák szavatossági ideje mennyi?
...mert ha úgy járunk mint gyerekkoromban a Szabin cseppekkel, akkor baszhattyuk az egészet...hatástalan lesz valamennyi..?

( a Szabincseppek szavatossága a külföldi pályaudvarokon várakozó vagonokban járt le, de az ötvenes években ezt beismerni?)
Nessy
@Peller Anikó: A TBC kórokozója a Koch által felfedezett tuberkulózis baktérium, mely ellen a csecsemőknek pár nappal a születésük után adott BCG oltás oltás védett, mely megszűnt, és jelenleg megint növekszik TB-s fertőzések száma.
Peller Anikó
@Nessy: Nem úgy van az. Kérdezd csak meg ezt a hülyét, a bakter bakterológusunk tudja, hogy minden betegséget az influenzavírus okoz. A rákot is mega rheumát is. Az influenza márcsak egy ilyen bogár. Hínár.
justhpeter
"A szakemberek többsége egyetért azzal, hogy az oltás nem magánügy, hanem közügy, mivel egy fertőző betegségről van szó."
Minden tiszteletem Boldogkői Zsolté, de az oltás kötelezővé tételének hajója már elment, az eszeveszett kormányunk ezt már eljátszotta.
- mindenből politkát csinál, így tett a vírus elleni védelemmel is
- korábban gyakorlatilag felszámolta a járványügyi hatóságot
- az egész idő alatt össze-vissza hazudozott
A tömegben már erodált a bizalom az oltás, az oltóanyag és a kormány iránt.
justhpeter
@Főlökött: Nem kell Boldogkői Zsoltot piszkálni, mert nem beszél butaságot ! Korábban, az átkos Kádár rendszerben is kötelező volt a fertőző betegségek elleno oltás. Onnan tudom, hogy amikor fertőző beteg lettem, akkor a környezetemet kötelezően végigoltották. Ennek a lehetőségét doktor miniszterelnökünk politikai és szélhámossági okból eljátszotta. Nála lehetne reklamálni, de tartok tóle, hogy sem ő, sem az operett törzs már a kérdést sem éri fel ésszel. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet egy tömeget rendőrállamban rendőrésszel MEGGYŐZNI !
csipetke
Miután orbán lemondta a további eu által engedélyezett vakcina-rendeléseket,és valószínűleg már csak a ruszki,és a kínai oltóanyag lesz,így pláne nem fogják magukat oltatni az emberek,ha még a választás lehetősége se lesz meg. Amit orbán művel,azt normális ember nemigen tudja felfogni,az ő agyában nagy lehet a baj,ha azt hiszi,hogy a kínai bevizsgálatlan izével rá fogja tudni venni az embereket az oltásra.Minél jobban rá akarja tukmálni az emberekre a kínait,annál nagyobb lesz az ellenállás,és ezt kizárólag az idióta kormány-kommunikációnak köszönhetik,és annak,hogy látjuk,orbán hányféle módon nyal be csontig Kínának,aminek a miértjét nem is értjük.Hivatkoztak a magyar vakcinára is,ami elvileg 2023-tól lesz elérhető,de az még arrébb van
Peller Anikó
@csipetke: A Pfizer csak néhány hetet késett a gyártás felfuttatására hivatkozva de ezek a rohadékek egyből rárepültek a kínai dögökre 60 dollár feletti áron amikor néhány dollárért amikor a valódi ár ennek töredéke.

Bevásároltak belőle néhány kamionnyi mennyiséget de tele van vele a padlás, saját bevallásuk szerint. Nem fogy ezért letiltják a Pfizert. Szavakat nem találni ekkora gazemberségre.

@home office: "A mi Viktorunk, amikor elveszítette a választást 2002-n azt mondta “Ha még egyszer hatalomra jutok tönkre fogom tenni ezt az országot. Aztán a Viktor munkába kezdett" és lőn.

