A Borkai-ügy óta rettegnek a politikusok az Ördög Ügyvédjétől, mindenki találgathatja, ki lehet. 

Most Varga Juditot vette célkeresztjébe: 

Az ismeretlen forrás szerint egy normálisan működő társadalomban ez magánügy kéne, hogy legyen, de az évek óta homofóbiával átitatott magyar közéletben ez igen erős ütés a Fidesz keresztényég eszméjét folyamatosan kihasználni óhajtó pajzsán.

Tegnap jelentkezett az első ezzel kapcsolatos Facebook poszttal, és azt ígérte, hogy januárban jön a részletekkel, de láthatóan nem várt addig.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Akkor amikor a liberálisok azt követelik,hogy mindenki tapsoljon a melegeknek akkor ez nem ügy még ha leszbikus is a nő.
jesz
hmmm...méghogy két nővel is? boldog ember..nincs is kellemesebb, mint pinát nyalni...tud élni...(mert élni tudni kell)
Rizikó
Jönnek, mennek ezek a leleplezők. Annyira kínos volt Karácsonynak a leleplezés, hogy kapkodni kezdtek és ebből hiba lesz.
csak úgy....
@magyar1: te annyira buta mint annak a rendje! -nem is érdemelsz többet mint azt amid van! -vagy amid maradt? -különben szánalmas is ,-mert napról-napra hagyod magad becsapni és befolyásolni különbözö fidesz baromságokkal!
volvós
Jucuska !! Vedd be a csapatodba a MÁLNA nevű elvtársnőt annál jobban nem tud nyalni itt senki a vénasszonynak diploMÁJa van a leszbikuss egyetemről...
Lendkerék
Kezdhetjük vágni a centit, mikor lép vissza. És érdekes lesz, mit tesz (vagy nem tesz) a dagadt kormányos a megmentésére. És persze a liberális sajtó lesz az oka. Az egész fidesz úgy ahogy van tele van botrányosabbnál botrányosabb esetekkel, ezek úgy viselkednek, mint a római patriciusok, érinthetetelennek gondolják magukat, semmi nem érdekli őket, mint a habzsidőzsi. És tényleg. Évtizedekre tették taccsra az országot erkölcs, tisztesség, kölcsönös tisztelet, demokratikus jogalkotás, közélet, nyugodt országépítés, és még ezer más dolog területén. És ha nem lett volna elég, hogyan szakadunk le gyakorlatilag az összes gazdasági-társadalmi nemzetközi mérőszám alapján nem csak a "nyugattól", hanem azoktól a közép-kelet európai társainktól is, amelyeknek körében még másfél évtizede is eminens helyünk volt, az újabb és újabb dacos, pökhendi, zavaros magyarázatokkal és tételes hazugságokkal, népámítással kísért újabb és újabb "nemzetmentések" naponta löknek a szakadék felé.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy Borkai farkalása után Juditka kényeztető képei is hamarosan közkinccsé lesznek.
csak úgy....
@Rizikó: shiki, a fideszt még csak le sem kell leplezni,rajtad kívül majdnem mindenkinek nyilvánvaló a sok hazudozás ,lopás és ígérgetés! te az a ritka buta magyar,aki butább tud lenni mint 3 magyar román,akik orbánra szavaznak!
csak úgy....
@Libbantölő: a te elmebetegségedhez képest az én hülyeségem egy felüdülés! :)
Rizikó
@csak úgy...: Te Tboy! Ne játszd már az agyad!
csak úgy....
@Mirabilis: mert arra vevök a rizikós shikarik!
csak úgy....
@Rizikó: még nálad is szerényebb legyek,kedves ibolya ? :)
csak úgy....
@Rizikó: valami jól fizetö külföldi faxit talátál magadnak shikim és most az én fülembe is az ö nevét duruzsolod!? :) - tibi te egy céda! shiki te ringyó...
Rizikó
@csak úgy...: Jól van Tboy! Eleget szerepeltél már!
Németh István
Csak egy sovánka kérdésem van! (lád még egy "y"-ra se pazarolom magam) > az embert aki a munkája után, a tevékenysége alapján fizetnek, értékelnek és az irányban kiválóan teljesít, a magánéletében nem frivol és különösen nem nyilvánosan - akkor ki az a mocskos disznó aki, akár nevezzék az "ördög ügyvédjének" lejáratni igyekszik!? Milyen jogon, milyen alapon?
OSZT egy másik kérdés >> nem érdekes, hogy a "másság" szemérmetlen nimbuszát kántálja a nagyvilág - ha a pride moslékot betiltanák óriási ugatás lenne a moslékok részéről - aztán mégis ebbe kapaszkodva akarnak elítéltetni, megítéltetni és ellehetetleníteni értékes embereket!??? Ez nem tűnik fel senkinek??? Milyen moslék társadalmi közegben élünk!? Aztán érdekes az "ördög ügyvédje" is átment aljas személyeskedő a magánéletet sértő mosléknak?! Nocsak!!!
lusta
@Németh István: Dereng vamai? Bort iszik, vizet prédikál.
Rizikó
@Németh István: Nem moslék a társadalmi közeg, csak egyes zsoldos politikusok igyekeznek az alja nép indulatait felkorbácsolni.
Nem sok sikerrel, de így látjuk a szemetet.
kereső
Ez azért már nem semmi!!!
"A Völner Pál ügyben válaszolt az Alkotmányvédelmi Hivatal!
Lepényleső
Lehet a bán épp ezért szánja-zárja be majd a palotába,- aranykalickába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.