Megígérte, hogy közlik, mennyit adnak támogatásként az adófizetők pénzéből, most mégis egy német lap cikkéből derült ki a mellbevágó számadat.

Valamiért Szijjártóék nem siettek bejelenteni, hogy 32 milliárdot csúsztatnak a dél-koreai akkumulátorgyárnak

Fotó: pixabay.com

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter januárban jelentette be, hogy az ország történetének legnagyobb zöldmezős beruházása keretében még egy akkumulátorgyárat létesít a dél-koreai SK Innovation, Komárom után a Fejér megyei Iváncsán. A beruházás értékét 2,3 milliárd dollárra tették, ez durván 680 milliárd forint – írja a 24.hu.

Szijjártó Péter azt ígérte, hogy a pénzügyi támogatás mértékét a véglegesítés után nyilvánosságra hozzák, ez mostanáig nem történt meg.

A német Electrive.net nevű szaklap cikke szerint a támogatás mértéke

90 millió euró, azaz körülbelül 32,3 milliárd forint.

A lap hozzáteszi: a támogatás előfeltétele az volt, hogy az Európai Bizottság zöld utat adjon az állami támogatásnak, ez pedig most megtörtént.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Figyu balfasz! Úgy gondolod, ez a kormány magánügye? Azt akarod idehazudni, te elmebeteg bolsi, hogy ehhez a társadalomnak nincs köze?
Nem jelenteni kell, mint anno tettétek az átkosban, te balfasz, hanem közölni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Nem jelentettéka bolsi internacionálénak? Na, ne má'!
Qqberci
A Budapesti Műszaki Egyetem 2020-as költségvetése 34 milliárd, de ebből csak 17 milliárd az állami hiozzájárulás, Persze az nem egy kotongyár...
justhpeter
A hazai Kkv-k közben csak bakafingot kapnak !
Ábel
@ómió: Nem szokás az illipsi közpénz tolvajoknál, hogy bejelentsék, hogy mennyivel rövidítették meg a hazát.
Aki Én
@ómió: Figyu balfasz! Úgy gondolod, ez a kormány magánügye? Azt akarod idehazudni, te elmebeteg bolsi, hogy ehhez a társadalomnak nincs köze?
Nem jelenteni kell, mint anno tettétek az átkosban, te balfasz, hanem közölni.
Havanagi
@Qqberci: Kiművelt emberfőkre itt nincs szükség,zombik kellenek,akik mindent elhisznek nekik.
ómió
@Aki Én: Majd, ha úgy lopják el, ahogy anno Böszme vezéredék tették, bolsiék elmebetege, akkor herákolj! Jelenleg ez hazánk ipari fejlesztéséhez adott hozzájárulás! De azért efftársilag te majd biztos találsz rá valami aljas hazugságot! Végtére is az a "szakmád"! A tetves bolsiságodat meg tartsd meg magadnak! Összeilletek!
ómió
@Ábel: Az - ne hazudd másra - a "libsi" közpénztolvajoknál nem szokás! Azért nőtt meg 2002-2010. között 14000 milliárddal úgy az államadósság, hogy ezen a pénzen az efftársaid semmit nem vettek, semmit nem építettek és senki/semmit nem támogattak, hanem még inkább ezerrel népzsebeltek!
F_Viktor
@Aki Én: Írod:
"Azt akarod idehazudni, te elmebeteg bolsi, hogy ehhez a társadalomnak nincs köze?"

Ilyet, mint @ómió: csak az mondhat, akinek ezekből a lopott orbáni közpénzekből maga is részesül!
F_Viktor
@ómió: Írod:
" Azért nőtt meg 2002-2010. között 14000 milliárddal úgy az államadósság, hogy ezen a pénzen az efftársaid semmit nem vettek..."

Akkor biztosan azt is tudod, hogy mekkora most az államadóssága Magyarországnak, hogy magasabb, mint a 2008-2009 közötti gazdasági világválságban volt.
Sőt, azt is nagyon jól tudod(?), hogy mindeközben mekkora mértékben csökkent a nemzeti vagyon pl. a (fityeszes) magánkézbe jutatott MOL- és Richter részvények, egyetemek, stb. által? Vagy, hogy csak 2019-ben az állam befektetett pénzügyi eszközei 1 200 milliárd forintról 737 milliárdra olvadtak?

