A Fidesz politikusa a Mandinernek adott interjút. 

A politikus a lapnak beszélt arról, hogy egyre több „pártpolitikai jellegű feladat találja meg”, a „Gyurcsány-shows” aláírásgyűjtés, és az Elk*rtuk című film mellett való kiállás azonban szerinte nem ilyen.

Navracsics szerint a Fidesz nyeri a 2022-es választásokat

Fotó: MTI/Mónus Márton

Navracsics elmondta azt is, hogy szerinte a Fidesz nyeri majd a 2022-es választásokat, attól viszont óva intette a kormánypártot, hogy eltávolodjon az Európai Néppárttól.

Navracsics szerint a mostani aláírásgyűjtéssel azt demonstrálták: „nem akarjuk, hogy Gyurcsány Ferenc visszatérjen a hatalomba”, ez pedig – úgy véli – „pártpolitikai érdeken túlnyúló cél”.

Navracsics szerint egyébként a Fidesz jövőre újra megnyeri a választást. Korábban azt mondta, sok múlik azon, hogy a párt képes-e a korrekcióra. Szerinte ugyanis vannak olyan „jelenségei” a Fidesznek, amelyeket nem fogadnak el a választópolgárok. „Nem politikai, inkább olyan kulturális jelenségekre, mint viselkedés, attitűd, stílus, modor” – magyarázta, és hozzátette: szerinte ebből a szempontból is sokat próbált változtatni a Fidesz. „Bízom benne, hogy ez a nép- szerűségben is megmutatkozik, hozzám mindenesetre már érkeztek kedvező visszajelzések” – mondta.

A teljes interjút itt lehet elolvasni!

Forrás: atv.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindig is gerinctelen tróger voltál, de most sikerült még mélyebbre süllyedned! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mindig is gerinctelen tróger voltál, de most sikerült még mélyebbre süllyedned! =))
134.bátor
Egészen elképesztő,mennyire hülyèk!!? Gyurcsány megmondta,hogy semmilyen szerepet nem vállal, amennyiben nyer az ellenzék.!! De ezek èjjel nappal " Gyurcsányoznak". A Pegazus botrányról,a korrupcióról,a jarványkezelèsről bezzeg egy kurva szót nem mondanak!! Ez is egy bukott fasz,csak szajkózza a mantrát
csak úgy....
@KisTehen: 15:17 de csak az együgyüeknek! :)
csak úgy....
@KisTehen: igazad van, azóta a nyakatokon is vannak és szívják a véretek!
jesz
hahaha...mit is mondhatna a szerencsétlen? A fidesz csecsén él, méghozzá qurva jól, tehát nincs választása...
Rizikó
Nem kell nagy jósnak lenni, hogy belássam, a Fidesz nagy valószínűséggel nyerni fog. Hatalmas baklövést kellene elkövetniük, hogy ez ne így legyen és őszintén szólva erre nem látok esélyt.
Persze az ellenzék próbálkozik és emelgeti a köveket, hogy skorpiót találjon, de még gilisztát is alig lel.
Eladott Ország
Ha Kósa vagy Deutsch adja elő ugyanezt, abban semmi kirívó nincs. Navracsics azonban annak ellenére meg tud lepni, hogy már nem először bizonyítja, hogy a szellemi képességek mit sem érnek, ha takonyból van a gerinc. Kijelenthetjük, hogy azt a súlyos erkölcsi amortizációt, amin a kivénhedt műanyagdemokraták átmentek, még kívülállóként is fájdalmas szemlélni. Nekik már nem fáj, mert ami nincs, az nem tud fájni. Navracsicska', ebben benne van az egész lény, mert ezt embernek nevezni sértés mindannyiunkra nézve. Néhány esetben elárulta magát, hogy nem ért egyet a fidesszel, és ennek ellenére mindig kiállt a fidesz mellett, mert mennyit keresne, ha nem nekik dolgozna. Ez is eladná az anyját is pár forintért, vagy valami olyat tudnak róla fideszék, amivel a markukban tartják. Egyik sem jobb a másiknál. Sz@r lény ez is mint a többi.
csak úgy....
@Rizikó: a fidesz esetleges gyözelme, magyarország számára kegyelemdöfés lenne! orbán rendszere recseg-ropog,már csak ráhazudozzák a dübörgést.
orbán egy levirágzott fantaszta,aki marha sokba fog még nektek kerülni!
Rizikó
@csak úgy...: Nem azt írtam, hogy milyen lenne egy Fidesz nyerés hatása, hanem azt, hogy nagy valószínűséggel az lesz.
Gazella
Maradjon csak a narancs, az ő nyakikba zuduljon a 3 hónapra befagyasztott benzinár az áramár, meg a többi... mert a szar az fix, hogy el fog indulni amint feloldják a befagyasztott árakat... Olyan infláció tömeg fog jönni, hogy a balga magyar csak lesni fog, mert egy szó nemnfog kijönni a torkán.
De ez a buta magyar nép... az marad igen ostoba buta nép.
jesz
@Gazella: a butában te is benne vagy ugye? Na, ennek örülök.

