Már 700 ezren írták alá a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony" petíciót – állítja Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor.

Orbán Viktor nagy mérföldkőről tett bejelentést
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök szombaton szignózta saját petícióját, amelynek további sorsa egyelőre bizonytalan. Azt mindenesetre nehéz elképzelni, hogy Gyurcsány vagy Karácsony meghátrálna, de talán nem is ez a Fidesz adatgyűjtésének fő célja.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@fideszes gyökér: Na és milyen, jól néz ki?:-) Sokan vannak maszk és védettségi nélkül?
csak úgy....
klotyópapír reklám...,- ki is törölheti vele.
RonaGyuri
érdekes, hogy nem a lánya migráncsságáról vagy a fia commingout-járól zagyvál! =))
adrenalink
És akkor mi van? Megint tákolmányt módosítanak, vagy mi a szösz?:-(
verőce21
Dolgozni kell eredményesen és nem böszméskedni, mint El-Qúró és csapata!
dr. prédikátor
@durbincs: @durbincs: na a buzi kurva anyádat te bányagörény!!! megint ide evett a rosseb??? te mocskos spicli!!! IQ NUKU???
Nessy
Már vártam, hogy bejelenti, miszerint meg van az egy milliomodik aláíró, aki dedikált Orbán képet kap, ezüst keretben. De még csak 700 ezerig jutottak. Na, majd két nap múlva!
Qqberci
"A miniszterelnök szombaton szignózta saját petícióját"

Dugja föl magának!...
Emmersson71
És milyen hatása lesz a petíciódnak, dagadt?!
Jaa..hogy elveszett a ̶K̶i̶b̶a̶s̶z̶o̶t̶t̶ Kubatov lista, azt frissítitek :P
134.bátor
Majd jövőre MI eldöntjük,hogy kell-e mèg a korrupt, gyűlölet keltő,magyart magyar ellen fordító kormányod,jó dagi?
tudode
Ilyen egy büszke magyar, akinek 2011-ben első dolga "hadicsele" az volt, hogy lejezte a rendvédelmiseket, és Pintér Sándor mentette meg attól, hogy a rendvédelmisek ne rámolják ki a SS módon elfoglalt bársonyfoteljéből!
.
Emlékezzünk arra, mikor először elhangzott "Orbán takarodj"
.
---- "Orbán takarodj!" - Megkezdődött a rendvédelmisek tüntetése a Kosstuh téren
www.youtube.com/watch?v=k9rVcTY9AzQ&t=38s
------------------------
.
Még a rendvédelmisek is behúzták fülüket, farkukat, mert a Tettrekész rendőrszakszervezet vezetőjét
.
---- Börtönbe vonult Szima Judit
24.hu/belfold/2017/05/11/bortonbe-vonul-szima-judit/
.
"""Börtönbe vonult csütörtökön Szima Judit. A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát tavaly novemberben ítélte jogerősen öt év letöltendő szabadságvesztésre a Zalaegerszegi Törvényszék egyebek mellett folytatólagosan, üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett csalás és sikkasztás miatt."""
