A kormány pénzeiből is finanszírozott vasarnap.hu megszólaltatta a munkásembert, aki állítólag el akarta ütni Jakab Péter jobbikos miniszterelnökjelölt-jelöltet.

A Miniszterelnök és az EMMI által is pénzelt vasarnap.hu emlékeztetett arra, hogy egy héttel ezelőtt hoztá nyilvánosságra azt a felvételt, amelyen Jakab Péter ordítozva, trágárkodva kéri számon egy munkagép vezetőjét.

A Jobbik lehetséges miniszterelnök-jelöltje azért került idegállapotba, mert – szerinte – a „melós” el akarta ütni.

A munkásember megszólalt a Vasárnapnak, és azt mondta, hogy nem akarta elütni Jakab Pétert, és azzal sincs kifogása, hogy egy Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez köthető beruházáson dolgozik.

Forrás: vasarnap.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@Pálinkás Pál: Igaz:) Szinte a szájába adta a válaszokat a " riporter". Egyèbkènt szándèkos volt,mèg jól szájba kellett volna vágni! Nem èreztem,hogy Jakab " minősîthetetlen hangot" ütött volna meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
elég sokáig tartott amig betanultad a szöveget!!!
karma1
@dr. prédikátor: nezz ra, es mindent megertesz...:) Mindenesetre teljesen hiteltelen - remelem, hogy Jakab ugy beperli, mint a pinty! (gondolom, volt rola felvetel is.) Egyebkent meg a gyilkos is azt mondja a nagykessel a kezeben, hogy "nem en vo'tam, tisztelt birosag!"
Aki Én
Ez annyira fideszes. Hogy még a szekta is meg(félre)értse.
Mondjuk ez egy értelmes pali, könnyebben megtanulhatta a szöveget, ment ő:

www.youtube.com/watch?v=vXrs5FVEhsI
solidedge
A munkást az sem zavarja, hogy videón mindenki láthatta az ellenkezőjét.
Nessy
Ki lenne akkora marha, hogy azt mondja, el akarta ütni Jakabot. "Meggyőző" riportalany volt az illető!
Emmersson71
Egy igazi NER lojális melós. Majd megy a megszolgált 5 kg krumpli :P
1:05 - Az utcai harcos pedig Orbán, ő maga mondta magáról!

Senki sem azt mondja, hogy szándékosan elütni akarta a forgatás embereit. Figyelmetlenül vezette a munkagépet. Hatalmas visszapillantó tükrökben figyelhette volna, mi van a gép mögött és akkor meg kell állnia, ha akadály - tárgy, ember..bármi - áll az útjában!
Az nem úgy van, hogy a munkagép egy szirénával-villogóval ellátott járművel egyenértékű, amelynek mindig elsőbbsége van, ha pittyeg! (megjegyzem, még a mentőautónak is körültekintően kell haladnia riasztásra vonuláskor)

2:59 - Az pedig jól látható, hogy bizony az utcán, tehát közterületen forgattak Jakabék, amit a melós zavart meg - fenntartotta(sic.) őket! - talán nem is saját ötletből
gina
Felbérelt szemét, ez nem melós, hülyének nézik az ebereket aljas fidesz
jesz
A címadó majomhoz: nem hívjuk a munkásembert melósnak, még ha piszkos is a fáradtságos fizikai munkától...