Az igazi baj az, hogy az ellenzék választás-vesztése után begubózik, és nyalogatja a sebeit...az pedig lovat ad a hatalmában újból megerősített kormány alá.

...akkor egy tüntő ellenzékit sem fogunk látni, bármit is csinál a hatalom...
csak úgy....
@Rizikó: de azt látom,hogy értük imátkozol! :)-persze a következmények nem érdekelnek..,akár pógármester is lehetne belöled,ha csak már ...
kissé felnőttem
hát a politikai kulturátokat nem tudjátok levetkőzni az pedig ronda mocskos inkorrekt hazug félrevezető és nem emberközpontu mert a duma csak a fidesz mindha a tőbbi nem is lenne, itt a gond itt a baj ezért fogtok bukni mert már csalással most is készültök olyan mint a Zőld anorák meg a piros mikor melyik kell hát egyet ha nyertek én megyek Kanadába mert itt lassan élettét sem lesz aztán szaporodjatok KATÓ nénitek elképzelései szerint. csak az nem marad ám aki dolgozzon akkor ?
kissé felnőttem
@jesz:a tipped valós lesz ki is menne szerinted itt ? ezt kellően módszeresen lebontották hiszen hány családi viszályt keltettek? kb 80/20 % az arány munkahelyek érdekképviseletek???kuss pofa be ha nem repülsz akkor ??? hol kiből lenne tömeg . még az itt lévő vendégmunkás sem menne utcára mert másnap mehetne haza nyomorogni .Békemenet meg volt : na ja virusosztással az sem járt akkor?szomorú szamurály marad . +12 év marad a temető lassan indulok is .Pedig anno 89- től tőbbet szebbet jobbat vártam Szarabb lett mint az 1953-1976- os évek az igéretből csak ez lett
csak úgy....
@simmering73: mint minden fidesz harcos! :)
justhpeter
Ha mégsem nyer a fideSS hova fog emigrálni Navracsics úr ?
Rizikó
@csak úgy...: Azt írtam, hogy jobbat nem tudok tőlük! Ezt vállalom is.
vitriol
Mit is mondhatna egy navra-csicska? Na és ki kíváncsi arra amit saját kút-fejéből mondhat?
telegdilaci
@RonaGyuri: Ha ezt is elcsaljátok,ahogy az összes győzelmet,csalással,szereztétek,akkor biztos igaz,márpedig most számotokra igen nagy a Tét! nem véletlen szajkózzák lassan fél éve hogy külföldről befognak avatkozni a választásokba,nekem ez kicsit gyanús hogy 1-évvel előre látják,hogy csalás lesz a választáson! rajtuk kívül senki nem képes ilyen aljasságra!
ómió
A próféta beszéljen belőle! Nagyon nem hiányozna a 3x-os gázár!
Lepényleső
2010 óta még ugyan nem nyert,de mindegyiken kihozta magát fölényes győztesnek,
- ha szűk volt módosítottak a játékszabályokon,nem kellett ehhez eltelnie heteknek?
vitriol
@Rizikó: Ha te nem tudsz náluk jobbat, az a te tudatlanságodat mutatja
Rizikó
@vitriol: Nevezd, ahogy akarod. Nekem ez a realitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.