Kiskomám, mocskos ember az aki beáll a tolvajok közé!
ómió
@F_Viktor: Információkieséseid vannak? A mai nemzeti vagyon a 2010. évinek másfélszerese! Látod, milyen "sokat csökkent"? A bolsi hazugságlexikonban más van? Próbálj a valóságra hagyatkozni! A mai államadósság meg kb. annyival magasabb, mint a 2010-es, amennyivel a bolsevik adóssághegyeitek évi 1000-1500 milliárdos kamatai megemelték! És még nekem mondod, ki a mocskos ember? Ebből is látható!
F_Viktor
@ómió: Írod:
"A mai nemzeti vagyon a 2010. évinek másfélszerese!"

Állítja ezt ezt orbán egyik papagája, a NVK :-)))
Persze ha azt nézzük, hogy 2010 óta pénztáros löle és a faterka horror összegért felújított 200 km vasútvonalat (Kínában fele áron 600 km/h-ás lebegő vasútat építenének belőle!) és meghosszabbította orbán kisvasútját putyler dácsájáig, vagy a haverokkal és a faterral megépített 500 km autópályát és gyorsforgalmi utat a világ egyik legdrágább /km áráért (amit gyorsan oda is ad a havernak, biztosan a fater verejtékes munkája indította meg érzékeny lelkét. De biztos ami biztos alapon azért megfejelte az ellopott vagyont, mert több, mint 2 ezer kilométernyi utat lop el az állami vagyonból!), akkor papíron még csökkenhet is az ország kirablása.
Jajj, de vannak ám erőművek, bankok, stb...
lusta
@ómió: Mennyi uniós pénzből lett csak másfélszerese?
Fordítsuk le a számok nyelvét érthető összehasonlításban.
A lengyelknél az LG idén szintén akkumulátor gyárat bővít, de brutálisat. A világ legnagyobb gyárát építi, ahol kb. 10 ezer embernek lesz munkája. A magyar évi 30 GWh kapacitás csak töredéke a kobierzycei 100 GWh évi kapacitásnak.
A lényeg. ˝Csak˝ 95 millió eurós támogatást kaptak. Ez azt jelenti, hogy egy háromszor akkora gyárra ugyanannyit adtak a lengyelek, mint a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk. A szokásos túlárazás, amiben nincs semmi meglepő. Lásd horkolást akadályozó gépek, Mao könnye oltóanyag, Paks II, Bp-Belgrád vasút, Fudan egyetem és a lista naaaaaagyon hosszú.
Clavigo
@ómió: Te akkora barom vagy ,hogy veled szántani lehetne...De neked ahhoz is OKJ- s képzés kellene,,hogy az eke elé beengedjen valami " műkörmös újparaszt "...Idióta.
Aki Én
@ómió: látom, szopóágon vagy buzeráns Pride huszár.
ómió
@F_Viktor: Intenzívebben hazudd le, vazze! Hát, milyen efftárs vagy te!? Az NVK, ugye, csak akkor mond igazat, amikor Böszme vezéred hazudozik neki? Vagy csak a valóság csípős ennyire az efftársi szemeidnek? És még "ellopott útról" meg nemzeti vagyonról makogsz, idiótája!? Amikor a 90-es években "eltűnt" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon", az efftársi milliárdosok meg "hosszú, tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól", akkor, mintha kusikáltál volna! Ahogy akkor, is, amikor Böszme efftársadék PPP konstrukcióban (parttalan pénzpocsékolás) dupla áron építtették az autópályát - nyilván, hogy legyen miből (kispesti módon) "visszaosztani"! Szóval, vigyél már egy kis "innovációt" az aljabolsi hazudozásodba!
ómió
