A képviselő szerint a főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához, így annak először inkább az otthonát, nem pedig a fővárost kellene felújítania.

Deustch logikája: Karácsony nem tud becsavarni egy villanykörtét sem, ezért van közlekedési káosz Budapesten

Fotó: Facebook

„Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban”

– ezzel a szlogennel indított nemrég plakátkampányt a fővárosban Karácsony Gergely, utalva ezzel a Budapesten zajló beruházásokra és felújításokra. A kampány üzenetét azonban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője egy Facebook-bejegyzésében szedte szét.

Karácsony Gergely  (...) számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni). Na, most, ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a 'közös otthonunk felújítását' képes lenne megcsinálni?

- írta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Te sikagyu tompika a sulyadót nem ohajtjátok viszaadni ?? az utakra lett annó a pénz determinálva akkor most miért a nav viribüli szét? Mert ti ugy gondoltátok be kell tartani az embereknek?1000 év alatt nem volt ilyen vezetője a népnek akit nem is érdekel csak a saját trágyadombja. Az ország meg szegényedik évek óta
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy milye? Lo-gi-kája?? Kinek, Tompikának? Na ne már! =))
Dr. Proktor
Dajcsnak sok gyermeke van, ezért ezen logika mentén elcsesz mindent...
Reszkessetek állatok!
Aki Én
Nem láttam, de ha az az izzó lóg ott valóban, az nagyon gáz.
Egyébként orbán többször elmondta, és mást sem nézek ki belőle, hogy egy műszaki analfabéta, okostelefont, a netet és a fészbukot sem tudja kezelni.
Ez az ember ma Magyarország miniszterelnöke, és ezen logika mentén is alkalmatlan.
vacsi
Karácsonynak nem is ehhez kell értenie! De sajnos, amihez kellene, arra alkalmatlan.
tudode
Egyik swem különb a deákné vásznánál, mint pl. Tompika
.
---- Szemét lett a stadion-beléptetőkapukból
index.hu/belfold/2014/02/12/elektronikai_hulladek_lett_a_stadionbelepteto-kapukbol/
------------------------------
.
Tükörbe nézhetne már az egész garleri!
kissé felnőttem
Akkor ugye torzonborz tompika lenne a neve ? vagy már is fosás jött rátok?
látva hogy másképp áll a szénátok nincs már szekértolótok?
kissé felnőttem
Te sikagyu tompika a sulyadót nem ohajtjátok viszaadni ?? az utakra lett annó a pénz determinálva akkor most miért a nav viribüli szét? Mert ti ugy gondoltátok be kell tartani az embereknek?1000 év alatt nem volt ilyen vezetője a népnek akit nem is érdekel csak a saját trágyadombja. Az ország meg szegényedik évek óta
csak úgy....
tomi a fidesz nélkül már rég éhenpúsztult volna!
Gazella
Na megint előkeveredett ez a hányadék drogos..
Tán haza paterolják, hogy ennyiszer bukkan fel.
Gazella
Tarlósra is mutogass buzhi drogbáró!!!
Eladott Ország
Tamás! Nem mondták, hogy „hintőporra” ne igyál „babaolajat”? Ez okozhatja, hogy fenyegetett egérnek képzeled magad. Brüsszelben, egy luxuslakásban, a perzsaszőnyegen, magzatpózban hemperegve, „hintőporos” nózival én sem hallanám a hazámból érkező kiabálást.Még jó hogy Uniós a fizum, mert drága az anyag. Félelmetes ! A gyerekek, ha meglátják megállnak a növésben !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/127228011_1000886557057918_1691141306772161409_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=p5Pg2l4m6k0AX8ud0cl&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=be18cf3d8eb6a3aa7914487d781f4204&oe=61716C3B
A büdös életben semmilyen érdemi munkát nem végzett
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/96087923_851397642006811_1391205130547757056_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=UoVqHMa-jyoAX8ncxir&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=704590cd6ddab67fb1ef2c6d1c586f6e&oe=6171EA6C
vacsi
@Shikari: A libsit nem értem, de a többi igaz!
Macskaszem
@Shikari: Nem az a baj vele, hogy nem beszél más nyelvet, mégcsak nem is az, hogy nem tud becsavarni egy villanykörtét. Az a baj vele, hogy puhány. Minap is együtt fotózkodik meg szövetkezik fideszes oligarchákkal, és egy percig sem gondol arra, hogy ez akár csapda is lehet. Geri egy naív kedves hülye. Ha meg tudatosan csinálja, még rosszabb. Kiábrándító a pasas.
csak úgy....
@Shikari: orbánod a szélkakas te buta paraszt! :) az már minden volt eddig, csak még akasztott ember nem..
Macskaszem
@Shikari: Szerintem nem szélkakas típus, hanem túlságosan kompromisszumra, békességre, barátságra törekvő, de most nem erre van szükség.
ila51
@csak úgy...: csak azért nem , mert ellopta a kötelet IS
vitriol
dajcs elvtárs biztos nagyon ügyesen csavargatja a villanykörtéket, hasznos lenne, ha közzétenné, hogy pontosan hány villanykörtét tud becsavarni két szippantás között. Egyébként a széles néptömegek arra is kíváncsiak lennének, hogy a beléptető kapuk miatti 4 milliárdos károkozását mikor szeretné kifizetni, vagy legalább törleszteni, mert ne reménykedjen, hogy az el lesz felejtve!
Yoda69
Tompi, te inkább fokuszálj az új bonyolult munkakörödre, az állat szállításra.
csak úgy....
@Shikari: erröl mikor nyilatkozol legközelebb? - "Éric Zemmour, Montreuilben született, 1958. augusztus 31-én, egy algériai bevándorló családban, amely az algériai háború idején Franciaországba menekült. Berber eredetű zsidóként és mindenekelőtt francia zsidóként azonosítja magát ."
tudod az illusztris "francia"vendég! :)
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 15:22
" az már minden volt eddig, csak még akasztott ember nem.."

Pedig, ha azzal kezdi, a többit megusztuk volna.
CsipkeRózsa
A szakmai munkákhoz szakemberekre van szükség, ők értenek ahhoz, nem a vezetők. Akkor még a kerékpár utakat is meg lehet jól csinálni, nem úgy, mint fideszéknél.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: nem lennék benne biztos! a magyarok imádják az éhenkórász,törtetö nacionalistákat..
kulabombaafityiszre
Neked meg tompi amikor azt mondják cserélj ki egy égőt az emeleten,(mivel mindig be vagy nyomva), lemégy a pincébe és a kelttésztát akarod a falra tenni vakolatként.
Gazella
@kulabombaafityiszre: hihihihi tegnap 19:28
Ludas Matyi
ö nem tud egy egöt sem becsavarni, te pedig aki a cikket irta nem tud helyesen sem irni: Deutsch!
namihami
Viszont Tompikánk remekül tud kis papírcsövet tekerni, amivel az asztalon szétszóródott fehér por könnyebben összeszedhető. Hiába no, van amiben a Tompi szinte verhetetlen.
evacica
Tompika soha nem az eszéről volt híres! Maximum, hogy hajkurászta a lányokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.