----------------------------------
.
Patás ördögként tarolta le saját hazáját, az Európai Uniót sem kímélve!
----------------------------------
.
Stop Soros, Stop Brüsszel, Stop Simicska, Stop mindenki aki nem fúj egy követ ezzel a politikai szélhámossal
jesz
@134.bátor: ez eddig szép...de hol találjuk majd a lóvét? Mert azt is kérjük vissza...mert az qurvasok, ezért jól jönne az országnak.
Málna
@RonaGyuri: Coming out. Hol és mikor beszélt erről a fia?
Lepényleső
Vélhette bárki,hogy arról a mérföldkőről vagyon szó amibe adott esetben fejét koccanthatja,
majd felébredve veszi észre,hogy a keze a bilibe lóg?
gina
Mocskos szemét téged kell Stoppolni gazember és bandája,,,,,lásd megint egy húzása a szemét fidesz bandának, és az emberek megeszik a hazugságait ennek az elmebeteg degeneráltnak "Vadászkiállítás: luxusfideszes magánbuli a zuglóiak 1672 millió forintjából" Ez kell a sok fidesz szektahivöknek és ezek inak alá Stop... okat??? idióta IQ nullák
gina
@Málna: Mindenki tudja, de te azt hiszed amit a kis tyúk agyad csak hinni akar és még vak is vagy,,,, ilyenek miatt mint te ,szenved a nép te agyhalott
Toller Béla
Feltehetően hazudik a a disznó,mint mindig ! Nem tudja, hol a határ !
kereső
Mi a mérföldkő a bejelentésben? Ez egy szám, amit vagy elhiszek, de inkább nem. Hiszen ez is olyan mint a nemtehy inzultáció- azt is csak bemondják a számot, de senki meg nnem nézhheti, senki nem ellenőrizheti. Orbán merg nem az igazmondásáról hires. Tőle biztosan nem vennék nemhogy használt autót, de még egy tojást sem.(félő, hogy záp lenne).
A Kubatov lista frissitésén kivül egyébként van ennek az egésznek valami elérhető célja?Vagy csak ott kell lenni az utcán , ha már az ellenzék előválaszt, ezért találta ki ezt a baromságot a habonyrogán tandem?
gina
@durbincs: Te alja kis görény te ugatsz IQ ról azt sem tudod mi az ?mert nem találod a kocsmában hagytad biztos, de ne keresd, Anyád egy ilyen nyomorékot szült mint te , akinek agya sincs
surdilloFUJT
hollik,meg a fidessrobotok csak ennyire képesek!!!
kereső
@KisTehen: Azt tudom, hogy a kormány 2335 helyen gyújti az aláirásokat. Hány hete tart már?
Azt is tudom, hogy az ellenzék egy hét alatt gyűjtötte be az 514 ezret.
Most esik le/ A kormány azért inditotta a peticióját( egy frászt az- a petiició más!), hogy ki többre.
tudode
@bakcsubakka: .
Az emberek emlékezete rövid, de a világháló nem felejt, min pl. Schlech Csaba által lebonyolított piszkos Fidesz üzleteket
.
Schlecht Csaba a Magyar Nemzet új főszerkesztője
444.hu/2017/11/14/schlecht-csaba-a-magyar-nemzet-uj-foszerkesztoje