@lusta: A saját hazája iparosításának támogatása kinek ennyit ér, kinek annyit! Nektek, bolsevikoknak, annyit, hogy - másokhoz, vagy éppen az abszolut optimumhoz méricskélve - még erre is tücsköt-bogarat ráhazudjatok! A 90. előtti 45 évben is ezen az alapon "sikerült" nekünk 50 év lemaradást "kivívnotok" a "rothadó kapitalizmus" mögött, vagy az még egy másik "haladó tanulmány eredménye" volt? Csak nem te voltál az egyik "vezető teoretikus" akkor is!? És nemhogy levetkőzted volna, de még gyűjtöttél is az idióta aljasságokból? Ne légy már ilyen "mohó"!
ómió
@Clavigo: Már megint rádöbbentél, hogy tulajdonképpen mi is vagy és jött a de genere efftársi reflexed, bolsiék fajkreténje, hogy prompt továbbhazudd!? Te tényleg "különleges anyagból" lehetsz! Bayer szerint pedig az a szar! És milyen igaza van!
ómió
@Aki Én: Buzeráns prájd-huszárt majd akkor makogj, bolsiék fajgörénye, amikor a prájdotokon az efftársaiddal együtt vonaglasz! Netán "felmentésed" van, mert nem kapsz kimenőt az elmeosztályról?
ómió
@Horizont: Most "mélyen magadba néztél" és rám "transzformálod" (mondhattam volna sértően is), vagy mi történt? A saját efftársiasságod fáj? Netán magadra ismertél és Kubatov "indikációval" hazudnád rám, idiótája!? Vagy most ez az, ami "jó" neked?
Aki Én
@Horizont: Ez egy @ómidióta:
De tényleg az, egy idióta.
ómió
@Horizont: Látom, "mosakodsz", de a "kimosdott" szintet sehogy se vagy képes elérni. Ha neked megvan a véleményed, akkor az másnak - pl. nekem - már nem lehet? Ez, akkor, nem idiotizmus, csupán bolsi jellemvonás? De mi a különbség?
ómió
@Aki Én: Már megint tükör előtt jártál ott az elmeosztályon, bolsiék elmebetege!? És még mindig nem ismersz magadra? Inkább másra hazudod?
ómió
@Horizont: Te minek nevezed az esőt? Nem esőnek? Mert én a bolsit bolsinak! Az orwelli "újbeszéd" szerint másképp kéne? Én úgy nem tudok! Azt meg kár kihangsúlyoznod, hogy a bolsi "gegjeitek" miatt - és (pláne) nem nekem - sosem "mosakodtok", az nálatok kizárt, max. stílusbelileg váltotok időnként. De, hát, a bolsi már csak ilyen!
ómió
@Horizont: Már megint a rámhazudásnál tartasz? De, hogy épp a saját állapotodat!
ómió
@Horizont: Olyat láttál a tükörben? És téged még mindig a másrahazudási szindróma gyötör?
balos
A sole-mió nem beszámitható,mert trottyos!
ómió
@Horizont:Akkor, röhögj nagyokat, de leginkább a saját idióta bolsiságodon! A "szar életről" meg, ha az efftársaid kerülnek kormányra, mindig "gondoskodtok"!
gina
@ómió: Ne bizzál benne hogy a fidesz szektád nyer, nagy szarban leszel, idióta szektatag---proli kocsmajáró
ómió
@gina: Üdvözöllek, proli kocsmajáró! Én ómió vagyok! Felmértétek már, hogy a magyar már inkább a szokásos bolsi népzsebelést választja, vagy "csak" ráhazudjátok?
ómió
@Horizont: Örülök, hogy felsoroltad az összes jellemzőidet! És? Még mindig nem mondanak neked semmit? Akkor, ettől vagy te "jó efftárs"!
ómió
@Horizont: Üdvözöllek, Baromka! Én ómió vagyok. Napi rutinként hazudod másra magad?
Nessy
@Horizont:Vegyen már valaki egy magyar szinonima szótárt ómiónak. Hátha bővülne egy kicsit a szókincse.
Bár lehet, hogy már az sem segít. Talán megtalálja a "ráhazudja" szó "ráfogja" megfelelőjét, kevésbé lenne egy síkú.
csak úgy....
@Nessy: szerintem egy kényszerzubbony okosabb befektetés volna!
csak úgy....
@Horizont: fidesz betegség! soros,migráncs,brüsszel,+ mostantól a buzik!
a fantáziájukba és a szókicsükbe bele lehet rottyantani!
ómió