www.orbanzona.com/2018/08/28/ha-meg-egyszer-hatalomra-jutok-tonkre-fogom-tenni-ezt-az-orszagot/

propeller.hu/itthon/3653146-osszegyujtottek-orban-viktor-200-hazugsagat
Nessy
@Peller Anikó: Bocsáss meg, félre értettelek, és azért írtam Kochról! Kicsit meg is lepődtem, mert ez nem Te voltál. :-)))
Nessy
@csipetke: Attól függ, hogy elkezdik előröl felfedezni a langyos vizet, vagy átvesznek egy modern vakcina gyártás licencet. Esetleg maradnak a régi, legyengített / elölt vírus sok évtizedes gyakorlatánál.
csipetke
@Nessy: 09:15 Azt hallottam egy riportban,hogy a kínai vakcina mintájára készül majd a magyar. Lehet,hogy ez olcsóbb,sőt biztos.
Málna
@jesz: Ezeknek a vakcináknak a nagy része csak meg van rendelve, még le sincs gyártva. Szóval nincs miért aggódni.
csipetke
@Peller Anikó: 08:27 De a kínaival nem lesz meg az 5 milliós beoltottság se. De majd rájön a puhos,hogy ez így lesz. A kisebbik fiam hónapok óta vár a pfizerre, de a munkája miatt folyton lemaradt róla.Most meg úgy néz ki,hogy ez már nem is lesz. Lehet,hogy majd át kell mennie az osztrákokhoz,vagy ahol fogadják az eu-s embereket
Málna
@Peller Anikó: A Pfizer csak néhány hetet késett? Dehát még most sem tudtak annyi vakcinát küldeni, amivel az összes regisztráltat be tudtuk volna oltani. Hogy nem lehet ezt megérteni?
Málna
@csipetke: Több, mint 10 millió adag nyugati vakcinánk van még berendelve. Vajon a tájékozatlanság vagy szokás szerint a pesszimizmus beszél belőled?
Eladott Ország
Ha kötelezővé teszik az oltást, akkor tegyék lehetővé a választás jogát is! A kelet vakcinákat meg dobhatják a szemétbe, különösen azok után, hogy Nyugat-Európai beutazásra alkalmatlan! A többgenerációs bűnöző román cigány (migráns) és politikai prostituált ( bárca nélküli kurvák) szektája ezt szándékosan csinálta, melyért bíróság előtt felelnie kell, a többi gazemberségeivel együtt! Ez csak "bégettsegi igazolvány" lett!
uploads.disquscdn.com/images/0b469b829840932a3c8667a72b0fcc8d652d71348927c1bb6d5f08983a3422ab.jpg?w=800&h=651
csipetke
@Málna: Ezt meg csak azért,hogy próbálj meg kevesebb ostobaságot írni. Falus Ferenc,aki egy igazi tisztifőorvos volt,saját tudással,és véleménnyel-, (nem úgy,mint Müller Cecil) gondolom,ő többet tud,és jobban belelát a vakcinákkal kapcsolatos dolgokba,mint te. " Falus Ferenc azt mondta,hogy a miniszterelnök állásfoglalása minden egyes pontjában téves,és sérti az egészséghez való jogainkat.A volt országos tisztifőorvos kiemelte,az a szerződés,amit az unió most készül megkötni,már a Pfizer továbbfejlesztett vakcinájára vonatkozik,amely a vírusmutánsok ellen is lényegesen nagyobb védelmet biztosít.Hogy erről lemondunk,azzal azt kockáztatjuk,hogy vagy lemaradunk az eddig leghatékonyabbnak bizonyuló oltóanyagról,vagy lényegesen drágábban tudjuk majd csak megvenni. Falus szerint az mRNS vakcinák előállítási technológiája által az oltóanyagok gyártását már két-három hét alatt az új vírusvariánsokhoz lehet igazítani,erre semelyik másik technológia nem képes.Ha van jobb oltóanyag,és ráadásul az az oltóanyag olcsóbb,és hozzáférhető,akkor miért kell nekünk választékbővítés címén más oltóanyagokat beszerezni." Azaz,orbán lemondott a Pfizer továbbfejlesztett változatáról, és ma ez lenne a leghatékonyabb szer,ha orbán nem fosztaná meg tőle a lakosságot. Ne válaszolj,kímélj meg mindenkit a tudálékoskodó,de sokszor elképesztő ostoba irományaidtól.Itt a legtöbb ember nem az orbán-tévén szocializálódik,így többfelől szerezzük az infót,és ez hasznos tud lenni
Gauntlet
Zsarolás és aljasság egybe !
arról beszéljen hányan gyógyultak ki belőle!
801 ezerből 665 ezren !
Gauntlet
a rák, az éc, az infulenza az nem közügy? arra nincs vakcina?
Málna
@csipetke: Majd én eldöntöm, hogy mikor és kinek válaszolok, jó? Nem kell így berezelni tőlem...
Falus Ferencet nem kell komolyan venni, ellenzéki, így nyilvánvalóan mindig ellent fog mondani a kormánynak. 17 millió adag nyugati vakcinánk van, ami ebből még a jövőben lesz legyártva, az nyilvánvalóan már a mutánsoktól védő variáns lesz. Miért rendelnénk be még 19 milliót, miért raktároznánk, ha azt sem tudjuk, hogy szükség lesz-e rá. Ha kell, majd intézik, rendelnek vagy lesz saját oltóanyagunk. És inkább legyen picit drágább, mint hogy itt álljon hegyekben a felesleges oltóanyag. Mint a lélegeztetőgek...Ott mennyit nyafogtatok az ellenkezője miatt. Érdekes...:-)
csipetke
@Málna: Hihetetlen,hogy mennyire rosszul informált vagy,így a tedd meg kérlek,hogy elkerülsz. Bár rendkívül szórakoztató az igyekezeted,az okoskodásod,amivel próbálod az ellenkezőjét bizonyítani, de lássuk be,ez bizony nem mindig jön össze.Egyébként senki nem rezel be tőled,bármilyen sokat képzelsz is magadról.Úgy tűnik,te vagy sikari női változata,csak ő nincs ennyire elszállva magától.
Málna
@csipetke: Ez egy szimpla személyeskedés volt, semmi tény, semmi érv. Komolytalan...
Főlökött
@justhpeter: "Nem kell Boldogkői Zsoltot piszkálni" :) :)

