Rövidesen nyilvánosságra hozzák a Fidesz által kiszivárogtatott dokumentumokat.

Márki-Zayt lejárató dokumentumokat adott át a Fidesz a DK-nak, ám az ellenzéki párt nem használta az adatokat

Fotó: Facebook

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt „A Fidesz kottája” címmel tart sajtótájékoztatót Hódmezővásárhelyen. A DK-val való egyeztetésen dokumentumokat kapott, amelyeket a Fidesz juttatott el a párthoz Dobrev Klára kampányához – jelentette be hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Márki-Zay Péter, akit a hvg.hu idéz.

Azt mondta, a "lejárató dokumentumokat", amelyeket a DK legfelsőbb vezetésétől kapott, a sajtó rendelkezésére bocsátja.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Német István: Fosol?

Ja, igen. És tudod miért? Mert egy seggfej vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
penege
:D:D:D beszarás mi mindent találtok ki...
Németh István
A gyurcsány önmaga által írt (öszödi dumáját) önvallomásként kezelve az akkori Eu. parlamentnek kellet volna felszólítani az országot a felelősségre vonás megindítására! De mer lemondott, a bukta miatt is, így eltekintettek ennek fontosságától, majd pont ők védték a hátérből !
Azonban a felelősségre vonást el kell indítani! a dobrev nyanyát meg szigorú házi őrizetbe tenni, hogy ne fedezze aljas bűnrészességével a tolvaj férjét!
penege
"Márki-Zayt lejárató dokumentumokat adott át a Fidesz"

Akkor ezek szerint van? : D:D
Peller Anikó
@Német István: Fosol?

Ja, igen. És tudod miért? Mert egy seggfej vagy.
lusta
@Németh István: Ilyen hosszú az orvosi várólista?
Béla333
"Azt a DK-nál nem árulták el, hogy a Fideszen belül kitől kapták az anyagot."

Miért kell ezt titkolni?
jesz
...ez is csak olyan dokumentum, mint amit Gyurcsány emlegetett Orbán titkos számláiról?..
...aztán mi lett a dokumentumok bemutatásából? Semmi...csak egy termetes lófasz..
kereső
@Béla333: Csak, Bélám. Nem a fideSS adta azt át, hanem egy! fideszes. Csak hát újságirás ÓH!Kell a cim!
simmering73
"Orbán Viktorrá kell-e lenni ahhoz, hogy legyőzzük Orbánt? – tehetné fel a kérdést a jámbor ellenzéki, miután Márki-Zay Péter az október 23-i ellenzéki naggyűlésen Orbán jelszavát használta. Azt mondta, hogy “Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”. Valóban az a jó stratégia, ha azt mutatjuk az országnak, hogy mi ugyanolyanok vagyunk, mint Orbán, csak nem vagyunk ő? Vagy helytálló az a stratégia, hogy elvesszük Orbántól azt, ami az övé, hogy mellénk álljanak a hívei, például ezt a jelszót? De vajon kell-e demokratáknak ez a jelszó? Meddig lehet hasonulni?

A “Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” szlogen gyökerei Silvio Berlusconi “Forza Italia” mozgalmához és annak jelszavához nyúlnak vissza, egy olasz szélsőjobboldali fasisztoid párt jelszavából magyarosították. Először Orbán 2002. május 7-én a Dísz téren elmondott hírhedt beszédében hangzott el, amikor Orbán azt mondta, hogy “a haza nem lehet ellenzékben”, s ezzel magát és híveit a hazával azonosította. Maga a jelszó (“Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”) a kirekesztésről szól, s azt jelenti, hogy a jelszó alá tartozó emberek politikai ellenfelei nem magyarok."
nepszava.us/a-hajra-magyarorszag-hajra-magyarok-a-jo-szlogen-az-ellenzeknek/
human
@Németh István: Te ennyire naiv vagy? Azt hiszed ha 11 év 2/3-os többségi kormányzás után sem nyúlt Gyurcsányhoz az Orbánod akkor majd most biztos fog?
Àt vagy verve. Vedd már észre!
Clavigo
@Németh István: Nagyon erősen kezdted a hetet... Remélem,,nem lopják a hatóanyagot a gyógyszereidből..
Clavigo
@Pegero: Én meg az " ügynök-aktákat " várom,,,,,,leginkább a Győri Gábor nevű " obsitos " társadalmi együttműködőről,,,aki egy -két hosszú eltáv-ért jelentett a legjobb haverjáról...Várom az "ügynök-akták " nyilvánosságra hozatalát... ( nemzethhhyyleg )...
Eladott Ország
@Németh István: ma, 12:01 ♦ Tudom, hogy kemény dolog a szöveg értelmezése, de esetleg próbálkozzál meg vele, hátha sikerül.
0rbán Ájlavju. by Puruttyáné Editke. Két alternatíva közül választhatsz majd jövőre. Az egyik az Orbán lesz, míg a másik a Viktor. A többi jelentkezőt sajnos nem fogja hitelesíteni az OVB...
uploads.disquscdn.com/images/25ae9f19e8222f1f5eff6bfd4a826b19d6b7faa1d50ae8a0539644ffaa7ccfb7.png?w=800&h=407
Csak a fidesz! Egy igazi fanatikus...látlak cigány...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/245473887_580052206571253_8534371912071417167_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=UMWxvn45wmUAX-zSpvF&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c95c3cab4202302fd955801681224e93&oe=617B9437
"A papnak van 3 kutyája: Látlak, Cigány, Nebújj.
A pap hívogatja őket, de közben a cigány megy lopni.
- Látlak, Cigány, Ne bújj!
A cigány elbújik a farakás mögé.
- Látlak, Cigány, Ne bújj!
A cigány elbújik a ház mögé.
- Látlak, Cigány, Ne bújj!
A cigány elbújik a kerti budiba és a pöcegödörbe bemászik.
- Látlak, Cigány, Ne bújj!
Mire a cigány:
- Látod az apád f@szát! Nyakig ülök a szarban!"
Béla333
@kereső: 12.20
Ugye érzékeled és értékeled, hogy mennyire erősen fogom vissza magam...
Németh István
A Fidesz elkövette az a butaságot, hogy feladta a magas labdát, hogy fel tudjanak készülni a tróger zay aljas és abszolúte jellemtelen személyének linkségére! A dk. nem foglalkozik vele, mert a zay most a lópacit játsza! Hát húzzon csak amíg el nem botlik! El fog ezt ők még jobban tudják mint bárki más! Jobban tudják, mert az adott uralmi időszakukba összegyűjtött anyagban olyan infó egyveleg, kavalkád van mindenből és a lehetséges nagyhangú egyedekről, hogy sokan nem is gondolnák! Az apró villa dokumentumtár! A leégetett pártiroda iratai ide vándoroltak, így lettek "eltüntetve"! van a fletó anyósának esze!
kereső
@Béla333: Értékelem!!! Muszáj Béla,ott összefogás van- itt is annak kell lenni! Majd ráérünk gyilkolni egymást akkor, ha újra lesznek tiszta és szabad választások Magyarországon. Addig egyetlen ellen van- a fideSS/orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.