Értetted te gyökér?
Toller Béla
Nem ostoba ember, csak úgy tesz ! Asszonták toljam el onnajt, eltoltam ! Még ő kiabált velem, kifejezetten inzultált ...miért én? Mert én pár évet szógátam ...
rokker33
Én csípem Jakabot, de fogjátok mát fel, hogy egy munka területen bohóckodtak és még Jakab lázadt fel Nem hülye a sofőr és biztos hogy nem akarta elütni. Gondoljátok hogy börtönbe akar vonulni ??Egy szándékos emberölés minimum 15 év börtönt jelent ezt nem hiszem hogy pénzért egy normális ember bevállalná!Ja és ezt úgy kommentelem, hogy Jakabot tartom a legjobb választásnak!
Eladott Ország
@sgl: ma, 10:37 ♦ Javasollak az idei Lőrincze Lajos nyelvész díjra és Csókoltat a Grétsy László is, álljunk meg egy szóra.
NKF
Na ,mindegy!Midenesetre a "melósnak"100-szor több esze van mint a kis buzi jakabkának!
Egy ilyen kis tetű akar miniszterelnök lenni?Jaj édes Jóistenem,segíts meg minket!
Emmersson71
@rokker33: Az már kapun kívül volt - szerintem - egy zsákutca végében. Vagyis közterületen, ahol járdát nem nagyon látok. A munkagépre ill. vezetőjére itt is vonatkozik a KRESZ.
A pittyegés pedig egy olyan monoton figyelmeztető hang, amihez pár perc alatt hozzászoksz egy építkezés környékén. Nekem már fel sem tűnt, amikor a szomszédos telken szólt. Van tükör azon a gépen, álljon meg, forduljon hátra és teremtse le az útban állókat, de ne haladjon feléjük folyamatosan 5 km/h-val, a megállásra egyáltalán semmivel sem utalva!

Az ilyen figyelmetlen és arrogáns barmok szokták egyébként a gyereküket/unokájukat ilyen minimális sebességgel tolatva halálra gázolni :(
134.bátor
@Pálinkás Pál: Igaz:) Szinte a szájába adta a válaszokat a " riporter". Egyèbkènt szándèkos volt,mèg jól szájba kellett volna vágni! Nem èreztem,hogy Jakab " minősîthetetlen hangot" ütött volna meg.
NKF
Jaj "melós"elfelejtettem!Miért nem nyomtál be jakabkának egy jobbost vagy egy balost?
Még ő pattogott ez a kis buziA! helyet ,hogy felrúgtad volna mint paraszt a gyilkos
galócát!Most simán jó érezném magam!
Emmersson71
@NKF: Tényleg, szinte már egy úriember volt!
Igaz, hogy miközben tolatott, láthatóan hátranézett és úgy tett meg még métereket, majd az őt számonkérő (Normális vagy...?!) nőnek azt mondja, hogy "Húzzál már el innét a büdös a picsába!". Tényleg, milyen eszes ez a "melós"..talán több esze is van, mint Mészárosnak, pedig neki még Zuckerbergnél is több van :P
Macskaszem
Kíváncsi lennék, ki lenne udvarias egy ilyen tahó jómunkásemberrel, aki sehallselát dömotör módjára ész nélkül teper hátrafelé közterületen. El kéne tiltani az ilyen hülyét a vezetéstől.
Aki Én
@rokker33: Nyilván nem akarta elütni, de szándékosan ijesztgetett ott, KÖZTERÜLETEN!!!