Én a büdös életben nem piszkáltam ! De ő úgy tűnik próbál engem-> nem kicsit..-> nagyon !! A próbálkozásával pedig menjen a jó büdös francba !!! Nem kicsit nagyon menjen oda !!!, mert egy ostoba, tudatlan, trollkodó, személy. akiket ki nem állhatok ! Se nem felettesem, se nem barátom, se nem ismerősöm, így tán mocskosul foglalkozzon a saját dolgával és ne mással - máséval !!!

Én soha nem piszkáltam nevezettet, ezt a léhűtő piszkál emgem azzal, hogy kötelezővé tenné az oltást és hatóságilag beadatná számomra. TÁN FOGLALKOZZON SAJÁT MAGÁVAL ! és mellette tanulgatni és okulni is kéne, mit írnak a törvények és jogszabályok !!! Mert még szentem ahhoz is buta, mit lehet és mit nem...
Tetszik tudni egy Showder klubbos előadó, Hatházi László jutott erről eszembe, oltassa be magát nyugodtan, veszettség ellen, szíve joga.

Tetszik tudni, ha finom és nőies lennék, csak annyi részemről, hogy menjen a francba...
Ha durvább lennék -> foglalkozzon azzal, ami saját magával-> azzal amivel egy idős és azzal játszadozzon !!...-naphosszat.=> és ne velem - velünk, akik nem kívánják magukat beoltatni.

Miért ? Mert egy tanult ember tudja azt, ha már egyszer túlesett a víruson - vírusfertőzésen és a szervezete lekűzdötte mindezt, még egyszer teljesen felesleges megterhelni a szervezetét ugyanezzel ! Aki ugy gondolja igen, oltakozzon :) Én se rá, se le beszélni senkit sem kívánok, mindenki józan paraszti ésszel gondolja végig a leírtakat...Ennyi és nem több...
Főlökött
folyt. köv.:
Immunitása adott a csoda védettségi kártyával alátámasztva - avagy nem. :) -> szerintem a kártyát feldughatják maguknak teljesen tövig, mivel senki sem fogadja el, de a csoda csipet--csapat közokiratnak minősítette :) , ha netán valaki hamisítaná, legyen ki ellen eljárni, pedig kártyájuk semmire sem jó, még popó törlésre sem...ĐĐĐ Közokirat pedig végképp nem lenne...

Ja, hogy ezt a megmondó és trollkodó emberkék agyilag nem fogják, ha valaki átesett a betegségen, az minek oltassa be magát, minek fertőztesse meg az immun rendszerét mégegyszer ? Erre nem tudnak válaszolni a trollkodók ! Ja mert csak, hogy kapjon védettségi igazolványt...de minek.

Erre jött... az általam fizetett M1 baromsága - a kormány felkérésére és felhatalmazására ( milyen érdekes, mindegyiket én fizetem...) melytől majd lehidaltam és majdnem magamhoz is nyúltam (!), miszerint :

- "Azért kell beoltatni magam, hogy másokat védjek..." :) :) -> menjenek oda, ahova gondolom...erőszakosságukkal együtt...