@Horizont: Eszerint, bolsi fajgörény, te játszol ilyesmire, csak éppen ezt is a másikra hazudnád, ahogy az idiotizmusodat is próbálod! Amúgy meg, bolsi baromarc, ha már a sorrendiségnél tartasz, te akaszkodtál rám elsőként az efftársi baromságaiddal, ergo lehetsz első a lekopásnál is!
Aki Én
@ómió: Megtanulhatnál néhány új magyar szót, te balfasz csicska bolsi.
ómió
@Horizont: Hogy a tükörbéli barom, ha belenézel, mit gondol, a te dolgod! Felesleges másra hazudnod!
ómió
@Aki Én: Tetvesbolsiságod másrahazudási szindrómájának újabb rohama ért el téged, bolsi tetüfi!? Új magyar szavakat igényelsz, efftársék elmebetege!? De, hiszen, agyfogyatkozásodban a régieket se érted!
ómió
@Horizont: Tükör előtt ilyeneket mondasz magadnak? OPNI-szökevény vagy? Az más!
ómió
@Horizont: Ha kusikára vágysz, bolsi szarkupac, kezdjed magaddal!
karma1
@ómió: Vagy mondd meg konkretan, hogy Gyurcsany mennyit es kitol lopott, vagy pofad legyen lapos, mert atmegy rajta az uthenger, te balfasz! Mondjal mar Gyurcsanynak EGY, EGYETLEN (nem olyan sok az!) lopasi bunet, amirol itt hablatyolsz - en azert mindjart mondanek neked kapcsibol olyat, amit tutira a gazdaallatod emelt el az enyves kezevel: a 3000 milliard manyup penz, vagod? Na meg a vorosiszapkarosultaknak osszegyult tobbmilliardot is megtartotta maganak, te kotonszokeveny! Ugyhogy vagy elmondasz EGY Gyurcsany lopast - de alatamasztani am egy linkkel, vagy tennyel! - vagy pofad lapos!
Aki Én
@ómió: Megtanulhatnál néhány új magyar szót, te balfasz csicska bolsi.
ómió
@Aki Én: Gyógyíttasd a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómáját magadon, bolsiék elmebetege! Vagy még ezeket a hagyományos szavakat se érted?
Aki Én
@ómió: ...mondtam, nem kérdeztem, te suttyó bolsi.
ómió
@karma1: Én mondjam meg, bolsiék idiótája!? Már annyi eszed nincs, hogy emlékezz rá? Az állami alkalmazottaktól ellopott egy havi fizetést, a nyuggerektől egy havi, sokaktól (libás efftársi "közreműködéssel) 2 havi nyugdíjat - hogy csak a "javát" említsem! Saját magának - anyósi "segédlettel" - 700 millióért lopta, bocsi., "privatizálta" el az akkor legalább 3 milliárdot érő MOTIM-ot! A többit most hagyjuk. A 3000 milliárdnyi manyup-ot meg a tetvesbolsi bandád lopta ki az állami nyugdíjpénztárból efftársi magánkasszákba, ahonnét azt a "Zorbán" rakta vissza az állam zsebébe, idiótája! Még, ha másképp hazudnád is! A vörösiszaposok települését meg ugyanaz a "Zorbán" építtette újjá - még, ha elhazudnád is tőle, amelyik az államot a lopott manyup pénzetekkel kártalanította! Na, innét hazudozz tovább, szarkupac efftárs, ne a "bolsevik etikától"!
ómió
@Aki Én: Te nem mondani, hanem aljaskodva hazudozni szoktad a "mondanivalódat", szarkupac efftárs! Ahogy a tetves bolsiságodat másrahazudni is!
ómió
@Horizont: Ezt, ugye, onnét röfögöd a bolsi latrinából, bolsi latrinabúvár!? Akkor jó helyen vagy, még ha másra hazudnád is a fekabolsi egódat!
ómió
@Horizont: Kezdd magaddal, Köcsög efftárs, aki még mindig bolsi latrinabúvár vagy! Hiába is szépítedéd!
Aki Én
@ómió: Elmebeteg vagy, itt az idő, hogy ezt komolyan vedd!
tudode
A hzu embert valahol mégis utolérik, mert világszerte figyelik, hogy mit megengedhetnek maguknak a TETTREkész pannompicsiKÁK, elvégezve a piszkos melót példaképük örömére, nehogy úgy járjanak mint a mindenreható kebelbarátja.alo kimondta a tutit
.