A Kaya Ibrahim-ügy óta a háttérben tevékenykedő, korábban a Lánchíd Rádiót vezető Schlecht Csabát nevezték ki a Magyar Nemzet új főszerkesztőjének, elődje, D. Horváth Gábor távozik. A A HírTV Zrt., a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft. és a Lánchíd Rádió Kft. közös közleménye szerint a tulajdonos fia, Simicska Ádám is elhagyja társ-ügyvezetői posztját.
------------------------------
Kaya Ibrahim és Josip Tot egy németországi török, illetve németországi horvát személy, akiknek több, tetemes köztartozást felhalmozó Fidesz-közeli (magyarországi) céget adtak el 1995-ben, illetve 1997-ben, vélhetően szándékos adócsalási célzattal. Az általuk felvásárolt cégek arra hivatkozva, hogy semmi közük a korábbi ügyletekhez, adósságaikat nem fizették meg, több százmilliós köztartozást tüntetve így el.

]
1995. július 25-én Schlecht Csaba összesen 13, Fideszhez köthető céget adott el egy Kaya Ibrahim nevű németországi török személynek, vélhetően a cégek jelentős, összesen mintegy 300 milliós köztartozás megfizetésének kikerülése céljából. Ezek a cégek ekkor mind Schlecht tulajdonában álltak, de többségében egy héttel korábban vásárolta őket Simicska Lajostól (aki ekkoriban még a Fidesz gazdasági igazgatója volt), Kövér Szilárdtól (Kövér László testvérétől), illetve Varga Tamás Fidesz-közeli vállalkozóktól. Az így „fantomizált” cégek valóban nem fizettek ki egy fillért sem az államnak tartozásaikból.
Schlecht 1997. szeptember 17-én ismét több, összesen három Fidesz-közeli céget adott el, ismét egy németországi személynek, ezúttal a horvát állampolgárságú Josip Totnak. Ezek a cégek szintén komoly köztartozást halmoztak fel és a „fantomizáció” után szintén fizetés nélkül tűntek el.
------------------------------
...
percsi
@kereső: "Azt tudom, hogy a kormány 2335 helyen gyújti az aláirásokat. Hány hete tart már?
Azt is tudom, hogy az ellenzék egy hét alatt gyűjtötte be az 514 ezret."

Felraktak pár fotót a STOP-s aláírásgyűjtésről, ahol magányosan ülnek vagy állnak a csahosok, szerintem még @durbincs sem írt alá nekik :))
Az előválasztásokról is van sok-sok fotó, mindenhol hosszú sorok vannak.
A matek sehogy sem jön ki, hacsak az ukrán és román testvéreink alá nem írták. Miért ne írták volna alá, hiszen nekik hátrányuk nem lesz belőle.
Málna
@gina: Itt most a coming out-ról beszélünk, nem arról, hogy ki mit tud. Fogalmad sincs, mi a különbség, ugye?
terlasz
Már 700 ezren? Győzött! Az ellenzék sehol sincs a százméteres soraival, amikor sorállás nélkül, szundikáló személyzettel is lehet nyerni. Hiába, a tehetség mindent visz.
Nessy
@terlasz:Lesz az még 2 millió is! Majd Rákay megszámolja. Ez nagyon megy neki!
Aki Én
@NagyTehen: Így van, rátapintottál a lényegre. A fidesznek mindig egy kicsit több van. De érdekes módon, mindig ellenőrizhetetlenül, dugdosva, hozzáférhetetlenül, ellentmondásosan... Ti olyan megvezethetőek vagytok mint a kis tehén, ezért imád a gazda.
fűre lépni szabad
@ómió: Ez annyit ér, mint halottnak a csók.

És mit kezdenek vele, ember?! Ezzel csak egymást hülyítik sokadszorra, mint a konzultációkkal.
Valójában azon megy az attack, hogy a meglévő tábort egybe tartsák, mert most tényleg bajban vannak és már sok fideszesnek is kezd elege lenni...
tudode
@bakcsubakka: .
Valamennyire belelátok a politikai szélhámos cinkelt kártyáiba, attól kezdve,hogy kódisként statisztált a "Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilmben", és ráhibázott, azt énekelve a kisebbséggel, hogy "Rabló voltam, könyvet veszek", de ezt az epizódot lesikáltatta a mindenreható a net-ről
,
---- Szegény Dzsoni és Árnika. Orbán Viktor jelenetei
www.youtube.com/watch?v=p0MW9k-0aXU
------------------------
.
Az az ország tragédiája, hogy a halfarkak jönnek, mennek, ez tartja a bársonyfotelben e poliikai szélhámost a bársonyfotelban, amit már úgy szétrongált, hogy lassan vele együtt elhasználódik!
ómió
@fűre lépni szabad: A "halottnak a csók"-szerű értelme az "előválasztásotoknak" van! Úgyis az lesz közülük a "nyerő", akit Böszméék "kikiáltanak"! Ezzel meg az embereket emlékeztetik a böszmei népzsebire, hazudozásra meg országrontásra! Az embereknek abból volt elegük!
ómió
@bakcsubakka: Merülj alá a Böszmeszarban, bolsi latrinabúvár! Addig se delirálsz baromságokat, nem bűzlesz itt külön és nem hazudozol!
ómió
@bakcsubakka: Üdv. G efftárs! És itt meg is rekedtél a törzsfejlődésben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.