1., Baromarcúak, nem azért oltatjuk magunkat, hogy saját magunkat védjük ?
2., Ha pedig már átestünk a betegségen, minek mégegyszer megjátszani ?
3., Ha még mindez nem lett volna világos, egyedüli - családok ellátójaként regnélnánk és hiába, hogy az asszony elkapta és lesuhant volna a nyaralóba, mely fűtetlen télvíz idején, Ő kapott mentességi kártyát. Én azért nem, mert mondtam Neki, eszébe sem jusson, hogy bediktálna, mert se édesanyámat, se anyóst, se a többi hozzátartozót nem tudtam volna ellátni, mert karanténba kerültem volna.
Na így lett az a helyzet, hogy az asszonynak lett mentességi kártyája, nekem nem. Mit csinált erre a csoda kormány ? Közokirattá minősítette :)

Na az a karantén is érdekes volt, de nem ragozom...Lényeg, se ellenőrzés, se zártság, se semmi. Utólag kiküldtek egy kártyát és ennyi...

Szóval az egész egy hatalmas vicc, mely költségeit sajnos mi fizetjük...

Az olyanok mint Boldogkői Zsolt, pedig jobb ha hallgat, nem kicsit ->...
Nessy
@Főlökött: Azért azt hiszem az elhunytaknak más lenne a véleménye. A hozzátartozók nagy részének biztos. Gondoltál vajh arra, hány embernek adtad át a fertőzést akaratod ellenére?
istván irén
Ha nem a kínai szart erőltetnék sokkal többen jelentkeznének a gyakorlat alá támasztja ezt. Rákban többen halnak meg még sem akarják meg menteni Őket sőt még hátráltatják a gyógyítást . Ez csak a gazdaság beindításáról szól
division
@Pálinkás Pál: Pont te akarsz segíteni bárkinek is vírus ügyben? Isten óvjon meg attól minden embert. Jó is lesz ha kötelezővé teszik, bár az olyan emberek, akik 10 éve ki sem mozdulnak otthonról, plusz a bevásárlásokat is otthonról intézik tényleg védettek:-)
division
@vacsi: Lehülyézett a propi önjelölt virológusa...Tűröd ezt? :-))
division
@Peller Anikó: Mindig leállunk vitatkozni ezzel a fizetett Szövetkezet Tv fannal:-)
Pálinkás Pál
@division: miről beszélsz nyomott? szeretnél te csak annyit " pörögni " mint én...mond neked az a szó valamit hogy kerti party...?és a mi környékünkön lehet...nem vamzer csicska helyen lakom...
division
@Pálinkás Pál: Nem tudom, én nem élek különféle anyagokkal, nem tudom milyen lehet pörögni:-))
Pálinkás Pál
@division: hát ha neked anyag kéne a pörgéshez---akkor savanyú fiatalkorod lehetett...és gondolom nem javult az idő múlásával..
division
@Pálinkás Pál: Aki fél percen belül képes reagálni a propin mindenki hozzászólására a nap 24 órájában, az marhára pöröghet:-)
division
@Pálinkás Pál: Tudom, fáj az igazság. Ja, és már van olyan szerencsétlenség is aki lehülyézte sógornőmet a videó végett, holnap gondolom megy közmunkára:-)
Pálinkás Pál
@division: nem tudhatom...nem néztem meg...
vacsi
@division: Nem az számít, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja...
division
@Pálinkás Pál: Nyilván nem, nem is értem miért küldtem el neked is, hiszen a tudás és az a videó köszönőviszonyban sincs sem veled sem még jó néhány Gödény fannal. Persze nem baj, aki lehülyézte lényegében semmit nem fogott fel az egészből, az idegen szavakból meg pláne, de holnap majd fogja a fűnyírót és irány az árokpart:-)
Főlökött
@Nessy: Mi is a gond ? Az, hogy én átestem a betegségen és szervezetem lekűzdötte a vírust sikeresen !
Ha egyszer már immun lettem ezen fertőzésre, mert az immun rendszerem lekűzdötte a betegséget, akkor miért is kéne megterhelnem még egyszer a szervezetemet mindezzel ? Másoknak jó legyen ? Miben is lenne jobb Nekik ? Főleg - ha be is oltották -> a 'másokat' ??