www.youtube.com/watch?v=wZjU-VHsOB4

Látszik ahogy hátranéz tolatás közben, még mutogat is. De ha munkaterület, akkor nem kell figyelnie? Akkor nem lehetnek ott emberek?
Teljesen egyértelmű a szándéka, amit a stílusa is alátámaszt. Trágárkodva, tegeződve suttyó, nyilván tudja, hogy adott esetben megvédi a felbujtója.
ómió
Most már csak "állítólag"? A múltkor még "tuti efftársi" volt!
134.bátor
Vajon mennyit kaphatott a " melós" ezèrt a kis akcióèrt? Úgy tűnik ez a " vasárnap hú" nincs benne abban a 6 ellenzèki " lapban" amit a dagadt talált az újságosnál
balos
Mindig lesznek pénzért mindenre kapható "munkás-emberek"!Azért remélem megvan a "rendszáma"?A lölöét tudjuk!
csak úgy....
@134.bátor: gondolom többet mint a makói tanárok a gyermeküdültetésér..
Aki Én
@ómió efftárs: Te tuti idióta vagy, de a múltkor még csak állítólag volt.
verőce21
Ezt a korrekt, jó deszédkészségű "melóst", legalább önkormányzati képviselőnek kell ott indítani!
csak úgy....
@verőce21: jobban "deszél" mint a lölö, igazad van! :)
Aki Én
@verőce21: Te is állíthatnál egy kicsit a ,,deszédképeszségeden", surmó...
Azért gondolod, mert könnyen megvehető?
ómió
@Aki Én: Nem elég, bolosiék fajkreténje, hogy efftársadnak hazudsz, de még szófordulatot is lopsz! Tényleg "igazi efftárs" vagy! Még, ha másra hazudnád is!
Bélabácsi
István Gyula Németh: Ugye te vagy az a prímítív barom akinek a nevét Sorosék G.listáján a "Námeth Gyula István ária" ként szerepelt ?
ómió
@Eladott Ország: Bizony! Erre élő példa a ti bolsi "társadalmatok"!
csak úgy....
@Shikari: téged majom ki pénzel,hogy itt majomkodj? :)
Aki Én
@ómió: Ma nagyon termékeny vagy, balfasz. Nem akarsz összefeküdni valakivel?
Namely
Tőzsdei szünetben ide mindig érdemes feljönni, garantált a röhögés! :D

Ahogyan játsszák a hülyét a kommentelők, valami páratlan :D persze nem politikai elfogultság, dehogy is, kizárólag a szikár tények vezetik őket.

És amikor hatalomra segítik a saját főmajmaikat azok pedig lopnak, csalnak, hazudoznak megint, akkor újra előveszik az érveket a sikertelenségre:
"A másik oldal a hibás, az maga a Sátán! "
"helyre kell hozni az előző éveket"
"De hiszen dübörög a gazdaság, csak hazudoznak a másik oldal katonái"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ómió
@Aki Én: De! Ha itt megválaszoltam a kreténségeidet, megyek a barátnőmhöz! Igazi! Nem aberrált!
verőce21
Egy "miniszterelnök-jelölt" jelöltnek annyit illett volna tudni minimum, hogy munkaterületre csak engedéllyel és védőfelszerelésben szabad belépni!

Illene bocsánatot kérnie a "melós"-tól, amíg bíróság nem kötelezi rá...
Képzett ember ez a jakobinus, mindjárt meglátszik rajta... :)
csak úgy....
@verőce21: egy képzett embernek,többszöri elmondás után tudni kéne,hogy közterületen történt a szándékos majdnem balest! dade,te egyre sürübben halucinálsz.
verőce21
Beszállítói útvonalon még közterületen sem akadályozhat.
Nem beszélve arról, hogy engedély nélkül egyetlen beruházásról sem lehet felvételeket készíteni...!
teuton57
@verőce21: Vergödszke! Mifele "beszallitoi utvonal"-rol pofazol? A rendszam nelküli (!) munkagep nem szallitott semmit, szabalyellenesen ment ki az utcara es ott ugy tolatott, hogy nem volt aki iranyitsa! Ennyi! Valojaban mar regen meg kellett volna induljon ellene a szabalysertesi eljaras, ha nem epp a Penztaros cegeröl lenne szo... Közterületen (utcan) pedig barmikor es barkit lehet fotozni, semmifele engedely nem kell hozza! Ja, te magyarul nem tudsz olvasni...
verőce21
@teuton57: "Akkor vár 3 percet!" - mondja Jakab, a közterületfoglalási díjért, fizetett ideiglenes anyagbeszállítói útvonalon...!
Ahol egyébként meg sem állhattak volna filmezni.
simmering73
Egy zsák krumplit kapott volna, ha sikerül elütni Jakabot. Megmondom az őszintét: éhes a család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.