----- Az oroszok miatt veszett össze Simicska és Orbán 17-12-02
www.youtube.com/watch?v=WcpXjvsdlbI
.--------------------------
..
Nem kispályás a gazdi! Ngyon vacak lehet a NER élet!
ómió
@Aki Én: Már megint önmagadat hazudnád rám, bolsi baromarc!? Új "innovációd" semmi?
ómió
@Horizont: Neked, bolsi baromarc, már a hőség is megártott, vagy de genere vagy idióta? Húzódj a Lenin összesed árnyékéba!
ómió
@Horizont: Mi van, baromarc?! Még mindig a napon vagy?
ómió
@Horizont: Mi történt, bolsiék fajbarma!? A vizitet várod az elmeosztályon?
ómió
@Horizont: Merülj alá, bolsi latrinabúvár! Addig se bűzlesz itt külön!
ómió
@Horizont: A magadét érzed, idiótája, amikor kitüsszögöd!
Aki Én
@ómió: Súlyos elmebeteg vagy, mondtam már?
ómió
@Aki Én: Kongó fejed állandóan a saját álapotodat hazudja másra, idiótája! Már ennyit se látsz?
ómió
@Horizont: Faszparaszt efftárs! Ha dugulni akarsz, kezdd magaddal!
Aki Én
@ómió: ... az állapot.
Elmebeteg vagy, itt az idő, hogy ezt komolyan vedd! Milyen emberek vesznek körül, hogy nem segítenek?
ómió
@Horizont: Már te is másra hazudod a fajkreténséggel egybeköttött tetves bolsiságodat, efftársék elmebetege!? Eltanultad Aki kretÉn efftársadtól, vagy csak te is - akárcsak ő - nehezen tűröd még saját tetves bolsiságodat is? Békélj már meg tetübolsi önmagaddal! Ha meg kusikálnál, fogd be a Böszmeszaros pofád!
ómió
@Aki Én: Szedáltasd magad, bolsiék agyfogyatkozottja! Láthatod: csak az elmebetegséged diktálta agyamentséget vagy képes ismételgetni!
Aki Én
@ómió: Elmebeteg vagy, itt az idő, hogy ezt komolyan vedd! Milyen emberek vesznek körül, hogy nem segítenek?
ómió
@Aki Én: Még mindig a dililemezed forog, idiótája? És egy ápolód se segít rajtad?
Aki Én
@ómió: Elmebeteg vagy, itt az idő, hogy ezt komolyan vedd! Milyen emberek vesznek körül, hogy nem segítenek?
Nem kérdezem, mondom!
ómió
@Horizont: Még mindig nem ismersz magadra, bolsiék fajkreténje!? Tükör előtt se? Akkor, rajtad már a szedálás se segít! Agydonorod meg sehol? Ha a kutyádét kapnád, az már nagy előrelépés lenne számodra!
ómió
@Aki Én: Szóval, fennakadt a tű a dililemezeden! Kérd az azonnali szedálásodat!
ómió
@Horizont: Mondtam már, bolsiék fajbarma, ha kusikálnál, kezdjed magadon! Ennyit nem bírsz vágni?
ómió
@Horizont: Nem értetted, hogy fogd be a böszmeszaros pofád!? Már ennyit se?
ómió
@Horizont: Egész addig nem dugulsz el, bolsi fajgörény, amig a böszmeszar fenn nem akad a torkodon!?
Sámannus
Ország eladósító szélhámosok börtöntöltelék az egész kompánia. Egy láncon kell az egész csürhét elvezetni
ómió
@Horizont: Még mindig nem volt elég darabos a böszmeszar, hogy a torkodon akahatott volna, szarkupac efftárs!? Reklamálj már a gazdádnál!
ómió
@Horizont: Merülj már alá, bolsi latrinabúvár! Ne húzd az időt!
Sámannus
Hát ez tényleg bagatell a lélegeztető haszontalan fosokhoz képest említésre sem méltó.
Hát Kínában mit tesznek a járvány terjedése ellen? Ígen tesztelnek tömegesen. Baszki köcsög orbán akkor a nagy példaképünk is oltás ellenes, vagy a lélegeztető árából vették teszteket.
Retkes agyalágyult ország, ahol mindenkit leszarnak és magára hagynak a legnagyobb bajban.
ómió
@Horizont: Annak kéne, fajkretén, aki ezt követeli! És az te vagy, idiótája! Még ezt se vetted észre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.