Áruld már el "hány embernek adtad át a fertőzést akaratod ellenére?" hogy adhattam volna át, ha maszkban voltam és fertőtlenítettem a kezemet is.
De akkor visszakérdezek...Édesanyám rákos - kemós beteg, Tetszik tudni mit jelent ? Kemó -> lecsökkentett - leamortizált immunrendszer, na Őt láttal el és érdekes mód nem kapta el tőlem !!! Érdekes, nem ???
Tehát akkor "hány embernek adtad át a fertőzést akaratod ellenére?" = 0 ĐĐĐĐĐĐ
Na ennyinek tsokolom...
Tetszik tudni pilóta koromban kötelező volt a 'veszettség' :) -> influenza elleni oltás beadatása. Akkor is mondtam a dokinak, beadhatja saját magának, avagy bármely haverjának, de nekem nem. Mindíg meg tudtuk beszélni...
Miért is ? Kollégáim közül, akik megkapták, 4-5-7 napra páposcsibék lettek és nem repülhettek. Én normális hajózókaját fogyasztva ( minden reggel egy korsó hideg tej, normális kaja, paprika...néha paradicsom is-> tej nem kedvelte, meg a többi )
Azt az érát is túléltem, ezt is túl fogom. De, hogy erőszakkal nem adják be számomra, az bizonyos !!!
Már több hívást kaptam, hogy adassam be ! Erősen gondolkodom, hogy büntető feljelentést teszek a hívások indítói ellen, mert a számom titkos és nem nem hozzáférhető senkinek. Akkor hogy és miért, kinek az utasítására kezdeményezték és jutottak hozzá, titkos számokhoz és információkhoz. Mármint, hogy nem oltattam magam... Érdekes, nem ?

Én se rábeszélni, se lebeszélni senkit sem kívánok ! Mindenki azt tesz az életével - testével - szervezetével, amit akar. Ha valakinek viszont van egy döntése, azt tiszteletbe kell tartani és nem felülbírálva megmondani neki a tutit, mert az...
Nessy
@Főlökött: Néha érdekes dolgot tud produkálni a szervezet! Még kemós beteg esetében is. Van egy hangyafülnyi ismeretem a tumorról, és a különböző kezelési formákról. Egyébként részemről azt teszel, amit a szíved diktál! A betegségen való átesés, nem minden esetben ad védettséget, különösen ha gyógyszerrel kezelik. És mindenki, még a 90-95 %-s védettséget élvező ember is lehet vírus gazda.
De ez legyen a Te döntésed!
Főlökött
@Nessy: Tetszik tudni az asszony, aki elkapta és hazahozta kérésemre -> mivel nem kívántam azt, hogy egy fűtetlen nyaralóban hordja ki mindezt, semmi baja. Tehát mi gond ezzel ? Szerintem semmi..

Ha mások úgy döntenek, oltatják magukat...már 5 misi felett járnak, akkor ismét kérdezem. ehát mi gond ezzel ? Szerintem semmi..

Azt nem értem Önnek mi gondja azzal, ha valaki - mint ahogy én is, úgy dönt, nem kér az oltásból !
1000+1 kérdést fel tudnák tenni az oltással kapcsolatban, de sem Ön, sem a csoda virológusok, se a szakemberek, se senki nem tud rá válaszolni, csak hamukálnak és félrebeszélnek.
Pl.:
1., Meddig hatásos az oltás, oltástípusonként ?
2., Melyik oltás, mennyire hatásos ?
3., Oltások közül, melyiknek milyen drasztikus mellékhatása van ?

...de sorolhatnám napestig a kérdéseket, mivel ezekre érdemi választ nem tudnak adni, egyre sem !!!

"De ez legyen a Te döntésed!" -> igen az én döntésemnek kéne lenni (!), de pl. ma hívott a Fidesz, hogy oltassam magam, saját érdekemben. Számomat és oltatlanságomat honnan is tudták meg ? -> ja hogy ez bűncselekmény, érdekes, nem ?
Így saját döntés helyett - hazug és léhűtő politikusok megbízásából -> megbízottak rám próbálják erőltetni akaratukat -> Tisztelettel nem részletezem a megbízók és a megbízottak, saját hozzátartózóikkal mit és hogyan kövessenek el ! Miért, mer halmokban álló bűncselekmény mind, tsokoltatom Polt -> közpénzből fenntartott személyt ! Csak még nem ment el a szemészetre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.